Den extra speciella fredagen den 1 april 2011 <3

Idag är det inte bara fredagen den 1 april år 2011, utan en liten extra speciell dag (i allafall för mig och Johan). För vi firar nämnligen 4 år tillsammans varav 1 år som förlovade. <3

Jag minns vad min mamma sa den dagen jag skulle träffa honom för första gången, 4 år tillbaka. "Han kommer inte komma, det är ju trots allt första april. Så förvänta dig inget!" Men jag var promt säker på att jag skulle träffa honom, sagt och gjort. Och jag mötte honom som sagt, käkade lite och umgicks. Och jag kände på en gång att det klickade, vilket han kände med. :)

4 år tillsammans (1 år som förlovade)
Nu, Då och För alltid
.

Med det sagt så sitter jag i vår lägenhet med vår kissekatt, vi har det bra och lever livet och så kommer det förbli! <3 Så kvällen i ära firas med middag ute på den nya restaurangen mitt emot oss, därefter blir det mys vid tvn framför antingen "Inception" eller "It's Complicated". Jag fick även en buket blommor och en ask choklad när jag kom hem. :)

 
"Im a barbie girl"

Nedanför ser ni två av deltagarna i BigBrother 2011, Sara och Martin, de hade under igår kväll målat små figurer på sina hakor och började nynna på låten "Im a barbie girl" och fick den uppspelad i högtalarna och sjöng med. Ser fruktansvärt roligt ut och det tyckte även Madde och Patrik som var publik och asgarvade brevid i myshörnan. :P Här är länken till klippet.

 

hak-figurerna fick namnen Humle och Dumle