Bokrecension - "En shopaholic säger ja"

Då är ännu en bok utläst. :) Denna gång är det "En shopaholic säger ja" skriven utav Sophie Kinsella. Jättebra bok, dock lite seg i början tycker jag. Eller kanske var det för att jag var lite småirriterad, hm, aja. En bra bok att läsa iaf. :D Så läs den. :):)

Dock tycker jag att slutet på boken var lite oklart, men mycket bra iaf. :) Bra beskrivningar och inlevelse. :) Också en händelse som man kan relatera till verkliga livet. Och tjejer, sanning är viktig att komma fram i rätt tid, vänta i med det. ;)

Betyg: 4/5



Handling:
Något gammalt, något nytt, något lånat .... och så någonting mer nytt ... Två bröllop, två länder, bara ett datum

Rebecka Bloomwood har hittat sitt drömjobb. Hon spenderar andra människors pengar hela dagarna. Och får betalt för det. Det perfekta jobbet, den perfekte mannen - Luke Brandon. Och nu, det perfekta bröllopet. Ja, Luke har friat och bröllopsplanerna är i full gång. Den här gången behöver Becky inga ursäkter för att shoppa, för man gifter ju sig bara en gång ... Beckys föräldrar tar för givet att hon ska gifta sig hemma i England, i trädgården och bära sin mors brudklänning. Men Lukes mamma planerar ett stort bröllop i New York. Becky vill förstås inte säga nej till någon och förberedelserna på båda sidor Atlanten fortskrider i takt med att datumet närmar sig ...



Kommentarer
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
* Lovisa

Fin blogg du har! :)

2008-07-17 @ 07:30:53 | http://caffeineaddict.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback