Home Sweet Home

Hej allesammans! :D
Då är man tillbaka i Sverige då, efter 2 underbara veckor på cypern med familjen. :)) Hade absolut inget emot att vara kvar där nere, men det var grymt skönt att få komma hem ändå. :) Man vilar verkligen ut sig på 2 veckor, mycket skönare än en vecka om jag ska vara ärlig. Under 2 veckor hinner man hitta lugnet och bara ta dagarna som de kommer istället för att sitta och planera vad man ska göra på 1 vecka för att hinna med allt. :D Så jag föredrar att åka iväg 2 veckor. ;)

Annars så landade planet 16.24 tror jag det var, hämtade väskorna och satte oss i bilen. Familjen släppte av mig hos Johan, där jag sitter nu, och åkte vidare hemåt för att packa om väskorna lite grann och sen för att åka vidare ner till Småland över helgen. :) Så som de gör varje år. :):)

Kameran är proppad med bilder nu. Och några filmer på lite dans också. :) Bloggenn kommer att gå varm på bilder ett bra tag nu. ;) Och förhoppningvis kommer blogginsperationen tillbaka med denna resa också. :) Var ju rätt dött här ett tag innan jag åkte iväg. :P

Hoppas ni haft det bra där ni är under dessa 2 veckor jag varit i Cypern, så kommer lite bilder upp efter helgen.
Nu ska jag ägna all min vaken tid åt pojkvännen. ;)
Kramar ♥



Bye Sverige, Hello Cypern! :D

Nu mina vänner, är det knappt 2 timmar kvar tills jag och familjen åker till Arlanda. :) Klockan 3 går bilen hemifrån. :P Och flyget går kl.6.45. Är framme på Cypern till kl.12 tror jag det skulle vara. :D

Annars så är allt packat inför resan och jag sitter och käkar en smörgås med skagenröra nu på sena timmar. ;) Måste ju ha någonting i magen när vi flyger då vi hoppade över maten på flyget. :P Och vi är som sagt borta 2 hela veckor, men läste att de hade internetcafer där nere så får se ifall jag slänger in något litet inlägg eller så. :) Annars får ni vänta tills den 31 juli då vi åker hem igen. :P Kameran är med så MASSA bilder kommer upp sen. ;)

Ha det nu bra i Sverige, och det blandade vädret medans jag ligger och steker på en strandsand i Cypern :D:D
Hejsvejs! :D:D



Ny design. :)

Då var det ännu ett byte utav designen. :)
Gillar denna version bättre så nu byter jag nog inte på ett tag tror jag, fast det kan ändras fort ifall jag får nya fina bilder. :D

Vad tycker du då? :)



Fjärilen den Blå

Gick ut på altanen men kameran i högsta hugg, blivit som en vana sen jag fick kameran. :D Men iaf så cirkulerade två fjärilar runt på gräset bland de vita klövern som finns kvar och rätt som det var så satt ena fjärilen på en klöver och jag tänkte att den där måste jag få bild på. :D Och jag fick det, resultatet nedanför. Hann till och med ta 9 bilder till då fjärilen satt helt stilla jättelänge, dock med mindra fokus på fjärilen då denna blev bäst. :)

Älskar bilden rent ut sagt. :D Vad tycker du? :)


bilden får inte användas utan min tillåtelse



Cypern, Fig Tree Bay



Jag och familjen åker till Cypern, Fig Tree Bay i 2 veckor med start den 17/7. :D Mamma kom in inatt och frågad mig ifall det var okej att jag åkte med dem, dum fråga ju. ;) Var ju år och dar sen jag var utomlands typ, trots det var typ 2 år sen.

Så nu är det bara att plocka fram storväskan och tvätta alla sommarkläder. ;) Nedräkningen har börjat, och självklart ska jag försöka ta med systemkameran dit. ;)



....

Ni får ursäkta bloggtorkan som just nu pågår här inne... :(
Den kommer nog tillbaka skulle jag tro, vet inte när. men ha tålamod. :)

Kramar



Torsdag, 2 juli.

Hej alla glada! ♥
Lovar att jag snart avlider i denna värme, dock ska man egentligen inte klaga. :P Men har också hört att det ska bli regn och åska till helgen, så vi får väl se om värmen kommer tillbaka efter det eller om detta är den enda värmen vi får i år...

Sitter just nu annars vid datan en snabbis, man får skylla sig själv om man lämnar den obevakad. ;) Älsklingen är på undervåningen och pratar med sin bror så då passar jag på att skriva lite här så att ni vet att jag fortfarande lever. ;)

Har annars precis fikat, för andra gången idag, med glass och jordgubbar som vi köpte med oss hem ifrån Väsby efter att vi spelat minigolf med älsklingens familj. :D Grymt kul, trotts det inte riktigt är min grej då jag kom sist... :( Men inte hänga läpp för det inte, grymt kul var det iaf som sagt. Jag gjorde även en spik iaf, alltså hole-in-one. ;) *stolt* hihi.

Annars så har jag i stort sett bara legat på undervåningen i skuggan och läst min bok! :D Första boken avklarad utav Twilight-serien. Dock är den andra delen kvar hemma så får ta en utav de andra böcker som följde med hem i tisdags att läsa. Och sen måste jag leta rätt på de andra två återstående delarna utav serien. :D
Nää, älsklingen påväg upp i trappen snar. ;)
Ha det bäst, Kramar