Våran lägenhet! :D

Här kommer lite bilder på vår lägenhet, en 3a på 75kvm i Märsta. :)
I köket kommer det att stå en skänk vid höger om fönstret. I Badrummet kommer det komma upp duschdraperi när vi får låna rätt verktyg, betongväggar är inte lätt att skruva/hamra på. :P Och senare kommer badrummet renoveras om och blir då ljusblått. :) Saknas lite tavlor och taklampor i vissa rum, men det kommer också. :)

Hallen


Köket


Matsalen


Gästrum/Datarum/Kontor


Badrumet


Sovrummet


Vardagsrummet


Balkongen
Lite om helgen som varit. :)

Lördagen; Gick upp vid halv 11. Käkade frukost och tog det lugnt bara. Gjorde köttbullar och "eget" potatismos, hade massa potatisar som vi inte ätit ännu så det passade perfekt, kokade upp dem och mosade dem, med lite mjölk och margarin i så var det perfekt. :) Det var grymt dåligt med program/filmer på tvn på kvällen så vi satte på "Kellys Hjältar" med lite cola osv blev det en skön kväll. :)

Söndagen; Vaknade vid 9 tiden, käkade frukost och Johans bror kom över också. Johan tog en dusch medans jag dammsög lägenheten. Vid kl.12 kom Johans mamma med dotter och man ifrån Arboga för att kika på lägenheten och fika lite grann. Senare vid 14-tiden kom mina föräldrar och syskon, första gången johans mamma och mina föräldrar träffades. Tyckte det var på tiden efter 3½ år med förlovning och lägenhet osv. :P Fikade lite till och senare på eftermiddagen åkte de hem. Jag plockade undan lite grann innan vi gick över till Johans pappa och styvmamma vid halv 4 tiden, åkte till Uppsala och städade anatomen (ett extra jobb Kurt har och nu medans han är sjukskriven sköter johan det så jag hjälpte till också). Var klara vid halv7 då vi tog med pizza och käkade. :) Jag och johan tog en promenad hem sen vid 21-tiden.

Idag är det måndag och en ny vacka framför oss. :)
Vaknade vid 7tiden då älsklingen åkte till jobbet somnade om och gick upp 4-5 timmar senare, käkade lite frukost som bestod utav en smörgås, ett glas jucie och en kopp turkiskt äppelte. :D

Resten utav dagen ser lugn ut, älsklingen slutar vid 17-tiden. Och sen blir det middag innan han går ner och tränar ett tag. Kanske något kul på tv ikväll, eller? Dags att ta upp falukorven ifrån frysen som blir middagen sen. :)

Ska försöka fixa lite bilder på lägenheten när kamerabatteriet är laddat. :P
Hare bäst, kram ♥Fredag, 10/9.

Godkväll!
Vaknade vid 10-tiden, tog en dusch och lite frukost efter det. :)
Började rensa lägenheten på tomma ihopvikta kartonger, bar ner ett 10tal till förrådet. Tog en runda med dammsugaren osv.

Mamma och pappa med mormor och morbror kom vid 18-tiden, strax därefter kom älsklingen hem med en kompis. Jag bjöd mamma, pappa, mormor och morbror på fika. Fick lite presenter så som vattenkokare och toastjärn. :D Det komiska var att kvällen innan hade Johan velat ha toast men då hade vi inget järn. :P Men ni har vi, i den röda OBH Nordica serien som är skitsnygg. :D De åkte hem vid halv8 tiden tror jag hon blev till slut, då började vi med middagen här hemma, efter två tacobröd med tillbehör var det dags för diskning medans killarna (johans bror kom över också) drog nätverkssladdar till våra datorer. :)

Sitter däremot just nu vid datorn och tar det lugnt, killarna spelar PS3 för fulla muggar. Men läggdags snart för mig tror jag. :) En dag imorn också, som än så länge är lugn men på söndag kommer Johans mamma hit och hälsar på + att mina föräldrar kommer igen. Kanske dags att få träffa Johans mamma efter 3½ år :D
Hare bra, kram!Torsdag, 9/9

Goddag!
Vaknade vid halv9, låg och läste till ungefär kl.10. Käkade lite frukost och fixade lite grann i lägenheten. Mötte Sanna vid bussen kl.12, fikade och tittade på "Clash of the titans" och sen tog hon 14.50 bussen hem igen. :) Kul med sällskap och prat. :))

Imorn är det fredag, redan!! Tiden går så fort ju. Mamma och pappa kommer förbi en sväng imorn, med mormor. :P Sen kommer även en polare till Johan över och sover till lördagen. Sen på söndagen kommer Johans mamma från Arboga över och hälsar på + mina föräldrar. :)

Sitter nu vid datorn och chillar lite grann, älsklingen kom hem för ett tag sen. Snart dags att börja med mat, köttfärssås med pasta blir det ikväll. :) Hare bra, Kram ♥Flyttat hemifrån! :D

Nu så mina läsare, STORA saker har hänt sen sist! :D
Och med det kanske lite dags för uppdatering, så alla läsande vänner får veta lite grann.

1.
Jag har flyttat hemifrån!! :D Det var på tiden va? ;) Flytten bar av ifrån Djurö vid 16-tiden Onsdagen den 1 September. Så numera bor jag i Märsta tillsammans med pojkvännen i en underbar 3a på 75 kvm.
2. Allt är på plats! :D Lite småkartonger som ska undan men gardiner och möbler är på plats, äntligen! :D
3. Lilla Enzo kommer till oss förhoppningsvis samma dag han är leveransklar, den 6 Oktober.
4. Jobbfronten går väl sisådär fortfarande för mig... Men startar nog snart med en rivfart, hoppas jag. :D

Det är väl de som har hänt. :D
Så nu ska jag försöka uppdatera lite mer, lite bilder på lägenheten också kanske kommer. :)
Hare bra, Kram ♥