Tila Tequila

Detta klädesval tycker jag var lite fööör mycket..
Fler som håller med, Hiss eller Diss?




Bååt. :)



Denna bild är tagen på vägen hem ifrån farmor och farfar i måndags. :) Cool båt va?
Är ju en segelbåt men har typ stöd på sidorna där, och jag vet att det heter något speciellt. Men kommer inte på det just nu. :P:P



Recept - Kladdkaka med vaniljvisp

Malin frågade ifall jag delade med mig av mitt recept för kladdkakan, och självklart gör jag det. :) Så here we go. :D:D Säg gärna till när ni har provat det och berätta vad ni tyckte.

Och samtidigt kan jag dela med mig en hemlis, receptet är det enda konkreta minnet jag har utav mitt ex. Innan jag fick detta recept på den tiden jag var tillsammans med honom så hade jag alltid mjölk i smeten. Och det gjorde att hela kakan blev grymt kladdig, allstå överdrivet kladdigt så.

Kladdkaka:
Sätt ugnen på 175 grader innan du börjar.
Häll alla ingredienser i en bunke och rör ihop.

100 g smält smör
2 ägg
3 dl socker
2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
Och glöm inte vaniljsåsen. ;)

Grädda sen i ugnen i 20 min.
Kladdkakan brukar ge mig 8 lagom stora bitar, beror iofs på hur man skär sen.

Lycka till!! =D




Den nya designen är lanserad. ;)

Då har jag suttit stora delen av eftermiddagen på altanen med fika tillsammans med mormor. Jag lovade också att lägga ut receptet på kladdkakan och det kommer strax. :) Måsta bara ge vovven mat och gå en promenad med honom. Men samtidigt som jag satt på altanen så knopade jag ihop en ny design. :D Ser ni inget var vänlig tryck F5. Bättre?

Och bilden jag använt mig utav i header har jag faktiskt tagit alldeles själv. Låg en dag på altanen och kröp och hittade denna vikel och den blev ännu bättre på bild. :D:D

För er som inte minns den gamla designen, så är här en bild.




Designutlottning 8.

Någon som känner sig intresserad av en ny design?
Var då med i tävlingen om denna (bild nedanför).
Skriv en kommentar för att delta.

För att se en förhandgransking av designen, klicka här!

Sluttid: Söndag 31 juli kl. 20.00
Viktigt: Blogg- eller mejladress är obligatoriskt för att delta i utlottningen!


Lottningen är nu avslutad och vinnaren är..... Malin!
Tack till alla som var med och tävlade. =)




Kladdkaka med vaniljvisp.

Har suttit på altanen ett par timmar nu, med mormor.
Bjöd henne på nybakad kladdkaka med vaniljvisp och kaffe.
Det var uppskattat ifrån hennes sida. ;)
Ser gott ut va? =D







Blommor vid en sten.


Detta är en av mina favoritbilder jag tog när jag följde med familjen ner till Flen i tisdag.
Gillar ni den också? =D



Torsdag, 31 juli.

Hello bloggen. =)
Sista dagen i juli då, jisses vad denna månad har gått fort. Eller vad säger ni läsare? Snart börjar skolorna igen och jag sitter här hemma utan jobb... Hm, jag måste hitta ett snart. Jag kan inte gå hemma hela hösten bara i väntan på operationen som jag för övrigt inte vet någonting om.... Känns inte så jättekul kan jag säga, men jag biter ihop och tar dagen som den kommer. ;) Det är väl det man ska göra, right?

Men iaf, idag då är det inte så mycket planerat. Vaknade vid 10 ungefär. Rusade upp för att se om min familj åkt ännu, de åker ju till Värnamo idag. Eller de har åkt nu iaf. För några minuter sen. Men iaf, jag rusade upp då vid 10 men de hadeinte åkt ännu då. Illa om de åkt utan att säga hejdå, iofs brukar de inte göra det. Men man vet aldrig. :P

Annars så åker jag till älsklingen imorn eftermiddag. Sen har han match på lördag, får se om jag följer med, annars stannar jag hemma hos honom. :) och sen åker jag hem på söndagen någon gång.

Hm, ja... Så ser väl min helg ut. Hur ser din ut? =)
Ha det bra
KRAMAR



Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

En riktigt fin torsdag för nöjen av alla slag. Ditt kärleksliv fungerar också synnerligen bra just nu.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Vovve och bad. :)

Mitt under dagen, då det var som varmast skulle jag tro. Så tog jag med hunden ner till stranden för att bada honom. Och smart som jag var, tog jag på mig badkläderna innan jag gick ner dit med hunden. Så där nere vid stranden badade både hund och jag. :D:D Otroligt vad det var varmt och skönt i vattnet. :) Ni skulle bara veta. :):)


Atrox ligger och torkar vid trappan till altanen. :)



Colaglas samlingen. =)

Min familj älskar McDonald, någon som misstycker om det? ;)
Dock är de gröna glasen från förra året.











Omplanterat och nyplanterat. =)

Idag har jag planterat om mina zuluaster som jag har haft i min sålåda. :) blev jättebra och hoppas snart på blommning när de är redo. :D Dock ännu bara blad på dem. Och sen har jag också planterat nytt. =) Bl.a hänglobelia, förgätmigej och ringblomma. :)


min omplantering av pelagon och zuluastern.


min nya plantering som består av
förgätmigej- ringblomma - hänglobelia





Flens vattentorn.


(bild av mig)



Cykelställ. =)


(bild av mig)

Många av er som läser Elins (nevnarien) blogg vet att hon gillar cyklar. :):) Och då tänkte jag tillägna detta cykelställ till henne. ;) Så hon vet vart hon ska ställa sina cyklar. :)) hihi. Annars så gillar jag denna bild själv väldigt mycket på något sätt. =)



Onsdag, 30 juli.

Goddag bloggen. =)
Mammi väckte mig vid halv 11. Var uppe strax före 11, jag snozade lite. ;) hihi. Åt frukost med mamma och pappa, syster och bror är på grönan. De åkte iväg vid halv 11. Hoppas de får roligt där borta och de fåt iaf fint väder. :) Solen skiner och inte et moln så långt ögat kan nå, eller vad säger ni? ;)

Idag ska jag inte göra så mycket, kanske lite solning senare. Men först några designer. :)

Hur ser er dag ut?
KRAMAR



Dagens Horoskop, Onsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Större delen av onsdagen går åt till jobb eller praktiska saker som du måste sköta om. Rätt lönsam dag.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti.

Nu tänkte jag faktiskt hoppa i säng, är riktigt trött nu. Var ju uppe vid 7.50 imorse. :) Och hållt igång hela dagen. :P Så nu ska jag bädda ner mig i sängen. Hoppas ni haft en bra dag.
GODNATT



Dagens Horoskop, Tisdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Rätt dag för dans, humor, nöjen, flirt och kärlek. Du är efterfrågad och dessutom rätt nöjd med dig själv.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Tisdag, 29 juli.

Hello.
Ja, jag vet. Lite dålig uppdatering ifrån min sida idag. Men jag åkte ju hemmifrån halv 9 imorse och kom hem vid halv 7 ungefär. :) Var ner till Flen där min mammas farbror och hans fru bor. :) Jättemysigt att åka iväg och spendera hela dagen där. :):)

Fick lite fika när vi kom dit och sen tog vi en liten sväng runt i centrum där. :) Och massa fina kort blev tagna som kommer upp så småningom här på bloggen. Och när vi kom tillbaka så var lunchen klar, kycklinggryta med svamp och ris. :) Jättegott! Och därefter blev det lite efterrättsfika med läsk och hallon/blåbärspaj, hemmagjord. :D:D MUMS säger jag bara. :):) Åkte hemmåt vid halv 4 tiden och svängde in en snabbis på kvantum också. Behövdes lite saker till hemmet.

Och senare nu ikväll har jag tittat på allsång på skansen med mamma, mormor och morbror. :) Rätt okej idag faktiskt, gillade mest BWO för den som undrar. :D:D:D hihi.

Hoppas ni haft en bra dag och kväll. :)
KRAMAR



Vassen är vild.

Älskar denna bild på något sätt, men jag kan inte sätta fingret på varför.
Kan du? =)

(bild av mig)



Bono som gudfader till tvillingarna!

"U2:s superstjärna Bono har fått den stora äran att ta gudfader rollen åt Angelina och Brads tvillingar Knox Leon and Vivienne Marcheline. Efter att tvillingarna kom till världen för två veckor sedan spenderade Angelina, 33, och Brad, 44, en vecka på Bonos gömställe i en by beläget i södra Frankrike. I gengäld för den fina gesten frågade Hollywoodparet om Bono ville bli gudfader åt tvillingarna."




Sköts till döds på bröllopsresan.

Många av er läsare har säkert läst om denna händelse som ägt rum på den västindiska ön Antigua. Detta är ju för sorgligt alltså, sista dagen på bröllopsresan blir de tydligen rånade, enligt polisen, och kvinnan dör medans mannen nu kämpar för sitt liv. :( USCH, säger jag bara.

Utdrag från artikeln:
"Benjamin och Catherine Mullany, båda 31, hann bara njuta av sina liv som gifta i dryga två veckor. På smekmånaden, under resan till den västindiska ön Antigua, utsattes de för vad man tror var ett brutalt rån. Hon dog. Han fick ett skott i nacken och kämpar nu för sitt liv på ett lokalt sjukhus."




5 gula colaglas



Hemkommen för ett par timmar sen, följde som sagt med bror på hans fysträning som jag skrev om förut. Och hunden följde ju med, så mamma, pappa, jag och syster gick en liten sväng med hunden medans Gustav (min lillebror) tränade. :) Pappa hittade också en tennisboll som han gav hunden, men hunden tröttnade snabbt så jag och syrran tog över den och sparkade den fram och tillbaka på vägen där vi gick medans bilarna körde förbi och stirrade lite fint. :P:P Haha, måste sett sjukt kul ut egentligen. Men ähh, man ska vara barn så länge man vill. ;)

Men iaf, så efter brors träning åkte vi till McDonald och käkade middag (nyttig middag, haha). Och därmed fick vi 5 coca-cola glas. Och för er som vill veta är veckans färg LIME.

Ha det bra.

KRAMAR



Minns ni?

Miitt bikini problem är nu över. Jag tog ju hjälp utav er läsare om mitt problem, och av de 6 personer som kommenterade så tyckte alla att jag skulle köpa den, så nu är den beställd. :D:D Och förhoppningsvis får jag den innan denna vecka är slut, om inte annat får jag den på måndag.

Och nu hoppas jag innerligt på att det fina solvädret vi har just nu håller i sig ett par veckor efter jag fått bikinin också. :D:D Det skulle vara toppen. :D:D Inte bara för mig utan för er andra också. :D

Jag är överlycklig. :D:D:D



Überschöna.

Dessa skor (bild nedan) är som sagt überschöna, alltså jättesköna att gå i. :) Dock får jag ju lite blåsor av dem, men det är nog för att mina fötter är väldigt ömtåliga. :P Lyckas alltid få blåsor eller skavsår i skor. Hm :S Men iaf, de finns att köpa på DinSko men priset vet jag inte då det är mammas skor som jag "lånat på heltid". =D





Sjön är alltid skönast. ;)

Heej på er i värmen. :)
Jises så varmt det har varit idag. :D Åkte ju som sagt hemmifrån vid halv 12 tiden med mapa, syster, bror, mormor och moster ut med båten till farmor och farfar. :D Jätteskönt att komma hemmifrån och slippa lida i denna värme. Dock var farmor och farfars altan som en bastu. :P Haha, men på sjön blåste det riktigt skönt. :D

Och just nu sitter jag hemma igen, bror ska iväg på fysträning om ett par timmar tror jag. Och eventuellt ska hela familjen med även hunden, så vi ska gå en sväng med honom där och sen äta på McDonald på väg hem. Någon som vet vilken färg på glasen är det denna vecka?

Hoppas ni haft en bra dag i värmen, legat på stranden antar jag? hihi
KRAMAR



(bild tagen av älsklingen under middsommarafton på vägen hem)



Måndag, 28 juli.

Godmorgon på er alla. =)
Hoppas ni haft en bra natt, själv vaknade jag vid halv 4 och gjorde ett toabesök. + öppnade fönstret i mitt rum efter det, var sjukt varmt. :P Hehe. Somnade om senare och vaknade vid halv 11 av mamma.

Vi ska åka till Lådna idag, till min farmor och farfar. :):) Eller rättare sagt om en timme så sitter jag i båten. :D Ska bli skönt att komma hemmifrån en liten stund och vad är då inte bättre än en sväng på sjön och fika hos farmor och farfar. :D:D Lite solning hoppas jag på också. :)

Annars är det inte så mycket planerat, hade tänkt igår att fixa till mitt CV och leta jobb, men det får vänta tills en annan dag. Imorn kanske jag åker till Flen där några från mammas sida av släkten bor. Men jag har ännu inte bestämt mig om jag ska följa med eller ej. Det blir bara en liten tripp över dagen. Men ändå kul att få någonting gjort. Jag har nästan bara varit hemma hela sommaren.

Aja, ut i solen med er. ;)
KRAMAR



Dagens Horoskop, Måndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Månen ger dig en sensuell, romantisk och spännande måndag. Det exakta innehållet avgör du helt själv.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Ett hett tips...

... för dig som ofta läser och gillar min blogg är att lägga till mig i bloggkoll. =)
Ett bra vertyg för dig att hålla koll på dina favoritbloggar, och inte missar ett enda inlägg. =)

Klicka på bilden under för att börja premenurera på min blogg.
(skriv gärna om du redan gör det också, eller la till mig nu)




Hallonpaj. =D

Innan jag gick ut för min dagliga löpning på 1 km så bakade syster och bror en hallonpaj till familjen som vi mumsade på när jag kommit tillbaka ifrån löpningen. :D Och guud så gott det var. :D Jättelänge sen jag åt paj faktiskt. :) Det borde göras oftare. OCH hallona var handplockade av syster och bror. :D:D:D Ännu godare då. :)

Vilken är din favoritpaj? :)



Dagens Horoskop, Söndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Dagen börjar i stilla ro men söndagskvällen blir rena äventyret. Du får flera mycket intressanta förslag.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



HJÄLP?

Jag skulle faktiskt vilja ha er läsares hjälp om en liten sak. :P Vill nämligen ha en ny bikini. En sån där bandeau (bild nedan) utan band, ni vet. :P Och då är alltså meningen att jag ska slippa alla dessa ränder som uppstår vid solningen. Dock vet jag inte om det är någon idé att köpa en nu, när sommaren snart är över. Alltså vi är ju i slutet av juli nu liksom. Men ändå så vill jag ju ha en såndär. :P:P Såå vad tycker ni, ska jag köpa en sån eller inte? :)




Söndag, 27 juli.

Hej där.
Hoppas ni haft en bra dag. :) Själv så har jag varit hemma ett par timmar, eller kom hem vid 15 tiden rättare sagt. Skönt att komma hem och ta det lugnt men ändå jobbigt att åka ifrån älsklingen. :(  Inte gjort så mycket idag som sagt, gick ur sängen vid 11 ungefär och käkade frukost. Åkte sedan hemmåt ifrån älsklingen med 12.19 bussen. Kom hem vid 15 tiden.

Nästan lika varmt väder idag som igår. Dock inget solandes för mig även om jag ville det faktiskt. Men det får bli nästa gång det är sol och varmt igen. Förhoppningvis imorn. :D Annars så händer inte så mycket mer idag, ska väl äta middag om ett litet tag. Kyckling tror jag att det skulle bli. :D MUMS!!!

Hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter bra. :)
KRAMAR



The Beach.

Back från the beach. =D
Japp, det blev en sväng till stranden. :P Lite långt att gå, men det var det värt. Eftersom det var otroligt skönt att bada och svalka av sig när man legat en stund i solen. Och jag smörjde in mig men om jag fått färg vet jag inte, återstår att se frammåt kvällen. :):) Dock inga bilder ifrån stranden, orkade inte ta med den dit. :P

Älsklingen är just nu nere och tänder grillen, ska grilla fintastek idag. :D Med potatissallad. :D MUMS säger jag bara. Och strax ska vi upp till ICA (igen) och köpa lite dricka till ikväll och maten förståss. + lite gottis följer kanske med ner i kassen också. ;) hihi.

Måste kila, höres. :)
KRAMAR



Paris Hilton

Denna klänning som Paris har på sig var riktigt snygg enligt mig. :)
Vad tycker du, Hiss eller Diss?



Lördag, 26 juli.

Hello. =)
Vilket underbart väder det är ute idag då. :D:D Lika bra som det var igår. Så strax ska jag försöka dra upp älsklingen ur sängen för att käka lite frukost och sen övertala honom att kila ner till stranden. :) Jag vill ju sola och bada. Jag var ju inne hela dagen igår, för att jag inte orkade lägga mig på gräsmattan och sola. Då hade jag flytit iväg av allt mitt svett. :P:P Det var ju sjukt varmt i solen igår.

Så därför vill jag till stranden idag. :D:D:D + då får jag inte missa att smörja in mig med solkräm, vill verkligen inte bränna mig mer än vad jag gjorde i onsdags när jag var barnvakt. Jag hade nämligen lite svårt att sova på den sidan då, det har jag iofs fortfarande också men inte lika extremt som onsdagsnatten. :P:P

Hoppas ni får en bra dag, och ut och sola & bada med er. ;)
KRAMAR



Uppdaterade inlägg..

Då jag började med kategorin "Lär Känna..." tyckte några läsare att jag skulle skriva mer än bara ålder, dejtat och känd för. Så nu har jag lagt in medverkat, och där kan ni läsa om de filmer som dem personer varit med i också. :) Kanske lättare att relatera till personerna då. :):) Får hoppas det.

Var det bättre eller sämre?



Anne Hathaway

Född: 12 november 1982, Brooklyn, New York 25 år.
Känd för: Anne Hathaway är en amerikansk skådis som är känd för sitt strålande leende. Har en labrador som heter Esmerelda. Kompis med skådisarna Sienna Miller och Emily Blunt. Smeknamnet är Annie. Anne är också vegetarian.
Medverkat i: Passengers (2008), The Devil Wears Prada (2006), The Princess Diaries 2 (2004), The Princess Diaries (2001) m.m



Dagens Horoskop, Fredag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du får en lugn och stillsam fredag och det passar dig riktigt bra. Njut av sådant som gör dig harmonisk.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Rabatt hos BettiesGalleria.com‏

Nu har BettiesGalleria 20% rabatt på alla sina smycken.
Jag funderar starkt på att beställa dessa två smycken nedan. :)
Nå, vad väntar du på? In och fynda. ;)





Fredag, 25 juli.

Hej bloggen.
Först vill jag säga tack för att respons ni gav mig igår angående min designen som jag pillade lite med. Ville ha den i mitten, men då såg det konstigt ut hos vissa andra, så den förblir där den är nu. :P Lättast så tror jag. =)

Sjukt varmt inatt, vaknade vid flera tillfällen än vanligtvist. En av gångerna var då älsklingen åkte iväg för att jobba då klockan var 5 tror jag. Men som tur var somnade jag om igen. :P Sen så vid halv 12 gick jag upp. Och nu har jag precis ätit frukost på uteplatsen och pratat lite med Monica (johans styvmamma, eller vad man säger).

Och inga speciella planer finns idag, sjukt varmt ute. Går till och med knappt att sola ens. Och jag ska ta det lite lugnt med att sola de närmaste dagarna då jag brände mig lite i onsdags.

Hur ser era planer ut för idag?
KRAMAR



MIKAELAS DESIGN

Då är Mikaelas design klar. :)
Önskemål: vit och rosa, namnet och slogan + de två bilderna.





Hjälp av er läsare?

Tänkte bara kolla med er läsare en sak om min design. På min dator hemma var hela bloggen i mitten, men när jag kom till älsklingen var den mer till vänster än i mitten. Och till frågan: hur ser det ut hos er?

Ta gärna kort (med knappen Prt Scr på tangentbordet)och skicka till min mail, [email protected]

Tack på förhand. :):)

Såhär ser min ut på pojkvännens dator.



@ my love

Hej på er läsare. :)
Hoppas ni haft en bra dag och varit ute och solat. :P Dock har jag inte gjort det idag, brände mig ju igår då jag satt barnvakt. Och sen så har jag inte haft tid idag. Eftersom jag gick upp vid 10 och duschade, packade väskan och tog halv 2 bussen till älsklingen. Och efter några timmar hos älsklingen så har vi hunnit ätit (pannkakor som alltid på torsdagar) och självklart myst en hel del. :) Jätteskönt att vara i hans närhet igen, saknat det under dagarna vi inte kan träffas pga att han jobbar.  :(

Och han gick nyligen iväg på sin träning, tänkte att jag skulle följa med. Men så blev det inte riktigt. Eftersom de bara har fysträningar just nu är det inte så intressant att sitta och titta på dem. :P En annan gång kanske jag föjler med. :):)

Så jag ska kolla runt på bloggar här nu och titta på tv. :) Johans far sa någonting om glass och hallon förut. ;);) Det låter inte helt fel det. :):) hehe.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag.
KRAMAR



Färdig att åka.

Då är jag nyduschad och ombytt. :) Väskan är också packad. Väntar nu bara på att klockan ska ticka frammåt till 13.00 så att jag kan gå emot bussen.

Väldigt varmt ute idag faktiskt, hoppas fläktarna på bussen och tågen är på. Annars dör jag. :P:P Ha en fortsatt bra dag. Och helg. :)
KRAMAR



Lily Allen

Denna outfit är riktigt snygg, mycket enkel men snygg. :):)
Det passar hon med en svart väska och ett guldhalsband. :)
Vad tycker du, Hiss eller Diss?






Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Torsdagen blir romantisk och mysig. Det är också en bra dag för affärer och för inköp av stora prylar.




Torsdag, 24 juli.

Hej bloggens alla läsare. :)
Hoppas ni sovit bra, det har jag väl också gjort till och från. Eftersom jag inte kan ligga på min högra sida då jag brände axeln och låret lite grann. :P Men ska man vara fin får man lida pin, är det inte så man säger. =) hehe.

Familjen har åkte iväg till Forum Nacka, syrran skulle göra det här syntestet för att få intyg om tillstånd till sitt övningskörning. :) Hoppas hon har bra syn då, hon är nämligen lite orolig för det. :P hehe. Samtidigt skulle mamma och mormor och kolla deras syn. Så de kommer väl hem frammåt eftermiddagen sen skulle jag tro. Men inte före halv 2 tror jag, för då åker jag nämligen till älsklingen. :):) Och möter honom på tåget ifrån Väsby för att sen åka hem till honom. :):)

Så ser väl min dag ut, alltså att jag ska åka till älsklingen. Men innan dess ska jag duscha och packa väskan. Tar inte med datorn den här gången heller, orkar inte det. Ska jag blogga så gör jag det ifrån älsklingens dator. Vilken är mycket snabbare än min. ;);) hihi

Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Sängdags

Tro det eller ej, så tänkte jag hoppa i säng nu. Länge sen jag var trött och lagt mig innan kl.23.00. Men nu för en gång skull så ska jag passa på. :) Haft fullt upp idag, var ju som sagt barnvakt. Har både badat, solat och hoppat stuttsmatta. :D:D Allt på samma gång, höll jag på att säga. :P höhö.

Och kom nyss in ifrån min 1km långa dagliga löpning så nu är jag helt slut. :P Imorn blir det lugna puckar för första gången på den här veckan, och med halv 2 bussen åker jag till migg hjärta. :D:D Längtar. :D:D

Hoppas ni haft en bra dag.
GODNATT & KRAMAR



1 km löpning



Nuså, ska jag ut och springa 1 km som rubriken säger. :)
Är ombytt och klar, få se om jag får med mig syster eller bror också. :P hehe.

Önska mig lycka till. =D
KRAMAR



Soolningen idag. =)

Idag har jag minst sagt blivit brun, eller jag blir alltid röd först och sen blir det brunare och finare. :D:D Snart ikapp älsklingen. :D:D Dock gör det lite ont faktiskt, tror jag brände mig lite grann. :P:P Illa. Faktiskt inte använt solkräm, vet att det är väldigt farligt utan, men då får jag ingen färg eftersom min hud är rätt seg på att bli röd/brun. :P:P

Dock ska jag köra med massa solkräm nästa gång. :P:P



Onsdag, 23 juli.

Hej där. :)
Nu är jag hemma igen, har även fått i mig lite mat. Makaroner och hamburgare, jättegott trotts att jag inte var allt för hungrig. Men mat går alltid ner i min lilla mage. ;);)

Dagen började med ett samtal ifrån älsklingen vid 6 rycket, som varje morgon denna vecka. :):) Jättemysigt att höra hans röst det första man gör på morgonen. Sen somnade jag om när vi lagt på och vaknade igen vid 7 då klockorna ringde. :P Japp, jag har 3 st på ringning. Annars vaknar jag inte. :P:P Jag är lite seg på morgonen förstår ni.

Sen tog jag och syrran 8.14 bussen till familjen vi har varit barnvakt åt i två dagar nu, ja i måndags var det en annan familj. Och allt har gått jättebra, solat och badat. Hoppat på studtsmatta och tittat på film. :):) Riktigt lyxigt jobb va. ;);) hihi. Sen så kom vi hem vid 18 tiden, och då var maten klar. :)

Och nu sitter jag här och vilar lite, fått extremt mycket färg under de här två soldagarna. :D:D Och nu börjar det göra lite ont faktiskt. :P Ska ta och smörja in mig med After Sun Lotion ikväll tänkte jag. Annars kommer jag aldrig kunna somna. :P Och innan dess ska jag ta min vanliga löpning på 1 km. :):) Börjar komma in i den takten nu. :D Vilket är jättebra för mig, eftersom jag slutat på innebandyn nu.

Imorn så ska jag upp relativt tidigt igen, åker till pojkvännen. :D:D:D:D JIPPI!!! Saknar honom alldeles för mycket nu! :(( Men imorn får vi vara tillsammans igen. <3 Älskar dig, det vet du. :):)

Nää, mammi ropade nyss. Ska se vad hon ville.
Hoppas ni haft en bra dag.
KRAMAR



Sängdags.

Nu är det sängdags för mig. :) Ska ju upp tidigt imorn igen, barnvakt ännu en dag. Sista dagen för den här gången iaf, hopps de ringer om hjälp fler gånger. Lite extra chash är aldrig fel, eller vad säger ni? ;) Älsklingen hoppade i säng för ett tag sen, och nu följer jag hans spår fast i min egna kalla tomma säng. :( Önskar han låg i min istället. :) Det hade känts mycket bättre då. :D:D

Men på torsdag, förhoppningsvis, ifall jag inte är allt för trött så åker jag till honom. :):) Längtar att få vara i hans famn igen. =)=) Så mysigt. Nä, godnatt på er. :)



Tisdag, 22 juli.

Hej bloggen.
Den låånga pausen som jag tänkt att ha blev inte så lång som jag trott, älsklingen tyckte jag skulle fortsätta skriva här eftersom jag gillar det väldigt mycket. Och se att ni gillar det jag skriver och alla designer jag gör åt er också. :) Så detta kommer fortsättas, dock inom vissa ramar. Inte allt för personliga tankar och saker. Kan komma att påverka mitt förhållande till familjen, vilket jag inte vill.

Men som sagt, min dag har varit helt okej. :) Var barnvakt mellan 9-17. Och de småtjejerna jag hade hand om idag var jättegulliga, ena ska börja 1:an alltså är hon 7 år. Och den andra tjejen är 4 år. :) Men ändå så pass utvecklad man kan tro att hon är 6-7 år. :P:P Började dagen med buss till dem och så spelade vi lite spel, pussel bl.a. Och sen blev det lite hoppande på stuttsmatta. :D Och därefter lite filmtittande, "My Little Ponny". :D:D:D Det du älskling. ;);) Sen packade vi strandväskan och gick ner till stranden, hade med oss lite dricka, pannkakor och frukt som vi satt där och mumsade på. :D Rätt kallt i vattnet, men när man väl kom i så var det jätteskönt. :D Fått lite färg också, känner jag. Hettar i ansiktet och på axlarna. :D:D Sen när klockan närmade sig 15.30 så packade vi ihop och gick tillbaka för att hoppa lite till. :P:P Sen blev det 17.22 bussen hem.

Käkade plättar med sylt hos mormor, gick därefter upp och kollade datorn. Men inget speciellt hänt på den så jag la mig i sängen och där somnade jag och sov i 30-45 min. Jag, trött, nä vadå? :P:P haha. Och kl.20.00 kom mormor och morbror upp och tittade på allsång tillsammans. :) Jag tyckte faktiskt det inte var så speciellt bra idag, kanske ett få tal framförande. Men det har varit bättre artister där. :P

Och nu ska jag byta om, för att ut och springa den där 1 km igen. :) Önska mig lycka till.
Hoppas också ni haft en bra dag.
KRAMAR



Lååång pause..

Nu har jag bestämt mig för att den här bloggen aldrig mer kommer gå på högvarv igen. Och jag kommer ta en pause ifrån det här. Tack vare vissa saker som gör det ännu värre än vad det redan är för mig. Och då pratar jag om saker inom familjen. Men ni läsare är välkommna att fortsätta maila mig om era designer osv.

Vad detta handlar om tänker jag ALDRIG skriva ut. Då ni läsare jag inte känner inte förstår. Utan ni som KÄNNER mig och läser detta vet vad detta handlar om. Jag hade gärna fortsatt som jag gör med denna blogg. Jag fullkommligt älskar det, men när det ställer till problem som blir värre så funkar det inte.

Kanske endast fortsätter med mina designer, eller ingenting. Vi får se.
Så tack och hej för mig på obestämd tid.

/Camilla aka artondejuni



Sängdags.

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis. Och sen blir det sängen för mig. Ska upp tidigt imorn. Tidigare idag faktiskt. Är barnvakt från 8.30 till ca.16.30. Så ingen bloggning imorn heller. Hoppas ni klarar er. :):)

Sov så gott.
KRAMAR



1 km löpning



Nuså, ska jag ut och springa 1 km som rubriken säger. :)
Är ombytt och klar, få se om jag får med mig syster eller bror också. :P hehe.

Önska mig lycka till. =D
KRAMAR



HELENS DESIGN

Då är Helens design klar. :)
Önskemål: eftersom hon gillade emelies design som hon vann i en utlottning böt jag endast färg och bilder. eftersom emelie har bytt design så gjorde det inget. bara kul att fler vill ha "samma"






home and food

Då är jag hemma, eller har varit det i 1½ timme ungefär. :) Roligt att träffa tjejerna. Spelade Buzz typ hela dagen, spelade lite pingis och tittade på tv och åt lunch, korv och bröd. Jättegott. :)

Och nu sitter jag här, pratar med mitt hjärta. :) Och ska snart börja göra iordning maten, schnitzel och ris blir det. MUMS!! :D Och resten av kvällen är inte så mycket planerad. Bara ta det lugnt fram till 21-22 tiden då jag sitter ut och springer igen. Måste få in den rytmen igen.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Måndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Måndagen blir inte som du hade hoppats. Inga större problem hopar sig men du känner dig ändå besviken.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Måndag, 21 juli.

Godmorgon.
Då är man uppe efter en j*vla tjat ifrån min mormor. :@ Det förstör en hel dag alltså. Hoppas småtjejerna gör dagen bättre. Jag är ju som sagt barnvakt idag, 9.30-15.30. Deras mor hämtar hos strax efter 9 och därefter är det full fart. Synd bara att det är så tråkigt väder, annars hade jag och syrran följt med småtjejerna ner till stranden och legat där halva dagen. Men men, får hoppas att det spricker upp. Klockan är ju ändå som sagt bara halv 9 ännu. ;)

Barnvakt är det enda som står på schemat just nu för dagen, kanske kommer upp något mer. Men tror inte det. Ska även ta mig ut ikväll igen och springa den där km som jag sprang igårkväll också. Rätt skönt att springa, rensar alla tankar och springer av sig ilskan och lugnar ner sig. Och sen behöver jag börja röra på mig, eftersom när jag slutade med innebandyn så sjönk min kondition en hel del + jag började käka mer och mer godis. :P Vilket har sett sina spår, enligt mig syns det. :P

Nä, nu ska jag se om jag får i mig någonting att äta.
Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Jag tillhör Dig. <3


Johan, du betyder så mycket mer för mig än vad du tror. <3
Du gav mitt liv en mening, du gav mig ett hopp om ny kärlek igen.
Och jag fann den tillsammans med dig.
Du fyllde den tomma platsen i mitt hjärta, och det gör du dagligen om och om igen.
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket du betyder för mig.

Jag hoppas bara att jag får ta mig genom livet tillsammans med dig. <3
Leva det lyckligt och långt. Du och Jag emot Världen.
första-april-tvåtusensju



Fre-Sön

Hejsan.
Bloggen har varit tyst den här helgen. Rätt skönt för mig faktiskt. Har blivit en hel del tid vid datorn. Och nu ska det minskas. Så tyvärr kommer denna blogg inte uppdateras lika ofta som den har gjort hitills.

Den här helgen har jag umgåtts med älsklingen och min vän Sanna och hennes pojkvän Johan. (ja, min pojkvän heter också Johan) Det har varit underbart kul och mysigt med er. Hoppas det blir oftare bara. Lova mig det, Sanna <3

Fredag
Älsklingen kom vid 17.30-tiden. Vi lagade taco i lugn och ro, grymt gott. :):) Efter 20.00 så kom Sanna och Johan till oss. (jag var ju hemma själv från torsdag till lördag) Så vi hoppade i bubbelpoolen på altanen, satt där ett par timmar och pratade och hade jätteskoj tillsammans. Sanna och Johan (hennes) fick ett ryck att bada i havet, allstå vanliga vattnet. Så vi fyra ungdomar gick ner i badbyxor och bikini de få meter som är ner till stranden. Väl där tog vi varsit dopp och traskade senare upp tillbaka till poolen och satt där 30 min till. Bytte om och började spela kubb. :D:D Och grabbar, ni får revansh!!! ;);) Sen satte vi oss på altanen och tände lite ljus och spelade kort. :) Strax efter 11 gick Sanna och Johan hem. Och resten av den kvällen var det tv som gällde, dock inget kul på den. Sen sovdags. :):)

Lördag

Gick upp vid 12-tiden ungefär, åt frukost. Sen tog jag en sväng med cykeln och hälsade på ungarna jag ska vara barnvakt åt på tisdag och onsdag. :) Jättesöta var de och deras föräldrar jättetrevliga. Så där kommer jag trivas de gånger jag kommer sitta barnvakt. :):) Sen kom resten av familjen hem och blev liv i huset igen. :D:D Haha, otroligt skönt faktiskt. :$:) Kvällen blev lugn och bra tillslut. :) Trots lite problem...

Söndag
Gick upp vid 5.45. Klädde på oss, jag packade väskan. Hämtade upp Sanna och Johan 6.15 för att åka vidare till Viking Line-terminalen. En dagskryssning för hela slanten. :D Jättekul och trevligt. Dock lite problem som blev till stora nu under kvällen. Men nu är allt löst. Du och Jag emot Världen. <3 Många bilder blev tagna både från min och Sannas sida, så de kommer upp med tiden. :) Kom hem vid 21-tiden. :)

Och sitter här nu vid datorn, efter en löpningssväng på 1 km. En skön och välförtjänst dusch efteråt och som sagt nu sitter jag här då då. :):) Och ska snart hoppa i säng. Ska upp relativt tidigt imorn, barnvakt på schemat. :):)

Veckoplaner
mån: barnvakt 9.30-15.30
tis: barnvakt ca.8.30- ca.16.30
ons: barnvakt
tors: ingenting ännu
fre: åker till mitt hjärta.
lör: umgås med mitt hjärta, utan bloggning
sön: umgås med mitt hjärta, utan bloggning.

Hoppas ni haft en bra helg.
KRAMAR



Hej på dig där i baguetten. :O

Det äckligaste som finns är nog att man upptäcker någonting inuti maten, eller på maten. I denna artikel kan du läs om en kvinna som har hittat en MUS i sin frukostbaguetten....... USCH, säger jag bara.

Det jag har hittat hitills var en mask i ett bigarå. Och det var äckligt kan jag säga, eftersom den biten som masken satt i var den biten som jag bitit av ifrån bigarået.....  Men aja...

Vad tycker du om detta? Och denna kvinna som nu hittade musen får endast 150 kr i ersättning, rätt eller fel?



VICKANS DESIGN

Då är också Vickans design klar. :)
Önskemål: äppelblommbilden och texten "vickans bloggblad"





Dagens Horoskop, Fredag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Kvällen blir ganska underhållande. Det lönar sig att satsa på romantik, och stämningen är viktig.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Fredag, 18 juli.

Godmorgon. =)
Idag är jag uppe tidigt för en gång skull, måste försöka vända tillbaka dygnen. Men aja, en annan gång kanske. ;) Fredag idag, igen. :D:D Veckorna går lite seegt tycker jag. Och idag kommer älsklingen ut till mig. :D:D:D Längtar verkligen! <3

Vaknade ungefär för 20 min sen, av att mormor var i mitt rum och tassade. Lite rädd blev jag faktiskt. :P Jag är ju hemma själv i hela huset. Men strax efter att hon gått ner till sig igen så ringde älsklingen. :) Bad honom ringa efter 9 igårkväll så jag inte sover bort dagen, har lite saker att göra idag nämligen.

Så nu sitter jag alltså här, ska strax ta och peta i mig någonting till frukost. Magen skriker där nere på mat. ;P hehe. Sen ska jag ta tag i allt som ska göras idag.
♥ Ta upp köttfärs ur frysen. ;P
♥ Städa rummet och huset.
♥ Rensa mitt akvarium.
♥ Byta lakan i sängen min
♥ Ner till ICA och köpa restrerande ingredienser till middagen.
♥ Laga taco till älsklingen kommer kl.17.

Sen är det säkert något mer som ska göras. :P hehe, det är det ju alltid. Men men
Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Tips...

... för dig som ofta läser och gillar min blogg är att lägga till mig i bloggkoll. =)
Ett bra vertyg för dig att hålla koll på dina favoritbloggar, och inte missar ett enda inlägg. =)

Klicka på bilden under för att börja premenurera på min blogg.
(skriv gärna om du redan gör det också, eller la till mig nu)




EMMAS DESIGN

Då är även Emmas design klar.
Önskemål: den gula färgen, bilderna, sitt nam och bloggadress.





JOHANNAS DESIGN

Då är också Johannas design klar.
Önskemål: rosa och vitt. + bilderna.





MICHELLES DESIGN

Då var Michelles design klar. :) Och eftersom hon ville lägga in den själv, så vet jag inte när den kommer upp.
Önskemål: hela i rosa och mörkrosa kanter runt hela. bilderna på henne och texten och namn.






Hahaha.




Typiskt.

Precis när jag ska ta lite nya kort som jag planerat. Så är batteriet på kameraj*vlen slut!!! :@ Blir man arg eller vadå?! SUCK!!! Aja, bara vänta tills kameran laddat klart då.

Hmm, vad ska jag hitta på under den tiden då? :S Inget kul på tv heller just nu. Får väl ta och läsa lite bloggar här runt då, några tips på bloggar ni läser? :):) Alltid kul med nytt :D:D

Ha det bra
KRAMAR



Cold Case.

Nu ska jag sätta mig vid tvn och titta på Cold Case som började kl.20.00 på kanal9. :):) Fler som ska se det? :D

+ så ska jag gotta lite med läsk och Ben&Jerry glass. :D:D

Hoppas ni har det bra.
KRAMAR



Designutlottning 7.

Någon som känner sig intresserad av en ny design?
Var då med i tävlingen om denna (bild nedanför).

Sluttid: 20 juli kl. 20.00
Viktigt: Blogg- eller mejladress är obligatoriskt för att delta i utlottningen!


Lottningen är nu avslutad och vinnaren är..... Anna!
Tack till alla som var med och tävlade. =)





Home alone. :)

Dåså, nu är jag hemma själv. Bortsett från att mormor och morbror är i gäststugan.... (som alltid) Men jag har stora huset för mig själv. :D:D Både skönt och läskigt. :P Jag tror nämligen bestämt att det spökar i mitt hus, eller så är det bara råttorna vid papperskorgen i köket. ;) hihi

Men annars då, så har jag nu dukat upp med godis, läsk (cider) och mat. :D:D Och vet ni vem jag såg på ICA? :O Inte vem som helst utan självaste Jonas Gardell. ;);)



Ashley Tisdale

Detta klädesval var riktigt snyggt. :D:D Och snygg väska därtill och skor. :):)
Vad tycker du, Hiss eller Diss?



Kallskär alltså.

Som sagt åker min famlij iväg ut till Kallskär, ett ställe med massa öar som min släkt på pappas sida äger. Riktigt fint där ute och ingen el eller rinnande vatten. :P Lite läskigt, men skönt. :):)

Bilder på hur det ser ut kommer nu. =) Och fler bilder finns hos syrran.

1. Kummelnästornet, högsta punkten på hela ön.
2. Utsikten ifrån kummelnästornet.
3. Inomhus och spelar kort/yatsy.
4. Utsikten ifrån fiskeberget nedanför huset.





Torsdag, 17 juli.

Hejhej. =)
Allt bra med er läsare hoppas jag. :) Rätt fint väder idag också, eller hur? Kom dock en regnskur för ett tag sen, men nu skiner solen igen. :):)

Mamma, pappa och syrran är iväg och handlar. De ska åka ut till Kallskär. Ett ställe långt ute i skärgården där min släkt på pappas sida äger ett par öar. :):) Rätt fint där. Bilder kommer. :) Dock finns det ingen el eller rinnande vatten där, så lite handikappad känner man sig ibland.

Men ändå rätt skönt att komma ut och släppa allt. Men den här gången ska jag inte med ut, de kommer nämligen hem på lördag igen. + så kommer älsklingen ut imorn, så jag ska ta det lugnt här hemma själv tills dess. :) Skönt det med. Sen på fredagen så blir det mys och mat med älsklingen. Och eventuellt ska vi till Sanna på lördagkvällen för att umgås, titta på film antar jag. :) Men inget är bestämt ännu riktigt. Och på söndag morgon åker vi till Mariehamn på en dagskryssning, jag älsklingen, Sanna och hennes Johan. :):) Guud vad kul det ska bli. :D:D:D

Så ser väl mina planer ut för resten av veckan. :)
Hoppas ni har det bra.
KRAMAR



Sophia Bush

Jag gillade inte den här klänningen, dock är färgen helt okej. :)
Vad tycker du, Hiss eller Diss?



Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Torsdagen blir i det närmaste händelselös, och det passar dig bra. Du känner mest för att lata dig just nu.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Gratisbio...


Gratisbio är ett företag där du genom värvade medlemmar reklamlänkar samt nätshopping kan samla massa poäng. Och när du har tillräckligt med poäng kan du växla in dessa emot biobiljetter och presentkort. Och varje månad är du dessutom automatiskt med och tävlar om riktigt stora och dyra priser. :)

400p = 1 biobiljett
1000p = 300:- presentkort
1500p = 500:- presentkort
2000p = 700:- presentkort

Presentkorten som finna att välja bland är;
MC Donalds . H&M . Stadium . Ginza . Åhléns . Vero Moda . Siba . Tailor Store . JC . Triss . Nilson . J-store . Mio . The Body Shop . Degustera . Stockholm day spa - Guldfynd . Birka . Svenska spel . Din sko . Jerns . Kolmården . Nickes.com . Cervera . Travellink . BR-leksaker . Bowling . Twilfit . Radical Sports . Polarn o Pyret . Ur&penn . Skopunkten . CDwow . Tivoli . Ariel Atom . Euro Florist . Bokia . Favoritsaker.se . Formel 1 . Countryside Hotels . Wallmans . Bianco Footwear . RoadRacer . Hotel Legoland . Gallerix . Computer city . Superstar . Esperanto . Panduro . Kicks . Junibacken . Lagerhaus . Hemfrid . Hotelpasset . Skärmflyg . Göteborgs GokartCenter . WAYNE'S COFFEE . Rent a Chef . Sterling . Skyadventures . U-båt . CD inspelning . Flyglektion . Fotosession . Jensens Bøfhus



Bokrecension - "En shopaholic säger ja"

Då är ännu en bok utläst. :) Denna gång är det "En shopaholic säger ja" skriven utav Sophie Kinsella. Jättebra bok, dock lite seg i början tycker jag. Eller kanske var det för att jag var lite småirriterad, hm, aja. En bra bok att läsa iaf. :D Så läs den. :):)

Dock tycker jag att slutet på boken var lite oklart, men mycket bra iaf. :) Bra beskrivningar och inlevelse. :) Också en händelse som man kan relatera till verkliga livet. Och tjejer, sanning är viktig att komma fram i rätt tid, vänta i med det. ;)

Betyg: 4/5



Handling:
Något gammalt, något nytt, något lånat .... och så någonting mer nytt ... Två bröllop, två länder, bara ett datum

Rebecka Bloomwood har hittat sitt drömjobb. Hon spenderar andra människors pengar hela dagarna. Och får betalt för det. Det perfekta jobbet, den perfekte mannen - Luke Brandon. Och nu, det perfekta bröllopet. Ja, Luke har friat och bröllopsplanerna är i full gång. Den här gången behöver Becky inga ursäkter för att shoppa, för man gifter ju sig bara en gång ... Beckys föräldrar tar för givet att hon ska gifta sig hemma i England, i trädgården och bära sin mors brudklänning. Men Lukes mamma planerar ett stort bröllop i New York. Becky vill förstås inte säga nej till någon och förberedelserna på båda sidor Atlanten fortskrider i takt med att datumet närmar sig ...



Onsdag, 16 juli.

Hello.
Sorry för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft lust att skriva någonting idag. Har egentligen fortfarande ingen lust, men ni kanske tror jag dött eller något. ;) Så jag tänkte bevisa motsattsen. :P hehe.

Gör faktiskt inte så mycket idag, bara läser min bok. Jag har oerhört tråkigt. :S Finns ingenting att göra, man kan inte ens sola då solen bara är bakom de där molnen som jag förövrigt inte alls gillar. :(:(

Hoppas allt är bra med er läsare annars. :)
KRAMAR



två små goda bigarråer =)


(bild by me)



2510 spår i iTunes. =)

Haha, omg vad många låtar (spår) jag har i mitt iTunes. 2510 st. :P:P Det är så att jag aldrig kommer hinna lyssna på allihopa, men vem gör det? ;)

Har också ny lagt in lite nya låtar. Bl.a. Brolle. :P Jag fullkomligt "älskar" hans röst. :D:D Och har blivit kär i hans låt "Världens Hörn" som han sjöng då på allsång. :)



Miley Cyrus

Riktigt söt volangklänning Miley har på sig här. :D
+ det passade hon med en söt liten blommig jacka. :)
Vad tycker du, Hiss eller Diss?






Tisdag, 15 juli.

Hej där.
Hoppas ni haft en bra dag hitills. :) Ännu en dag med fint väder. :D Solat kanske ni har gjort, eller? Själv har jag varit i Forum Nacka på arbetsförmedlingen, gick bra. :) Fick med mig lite broshyrer osv. Och ska på ett informationsmöte i augusti. Så nu ska jag ut och leta jobb. Och hoppas på att jag hittar något bra som intresserar mig.

Hann också med en liten shopping, i bokhandlen. ;) Ovanligt? :D Fick med mig hem 4 böcker, ni vet det där köp 4 betala för 3. :P Så nu ska jag läsa för hela slanten. ;) Det blev två böcker skrivna utav Camilla Läckberg och två utav Sophie Kinsella. :D Jättebra författare båda två.

Och nu ska jag byta om till lite bekvämare kläder, så som mjukis. Har gått i jeans idag och kan inte göra det hemma, fråga mig inte varför. :P Men så är det bara.

Hoppas ni haft en bra dag.
KRAMAR



Lista.

1. När gick du upp idag? runt 12 tror jag
2. Diamanter eller pärlor? diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio? Narnia, Prins Caspian.
4. Favorit-TV- program? NCIS
5. Vad åt du till frukost? smörgås och varm oboy
6. Vad är ditt andranamn? Anna
7. Din favoritmat? mycket. :P
8. Vilken mat gillar du inte? ärtsoppa och blodpudding och all fisk (ej rökt sik och sill)
9. Favoritchips? alla?
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? iPod eller radio som gäller
11. Vilken bil kör du? ingen
12. Favoritmacka? vad är det för fråga? :S
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? ??
14. Vilka är dina favoritkläder? Somrig känning, pumps
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Bulgarien eller Thailand eller liknande länder
16. Favoritklädmärke? många
17. Var vill du dra dig tillbaka? ??
18. Favorittid på dagen? eftermiddag
19. Var är du född? på bb
20. Vilken är din favoritsport att se på? fotboll och innebandy
21. Coca Cola eller Pepsi? Coca-Cola
22. Fotboll eller ishockey? både
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Nattuggla
24. Pedikyr eller manikyr? ??
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? nejj.
26. Vad ville du bli när du var liten? inget.
27. Bästa barndomsminnet? ingen aning
28. Varit i Afrika? nej
29. Nånsin rullat in någon i toapapper? nej.
30. Varit med om en bilolycka? nej
31. Favoritdag i veckan? fredag
32. Favoritrestaurant? äter inte ute så ofta
33. Favoritblommor? många
34. Favorit-snabbmatsrestaurant? MAX
35. Äger du en cykel? yes
36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? har inget kreditkort, ännu.
37. Läggdags? mellan 23-01
38. Vad lyssnar du till just nu? radion
39. Favorit färg? svart, marinblå, vitt osv.
40. Hur många tatueringar har du? ingen, men vill ha 2-3 st.



Dagens Horoskop, Tisdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

En spännande tisdag som får extra fart av att du är impulsiv och påhittig. På kvällen är du dock trött.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



lovely =)


(bild by me)



??

Vad säger man om denna låt (video)? Hmm.....



HAHA




Bokrecension - "Mina Hemligheter"

Då är ännu en bok utläst. :) "Mina Hemligheter" som är skriven utav Sophie Kinsella. Hon har även skrivit massa andra böcker, tex: En shopaholics bekännelser, Karriär & Köksbesvär, En shopaholic i New York, En shopaholic säger ja och massa andra. Dock är "Mina Hemligheter" den enda jag läst av författaren, men ska läsa fler. ;)

Jag gillade denna bok väldigt mycket. Man kunde relatera till egna "problem" men även se att sånna problem som huvudpersonen Emma råkar ut för lätt kan hända i verkliga arbetslivet. Dock lite svårt att komma in i boken i början tycker jag, då författaren skriver i "jag-form". Men efter 3-4 kapitlen har man kommit in boken. :)

Betyg: 5/5

Handling:
Emma Corrigan, tjugofemårig, karriärstressad marknadsassistent gör bort sig på sitt första uppdrag. På flyget hem yppar hon allt om sitt liv för mannen i stolen bredvid eftersom hon är övertygad om att de ska störta. Döm om hennes förvåning då de möts igen - mannen är grundare av företaget hon jobbar på.

Tänk dig att någon skulle få reda på dina innersta tankar. En fullständig främling. En person som du sedan möter i ett annat sammanhang...

Emma Corrigan är en helt vanlig tjej. Hon drömmer om att avancera på jobbet, få roligare arbetsuppgifter, högre lön och status. Och så har hon sina hemligheter. Hur hon blev av med oskulden, att hon förfalskat sitt mattebetyg och att hennes stringtrosor är väldigt obekväma. Inga uppgifter som hon vill dela med någon annan, men ödet vill annorlunda.



TÄVLING! Vinn babydoll + trosa


Jag tävlar om denna söta babydoll med tillhörande trosa hos Lily, sponsrat av ingelita.se.
Klicka här för att komma direkt till tävlingen



Dagens Horoskop, Måndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

En rörig och spännande måndag väntar. Just nu händer det saker med ditt kärleksliv. Romantisk kväll.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Måndag, 14 juli.

Goddag.
Vaknade för en stund sen. Fint väder ute. :):) Ska äta frukost snart, är hungrig. ;P
Sen är det inget planerat under dagen. Tar väl och sätter mig i hammocken ute på altanen och läser den bok jag påbörjade igår, "Mina Hemligheter" skriven utav Sophie Kinsella. Verkar faktiskt bra, dock bara läst 3 kapitlen men ändå. ;P

Hur ser er dag ut?
KRAMAR



3 favoriter

Cocoo fick för ett litet tag sen in många fina nya smyken till sin webbsida.
Och dessa tre är mina absoluta favoriter därifrån. :)
Vilka är dina?




Tillsammans är vi oslagbara <3


(bild taget av mig)



Sony DSC-W300

Denna kamera ska bli min inom en snar framtid.
Sony DSC-W300




Kylie VS Keira

Vem bär klänningen bäst?
Personligen tycker jag Kylie, pga hennes bröst som passar klänningen bättre.
Men den satt snyggt på Keira också.



Dagens Horoskop, Söndag.

Tvillingarna
22/5-21/6
Mest handlar det om kärlek. Söndagen bjuder på en flirt och kanske på mycket mer än så. Rosa moln.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Bokrecension - "TYSKUNGEN"

Igår läste jag som sagt ut "TYSKUNGEN" skriven utav Camilla Läckeberg. Författaren har också skrivit massa andra böcker såsom: Isprinsessan, Olycksfågeln, Predikanten, Sjöjungfrun, Snöstorm och Mandeldoft och Stenhuggaren, dock har jag inte läste dem. Men ska. ;)

Jag gillade verkligen "TYSKUNGEN", Camilla är en jätteduktig på att skriva och man får verkligen intryck utifrån beskrivningarna hon ger den som läser. :) Dock tycker jag det var lite förvirrande när hon hoppade mellan åren och alla personers egna tankar och intryck. Men som sagt, jättebra bok. :D

Så tveka inte att läs denna. ;) Du blir inte besviken, det lovar jag.

Betyg: 5/5


Handling:
Hur mycket vet vi egentligen om våra föräldrar? Vilka hemligheter i det förflutna kan förklara handlingar i nuet? Dessa frågor tvingas Erica brottas med när hon inser att hennes döda mor under andra världskriget umgicks i samma krets som denäldre man som hittas mördad i sitt hem i Fjällbacka.

Trots att Erica egentligen borde skriva på sitt nya bokmanus kan hon inte låta bli att gräva djupare i fallet. Och trots att Patrik precis inlett sin pappaledighet dras även han in i utredningen.

Erica börjar läsa moderns dagböcker och upptäcker att Elsy varit med om fruktansvärda upplevelser. Dramatiska, sorgliga händelser som förklarar varför hon var oförmögen att knyta an till sina döttrar. Men många frågetecken kvarstår. Vad var det som väcktes till liv när Erica några månader tidigare sökte upp den mördade mannen? Vem eller vilka var beredda attdöda för att sanningen om det förflutna inte skulle komma fram?



Söndag, 13 juli.

Hello.
Då är jag hemma igen, eller varit det några timmar. Bara inte orkat skriva här. Börjat bli segt, och jag har dåligt med idéer på vad jag ska skriva. Och har ingen ork att jaga läsare längre. Kanske ska lägga ner den här bloggen ett litet tag och ta tag i mitt egna normala liv...? Men innan dess, så ska jag berätta om helgen. =)

Fredagen
Tog halv två bussen till älsklingen, käkade middag och tog det lugnt. Vi var egentligen bjudna på SingStar-kväll hos en av Johans klasskompisar, men eftersom det var så få som hade "anmält" sig så bestämdes det att det skulle blir en annan gång, då fler kunde komma. :) Vilket iofs var bra, för då fick jag en kväl med älsklingen istället. ;);) Med läsk, godis och tv/film-tittanden.

Lördagen
Vaknade upp vid 12 tiden, älsklingen satt redan och spelade lite grann. Efter frukosten så satt han vid datorn och jag tittade på film och läste ut boken "TYSKUNGEN". :) Kommer recension strax på den. På eftermiddagen och resten av kvällen så regnade och hagldade det så otroligt mycket. + att det åskade som f*n trodde jag skulle dö. :P hahah. Iaf, så tog vi oss upp till pizzerian och beställde pizza när det var uppehåll. (trodde vi ja...) Började regna när vi kom ut och fortsatte hela vägen upp. Men när vi gick hem var det uppehåll. :):) Som man säger, efter regn kommer solsken. ;)

Söndag
Sov dåligt, vaknade upp 2-3 ggr. :( Vaknade sen vid 11 och gick upp, käkade minibagetter till frukost. :D Jättegott. Tog sen 13.19 bussen hem. Men fortsatte upp till min moster, då mina föräldrar + mormor och morbror var där på fika. Fick smaka äppelpaj hon hade "fuskbakat" ;) Ni vet sån där som gått på reklam man kan lägga i frysen och ta upp bara. :) Jättegod faktiskt. Borde köpa hem några sånna tror jag. :D

Och nu sitter jag här framför datorn, och börjat läsa lite i körkortboken. ;) Har ju haft mitt körtillstånd i 3 år nu och det gäller bara i 4 år, så nu är det dags att skrapa fram pengar till körkortet. (försöka ta mig till arbetsförmedlingen i veckan)

Så har min helg sett ut, vad har ni gjort?
KRAMAR



love

Då har jag bosatt mig hos älsklingen inför helgen. :) Eller varit här ett tag, rättare sen 16 tiden ungefär. :) käkade middag för en stund sen, makaroner och ostskinksås. :):) jättegott. :D:D:D

Och upp till ICA för en stund sen också. Så nu är jag klar för kvällen och helgen. ;) Ikväll blir det nog film och mys. :D:D Måste ju passa på. ;)



Fredag, 11 juli.

Hejhej. :)
Ännu en dag med underbart väder att vakna upp till. :D:D Känns så otroligt mycket lättare att ta sig ur sängen när solen skiner genom fönstrena. :D:D Eller hur?

Idag, är det äntligen fredag. :D:D:D Och det innebär bara några timmar kvar tills jag får träffa älsklingen igen. :D Men innan dess så ska jag platta håret som jag tänkte börja med nu. Jag gör det inte så ofta längre, då det sliter som f*n på mitt hår och desutom så älskar jag mitt självfall av lockar. :D

Efter det ska jag börja packa väskan, och lägga ner datorn också. Lika bra att ta med den, så kan jag blogga hur mycket jag vill när jag vill. + alla mina bilder osv finns ju på denna dator. Dock är det väldigt krongligt att ha en datorväska + en vanlig väska med kläder i på buss och tåg. Men äh, det får jag ta helt enkelt. :):)

Planerna för helgen är inte så många, skulle egentligen till en klasskompis till älsklingen på SingStar-kväll. Men det skulle inte komma så många så vi skulle ta det en annan gång, roligare om det är fler. :) Sen imorn, lördag, ska jag och älsklingen kanske till E-tuna med Sanna. Dock vet jag inte ännu, fortfarande, inte hur det blir. Då hon inte svarat.. Men vi får hoppas på att hon gör det idag. :):)

Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Flowers.




Ditt namn = vad?

C - riktig barnslig
A -  gillar att dricka/festa
M - kanske inte så jätte smart
I - helt underbar i sängen
L - alla älskar dig
L - alla älskar dig
A - gillar att dricka/festa

Jag kan inte direkt att alla påståenden stämde, men de flesta iaf. ;);) Eller hur älskling. :D
Testa du med. ;P



färg eller svartvit, är frågan.

Här är bara ett motiv av de bilder jag fotat idag.
Kommer bomba bloggen med bilder framöver. ;)







Borrowed

Lånade mammas digitalkamera en stund idag och tog jättefina bilder, som kommer pryda bloggen här ett tag framöver. :D Hennes är betydligt mycket bättre än min, så då blir allt roligare. :D

Hon har den på bild nedan, med 7,2 pixel till skilland från min som bara har 6,0. Ska garanterat köpa en bättre någon gång, har varit på jakt efter en systemdigitalkamera men de är för tok för dyra och jag kommer säkert inte använda den så mycket. Så satsar nog på någon mindre. :):) Det låter bättre för mina öron och plånbok. ;);)



Phuu

Dåså, nu har jag klippt gräsmattan. Hann hela på vår sida innan bensinen tog slut eftersom det var det sista så kunde jag inte fortsätta. Och nu är det mycket finare. :D:D

Och vet ni vad, jag har börjat odla lite blommor. Och de har kommit upp små blad. :D:D jättesöta. :D:D hahah. Hoppas de bara fortsätter växa och ta sig.

Hoppas ni har det bra där ni är. :)
KRAMAR



SANDRAS DESIGN

Sandras deisng klar. :)
Önskemål: rosa och grönt samt sitt namn.





Gårdagens shopping. =)




Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

En avkopplande och trevlig torsdag. Förmodligen händer inget alls och du passar på att ta igen dig.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Dagens Outfit, 9 juli.

Här kommer gårdagens outfit jag hade igår. :)





Lisa Rinna

Jag gillade denna klänning, snygg färg. Men dock ingenting jag skulle kunna ha på mig.
Vad tycker du, Hiss eller Diss?



Torsdag, 10 juli

Hej bloggen. =)
Allt bra med er läsare får vi hoppas, med mig är det super. Är ju snart helg och då får jag träffa älsklingen igen. :D:D Saknar honom sååå!! :(:(

Idag skiner solen och är ca 25-30 grader ute. :P Min termometer visar iaf 30, och då det är solen. :):) Inte så mycket planer idag då, tänkte ta och berätta om gårdagen också samt vida det jag shoppade igår. :D:D Spännande va? ;)

Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Onsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

En riktigt bra dag för nöjen och avkoppling i alla former. Är vädret vackert trivs du allra bäst utomhus.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Ondsdag, 9 juli.

Hej där.
Gick nyligen upp, ska strax in i duschen men innan det lite frukost. Fint väder idag. :D Jättebra när jag, mamma och syster ska till stan. :):) Jag har som sagt tandläkartid vid 15, sen därefter så ska vi gå på stan en stund, och en lunch/middag på McDonald blir det säkert också. :)

Så ser mina dagsplaner ut, och då ingen bloggning som ni märkt.
Men ni klarar er säkert, så hörs vi senare ikväll. Eller imorn.

Ha det bra
KRAMAR



Nattbloggning?

Ja, det vore kul med nattbloggning eller vad tror ni? ;) Sitta uppe en hel dag och natt och bara blogga, skriva och läsa. :D Vore kul att göra det nu, men tyvärr blir det lite tråkigt då inte många av mina läsare som är vakna, eller har jag fel? + så ska jag iväg imorn till tandis. Men en annan gång vore superskojj. :D:D

Något ni är intresserade av? Säg till vettja. :D:D
Ju fler desto bättre och roligare. :D:D



Paris Hilton

Denna klänning som Paris har på sig var rikigt snygg. :D GE MIG!! :D
Vad tycker du, Hiss eller Diss?




Tandis imorn.

Imorn är det tandläkaren som gäller, har tid 15.00. Åker hemifrån vid halv 14 ungefär. Efter besöket hos tandläkaren ska jag, mamma och syster gå en sväng på stan, tror det blir drottninggatan eller något. :) Lite shopping och en lunch/middag på McDonald blir det sen också förhoppningsvis. Och självklart en +meny så man får ett markolioglas. ;);)

Hoppas innerligt att det blir bra väder imorn då, tråkigt om det ska regna. :(:(
Men men, kanske vi ses på stan imorn då. ;)
Sovgott.
KRAMAR



Middag.

Nu är det snart dags för middag. :) Varma mackor ifrån ugnen. :):) MUMS!! Sen är det ALLSÅNG PÅ SKANSEN som gäller. :D:D:D Till det kommer mormor och morbror upp. Sen är det "morden i midsomer" som är på tv, gillar den serien. :)

Och fortsätt gärna skriv om hur du drabbas utav busstrejken här.

Ha det bra
KRAMAR



Busstrejken återupptas och utökas..



Japp, som rubriken säger så blir det busstrejk igen från och med natten till torsdag och om de inte kommer överens fören den 18 juli omfattas även Flygbussarna, Swebus Express och Säfflebussarna av strejken. :( Suck, detta är oerhört jobbigt. Jag och många andra, bor på Värmdö och där är drabbast mest eftersom det endast är bussar som går ut hit. Till skillnad från de som bor i stan som har tunnelbanan och pendeltågen att ta istället. Men det är tur att de inte går natten till imorn (onsdag) för jag har en tandläkartid imorn.

Men till huvudsak så är detta med strejk jobbigt. :(:( Jag kommer f*n ingenstans.
Hur drabbas ni av busstrejken?


EDIT:
Det är bara bussarna i innestan som stannar, här kan du läsa lista på de bussar som stannar.



Matthew McConaughey är far nu. =)

Igår välkomnade Matthew McConaughey och hand flickvän Camilla deras förstfödde son. =)
Grattis får man väl säga då och med dessa gener kommer nog den lilla grabben bli ett charmtroll, eller vad tro ni? ;)

källa: posh24



Dagens Horoskop, Tisdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Tisdagen börjar ganska illa, kanske med ett gräl. Men kvällen blir både rolig och lärorik, det väger upp.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



ISABELLES DESIGN

Då är ännu en design klar, denna gång Isabelles. :)
Önskemål: rosa och vitt, samt hennes namn och bilderna.





Tisdag, 8 juli.

Hej där. :)
Ännu en dag med tråkigt väder utanför fönstret, jag vill ju att sommarvärmen ska komma så man kan sola hela dagarna och sen fortsätta sitta under en filt ute på altan i hammocken och bara inse hur fint man bor. ;) hehe, säger jag som har utsikt ner till vattnet (ingen vattentomt dock) Men det är väl knappt 100 meter ner till stranden. :) Jätteskönt att ha nära.

Men men, drömma kan man väl få göra, eftersom det ska tydligen vara tråkigt väder fram till helgen och eventuellt helgen också... :( Jag och älsklingen som ska till e-tuna med sanna och hennes kille, så det måste bli bra väder.

Annars så idag då, är det inget planerat. Syrran tycker vi ska baka kladdis idag. Hm, orka? ;) Annars så är det inte mycket som är planerat för dagen, bara ta det lungt. :):)

Hur ser er dag ut?
KRAMAR



Natti

Då börjar det bli dags att krypa ner i sängen. :) Ska bli skönt då jag typ har träningsverk i höften pga av allt tåtrippande som jag är tvungen till pga två feta blåsor på varsin fot på undersidan av hälen... Fick dem när jag sprang ifrån Hötorget, Rigoletto till Centralen för att ta tåget som gick och slippa vänta i 30 min på nästa. Men som sagt, "ska man vara fin, får man lida pin".

Förutom det så har jag inte gjort så mycket idag, bara tagit det lungt. Så nu ska jag ta och krypa i kojs och läsa lite. :) Hoppas ni läsare har haft en underbar dag till undantag för det tråkiga vädret som vi haft idag. :(:(
GODNATT



IDAS DESIGN

Då är Idas design klar. :)
Önskemål: rosa och svarta färger, bilden + texten "isas mamma, om livet som mamma"




Mätt och glad.(?)

Mätt, ja. Glad, nja... Fortfarande grått och tråkigt väder ute + pojken min är inte i närheten. :( Men middagen var god, schnitzel med ris + sallad och fetasot. :D MUMS!!

Kvällens planer är inte många, ta det lugnt och göra några fler designer + titta på tv lite senare. :)
Hur ser era kvällsplaner ut?
KRAMAR



Dagens Horoskop, Måndag.

Tvillingarna
22/5-21/6
Du oroar dig för någonting och det gör det svårt att koppla av. Troligen är din oro obefogad. Lugn kväll.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Måndag, 7 juli.

Hej bloggen.
Kändes inte allt för kul att vakna upp vid runt 12 tiden och se att det är grått och ruggit ute, + att det regnar. :( Då vill man ju bara dra täcket över huvudet och sova resten av dagen. Men nej, så gör vi inte idag. :P

Måndag, och en ny vecka har börjat. Och hela 5 dagar kvar tills jag får träffa älsklingen igen. :( Jobbigt är det. Men vi får se det från den ljusa sidan, han tjänar ju pengar. ;) höhö.

Idag är det inget planerat, syrran tycker vi ska ta oss ner till ICA för att köpa glass, cheesballs och eventuell middag. Men nejtack, inte i det här vädret. Annars så blir det bloggning och bokläsning för min del. :)

Hur ser er dag ut?
KRAMAR



Just like that. ;P




A mess.



Hemma ifrån älsklingen nu, och som bildern ovan visar ser det alltid ut så varje gång jag kommer ifrån honom och har packat upp min(a) väskor jag har haft med mig. :P
Undantag ifrån cheesballspåsen, men ni förstår poängen. :P



Bussarna går i strejk på måndag(igen)?

Ja, det kanske de gör. Men vi får hoppas på att de inte gör det. Imorn (måndag) ska Kommunal och Bussarbetsgivarna träffas för nya förhandlingar. Spricker de stannar bussarna igen.

Läs mer i artikeln här.



Liv Tyler

Född: 1 juli 1977, New York 31 år.
Dejtat: Royston Langdon
Känd för: Liv Tyler började som modell innan hon blev skådis. Pappa är Steven Tyler från Aerosmith och mamma Bebe Buell (Playboy modell). Liv trodde länge att sångaren Todd Rundgren var hennes pappa. Men vid 12 års ålder fick hon reda på sanningen. Hon bytte då efternamn till Tyler. Kompis med Kate Hudson.
Medverkat i: Jersey Girl (2004), The Lord of the Rings: The Return of the King (2003), The Lord of the Rings: The Two Towers (2002), The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001), Armageddon (1998) m.m



Narnia: Prins Caspian

Handling: När syskonen Pevensie återvänder till Narnia efter att ha blivit kallade av Susans magiska horn finner de att århundraden passerat och återser sitt forna högsäte Paravel i ruiner. Människor som kallas för telmariner har tagit landet i besittning. Ursprungliga sagoväsen som talande djur, kentaurer, fauner och dvärgar tvingas leva gömda. Efter århundraden av telmarinernas styre har narnierna rensats ut och deras seder förbjudits. Forna fiender bland sagoväsen har blivit sams när de blivit så fåtaliga att deras blotta existens betraktas som en myt. Syskonen Pevensies återkomst blir startskottet för att ställa saker till rätta med hjälp av handlingens nye hjälte, prins Caspian.

Genre: Äventyr/Familjefilm




Skådespelare:
♥ Ben Barnes
♥ Georgie Henley
♥ Skandar Keynes
♥ Anna Popplewell
♥ William Moseley
♥ Sergio Castellitto

Filmen var helt okej faktiskt. :D Bättre än vad jag hade trott, då första filmen inte direkt var toppen men men. :P Sevärd helt klart. :D Och riktigt duktiga animeringar av "djuren". :P

Betyg: 4/5



Lördag, 5 juli.

Heej. =)
Hoppas alla ni läsare mår bra, vilket jag gör också. :):) Är ju i älsklingen närvaro. :D:D Lika underbart som alltid. <3

Har idag inte gjort så mycket, låg ute på gräsmattan 1½ timme ungefär tillsammans med älsklingen och solade, får ser ikväll om det tog någonting. :) Hoppas på det, vill bli brunare än honom. Hm, tror tyvärr inte jag lyckas med det men man kan alltid hoppas. Right? :D Annars så tog vi en sväng upp till ICA, kom tillbaka för någon timme sen typ. :) Köpte med oss lite glass, coca-cola och lite gottis till ikväll. :D + cheesballs som har blivit min nya "drog" typ. :D Eller hur syrran? ;)

Jo, vi åkte ju igår eftermiddag iväg till stan för att se på bio. =) Mötte upp älsklingen och hans bror i Väsby, tog sen nästa tåg in till stan, där vi gick hela drottninggatan (stavelse?) och halva västerlånggatan (stavelse?). Satte oss på MAX för att äta efter att vi hade hämtat ut biljetterna. Och där satt vi tills bion började vid 21.00 och vi tittade på den nya narnia filmen, Narnia: Prins Capsian. :) Den var riktigt bra tycker jag faktiskt, och man kan knappt slita blicken ifrån Prins Caspian. ;) Iofs kan jag inte slita blicken ifrån min prins heller. :D <3 Kvällen var jättekul med mycket skratt och gående. :P

Dock hade jag ju de vita klackisarna under hela kväll, de jag köpte under dagskryssningen till Mariehamn med moster, syster och bror. Så jag har nu två feta blåsor under fötterna. Precis på hälen så jag måste trippa på tå nu (dock är jag van vid det, för nästan hela min barndom trippade jag på tå, fråga mig inte varför men. :P). Och de spräcktes ju också samtidigt som vi sprang från bion till tåget. SMÄRTA säger jag bara. Fötterna brändes och benen skakade när jag satte mig på tåget men iaf, som man säger, "vill man vara fin får man lida pin". Och det uttrycket väger verkligen upp sina ord kan jag lova. :P:P

Nä, nu ska jag ta och hitta på något kul. ;)
Ha det så bra.
KRAMAR



Amanda Seyfried

Jag gillar den här klänningen hon har på sig, fin färg och passformen ser jättebra ut. :)
Vad tycker ni, Hiss eller Diss?



Wall-e



Hur söt är han inte liksom?! :)
Och hans bästa vän är en kackerlacka.. hihi.



Dagens Horoskop, Fredag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Lördagen handlar om nöjen. Du känner dig visserligen lite trött men det bromsar inte ens ner dig nu.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då. :)



Fredag, 4 juli

Hej.
Första inlägget idag. :P Hade inget att skriva om imorse, egentligen ingenting nu heller. Men eftersom Malin frågade om inlägg så får jag skrapa ihop ett som bevis på att jag fortfarande lever. :P:P

Som sagt Malin, så lever jag. ;) Sitter vid pojkens dator i Märsta. ;) Pappa ska spela i Upplands-Väsby hela helgen så då passade jag på att åka med honom, men läste precis också att busstrejken är över nu. Stämmer det?

Iaf så är älsklingen på väg hem från jobbet, ska ta tåget med hans syrra och möta upp han och hans bror för att åka och se på Narnia: Prins Caspian, hoppas den är bra. :) Har ändå fått 4½ på moviezine så. :P

Annars blir det inte så mycket annat gjort idag. Imorn vet jag inte, bara ta det lugnt. :)

Hoppas allt är bra med er.
KRAMAR



LINNS DESIGN

Då var Linns desig klar. :)
Önskemål: grönt och gult. de två bilderna + hennes namn och slogan.





Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

En bra dag för pyssel och småsaker, eller för att bara njuta av sommaren utan några aktiviteter alls.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Torsdag, 3 juli.

Godeftermiddag. =)
Inte orkat skriva någonting tidigare idag, då jag har dåligt med idéer om vad jag ska skriva.. Några tips på vad ni vill läsa om här?

Annars så har jag legat i solen den största delen av dagen, ska strax ut igen. Kan inte ligga alldeles för länge, blir riktigt varmt efter ett tag. :P Så nu är jag inne för en pause, jag har också druckigt lite grann. Mycket viktigt om man ska pressa. ;)

Hoppas ni har haft en bra dag hitills. :)
KRAMAR



Angelina Jolie

Född: 4 juni 1975, Los Angeles 33 år.
Dejtat:
Billy Bob Thornton, Jenny Shimizu, Brad Pitt
Känd för: Amerikanska skådisen Angelina Jolie är dotter till skådisen Jon Voight. Inledde sin karriär vid 14 års ålder som fotomodell. Har både biologiska och adopterade barn tillsammans med skådisen Brad Pitt. Älskar knivar och tatueringar. Anses vara en av världens sexigaste kvinnor.
Medverkat i: Wanted (2008), Kung Fu Panda, voice (2008), Beowulf (2007), Mr. & Mrs. Smith (2005), Shark Tale, vocie (2004), Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003), Lara Croft: Tomb Raider (2001), Gone in Sixty Seconds (2000),



Uno Svenningsson - Vågorna




Visste du att:

* Elefanter är det enda djuret som inte kan hoppa?
* Kvinnor blinkar nästan dubbelt så mycket som män?
* Det är fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge?
* Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför?
* Endast en person av 2 miljarder kommer att leva till 116 års ålder?
* En snigel kan sova i 3 mån?
* En struts öga är större än dess hjärna?
* Typewriter är det längsta ord som kan skrivas, i en rad på tangentbordet?
* En krokodil inte kan räcka ut tungan?
* Fjärilar smakar med fötterna?
* 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen?
* 9/10 prövar om det går att slicka sig på armbågen när de läser det här..



Onsdag, 2 juli.

Hej bloggen. :)
Tog en liten sovmorgon idag (igen, för jag var ju uppe tidigt igår. :) Men iofs var det väldigt skönt att ta en promenad med hunden strax efter kl.9. Och sen veta att man kan ta det lugnt hela dagen utan någonting speicellt att göra. :P:P Det görs nog om imorn om jag orkar ;);) haha.

Idag då, onsdag, snart hela veckan gått igen. Och fortfarande bussstrejk. Så jag är fast här ute där jag bor. :(:( Hoppas strejken är över tills på fredag så jag kan få träffa älsklingen i helgen. Och att det blir fint väder, då jag har planerat in med Sanna att vi ska sticka och bada respektive killar. :):) Vi skulle egentligen gjort det idag också, fast bara hon och jag förståss, men som det ser ut på vädret nu så blir det ingenting. :( Jättetråkigt väder ju, grått och kan nog börja regna när som helst. När ska den riktiga sommarvärmen komma egentligen?

Men annars idag så har jag tänkt att utse vinnaren av designutlottningen som gick ut igår, orkar inte lägga upp vinnaren då. + sen så har jag tänkt att göra designer som ligger på kö. Så för er som vet om att ni mailat mig om design, var på msn så fixar vi det. Ni andra är välkommna att läsa detta inlägg och därefter maila mig om ni vill ha hjälp. :)

Hoppas ni får en bra dag
KRAMAR



Dagens Horoskop, Onsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Onsdagen blir rolig men du känner dig lite trött. Kanske lönar det sig att minska tempot en liten aning.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



"Hur bortskämd är du?"

Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon
[x] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[/] Eget badrum
[x] Eget rum
[x] Swimmingpool/utebadkar
[ ] Hot tub
[ ] Gästrum/gäststuga
[x] Dator
[/] TV
TOTAL: 10

[x] En säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] klocka
[x]Mp3spelare/iPod
[x] En fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox
[ ] Nintendo 64
[x] Gameboy
[ ] Gamecube
[ ] Nintendo ds
TOTAL: 7

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[x] Hockeyspel
[x] Biljardbord
[x] Pingisbord
[ ] Fooseball
TOTAL: 3

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort
TOTAL: 3

[ ] Jobb/sommar jobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 5

[ ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard
[ ] Något annat instrument
[x] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Har en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[ ] Träffat en kändis
TOTAL: 4

[x] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur
[x] Har 1000 spänn på dig just nu,
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 4

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[ ] Suttit i en limo
[ ] Suttit i en helikopter
[x] Äger en videokamera
[x] Egen laptop
[ ] Egen dator
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 40

1-24 = Ghetto-kid
25-34 = Vanlig
35-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb



Glöm inte...

... designutlottningen som pågår fram till kl.20.00. :)
Klicka här för att vara med i utlottningen.

<--- Denna design ligger i potten. :):)



Kate Hudson

Snygg färg på klänningen, men ser ut som byxben nertill. :S hmm..
Tyvärr, Kate en DISS från mig.
Vad tycker ni, Hiss eller Diss?



15 månader av kärlek <3

Idag är det den 1 juli 2oo8.
Och det innebär att jag har haft en underbar tid tillsammans med dig,
i hela 15 månader och hoppas innerligt att det blir fler. :):)



Johan, du är allt för mig. Utan dig hade jag inte vetat vart jag skulle stå just nu.
Du har visat mig vad riktig kärlek är.
Jag ville bara med detta inlägg säga att jag älskar dig. <3



Tisdag, 1 juli.

Godmorgon. :)
Jao, jag är uppe tidigt idag. Faktiskt så vaknade jag vid 9 men orkade inte gå ur sängen då utan låg kvar till halv. ;P Och sen dess har jag suttit här. :):)

Precis läst på aftonbladet att busstrejken är igång, och hur f*n ska jag kunna ta mig någonstans nu? :O De står också att de ställen som är värst drabbade är just Nacka/Värmdö. Och utåt på värmdö bor ju jag, bussarna går här två ggr i timmen lite oftare på morgnarna och en gång i timme på kvällarna. + på helgerna en gång i timmen bara. Snacka om att alla här ute är handikappade nu när bussarna står till.Och ett annat problem är att jag har tandläkartid i stan imorn, måste byta den i vilket fall som helst eftersom den är väldigt tidigt. :( + får innerligt hoppas på att bussarna börjar köra igen snart. För står de still fram till helgen och längre får jag inte träffa älsklingen. :(:(:(

Men aja, idag då. Sool ute. :D:D Uppåt 26 grader är det just nu. Och varmare blir det säkert frammåt 12-13. :P:P Så idag ska jag ut och sola. (har redan bikinin på mig, dock under shorts och t-shirt, hihi) :P

Hur ser era planer ut idag?
KRAMAR



Dagens Horoskop, Tisdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Månen ger dig en spännande tisdag med gott om skratt och intressanta samtal. Mycket att njuta av.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.