Tourn.se - en chans till att tjäna pengar på bloggen

Jag har alltid velat få igång bloggen ordentligt, med aktiva läsare som lämnar kommentarer osv. Men även kunna tjäna några extra kronor på att blogga också. Tycker om att skriva både privata inlägg men även om allt möjligt.
Så tipsa vidare och kommentera för glatta livet. Och finns det något speciellt ni vill läsa om här inne, så tveka inte att berätta det genom en kommentar eller ett mail till: artondejuni.blogg@live.se =) =)

Så till huvudtanken med inlägget så tänker jag prova igen! Har hittat en tjänst som jag tror kan fungera bra, gäller bara att jag "pumpar" ut inlägg också och håller motivationen upp. Men än så länge känns det okej och har gjort ett tag nu sen jag valde att börja igen i och med graviditeten. =)

Jag har alltså hittat Tourn. Detta är alltså en tjänst där bloggare kan tjäna pengar på samarbeten tillsammans med företag osv. Vilket är precis vad som intresserad mig. Än så länge tycker jag att Tourn är en sidan som är väldigt enkel att ha och göra med. Det är simpla instruktioner, vilket alltid är tacksamt. :)

Så detta är en tjänst som jag ska prova på i alla fall ett tag. Och hoppas det fungerar bra.Kommentarer
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
* Anonym

Klart att du fixar.. jag tycker det är kul att följa din graviditet och planerna. Ska bli kul att få följa dig , Johan och det nya lilla livet i huset ute i skokloster oxå.
// Linda

2016-02-13 @ 10:19:10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
* Sofia

Hoppas på massor av inredningsbilder sedan!! Speciellt i pojkrummet 😙

2016-02-13 @ 12:58:26
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
* Alexandra Khalifa

Det är bara att kämpa på, men det krävs nog lite jobb. Man får nog välja sina reklaminlägg noga dock, för som läsare tycker man nog lätt att det blir lite tråkigt om man märker att dom sponsrade inläggen enbart är för pengarna och inte för att det är produkter man faktiskt gillar. :-)

Svar: Ja det är ju faktiskt sant. :)Än så länge är det mest kollage, inte funnits så många andra intressanta. Men hoppas. :P
♥ CT - ArtondeJuni ♥

2016-02-13 @ 23:07:40 | http://tenderlyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback