Back home.

Så, nu sitter jag i lugn och ro framför skärmen igen. :)
Var ju som sagt med mamma till frisören idag. Dock blev det inge klippandes för mig då de inte har drop-in där. :( Men jag får antagligen beställa tid snart eller så tar jag något drop-in i stan någon gång. :P Annars så köpte jag och mamma med oss färdiggjorda sallader med oss hem, som vi och syster käkade till middag. :)

Imorn bär det av emot arbetsförmedlingen, får se ifall jag kan få några kronor om dagen som arbetslös och få lite hjälp på traven att leta jobb. :) Börjar bli sjukt jobbigt att bara gå hemma om dagarna och hoppas på att få jobba några timmar... Längtar också sjukt mycket till att flytta hemifrån och skaffa egna prylar osv. Och framför allt bo tillsammans med min pojke. <3
Hoppas ni haft en bra dag, kramar ♥



Måndag, 31 augusti.

Hejhej! ♥
Måndag igen och en ny vecka att ta sig genom..
Gick ur sängen strax efter 11-tiden, efter att mamma gått till jobbet. Hade egentligen lust att ligga kvar där under täcket hela dagen, känns inte allt för kul just nu...

Annars så har jag lite att göra innan jag sedan möter upp mamma på 16-bussen när hon slutar, för att följa henne till frisören. Eventuellt att jag kanske kan få någon klipptid under de 2½ timmarna mamma färgar och klipper sig. Om det finns någon frisör ledig så klart. ;) Vi får se iaf.

Veckans planer ser ut som skrivet:
Måndag; följa mamma till frisören, eventuellt toppklippning på mig.
Tisdag; eventuellt till arbetsförmedlingen, beroende på när min morbror ska dit.
Onsdag; följa mormor till KISTA på öronkontroll sen kvällsmöte med min farbror i KISTA. ;P
Torsdag; tandläkartid och tandställningen ska då BORT!! äntligen!!! :D:D:D
Fredag; inget planerat för tillfället.
Lördag; barnvakt :)
Söndag; ingenting planerat.

Hoppas ni får en bra dag.
Kramar ♥



Random Pics

Hittade några bilder i datorn som jag inte visat er, så titta och njut! :)
Vilken är din favorit btw? :):)







Män Som Hatar Kvinnor

Handling: "Lisbeth Salanderär en ung egensinnig tjej med ett mörkt förflutet. Hon är en enastående researcher och en av landets främsta hackers. Den grävande journalisten Mikael Blomkvist har precis blivit dömd till fängelse för förtal när Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill ge honom ett annorlunda uppdrag. Lisbeth och Mikaels vägar möts och tillsammans gräver de djupt i familjen Vangers förflutna där de möter en mörkare och blodigare historia än någon av dem kunnat ana."

Genre: Drama, Thriller

Skådespelare:
Lena Endre
♥ Noomi Rapace
♥ Michael Nyqvist
♥ Peter Haber m.fl.


En utav de bästa filmerna jag sett på väldigt länge! :D Så himla bra att jag kommer se den ett antal ggr. ;) Ni som inte sett den måste verkligen se den. :) Next up, är att jag ska leta rätt på boken och läsa det man missar när man baserar filmer på böcker. :)

Michael Nyqvist är en grymt bra skådespelare och likaså Peter Haber. :) De kunde inte ha tagit andra skådespelare.

Betyg: 5/5



Veckans Sämst Klädda...

...är Alice Dellal!
Vad tycker ni, sämst klädd va? :P


Källa:posh24



Svar på kommentar-er

Svar: Jag har faktiskt ingen blekaste aning om varför min kursiva stil blir så "gles". :P Den har alltid varit så vad jag vet, tror att det har med stilen och storlek att göra. ;)

 

Svar: Jag använder mig utav textstilen "Tahoma". :)


Var tvungen att svara såhär eftersom de som undrat inte lämnat bloggadress eller mail, så nu vet alla ni som är intresserade. ;)

ByTheWay; Nu har jag, mamma och lillebror tittat klart på "Män som hatar kvinnor" som jag idag köpte på ICA för 159:- Och den är verkligen grymt bra, bättre än vad jag trodde! :D Ska nu bara leta upp boken så att jag kan läsa det man missar i filmer som är baserade på böcker. :) Recension kommer upp imorn, ifall ni är intresserade! :)
Ha det bäst, kramar ♥



Dagens Shopping




♥ Jeans, H&M
♥ Sjal, H&M
♥ Väska, H&M
♥ Underkläder, H&M
♥ Rosa Top, BikBok
♥ 5 pocketböcker; Lionel Shriver "Dagen efter"; Arnaldur Indridason "Vinterstaden"; Jess Walter "Mörk Flod"; Mark Lynas "Oväder"; Catarina Hurtig "Prinsessor"



Dagens Outfit, 29 augusti.


INFO

♥ JeansJacka, Zara (syrrans)
♥ Grå Top, Stadium
♥ Jeans, Cheap Monday (syrrans)
Vita Gympaskor, EuroSko



"I'll Be Waiting"


Ännu en grymt bra låt, inspererad för Bella & Jacob. :)
Grymt fin låttext, eller vad säger ni? :)
+ att den passar så bra ihop med bildklippen :D


ByTheWay; Så är jag hemma ifrån en shopping runda med Sanna. :D Mötte upp mamma&pappa vid mölnvik, så jag slapp åka den proppfulla bussen hem. ;) Hittade 5 böcker där också. :D Tänkte fota allt nu, så kommer det upp ett inlägg strax! :D Dagens ouftif kommer också upp! :D Håll ögonen öppna ;)
kram på er ♥



"Nothing but a Dog"

Titta här vad jag hittade, en låt från Edward Cullen till Jacob Black. ;)
Ganska kul låt faktiskt! :D:D




Lördag, 29 augusti.

Godmorgon! ♥
Hoppas ni hade en trevlig kväll igår och därefter sovit gott inatt. :)
Själv var jag hemma till strax innan tolv, försökte uppdatera då men blogg.se höll på med driftunderhåll så det funkade inte riktigt som jag ville då. :P Kvällen gick iaf bra, lagade lite mat åt dem och tittade sedan på tv med läsk och chips. :)

Idag är det lördag, solen ser ut att skina på trädtopparna just nu så förhoppningsvis blir det skapligt varmt idag. :) Jag möter upp Sanna på halv11 bussen för en liten shoppingrunda i NackaForum. :) Ska se ifall jag hittar den där snygga jackan på Axelssons som jag såg sist jag var inne, gör den det blir jag överlycklig! :D Annars följer säkert några småsaker med hem. :) Det återstår att se. :) Kvällen blir lugn, hemma med familjen. :) Någon bra film som går ikväll?
Hur ser er lördag ut? :)
Hoppas ni får en trevlig dag, kramar :)


Godissugen någon? ;)

bilden är tagen med min Nikon D5000 + 18-55mm objektiv
får ej användas utan min tillåtelse




Nyhet; TuttiFrutti Smothie Mix



Igår när jag var nere på ICA med mormor och morbror fick jag syn på påsen ovanför och var tvungen att testa den, det verkade lite skumt med smothie mix tyckte jag först. Men ack så fel jag hade, det var ju så grymt gott!! :D:D

Dessa kommer nog bli min nya favorit, har annars hållt mig till orginalet TuttiFrutti när jag köpt godispåsar. :P Men nu blir det ändring på det gott folk. :D Vad tycker ni om dessa godingar ifall ni smakat dem, om inte gör det!! Ni ångrar er inte! :D

Edit kl.16.25;
Nu sticker jag för att sitta barnvakt resten utav kvällen, eller iaf mellan 17-22 typ. :)
Hörs när jag är hemma igen, kramar :)



Massa kantateller :D

Här har ni ett inlägg med massa kantareller. ;);)
Ibland är det bra att bo i skogen så som jag gör, speciellt när man bara kan klä på sig och ta med en påse och ut och plocka under träden. ;) Men ibland är det lite tradigt, speciellt när det är blött och kallt på vintern och man måste ta sig någonstans. :P Men men, jag tror de goda väger upp de dåliga. ;)

Nu ska jag träffa farmor och farfar, eventuellt en liten Sissan också. ;) Vi får se.
Vad gör ni idag? :)
Kramar i massor :):)♥





bilderna är tagna med min Nikon D5000 + 18-55mm objekt
får ej användas utan min tillåtelse




Fredag, 28 augusti.

Godmorgon! ♥
Var ett fint besöksrekord igår på 192 st. :D Jättekul att se!! :D:D
Hoppas många utav er nya som kikat in stannar kvar och fortsätter läsa och kommentera. :):)
Ni kan också följa mig via bloggkoll så missar ni ingenting. ;)

Annars så ska jag snart ta och käka lite frukost och sen åka med pappa för att träffa farmor och farfar lite snabbt, de ska tydligen handla någonting ifall jag förstod pappa rätt. :):) Träffar dem ju inte så ofta, så det blir kul. ;) Sen på eftermiddagen vid 5-tiden ungefär, kör pappa ner mig för att jag ska vara barnvakt. :):) Ska bli spännande, brukar inte vara det själv så ofta, men syrran är på Gotland med innebandyn så jag får klara mig själv. ;) Men det ska nog gå bra. :D

BTW; pappa kom precis in med en full ICA-plastpåse med KANTARELLER han plockat på vår tomt här hemma. ;) Bilder kommer senare, måste redigera dem lite först. ;) Nää, frukost var det. :D
Hoppas ni får en bra dag.
Kramar ♥



Bedtime.

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. :)
Hade planerat att gå upp tidigt imorn, för att åka till tandläkaren och få ta ur tandställningen som jag har haft i över 2 år nu. Men min tandläkare ringde förut i eftermiddags och berättade att grejerna till nattskenen inte kommit ännu så jag behövde inte åka in imorn, då de inte kan göra någonting utan de där som inte kommit. :'( Jag som var så inställd på att bli av med den imorn, men men..

Hoppas hon ringder i nästa vecka så jag blir av med tandställningen då iaf. :) Så grymt trött på den nu. :P
Annars så blir det lugnt imorn, barnvakt på kvällen. :) Ska fortsätta med designtillverkandet imorn när jag vaknar annars. :)
Hoppas ni haft en bra dag, kramar :):) ♥



Desperate Housewives säsong 6

Snart är det dags för Desperate Housewives att starta den sjätte säsongen. :D
Ska bli så spännande att se vad som händer. :):)
Fler som gillar den serien? ;)

Häftig bild de har tagit också :D

Källa: posh24



Ny...

...färg på bloggen! :D
Grön istället för den rosa som var innan. :P Den rosa började sticka i ögonen tyckte jag, desutom känns grön lite bättre nu till höstkanten. :):)

Vad tycker ni? :)
Rosa eller Grön




Klar..

...för idag med designtillverkandet. :)
Ska nu ta och lägga ner för ikvällen, imorn blir det mer gjort. ;) Kika in på respektive bloggar genom bilden nedan. :)
Annars så kan ni fortsätta beställa designer utav mig, har beslutat mig för att ta upp designtillverkandet. Finns nu att beställa gratis men tar gärna emot någon liten summa för den som är generös. ;) Läs mer <HÄR> hur ni gör. :)

Moster Kerstin


Emma


Nathalie



Torsdag, 27 augusti.

Hello!
Ser att besöksräknaren går varm idag. ;) Jättekul att se :D

Hoppas också att många utav er kommer kika in fler gånger och glöm inte lägga till mig på bloggkoll isåfall. ;)

Annars så var jag uppe strax innan kl.10 idag. :) Käkade lite frukost och startade datorn, fixade min mosters design. Var ju där i tisdags och tog kort på hennes katter som jag använde mig utav i designen. :) Resultatet ser ni genom längen <HÄR> Fixade också en ny design till Sanna, den kommer nog upp snart hoppas jag. ;)

Var nyss nere till ICA med mormor och morbror, nya VR följde med hem samt lite andra nödvändiga saker. ;) Och nu ska jag ta ut hunden på en promenad och därefter fortsätta med de designbeställningar jag fått in. :)

BTW; Det finns 2 gratis-platser kvar för er som vill ha en ny design. Annars tar jag en summa på 100 kr, vilket inte alls är så mycket för en design som folk tror! Intresserad? Läser mer <HÄR> då.
Ha det bäst, Kramar ♥

Bild tagen under Cypern-veckorna :)

bilden är tagen med min Nikon D5000 + 18-55mm objekt
får ej användas utan min tillåtelse




Är du sugen på ny design? :)

Under morgondagen 27 augusti, mellan kl: 12-16 kommer jag finnas tillgänglig på msn; [email protected] för er som är sugna på en ny design. :) De 5 första personerna som kontaktar mig får sin design gratis, för er andra kommer jag att ta en summa på 100 kr.

Det ni ska tänka på ifall ni vill ha en design är:
1. Adda min msn-adress som är [email protected]
2. Veta på ett ungefär hur ni vill att designen ska se ut, jag vill inte ha allt för fria händer om man säger så.
3. Kunna förklara för mig rätt så utförligt om hur ni vill ha designen.
4. INTE vara rädda för att jag ska ta ert konto osv. Sånt gör jag verkligen INTE!

Och glöm inte, de 5 första får sin gratis. ;)
Kramar ♥



IKEA + dagens dresscode

Jag och pappa plockade upp mamma vid 16-tiden och åkte direkt till IKEA i kungens kurva. :)
Tog varsina korvar innan vi började vandringen. :P Det var för ovanlighetens skull rätt lite folk där faktiskt, men det är ju mitt i veckan så det var väl inte så konstigt. ;)

Hittade lite småsaker
med hem såsom ett paraply (mina andra lyckas alltid gå sönder :S) några doftljus och papperspärmar eller vad det nu heter. :P Pappa köpte en ny stol som var meningen med hela IKEA-besöket. ;)
Hoppas ni haft en bra dag. :)
Kramar ♥



♥ Jeans, Cheap Monday
♥ Kofta, GinaTricot
♥ Top, GinaTricot
Vita Gympaskor, EuroSko



Insekter..

..har vi det fullt utav hemma hos mig, så väl inomhus som utomhus. :P
Igår när jag kommit in efter en promenad med vovven hittade jag en trollslända på altanräcket så jag skyndade mig in för att hämta kameran och när jag kom tillbaka satt den kvar så jag kunde ta 5-10 bilder och ifrån olika vinklar också tills den tröttnade och flög iväg. :P

Senare på eftermiddagen
igår tog jag moppen en sväng till min moster, men innan jag hunnit åka iväg så hittade jag spindeln som hade vävt ett nät ifrån vår sopptunna till en blomma som växer precis brevid. :P Så fram med kameran där med och fota den. :)

Vilken är din favorit? :)

Jag måste nog säga att jag gillar spindeln och dess när, trotts att jag hatar spindlar något enormt. :D





bilderna är tagna med min Nikon D5000 + 18-55mm objekt
får ej användas utan min tillåtelse



Måndag, 24 augusti.

HejHej! ♥
Har inte blivit så mycket skrivet idag som ni märkt, har inte orkat och inte kännt att jag har haft insperation för att försöka hitta något att skriva.. Den där blogginsperationen som varit i några dagar känns som borta just nu. :S

Har inte gjort så speciellt mycket idag, gick upp vid halv11 tiden. Strosat runt på alla möjliga internetsidor i brist på annat att göra, spelat lite wow.. Hämtade syrran vid halv3-tiden och sen brorsan vid halv5-tiden. Sen så följde jag med familjen till Fisksätra där brorsan hade träningsmatch och de vann med 7-5. :) Sitter just nu framför datorn igen och har allmänt tråkigt. Ska nog ta och lägga mig snart eller läsa en bok.
Hoppas iaf ni haft en bra dag, kramar ♥



Home Sweet Home

Tjoho! ♥
Då var man
hemma igen efter en underbar helg tillsammans med pojken. <3
Lördagskvällen tittade vi på Ice Age som jag tjatat om, och måste bara säga SE DEN!!! Stört rolig tycker jag, men älskar de andra filmerna innan också. Men denna var nog ett strå vassare. :D Till och med Johan skrattade några ggr. ;)

Söndagen (idag/igår?) gjorde
vi inte så mycket, sov till 12 typ, låg i sängen och myste till strax efter halv1 då vi gick upp och åt lite lunch/brunch: småbaguetter med rostbiff och för Johan potatissallad på där också. :P Spelade på varsin dator, tittade på film osv tills pizzan kom (middagen) vid halv6 tiden. Tittade samtidigt på en film, som var klar till 8-tiden.

Packade väskan
osv för hemresan och fick skjuss utav Johans lumparpolare till stationen vid 21.15 typ. Kom nyligen hem eller 40 min sen iaf. :P Och ska nu ta och hoppa i säng och sova. :)
Hoppas ni haft en trevlig helg också. :)
Kramar ♥



Lördag, 22 augusti.

Goddag! ♥
Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll. :) Själv så somnade jag och pojkvännen ganska tidigt igårkväll, efter att ha tittat på transformer på kvällen istället för Ice Age, får hoppas den ses ikväll. :D

Gick upp vid 11-tiden för att äta frukost. :) Varma småbaguetter med rostbiff på och till det så tittade vi på "The Rock". :) Och just nu så är middagen avklarad, var en ny rätt som de provade på här. :P Ungspannkaka med köttfärs inrullad, var lite tveksam till en början men det var jättegott :)

Kvällen blir lugn, ska försöka titta på Ice Age som jag tjatat om nu. :P Och imorn är det söndag igen och pojken åker tillbaka till regementet och jag åker hem. :D
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll. :)
Kramar ♥



Solbrända familijen Simpsons :D

Hittade denna bild inne hos Foki. :D
Måste säga att de ser ut att ha solat rejält vart de än har varit eller vad säger ni? :P
Men på något sätt gillar jag bilden på solbrända Simpsons, deras gula hy påverkade ögonen ibland tyckte jag. :P
De kanske borde fundera på att fortsätta göra Simpsons bruna. :D




Fredagskvällen. :)

Hallloj! :D
Sitter just nu på
pojkens dator, han ligger och sussar i sängen brevid mig. Var jättetrött tydligen, förstår honom när man har vakt under veckorna och sen nattskiften också. Vilket alltså innebar att han inte sovit sen igår eftermiddag, så jag låter honom ta igen några timmar nu innan vi tänkte se på film. Han hade tydligen lyckats hitta en bra version utav nya ica age så tittar på den ikväll istället tror jag, så det blir nog ingen bio imorn som det verkar.

Annars så kom jag hit vid halv6 tiden, missade det planerade tåget så fick vänta på nästa som kom 15 min efter. Inte så farligt länge att vänta men innebar att jag kom en halvtimme senare till Johan. Maten var nästan klar när jag kom innan för dörren, våfflor blev det. :D MUMS! Och som sagt så ligger pojken och sussar nu så jag ska ta och kika runt lite bland bloggarna här. ;)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredagskväll så bloggar jag när känner för det, eller på söndag när jag kommer hem igen. :):)
Kramar ♥


se vilken söt bild jag hittade i ett mail från mamma <3



Fredag, 21 augusti.

Hejhej! ♥
Blev precis klar med dammsugningen i huset, en grej jag gör varje fredag. :P
Så nu ska jag bara ta och bestämma kläder.. Jag har alltid problem med det, och idag skiner ju solen men det blåser en hel del så jag vet inte ifall jag ska ta jeans eller shorts. :S Ena blir eventuellt för varmt och det andra isåfall för kallt. :S Hmmm!

Aja, annars så åker jag som sagt till pojkvännen idag. Tar 15 bussen som det ser ut nu, hinner inte med den som går om en halvtimme tror jag. :P Orkar inte stressa heller så tar hellre en senare istället för att glömma hälften som jag ska ha med mig dit. :D Annars så blir helgen lugn, eventuellt ifall vi går på bio imorn för jag är grymt sugen på att se den nya Ice Age. :D Men det återstår att se. :)

Nä, försöka planera klädsel var det ja. :D
Ha det så bra, kramar ♥


en till bild ifrån fotorundan med Sanna i onsdagskväll. :)

bilden är tagen med min Nikon D5000 + 18-55mm objekt
får ej användas utan min tillåtelse



Stammisar? ;)

Är ni inne här ofta och kikar eller gillar ni mina bilder och det jag skriver om, så varför inte börja premunera på min blogg istället? :D Ett smart och smidigt sätt som gör att ni inte missar någonting utav det jag skriver. :D

Så vad väntar ni på, klicka på bilden nedanför och börja prenumera :D

bloglovin

Next up: duschen sen eventuellt sätta på någon film att titta på, var ett tag sen nu. :D
Imorn åker jag till pojken, men mer om det imorn. ;)



Next up; gräsmatteklippning.

Nu ska jag ta mig ut och plocka fram gräsklipparen, och klippa ner det höga gräset om växer som odjur. :P
Fotorundan med Sanna får vänta en liten stund tills vi har kommit överrens om vart/vad vi ska fota denna gång, inge kul ifall vi tar samma ställe som igårkväll. :D Några förslag? Och jag bor ute i skogen och har inte tillgång att åka in till stan för att fota, utan det ska vara något som finns runt om här. :P

Men först, plocka upp alla bollar hunden har liggandes på gräsmattan. :P


bilderna är tagna med min Nikon D5000 + 18-55mm objekt
får ej användas utan min tillåtelse



Torsdag, 20 augusti.

Hejhej! ♥
Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort fast det varit tomt i sängen utan pojkvännen men imorn åker jag till honom så dår blir det inte tomt längre. ;)

Annars så ska jag ta och käka lite frukost nu tänkte jag, och sen se ifall jag får ut Sanna på en fotorunda igen. ;) Blev ju väldigt lyckat igårkväll iaf så det ska nog inte vara några problem. ;) Eller vad säger du Sanna? :D
Hoppas ni får en bra dag
Kramar ♥



bilden är tagen med min Nikon D5000 + 18-55mm objekt
får ej användas utan min tillåtelse



Resultatet utav fotorundan :)

Här ser ni några utav de bilder jag lyckade fota under den rundan men inte alla, fler kommer imorn eventuellt, som jag och Sanna var ute på tidigare ikväll, vi ska också försöka oss på ett försök imorn också. Men då blir det ju ljusare så får kanske ännu finare bilder då. ;)

Vilken nedan är er favorit? :)






bilderna är alla tagna med min Nikon D5000 + 18-55mm objekt
får ej användas utan min tillåtelse




Onsdag, 19 augusti.

Hello! ♥
Hoppas allt är bra med er i solskenet. :)
Gick upp runt 12-tiden, tog en liten sovmorgon eftersom jag har varit uppe runt 10-halv11 varje dag nu :)
Dock blev jag bara segare utav att sova, så får hålla mig till 10-tiden tror jag. ;)

Har inte gjort så mycket idag,
varit hemma själv till tills nu när mamma och lillebror kom hem precis. :) Syster och bror är i skolan och är duktiga. ;) Däremot har jag tagit en promenad med hunden och var inne och hämtade lite badkläder och dricka. Satte mig sen nere vid stranden en stund och försökte bada men det var alldeles för kallt för det. Men hunden älskade vattnet som alltid. ;) Tog annars precis en liten lunch nyss, skinksmörgås + rostbiffs smörgås med en kopp svartvinbärs te. :)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag :)
Kramar







New Moon <3


längtar, längtar och längtar



Nästa gång..

..jag är på tandläkarbesök så åker tandställningen. Hade ju hoppats att den åkt bort idag men icke sa nicke. :(
Så den 28 augusti åker den alltså. :D:D Nedräkning påbörjad. ;) Annars så gick det bra där, gjorde tandavtryck som jag hatar... Men som sagt det gick bra ändå. :P

+ så ser ni de köpen jag hittade i Forum Nacka igår när jag, syster, bror och mamma var inne en sväng. Mamma slutade 16.00 så tog bussen direkt och var där tills affärerna stängde kl.20 ;) Alltså blev det middag där, jag tog wookad kyckling med chasewnötter (stavning?) och ris. :S Såå sjukt gott! Och de andra tog nachotallrik. :P

♥ Vita gympa skor ifrån EuroSko, 249,50:- istället för 499:-
♥ Underkläder ifrån NewYorker 208:-




Lovely Lips

Har precis haft en liten fotosession med lillasyster i mitt rum. :D
Vi prövade det berömda sockerläpparna och det blev grymt snygga bilder faktiskt, här nedanför ser ni två exemplen. :) Men ska ta och fixa några fler bilder senare, men först middag. Funderar på ost&skinksås med makaroner. :D


Modell: Lillasyster Sofia
Fotograf: Jag.
Utrustning: Nikon D500 + 18-55mm objekt



Modell: Lillasyster Sofia
Fotograf: Jag.
Utrustning: Nikon D500 + 18-55mm objekt



Tisdag, 18 augusti.

 Hello! ♥
Sitter just nu och väntar på klockan, så att jag kan bege mig emot bussen. :)
Tandläkarbesök idag och förhoppningsvis åker tandställningen jag haft i två år idag bort. :D

Annars så händer det inte så mycket idag, tänkte ta och lägga upp de köpen jag fick med mig hem ifrån Forum Nacka igår när jag kommer hem. :) Åkte dit med mamma, syster och bror. Och för en gång skulle var det inte jag eller syrran som shoppade mest utan brorsan. :D:D Han har börjat gymnasiet och behövde nya kläder. :)
Nää, ska börja göra mig i ordning för det sista innan jag sticker. :)
Ha det bra, kramar



....

Som ni kanske ser är det väldigt dött här i bloggen, fråga mig inte varför. :P
Har faktiskt själv ingen aning om varför jag inte skriver, jag sitter och tänker att idag ska jag skriva, loggar in och öppnar nytt inlägg.. Sen sitter jag där och inget vill komma ut :S:(

Så ni få
r nöja er med lite dålig bloggning ett tag framöver, tyvärr. :(
Men jag ska verkligen försöka skräpa mig :D Har lite nya bilder jag ska försöka redigera lite grann och lägga in här. :P
Annars så lever jag livet förstår ni. ;)

Ha det bäst, och glöm inte att kika in här ändå :D
kramar ♥



Fredag, 14 augusti.

Hello!
Var uppe strax efter kl.10 idag, skönt faktiskt :):)
Satte mig vid datan då med frukosten och kollade runt lite, spelade lite ett tag efter det. :P

Var också ner med Atrox till badet en stund så han fick springa lite och bada. :D:D Hjälpte syrran fota hennes nya kläder och ska snart dra ner henne och hunden till badet igen. Får se ifall hon också hoppar i, jag tänkte nog iaf försöka bada lite grann. :D Ska ifall kameran följer med ner också. ;)
Ha en bra dag, kramar ♥


gammal bild på Atrox, men gillar den skarpt :)



Blivande tatuering. :D

Är grymt sugen på att gadda mig! :D
Satt och tittade lite på google nu ikväll och hittade en utav mina blivande tatueringar :D

Vissa kanske tycker det är opersonligt att leta på google efter tatuering som sen ska sitta hela livet, det kan väl  jag också tycka faktiskt. Men det beror på sen hur man tänkt det om man ändrar någonting på den osv.
Just den jag ska göra vill jag ha på sidan om magen och kanske att den går under troskanten lite grann ner på låret. Vi får se hur jag planerar hur långt den ska gå ner, inte allt för långt iaf. :P

Men annars så ska jag också ändra färg på den, hittade bara denna bild och har inte lyckats ändra färg riktigt, men den ska gå i BLÅTT eller LILA iaf. :D (färgerna till höger hörn om blommorna) Vad tror ni, blir det snyggt? ;)



me<3books :)

Gillar denna bild, som jag tog i Cypern :)
Men vad är snyggast? :D Färg eller Svartvit







Torsdag, 13 augusti.

Hello!
Utanför öser regnet ner som spön i backen och jag skulle behöva gå ut med vovven, hmm :P Det verkar som jag blir tvungen ändå, får klä på mig regnkläder. ;) Det åskar till och med ute, då får hunden vänta ett litet tag till :D

Annars så är huset damsuget tills familjen kommer hem, eller iaf mamma syrran och brorsan som har varit i stan på möte med syrran om skolan och brorsan följde med för att veta vägen dit eftersom han också ska börja på den skolan snart. :)

Johan åkte hem
idag också, jag följde honom till halv2 bussen. Får se nästa när vi kan träffas.
Annars som sagt så är jag ensam hemma och ska väl fundera på mat eftersom de andra skulle äta på tacobar i stan. :P Tar väl någon panpizza eller kokar ihop något gottis. ;)
Ha det bäst, Kramar ♥



Brr..

Kom precis upp ifrån badet med hunden, både jag och Johan badade. Men jisses vad kallt det var, blåste gjorde det också vilket gjorde allt bara kallare annars så var det rätt "varmt" när man var i vattnet. :)

Resten utav dagen har inga planer, får se vad vi hittar på. :)
Hur ser er dag ut?
Kramar



Back home.

Som sagt så slutade jag kl.16 idag. :D
Mötte upp Johan som kom med bussen som var ute 16.09. Gick hem tillsammans och gjorde iordning mat, stuvade makaroner och stekt korv. MUMMA! :D

Annars så gick jobbdagen bra. :) Lite segt de 2 sista timmarna, men så brukar det vara för mig. :P
Och nu sitter jag här vid datan och Johan i sängen med laptopen. Kanske sätter på en film om ett tag, får se. :)
kramar



Tisdag, 11 augusti.

Godmorgon.
Ännu en tidig dag för mig.. Jobbar 1 timme längre idag, 8.30-16 alltså.
Möter upp Johan vid bussen efter det. :)

Sen vet jag inte hur kvällen ser ut, det märker vi. :)
Ha det bäst, kramar



Måndag, 10 augusti.

MornMorn. :)
Hoppas ni sovit gott, det har jag. :) Vaknade nyss, tidigt japp.
Men det för att jag ska jobba idag. :D börjar 8.30 och slutar 15.00. :) En heldag till och med. :D:D

Hörs väl när jag kommer hem. :)
Ha en toppendag, kramar ♥



Fredag, 7 augusti.

Hejhej! ♥
Håller på att packa väskan lite grann nu, ska strax ta och gå mot bussen. :) Ska iväg och vara barnvakt åt tvillingarna som jag och syrran brukar ibland. Denna gång blir det övernattning också. :) Mysigt. :D

Så jag och syrran var nere på ICA och köpte lite gott till ikväll osv. :) Ska eventuellt bada med tjejerna, syrran har med sig kameran så blir lite bilder hoppas jag. :)
Nää, måste kila nu. :)
Ha det bäst, kramar ♥



Torsdag, 6 augusti.

Hellu!
Underbart väder det har varit idag. Inte sant? :D
Gick upp vid 12-tiden, käkade lite frukost och fixade hängde upp tvätten som mamma hade satt på innan hon åkte till jobbet. Igen, har massa tvätt nu efter Cypern-veckorna. :P

Annars så har jag legat stora delar utav dagen ute på gräsmattan och pressat i solen. :) Förbättra cypern-brännan vettni. ;) Och hoppas på att få lite färg idag. :) Trotts solen inte tar lika mycket hemma här som i Cypern. ;)
Hoppas ni haft en bra dag. :)
Kramar ♥



NattiNatti.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng. :)
Var ute och sprang idag, grymt skönt att få röra på sig och få något att fokusera på än det som varit på tankarna de senaste dagarna. Därefter en välbehövd dusch och nu sitter jag här insmörjd med lotion ifrån Cypern som luktar jordgubb. :D Älskar den! Tyvärr köpte jag bara en och den är nog slut strax... :(:( Får snåla lite. ;)

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, vaknade vid 13-tiden och fixade tvätten som mamma hade satt på innan hon gick till jobbet. Sen så har jag väl bara gått fram och tillbaka från datan till köket, rastlös kallas det... Måste göra något åt saken snart, utan att alla ska börja tjata. Tack!...
Nää, sängen nu. :)
Godnatt. ♥



Always..




Dagarna i Cypern, Fig Tree Bay (17/7-31/7)

Dag 1, 17/7
Planet ifrån Arlanda gick kl.6.45, flygresan tog ca 4 timmar. :P Tog sedan en buss ifrån Larnaca flygplats, Cyperns ena flygplats och kom fram vid hotellet vid kl.12 tror jag. :) Inställde oss i hotellrummen, mamma & pappa hade ett eget och jag + syskonen hade ett. Sedan gick vi en sväng runt området i den stekheta solen, hittade lite ständer och brorsan badade. :D Åt lite lunch efter att ha gått tillbaka till hotellet. Jag, brorsan och syrran tog en sväng ner till poolen efter lunchen. Satte oss sen på balkongen och tittade på solnedgången. :):)



Dag 2, 18/7
Frukost på hotellet som resten utav dagarna vi var i Cypern. :) Bacon och äggröra med vattenmelon till efterrätt för mig och apelsinjucie såklart. :D Låg vid poolen och stekte hela dagen, frammåt eftermiddagen duschade vi en sväng och gjorde oss i ordning för att gå mot "staden" för att äta middag på ett ställe som hette "Divan" och hade rekomenderats utav Fritidsresor som vi åkte med. Den restaurangen hade flamberade rätter, alltså man eldar rätterna med sprit tror jag det sk vara. :P Sen så åt vi efterrätt, flamberade jordgubbar och caramellsås + vanilijglass. :D Grymt gott var det. :D:D



Dag 3, 19/7
Frukost på hotellet, packade därefter väskorna och tog en promenad ner till stranden/havet för första gången. Hade ca.400 m att gå så väldigt nära var det. :D Pappa och bror snorklade lite grann, syster, mamma och jag simmade och tog det lugnt. :) Middagen blev på hotellet, de hade bjudit in alla på hotellet som ville och andra hotell på BBQ-kväll med sång och dans. :)



Dag 4, 20/7
Frukost på hotellet som vanligt. :D Tog en till dag till stranden, syster, pappa och brorsan prövade på Parasail. :D Åka i fallskärm efter båt, jättehäftigt. :D Därefter vi låg kvar nästan hela dagen på stranden, underbart skönt och det kändes senare på kvällen att solen tagit något enormt. :P Lite bränd på ryggen blav man. ;P Tog en sväng in till stan och käkade, därefter till en pub och drack varsina drinkar. :) Knallade hemmåt med ömma fötter som kändes dagen efter också. :P



Dag 5, 21/7
Hade inga bilder och tyvärr så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde den här dagen. :P Så läs vidare istället. :)

Dag 6, 22/7

Hade lite dåligt med bilder ifrån denna dag, men fler ifrån kvällen däremot. :) Var sån där kväll där hotellet bjudit in folk på temakväll igen, denna gång med cypriotisk mat. :D En del rätter var väl goda, andra inte så värst goda. :D Sång och underhållning denna kväll med, fast i form utav folkdans typ. :P



Dag 7, 23/7
Dåligt med bilder denna dag också, men vi hade iaf köpt luftmadrasser vi hade med oss ner till stranden och låg på dem. :) Grymt skönt och effektivt då man kan sola utav massa jobbig sand överallt. :D Dock får man vara nog med att smörja in sig, då det var väldigt lätt att bränna sig när man låg ute på havet och surf-solade. :D



Dag 8, 24/7
Dåligt med bilder denna dag också men var ute och gick på kvällen, sökte efter någon bra restaurang. :P Men blev att vi åt på hotellet ändå. :D Skönt och nära till rummen sen. :) Lite fina utsiktsbilder blev det istället. :)



Dag 9, 25/7
Kvällsbilder bara ifrån denna dag också. :P Gick förbi bårt "kattställe", varje gång vi fick förbi där kom dem fram. :D Såå sööta allihopa. Men var ute iafall och gick på kvällen, shoppade och drack lite gott. :)



Dag 10, 26/7
Hade inga bilder och tyvärr så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde den här dagen. :P Så läs vidare istället. :)

Dag 11, 27/7
Bara kvällsbilder här också, haha. :D Åt på en mexikansk reataurang, beställde in kycklingnachos som var grymt goda. :D:D Drack sen på en pub inne i stan. :)



Dag 12, 28/7
Hade inga bilder och tyvärr så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde den här dagen. :P Så läs vidare istället. :)

Dag 13, 29/7
Låg vid stranden på förmiddagen, duschade oss och gjorde oss iordning för att sen bli upphämtade utav en buss och sen ut och åka katamaran. :D Jättekul och grymt fint var det ute på havet. :D



Dag 14, 30/7
Sista dagen, och blev bara kvällsbilder här med. :) Åt på kinesisk resturang. :D Grymt gott var det. :D



Dag 15, 31/7
Gick upp runt kl.8 och fixade iordning det sista tills bussen kom vid halv 11. Planet gick 13.40 ifrån Larnaca, Cypern och landade strax innan 16.30 i Sverige på Arlanda. :) Blev avsläpt hos älsklingen i Märsta och resten vet ni om helgen. :)



Söndag, 2 augusti.

Hej alla läsare. :)
Sitter just nu och tar en liten paus i packandet utav resväskan ifrån Cypern, har så mycket skit och smutstvätt så att jag spyr. :P Haha, inte riktigt kanske men det känns som om den aldrig blir tom. :D:P

Annars så är jag äntligen hemma, blev ju som sagt avsläppt hos pojkvännen när vi landade i fredags. :) Så helgen har bestått utav att ta igen all närhet vi missat sen vi sågs sist, för 3 veckor sen. :P Så länge har vi nog aldrig varit ifrån varandra och det kändes kan jag tala om. :( Men nu så är det bara den här veckan, alltså den som börjar imorn och nästa helg sen har han ledig hela v.33 :D :D

Kvällen blir lugn, familjen (bror, mamma och pappa) är på väg hem ifrån Småland nu. Borde vara hemma när som helst tror jag. De åkte direkt i fredags efter att ha varit hemma och packat om lite grann. Så syrran har haft huset för sig själv medans jag var hos Johan. :)
Nää, fortsätta packa var det. Sen ska jag fixa alla bilder ifrån Cypern har jag tänkt. :D:D
Ha det bäst, kramar ♥



Lördag, 1 augusti.

Hellu! ♥
Ny månad nu då, Augusti, vilket betyder att snart börjar skolorna igen och folk kommer tillbaka till jobbet efter sin semester. Och snart är hösten här igen.. Men vi har några veckor/månader innan hösten kommer så passa på nu med solen. ;) Dock så regnar det här nu i Märsta hos pojkvännen där jag är. :( Men jag har nog fått min sol så det räcker i år, men skulle verkligen inte skada med lite mer. ;)

Annars så blir denna lördag lugn, ska umgås med pojkvännen och titta på film antar jag. :) Har saknat honom något fruktansvärt dessa veckor i Cypern. :( Men nästa gång jag åker utomlands blir det med honom. :D Förhoppningsvis blir det till nästa sommar eller så. :) Vart vi åker är inte riktigt spikat ännu, men lutar mot Turkiet där Johan varit förut. :)

Nä, nu ska jag kika runt lite i bloggvärlden tänkte jag. Har missat en massa skulle jag tro. ;)
Ha det bäst, kramar ♥