"blue stripes"


O.P.I - Tiffany Case
silver tapestripes
 



Lite bilder från midsommar :))

 
 
 
 
 



Midsommar 2013 ♥

 
Glad midsommar på er alla ♥



Djurö ♥

Hello ♥
Är ute på Djurö hos mina föräldrar, sitter i deras husbil och älsklingen spelar fotbollmanager på Playstation som vi tog med. :)

Imorn åker vi ut till Lådna för att fira midsommar där med farmor och farfar. ♥



"Diamond are a girls best friend"

Isadoras nr 100"Diamond Crush"
 



♥ mina hårbollar ♥

 



Bilder från 18 juni 2013

Min födelsedag var toppen. :))
God tårta som jag gjort själv, nybakadade bullar (Johan och jag bakade på måndagskvällen, vid typ 20-tiden, hehe) och kakor, kaffe och läsk.

Channi och hennes kille + vovvar kom vid 15-tiden, fikade lite med dem. Emma kom en stund efter att Channi och K2 gick, lite fika till. Vid 19-tiden kom mamma, pappa, lillasyster, moster och mormor. Strax därefter kom Johans familj över en sväng så mer fika då. :P 22-tiden hade alla gått hem, städade lite och satte mig i soffan och spelade det nya spelet jag fick av älsklingen. :))

Bilder på mina presenter. :)
Tack alla som kom över för att fira mig. ♥
 
 
 



FÖR IDAG FYLLER JAG 24!!

Under tiden som jag har bloggar har jag hunnit fylla 19.. 20.. 21.. 22.. 23.. och nu 24!
Dock har det ju varit lite uppehåll till och från, men den har alltså funnits sedan mars 2008. :D

Klocka har precis slagit 7:35 vilket betyder att jag då är född den dagen för 24 år sedan. :P Familjen kommer över under kvällen och min andra familj på Johans sida också. :) Så ska under dagen städa lägenheten, baka tårta och lite småfix som hör till allt det där. :)
 
Men i alla fall... nu ska jag ha en awesome födelsedag! :D



Ny upplevelse :)


gammal bild från en tidigare promenad i våras
 
 
Jag har haft en mycket trevlig och rolig dag idag! ♥
Började med att jag följde med Channi på BPH (Beteende- och personlighetsbeskrivning hund) med Squeek, aldrig tidigare vara med om det så det var riktigt kul och spännande att se. Höll i kameran, så lite nytta gjorde man nog alltid iaf. :D Videoklipp ligger på Channis blogg för den nyfikne. ;)

En välbehövlig lunch efteråt blev det på McDonalds, cheeseburgare var grymt länge sen och såå gott. :D Tog senare en promenad hem från Channi, så lite motion fick man idag också. Hade egentligen behövt gå längre, men får bli en annan dag. Det är ju trotts allt lördag idag. ;)

Tog en sväng ner till stranden med Johan, Channi och vovvarna...(!) Dock lite för kallt än för bad, men snart så. ;) Skönt att bara ligga och njuta i solen. :))
Tanken är nu att lägga mig i soffan, eller sätta mig på balkongen och läsa klart en bok jag har småläst i en evighet snart känns det som, men det är nu under sommaren som man har tid. Annars är mitt huvud fullt med kurslittertur.. Inte alls lika roligt, tro mig. ;)
Ha det bra, kram ♥



14e juni 2013

Dagens promenad blev på 5,11km med Channi. :) Lite tjejprat och lite allt annat också, lite trevligt att få prata ut ibland. :D Jag borde egentligen bli bättre på att promenera, eller träna men ibland så orkar man helt enkelt inte. Mycket roligare att ha någon att prata med på vägen, blir inte så stelt då. :P

Annars så är det fredag, eller snart slut på fredagen med andra ord. Inte gjort så mycket idag, mest sovit. :P Men lika trött nu vid halv11 tiden...

Och idag börjar eller på måndag, så har Johan 4 veckors semester. :) Vi har inte planerat så mycket annat än en sväng till Skara Sommarland med Channi och K2. :))
 
 



Onsdag 12 juni

Hello!
Vaknade vid 11-tiden, missade morgonsolningen... Solen försvinner en stund från balkongen på förmiddagen. Den kommer tillbaka vid 12-tiden, så satt där en stund innan Channi  hämtade mig och vi tog en shoppingrunda till Väsby Centrum. :) Fick med mig en n väska (min favoritväska har gått sönder :(( ), 3 linnen, en top, två långkjolar och en vit klänning.
 
Städade lägenheten när jag kom hem vid 16-tiden, gjorde mat åt älsklingen som blev stuvade makaroner och falukorv. :) Resten av kvällen sitter vi väl vid varsin dator.. Om ingen vill hitta på någonting. :P

Linnen nedan är en av de jag köpte med hem idag, ett grönt, ett vitt och ett svart i samma modell. :)
 



"Grönt är skönt" ;P

Nedan är bild på mina naglar just nu, pratade om att fila ner dem.. Men de får vara långa och fina tills större delen av dem går av, just nu endast två naglar på vänster hand så det är inte så störande just nu iaf. :P
 



7e juni 2013

Vaknade vid halv9 imorse, åt frukost och plockade fram alla pappren och böcker som behövs till att skriva terminens sista tenta. Satte mig sen en stund på balkongen och lapade sol innan den försvann vid 10-tiden (bakom den stora björken...), åter in och fortsätta skriva lite grann. Vid 12-tiden kom solnen tillbaka på balkongen (bild till vänster) så satte mig där en stund fram till klockan blev 13 då den försvann igen :(
 
Johan kom hem vid halv3 tiden med lite proviant till mig, så jag kan fortsätta skriva ikväll/inatt. Pluggar konstigt nog bättre på nätterna. Fördelen med den här helgen är att johan är på lan igen, så jag kan skriva rätt så mycket under dagarna också. Dock saknar jag ju honom ♥ men på söndag kommer han hem igen, så ska se till att vara klar med tentan då eller iaf inte ha så mycket kvar, för den ska mailas till lärarna senast 24.00 på söndag..
Shelby ligger och softar medans jag skriver i röran på matsalsbordet ♥.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



"Ornate Storm"

Så här ser mina naglar ut just nu, dock börjar nagellacket lossna på vissa naglar och andra naglar börjar gå sönder.. :(
 
Men det är iaf Zoya's nagellack som heter "Ornate Storm", mycket snyggt tycker jag. Brukar inte vanligtvis använda svart nagellack men i och med dess glitterkorn så är jag nöjd med detta. :)
 
Ska fila ner naglarna i helgen (söndag) så de får lika längd och sen fixa till något snyggt mönster. :))
 
 
 
 
 



Lovely Nails :))


Detta är de 3 senaste nageldesignen jag har haft, dock har jag ytterliggare en annan färg just nu, tar kort på dem imorn är tanken innan jag gör om dem igen. :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



The love of my life ♥

Imorse på väg till skolan tog jag en sväng in på pressbyrån, stod där och velade mellan vanlig coca-cola eller coca-cola zero. På den vanliga coca-colan stod det min lillasyster namn Sofia ♥, men valde istället den "nyttigare" varianten coca-cola zero och när jag då tog en flaska ur mängden där i kylen och vände på den på väg till kassan stod det Johan ♥ på den.

Vad är oddsen på det? :P Kanske är ödet iaf. :D
 


Annars så hade jag livräddningsexamination idag (4 längder valfritt sim, 2 längder med livboj, 2 längder med kompis i livboj samt ytterligare en längd med livboj för att dyka och hämta en ring och sen bogsera en kompis ytterliggare en längd) så 10 längders simträning bara sådär. Inte helt illa. ;) Men är nu godkänd och klar med kursen förutom hemtentan som ska in den 9:e juni.

Älsklingen ligger redan nerbäddad och tittar på "Rise of the Guardians", ska nog krypa ner brevid honom jag också. Lite småseg efter idag. :P
Ha det bra, kram ♥



Fast and Furious 6

Väntar på att Johan ska komma hem, så ska vi åka och titta på den senaste filmen "Fast and Furious 6" i Kista. Har ju haft ett presentkort liggandes som jag fick i julklapp, så nu var det dags tyckte jag att använda det. :P Kanske blir en middag på MAX, det återstår att se. :)

Hade velat se "Star Trek", dock visades den så sent idag, då Johan ska jobba imorn. Så får bli en annan gång, eller när den kommer ut på Blu-Ray. :P

Annars så har jag legat större delen av dagen och tittat på "Grey's Anatomy" och myst med kissarna. ♥
 
Imorn har jag inga lektioner på schemat så ska försöka komma igång med tentan lite grann, och på tisdag är det examination i livräddning.. :P Spännande... På onsdag är det avslutning för kursen, så då går jag på sommarlov. Blir en sommar hemma till största delen, men ska eventuellt försöka jobba några veckor iaf..
Ha det bra, kram ♥



Lördag 1 juni

Hello! ♥
Första dagen i juni är kommen, riktigt svenskt sommarväder kan  man väl säga också att det har varit idag. Vaknade vid halv9 och solen sken med 22-24 grader ute, såg ut att bli en bra dag. Men ju mer klockan blev ju molnigare (stavning :S?) blev det. Framåt 12-tiden så var det bara moln på himmeln och senare vid 14-tiden stod regnet som spön i backen med 16 grader, burr...

Min mamma och lillebror var och hämtade mig och en gammal tv-bänk min lillebror ville ha, slog liksom två flugor i en smäll: tv-bänken ut till Djurö och tidig födelsedagsfika för min mormor som på Tisdag fyller hela 85 år ♥. Det bjöds på cheescake som min moster gjort med dricka till, hann även med middag, pizza, innan det var dags för mig att åka hem.

Och nu sitter jag vid datorn hemma, ensam.. :P Johan är iväg och spelar dator med några kompisar, kommer hem imorn igen. Saknar honom nu.. ♥

Btw, lite ändringar på bloggdesignen är på sin plats (eller igår :P) Än så länge är jag nöjd, får se hur länge den är tills jag byter eller ändrar någonting. :)

Annars är det nog snart läggdags, eller iaf krypa ner i säng och titta på en film eller någonting liknande. :)
Hare bra, kram ♥