Fredag, 27 februari.

Dags för en liten uppdatering va? ;)
Har varit grymt dålig på det, men har som ni märkt tröttnat på bloggen :( Tråkigt, ja. För jag gillar det här, men har liksom ingenting att skriva typ och när jag väl sätter mig ner för att skriva så kommer inget ut genom huvudet :(:(  Men jag lever iaf, för er som vill veta. ;) Jag lever livet, jobbar när de ringer (anställd som vikare på min grundskola) och umgås med familj och pojkvän. :)

Annars så har jag och mina syskon varit hemma själva i 2 veckor (10 feb - 26 feb) Mamma och Pappa har varit på Mauritius och haft "semester" via att de firade den 16 feb 20 år som gifta. :):) Så som sagt kom de hem igår (torsdag, kl.10). De packade upp osv, jag och syskonen fick lite saker. Bildkollage nedan. Och sen så hade jag bokat en tid åt mamma hos frissan 15.30, så vi for iväg in till Forum Nacka vid 14.30-tiden. Gick runt där, jag syster och pappa (bror var hemma). Hittade en mössa och två toppar ifrån Gina Tricot. :) Bild nedan.

Nää, nu ska jag ta och hoppa i säng.
Åker till Johan imorn med 15 bussen, kanske slänger in ett inlägg under helgen. Vi får se. :)
Ha det bra, kramar






Fredag, 13 februari.

Hello!
Jahapp, fredag den 13:e då, Otursdagen som alla säger, men inte för mig har klarar mig finfint. :) Jobbade idag och det gick super. :D Jättekul har det varit, började 8.15 och slutade 16.30. Har varit och åkt skridskor på förmiddagen var tillbaka i skolan till 14.00. :) Första gången på över 2 år jag stod på ett par skridskor, så det var riktigt kul. :D Var sen på fritids tills jag slutade. :)  Mötte sen upp pojkvännen vid halv 7 tiden ungefär, fick en bukett med 10 röda rosor. :D <3 Bild kanske kommer någon gång, + att jag fick en ljusstake med röda hjärtan i eller hur jag ska förklara. Bild kommer troligen också.

Imorn är det lördag, alla hjärtansdag också. :) Blir att ta det lugnt bara, brorsan har två matcher men orkar inte åka på dem så jag och Johan stannar hemma. Kanske blir lite mys och ta hand om varandra, hihi. :D På kvällen sen är det Melodifestivalen; del 2. :) Nä, sängen nu. Tror Johan redan somnat nämligen. :/
Hoppas ni haft en bra dag. :)
Kramar



Farlig huvudvärk...

... har jag just nu, helt sjukt vad ont det gör. Som om jag hade små fåglar som bankade mig i huvudet, som på den där reklamen ni vet. ;) Haha, nej men ärligt...

Varit hemma i ca.1 timme nu, har jobbat från kl.10.30-16.15 idag. Efter att jag skrev föregående inlägg satte jag på en tvättmaskin och gick och la mig för att få ett par timmars sömn till. Men vid halv 10 så ringde de på skolan där jag är anställd som vikare/inhoppare och frågade ifall jag kunde jobba, självklart sa jag och for upp ur sängen. Var tvungen att duscha, klä på mig, käka + att tvätten skulle hängas. Blev väääldigt stressigt kan jag lova men jag klarade det. Och nu sitter jag här igen. :)

Och fick nyligen också veta att jag ska jobba även på fredag, 8.15-16.30 dock på en annan gård. :) Så vi får se hur det går, ska tydligen åka skridskor på förmiddagen... Hm, har inga skridskor men men. Nu ska jag ta och börja med middagen och sen ta det lugnt resten utav kvällen. :)
Ha det bra. :)
Kramar



Onsdag, 11 februari.

Hello!
En trött bloggerska som skriver, haha. Varit uppe sen kl.6 och väckt syskonen så att de inte missar buss/skolan. Så nu är det bara brorsan som är kvar och han sticker iväg vid kl.8. Så då ska jag ta och få ett par timmars sömn till.

Mamma och pappa sitter just på flyget till Mauritius. Jag är såååå avundsjuk så att det inte är sant! Jag vill också åka till ett varmare land och bara ta det lugnt. Men det får bli någon annan gång för mig, när jag har råd att betala för min egen resa. :D:D De kommer inte hem fören den 26 februari, så tills dess är jag och syskonen hemma själv. :) Ska bli grymt skönt, men liite jobbigt eftersom jag då är äldst och måste tvätta, laga mat osv. Iofs så får de andra också hjälpa till men jag som får ta störst ansvar om man säger så.

Idag så blir det inte så mycket för mig, ska starta en tvättmaskin sen så att syskonen får sina matchkläder till helgen. Sen så måste jag planera ut en alla <3 dagspresent (stavelse?) till älsklingen. På lördag är det ju 14 februari. :) :) Älsklingen kommer ut hit, så vi får se vad vi hittar på, en bio kanske efter brorsans match. :)

Nää, sängen kallar nu igen. ;)
Ha en bra dag.
Kramar



Söndag, 8 februari.

Dags för en liten uppdatering va? ;)
Ja, vi kör på det nu då har ändå inget bättre för mig just nu. Beck är slut och snart är familjen påväg i säng, måndag imorn ju. ;) Som sagt, söndag idag och har precis tittat klart på Beck - flickan i jordkällaren med mammi och syster (pappa och bror emellanåt... ;) ) Jättebra film faktiskt och definitivt inte den mördaren som jag trodde det skulle vara. :P

Annars så kom jag hem efter en helg med älsklingen vid 18-tiden. Åkte dit i torsdag då han fick permission en dag tidigare än vanligt, fler sånna dagar tack. :D:D På torsdagen gjorde vi inte så mycket, började titta på "Seven Pounds" som för övrigt hade biopremiär i fredags. Stängde av efter halva då klockan tickade iväg men fortsatte på fredagkvällen med resten utav filmen. Fredagen så tog vi det lugnt bara, Johan var och tvättade bilen med sin far och köpte lite gott till helgen. Tittade på Let's Dance och därefter fortsatte vi på filmen vi började titta kvällen innan på. Lördagen vaknade jag upp själv, haha, nej men Johan hjälpte sin pappa att hjälpa någon kompis flytta. Så han var inte hemma fören efter 16-tiden. Den kvällen var det Melodifestivalen; Del 1, som de flesta vet. Och jag gillade verkligen inte att "Snälla, Snälla"-låten blev vald utav den internationella juryn!! USCH! Helt okej att Alcazar kom till finalen och Emilia är jag lite tveksam på... Men det är bara mina tankar, ni har fritt fram med era också. :):)

Och nu sitter jag här, kikar runt lite och ska snart ner i säng tänkte jag.
Hoppas ni haft en bra helg. :)
Kramar



You'll be in my heart


I just love this song!!!

You’ll be in my heart I believe, you’ll be in my heart
I’ll be there from this day on, now and forever more

You’ll be in my heart no matter what they say
You’ll be here in my heart always



Söndag, 1 februari.

Hello! :)
Jaha, då får man börja skriva Februari istället för Januari nu då. :P Fort tiden går alltså, eller hur?
Om 9 dagar åker mamma och pappa till Mauritius för att fira 20år som gifta och de blir borta i 2 veckor. Snart är den dagen där också. Och snart är det den 4 december och Johan muckar ifrån lumpen. :D hihi.

Nä, men nu ska vi inte drömma oss för långt bort va? :P Annars så är jag hemma igen efter en mysig helg tillsammans med älsklingen. <3 Alltid lika mysigt att träffa honom nu när vi bara kan träffas under helgerna, så då hinner saknaden bli enorm ibland. Middagen är avklara och prommenad med hunden likaså, och nu ska jag bara ta det lugnt. :)
Hur har er helg varit? :)
Kramar



22 månader <3