Är den normala bloggvärlden slut?

Säger bara en sak, läs detta!! <LÄNK>
Är det slut på den normala bloggvärlden tro? Att vi vanliga försvinner in i mängden bland alla bloggar som drivs utav konstiga och patetiska personer? Ingen nämnd, ingen kränkt.

Är detta en utav anledningarna till att folk slutar blogga, tappar intresset och inperationen att förmedla saker, visa up saker/foton osv? Är detta en anledning till att jag inte uppdaterar längre? Vem vet, vem vet...

Vet inte hur min blogg kommer sluta, just nu mår jag dåligt varje gång jag öppnar för att skriva ett inlägg. Vem läser, vem kommenterar, vem uppmärksammar, vem gör något åt saken?... När jag började blogga var det för min egen skull, ville att mina nära och känna skulle få sig en inblick i min vardag, men ju närmare slutet vi kommer så blir inläggen mer och mer påtvingade och det slutar med att det inte blir några fler inlägg.

Vilket sammanfattas att bloggen läggs ner på obestämd tid, inlägg kommer kanske när jag känner för det. Men inte bara för att uppdatera som jag gjort hitills nu ett tag.. Tråkigt men sant.
Ha det bäst och lev ditt egna liv, inget påtvingat :)
CW ♥