Hilary Duff - Reach Out

Den här låten har jag fastnat för, trotts att jag inte hört den så mycket. Men jag gillar texten på låten. :)
Vad tycker ni, låten är ifrån Hilary Duffs nya samlingsplatt. :)




Full poängpott...

...för Morgan Alling och hans danspartner Helena.
Riktigt bra de dansa denna kväll, eller hur?! :D:D Gillade hennes klänning också, hihi (A) Annars så tycker jag att Magnus och Annika inte var speciellt bra ikväll, tyvärr. :( De är ju favoriterna efter Laila och Tobias. :P Och eftersom Magdalena Graaf har opererats så kan hon inte vara med i programmet längre, och hon får inte ersättare och då så röstas inget par ut ikväll. Lite segt tyvärr. Men men.

Annars så gör vi inte så mycket just nu, dricker lite cola och käkar lite godis. :) Sätter nog på en film senare efter Let's Dance. Seven Pounds tror jag den heter, ganska ny faktiskt. :)




Let's Dance...

...på 4an just nu för er som är sugna på att titta, hihi ;)
Annars så är jag hos älsklingen och kom hit lite senare är vad jag planerade, för att jag följde med mamma, pappa och syster iväg och handlade så då tog det ut på tiden, så jag var inte här i Märsta fören strax efter 18 tror jag det. Glömmer bort tiden så fort jag träffar älsklingen :D <3

Nää, nu ska jag ta och käka lite godis och titta på Let's Dance och vänta på att älsklingen kommer med lite dricka. :) Han är uppe och handlar lite nu. :) Jag slapp eftersom jag ville se programmet. :)
Ni tittar väl också på Let's Dance? ;)



Fredag, 30 januari.

Då var det äntligen fredag igen. :D Veckorna går ju grymt fort frammåt alltså, eller hur?
Men skönt det, då man vet att helgen blir bra. :)

Frukosten är påväg ner i magen och jag har duschat, ska bara föna håret och lägga på lite smink och packa väskan (väskorna). Sen beger jag mig emot bussen, ska försöka få pappa att skjussa ner mig idag, hihi. ;P Blir troligen 13.58-bussen jag åker, för Johan fick tydligen gå lite tidigare idag så jag kommer till honom strax efter att han kommer hem. :)

Sen så ikväll blir det väl bara ta det lugnt, se på någon film kanske. För på lördagen har han tydligen amerikanskt-fotbollslägger, dock på hemmaplan. :) Så jag får roa mig med att sova längre än honom, och därefter spela data tills han kommer hem. :) Och på söndagen ska vi bara ägna åt oss varandra. :):) Hur ser er helg ut? :) Nä, föna håret innan det möglar under handduken ;)
Ha det bäst.
Kramar



Fredag imorn...

...och det innebär att jag får träffa min älskade :D
Har ju inte träffat honom på två veckor nu typ, eller iaf inte sen den 18 januari. Så det ska bli riktigt mysigt att äntligen få träffa honom, han ligger ju i lumpen nu (för er som inte vet) och det innebär att vi inte träffas lika ofta som vi borde göra. ;) (A) hihi.

Men annars så känns det riktigt jobbigt att vara ifrån varandra såhär mycket, men vi klarar det. :) Han är ju mitt allt! <3
Så helgen är jag inte hemma, men ni slipper inte mina uppdateringar för det. ;) OM jag kommer på någonting att uppdatera om vill säga, jag har varit dåligt på det den senaste tiden. Men men...

Bjuder på en bild på älsklingen och mig för en gång skull; den är tagen av syrran på julaftonen :)






NY DESIGN...

...som ni kan se, eller hur? :D
Vist blev den fin!! Är faktiskt riktigt nöjd med den :) Jag behövde fräscha upp det lite vad gäller designen, inte sant? :) Som sagt är riktigt nöjd med den, så den får faktiskt vara ett tag nu.

Och btw; jag har tagit bilden själv. :D Dock med mobilkameran för några år sen, men kvaliten duger. :D
Nedanför ser ni den gamla för er som inte kommer ihåg. ;P




Kroppen strejkar :P

Haha, nja inte direkt bokstavligt att min kropp strejkar men näst intill. ;)
Har varit en mycket åka-och-gå-dag idag :P Först läkarbesök vid 13. Lite tråkigt att komma hem med bedsked om att operation kanske blir senare än beräknat just bara för att min tandläkare fått för sig att jag har problem med lederna igen. :( Men de tankarna försvann fort därefter och mamma, jag och pappa åkte iväg ifrån sjukhuset till Kista där vi tog en lunch på Burger King och därefter tittade på lite bilar, igen. :P Hittade tyvärr ingen så vi åkte hem.

Hade egentligen träning ikväll också, men den hoppade jag över. Men istället så följde jag med syrran på hennes träning och var med där eftersom de var väldigt få med spelare denna gång, så nog alltid fick jag en träning ändå den här veckan och det kommer kännas ett par dagar framöver nu skulle jag tro. :P

Nä, om jag ska ta och hoppa i säng nu kanske.
Hoppas ni haft en bra dag. :)
Kramar



jacuzzi + julmust :P


(bild ifrån google.se)

Då är jag nyduschad efter ca en timmes badande i vår jacuzzi, utomhus. :) Grymt skönt vill jag lova. :D Och hur härligt kändes det inte att sitta i  den med 39 graders vatten och se hur snöflingorna silades ner ifrån den becksvarta himlen. :D

Så nu sitter jag här och dricker julmust medans håret tårkar inför natten. :) Gillar inte att sova med blött hår. :P Och ska som sagt snart i säng, ska upp relativt tidigt imorn eftersom jag ska på läkarbesök.
Hoppas ni haft det bra. :)
Kramar



Hiss eller Diss, v.5

Denna veckas Hiss eller Diss får prydas utav inga mindre än dessa 3 snygga tjejer. :) Min favorit blir denna gång faktiskt Demi Moores outfi, därefter kommer Rosario Dawson och sist men inte minst Anne Hathaway. Så, vilken är din favorit? :)

1. Rosario Dawson
2. Demi Moore
3. Anne Hathaway






MARIAS DESIGN.

Då var Marias design klar. Jättefin, eller hur? :)
Önskemål: svart, rosa och vitt. hennes namn och texten + bilden på hennes son.





Angående min käkoperation.

Får frågor till och från om min käkoperation som jag kommer att genom gå snart. Så därför tänkte jag ägna det här inlägget åt att besvara de lättaste frågor om operationen och sånt som jag kan besvara helt enkelt.
1. När - Käkoperationen kommer som sagt bli i April någon gång. Dock vet jag inget datum ännu. *förtvivlande*
2. Varför - Jag har överbett, alltså min underkäke är kortare än min överkäke. Och jag har fått erbjudandet om att göra opertionen så varför inte tänkte jag, kommer troligen ångra mig när jag blir äldre om jag inte gör den.
3. Hur - Som sagt, underkäken ska flyttas fram och det ska fixas och trixas.

Och nej, jag har inte skadat mig eller något sådant. Föddes med överbett helt enkelt.

Det är väl de frågor som jag kan besvara iaf, och undrar ni något utöver detta är det bara att fråga på eller maila till: [email protected]




Lördag, 24 januari.

Hello! :)
Lördag idag, sköönt. :D Dock fick jag inte sova längre för det inte, var uppe vid halv 8 serru ;P Syrrans lagförening hade invigning utav den nya läktaren, så hennes lag hade någon uppgift att göra där. Så jag, mammi, pappi och syrran åkte halv 9 hemifrån dit. Vid 10 åkte jag, mammi och pappi till Hammarby för att de skulle vaccinera sig eftersom de åker till Marutius den 10 feb, de firar 20 år som gifta. :):) Efter det tog vi en sväng där och hamnade inne på Adidas lagret (en affär) som ligger där. Mamma hittade en snygg top för (bilden nedan) 149 kr som hon köpte, dock passade den inte henne.

Efter det kikade vi på ny bil, men hittade ingen som vi direkt fastnade för. Får leta vidare... Sen iväg till Ingarö för att hämta upp syrran, åkte till MAX och käkade. Därefter till Högdalen, syrran hade match. De vann med 3-2. :D Ruskigt spännande match kan jag lova!!

Annars så var det middag för ett tag sen, pizza. :D:D Och nu sitter jag här och dricker coca-cola. :P
Hoppas ni haft en bra dag. :)
Kramar





Fredag, 23 januari.

Hej där! :)
Jag får be om ursäkt för mina dåliga uppdateringar, har ju liksom inget vettigt att berätta så då blir det ju bara påtvingade inlägg ifrån min sida som blir med massa ointressant text för att läsa. Därför uppdaterar jag när jag har något intressant att säga. :P Haha.

Annars så har jag faktiskt jobbat idag (!) på min gamla skola, gick upp vid kl.6 för en dusch. Välbehövligt säger jag bara, haha. Sen så gick jag, mamma och bror emot skolan. De började samtidigt så då hade vi sällskap. Började 8.15-12.15, hade klass 1 , så har jag varit fröken idag. :D Fram till lunch vid 11 hade jag dem. Gick faktiskt riktigt bra, dock var de lite väl högljudda men det funkade bra ändå. :) Sen så efter lunchen hade jag koll på 2:orna nere i hallen när de lekte jägarboll med gympaläraren. Sen så slutade jag. :):)

Fredag idag också, så ikväll blir det nog inte så att göra. Mamma och pappa ska på vinprovning så kvällen blir väl framför datorn eller tv:n. Nä, nu ska jag göra något vettigt. :P
Ha det bra.
Kramar



<3

Just nu har jag precis borstat tänderna, ska krypa ner i säng brevid min älskling. <3
Ja, precis. Jag är hos Johan nu. :)

Åkte med pappa vid 15-tiden hemifrån, han skulle på lan i stan så jag hoppade av i slussen och fortsatte emot märsta. :)
Dock hade det varit en olyckshändelse någonstans mellan Rotebro och Märsta, så tåget gick bara till Rotebro. Därifrån fick man ta en ersättningsbuss som gick emot Märsta genom Upplands Väsby och Rosersberg. Inte gladare blev man när inga bussar stod utanför och det var säkert ett par minusgrader ute.

Jag hittade en buss, men jag fick ta en annan för jag fick inte plats trotts att jag stod på bussen. De sa bara: "du får hoppa av, bussen kan inte stänga dörrarna" så där stod jag i 5 min till efter att ha stått och väntat på den där bussen i 10-15 min. SUCK!!!

Aja, jag kom iaf hem till slut. Tog en promenad med Johan upp till ICA sen så tittade vi på Let's Dance.
Och nu är det säng som gäller.
Ha det bra.
Kramar



Torsdag, 15 januari.

Precis dammsugit hela huset inkl. mitt rum, duktiga jag :D
Annars så tog jag 9.24 bussen imorse till tandläkaren, var uppe på röntgen först och sen ner till regleringen. Gick bra, men ont i tänderna nu eftersom de spände åt relsen. :/

Kom hem vid 14 ungefär, tagit det lugnt sen dess. Blir ensam hemma ikväll då mamma och pappa åker och handlar och syskonen har innebandyträningar. Får se vad som hittas på då. ;) hihi

Imorn är det fredag, JIPPI!!! Åker till Johan så fort jag vet när han får åka hem. Sen så blir nog helgen lugn skulle jag tro, bara vara hemma och chilla.
Nä, nu ska jag göra något vettigt. :P
Ha det bra
Kramar



The Day

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, bara tagit det lugnt. Spelat lite wow, kalla mig nörd men det är ju kul. :D:D Sen så prövade jag spela lite GH, Guitarr Hero som brorsan köpte strax efter jul och fyfan vad jag sög alltså, ärligt talat måste jag nästa vara taktlös eller något liknande. Träffade typ aldrig rätt takt. :P:P Haha. Får göra nya försök imorn ;)

Annars så har jag varit nere till ICA för att handla hem ingredienser till middagen som jag gjorde, pasta och skinksås. MUMS! :D Och lyckad blev den, som alltid. ;)

Imorn tänkte jag ta tag i lite med bloggen och skriva lite mer inlägg. ;) Tex, så kommer veckans Hiss eller Diss upp. + kort på mina nya lakan och gardiner som jag ännu inte visat er. Så förhoppningsvis blir det mer liv här imorn. :D
Nä, sängen nu va.
Ha det bra :)


PS: I Love You! <3



I'm glad :D

Bra nyheter, för mig iaf. :)
Johan ringde för en timme sen och hade en bra nyhet med sig, han får komma hem på fredag redan :D:D Jippi!!!! Så jag åker till honom så fort jag vet när han får gå, men han trodde det var runt kl.15 iaf. :)

Annars så tänkte jag ta och hoppa i säng strax.
Hoppas ni haft en bra dag.
Kramar


PS: I Love You! <3



Måndag, 12 januari.

Sorry för dålig uppdatering, ville ta vara på tiden med Johan. Han röck ju in i lumpen idag och vet ju inte nästa gång jag får se honom, förhoppningsvis inte allt för lång tid hoppas jag. Vi får se helt enkelt.  Så idag har jag inte gjort så mycket, gick upp vid halv 8. Tog samma buss som Johan och fortsatte hem när han böt buss för att fortsätta emot Enköpning där han kommer vara fram till den 4 december. :(

Jag älskar dig, Johan <3 Vet inte om du har tid att läsa här, men om du gör så. :):)
Nä, nu ska jag fortsätta titta på SSL:  Svenska Superligan i innebandy. ;)
Ha det bra.
Kramar

PS: I Love You <3



Hiss eller Diss, v.2

Tänkte börja med en liten ny grej här på bloggen, att jag sätter ihop 3 snygga outfits förhoppningsvis varje vecka. Och sedan vill jag veta vad ni tycker om dessa outfits, finast klänning, snyggast färg. Själv så tycker jag att Penélope Cuz har den snyggaste, men tätt bakom kommer Kate Backinsale.

1. Kate Backinsale
2. Anne Hathaway
3. Penélope Cruz




Torsdag 8/1+ Fredag 9/1 och lite shopping ;)

Då är det dags för en liten uppdatering ifrån mig om de senaste två dagarna. ;)

Torsdag:

Vaknade vid ungefär 12, jag och Johan hade Jurassic Park-maraton. Såg 1:an, 2:an och 3:an. :D Låg nere i soffan med täcket och tittade på stora tv, drack och käkade lite gott också. :):) På kvällen gjorde vi inte så mycket än att spela WoW. :D Intressant dag va? ;) Mysig var den iaf. :) <3

Fredag:
Gick upp vid kl.12, käkade litre frukost och spelade lite till. Tog sedan 14.03 bussen till Kista Galleria där vi hade beställt biljetter till biopremiären utav Wallander - Hämnden. En jättebra film som ni bara måste se alltså. :D:D Annars så gick vi runt och shoppade lite, eller JAG shoppade iaf. En ny väska och en ny plånbok. :) Bilder har ni nedanför, men blixten ger inte riktigt rätt färg :(:( Resten utav kvällen händer inte så mycket, precis tittat klart på Let's Dance. :)

Ja, det var väl de två senaste dagarna då. :)
Imorn kommer Johans kompis hit och ska umgås lite innan Johan rycker in i lumpen på måndag.
Inte många dagar kvar. :(:(
Nä, nu ska jag titta på Terminator 2 på kanal4 :)
Ha det bra.
Kramar




Onsdag, 7 januari.

Hello Friends. :)
Min dag började med att mobilen ringde vid kl.6 men jag snozade till kl.7. :D hihi Fick skjuss utav pappa till tvillingarna, satt barnvakt mellan 8-12. Tjänade 450 kr :D:D Plånboken är inte längre så jättetunn jämfört med vad den har varit. ;) Kom hem vid halv 1 typ, tog en snabb dusch och packade väskan. Tog sen 14.28 bussen, mötte älsklingen vid bussen 16.45 och nu sitter jag här i hans rum. :):) Ikväll ska vi se på film och käka snäck-choklad, myys :D:D

Jo, igår satt jag hela j*vla dagen och fixade gardinerna jag köpte i måndags med samma möster som mina nya sängkläder. :D Assnyggt blev det när allt var klart, dock glömde jag fota gardinerna så bild på dem kommer sen när jag är hemma igen. Troligen på söndag närmare bestämt, eftersom min prins rycker in i lumpen på måndag den 12 jan... :( :(

Annars så blir det bio på fredag. :D:D Johan och jag fick varsitt sf-presentkort på 200 kr vardera i julklapp utav hans mamma (aka tomten :D ) när vi var i Arboga under nyår. Så vi har bestämt att sen den nya Wallander-filmen som har premiär på fredag. :D:D Så biljetterna är beställda och betalade :D:D:D:D Kanske ses vi där i Kista Galleria under fredagen. ;)
Ha det bra.
Kramar



Dagens Outfit, 5 januari.


♥ Vit shorta, fått av en kompis.
♥ Svart cardigan, fått från lillebror. (den gråa är den nya)
♥ Vita jeans, också fått från lillebror.



Shoppingturen.

Hello, hoppas allt är bra med er :)
Har precis gjort klart och lagt in syrrans design jag har gjort, ni hittar hennes blogg här [ LÄNK ]

Annars så var jag uppe tidigt imorse och duschade, sen vid kl.9 åkte jag, syrran, brorsan, mamma och pappa till Ersta sjukhus. Brorsan skulle röntga sin fot han har haft lite problem med och därefter åkte vi till Forum Nacka som vi gick i och tittade ett par timmar. :) Hittade en grå cardigan på Stadium (bild nedan) och därefter åkte vi vidare till ICA men innan det stannade vi en stund och köpte persiener till mormor och jag hittade nya gardiner och påslakan. :D (bild nedan också)

Middagen bestod utav taco och coca-cola. :D Tittade därefter med syster på filmen "Bedtime Stories" med Adam Sandler i huvudrollen. =) Helt okej film men lite invecklad och seg ibland.
Nä, lite träning nu tänkte jag. :) Hoppas ni haft en bra dag.
Ha det bäst.
Kramar





Måndag, 5 januari.

Godmorgon på er! ;)
Idag är jag upp rikigt tidigt, har också duschat. :D Rikigt stolt. Hur det sen kommer påverka mig utav resten av dagen får vi se. ;) Haha, jag ska nämligen följa med in till Ersta, lillebror ska röntga sin fot han har haft problem med och sen ska vi ta en sväng in i Forum Nacka. :D Så får vi se om jag hittar något kul. :D:D

Annars så händer inte så mycket idag faktiskt. Skönt det också.
Hur ser er dag ut?
Ha det bra.
Kramar



Home Sweet Home

Har varit hemma nu ett antal timmar, iaf sen kl.19 då jag kom innanför dörren. :P
Tåg-resan gick bra, skildes ifrån Johan vid centralen då han tog pendeln hem och jag gick mot tunneln för att åka till slussen och ta bussen därifrån. Var även in på pressbyrån och köpte en coca-cola och bussremsa då mitt busskort "gick ut" den 31 december.

Annars så har jag packat upp och fixat lite här hemma, tänkte ta och träna lite nu men jag vet inte riktigt om jag orkar det. :P Haha, men egentligen skulle jag behöva göra det nu efter julhelgen och nyårshelgen. ;P Inte för att jag är fet men jag har tappat konditionen något extremt efter det att jag slutade spela innebandy och nu när vi ska starta igen så vill jag inte svettas som en gris och inte orka spela på planen. :P Hmm, svårt beslut.

Nää, ska fixa lite till nu tänkte jag. Sen en dusch. Träningen gör jag imorn. :)
Ha det bra.
Kramar



Söndag, 4 januari.

Hej gott folk.
Söndag idag, faktiskt första söndagen i Januari månad. :P Det ni. Haha, jätteintressant eller inte.
Annars så har jag precis bytt lite kläder och gjort iordning mig för hemfärden som blir med 15.35-tåget ifrån Arboga station. Så nu är allt nerpackat förutom datorn som jag sitter vid just nu. Den får nog stå uppe ett par timmar till iaf. :D

Annars så åker jag direkt hem har jag tänkt, har ju inte varit hemma på över en vecka nu. Åkte ju till Johan den 26 december eftersom vi firade jul hemma hos mig. Och sen den 28 december åkte vi hit till Arboga. Så nu är det nog dags att jag åker hem, iaf några dagar. ;) Tänkte sen åka till Johan någon gång under nästa vecka, antingen onsdag eller torsdag. Och spendera helgen med honom, för att sen vet jag ju inte riktigt när jag får träffa honom igen eftersom han rycker in i lumpen den 12 januari...

Nää, dags att umgås lite därnere nu va? :P
Ha det bra.
Kramar



Lördag, 3 januari.

Hejdär.
Idag är jag riktigt seg vet inte varför heller, kanske håller på att bli förkyld. Fryser nämligen hela tiden och är som sagt seg. :( Har precis tittat klart på Top Gun som gick på tv precis.

Annars så händer inte så mycket här, det har snöat under natten så det är väl säkert 10 cm skulle jag tro. Mjo, var väl allt jag hade att skriva just nu. :P

Ha det bra.
Kramar



Natti.

Nu så har vi tittat klart på Sagan om Ringen, den sista delen som gått på tv4.
Johans syrra har även kommit också. :) Så just nu är vi 9 pers här i huset :P:P

Imorn vet jag inte hur planerna ser ut, ifall jag och Johan åker hem eller ej. Men troligen blir det på söndag, eftersom det blir lassagne till middag imorn som Johan älskar typ :P Och vi har inte beställt biljetter ännu.

Nää, sängen snart.
Godnatt.



Fredag, 2 januari 2oo9

Hejdär. :)
Nu får man börja vänja sig vid att skriva/säga år 2009 nu då. :P
Inte gjort så mycket idag, förutom att fixa till den nya designen som ligger på sin plats, äntligen :D
Dock vill inte kategori-sidan vilja "ta emot" den nya uppdateringen men förhoppningsvis gör den det snart :)

Annars så är jag fortfarande i Arborga och Johans syster kommer hit ikväll, så då blir det tårta som Kalle (johans lillebror) gjort. :) Och så får vi se vad resten utav kvällen ser ut.
Hoppas ni har det bra.
Kramar