Måndag, 6 dec.

Goddag!
Blivit lite dåligt med uppdatering här igen, hmm. Svårt att undvika när man kommer in i den fasen, tyvärr.. Men försöker blogga så mycket jag orkar.

Då har vi gått in i årets sista månad nu också, December.
Snön ligger vit på marken, kylan har kommit med det också.. Mindre kul.. Men snart är det sommar igen, bara cirka 6 månader. ;)

Annars så har jag nyligen kommit hem, eller vart hemma typ en timme iaf. :P Var ute på Djurö och jobbade idag, 10-17.30 (stängning). Gick grymt bra och kul! :D Fick skjuss till bussen utav mamma och pappa som åkte iväg och handlade mat, så nu sitter jag här i lägenheten och väntar på Johan som borde komma hem från träningen snart. :P Därefter blir det lite film kanske eller spel innan det blir läggdags. Börjar känna mig lite trött faktiskt, gick ju upp 7 imorse som jag INTE är van vid. :P

Men imorn får jag sova ut igen, och bara ta det lugnt tänkte jag. :) Eventuellt baka lussebullar eller om jag väntar till helgen kanske, får se. :)
Hoppas ni haft en bra dag, kram ♥Dag 07 – Min bästa vän

Jag skulle säga som många andra gör, att jag hellre har fler bra vänner än en enda bästa vän. :) Så därför tänkte jag ta och skriva lite grann om mina vänner som står mig närmast. :D

Den som står mig närmast först och främst är självklart min lillasyster Sofia, hon kommer alltid vara mig närmast. Men vi har alltid kul tillsammans och vi vet exakt vart vi har varandra och kan berätta allt för varandra. :D Även spelat innebandy tillsammans sen vi var små. <3 Kommer alltid finnas i mitt hjärta, sis. <3 (bild 1)

Därefter har vi Sanna, en barndomsvän ifrån 5an. :) Gick grundskolan och gymnasiet tillsammans. Stått i vått och tort tillsammans, spelat innebandy osv tillsammans. Vi vet allt om varandra och vet också vart vi har varandra. Umgås dock inte lika mycket nu för tiden, då vi inte bor så nära längre. Men det hindrar oss inte, försöker träffas med jämna mellanrum. :)  (bild 2)