Torsdag, 24 februari.

Tjoho!
Att gå ur sängen imorse med en termometer som visade -19 grader var inte alltför lockande, så genom det fick jag stressa lite grann.
Låg nämligen i sängen till strax efter kl.7 och min buss gick 7.35. Tur och väldigt skönt att jag endast behöver gå ut 5 minuter innan bussen går nu för tiden. ;) Men upp och iväg kom jag iaf i tid, buss och tåg fungerade perfekt för en gång skull. ;)

Schemat för dagen var en basgruppsdag i Väsby kommunhus för att prata lite mer inför VFU-perioden som börjar på måndag. Fick även veta vart jag ska vara, äntligen, och vem min handledare blir. Så vid lunchtid kom våra handledare och plockade upp oss för att äta lunch tillsammans och prata lite grann. Efter det åkte vi ut till förskolan där jag ska vara, kikade runt lite grann och pratade lite mer ingående om VFU-perioden och min uppgift osv. Känner på en gång att där kommer jag trivas jättebra, så det ska bli kul. :)

Precis käkat lite mat, panpizza för att jag inte hade någon ork att laga mat själv. :D Johan är och städar med sin pappa i Uppsala så de kommer förhoppningsvis snart hem igen. :)

Imorn är det fredag och jag har ett seminarium att gå på endast och sen skriva en sammanfattning utifrån veckans föreläsning. Sen blir det hem, handla lite grann och baka till  kvällen. Ska nämligen till en utav Johans jobbarkompis med flickvän på middag. Så vi ska göra efterätten. :)
Hoppas ni haft en bra dag, kram ♥Lite färg åt vardagslivet ;)

Jag tycker det är kul att ha lite annorlunda färger och mönster på naglarna, det ger lite mer liv åt vardagen. ;)
Så här nedanför finns bilder på hur mina naglar sett ut de 3 senaste veckorna. :) Dock är mina naglar neutrala den här veckan, för mycket färg kan ge missfärgade naglar och det vill jag verkligen inte ha, så nagelförstärkande och ett topplack är veckans naglar. Och så smörjer jag in händerna minst en gång om dagen med LdB's hand creme. :)

Vilken är er favorit? ♥
PS: jag har gjort allt själv, inget salongfixande här inte. Är ju en fattig student nu så, haha. ;)
Tisdag, 22 februari.

Många nära tjatar på mig att uppdatera bloggen, så kanske dags nu. :P Dock svårt att hinna med när man pluggar och alltid har någonting att läsa till dagen efter... Men det är det härliga med pluggandet, alltid någonting på gång. ;) Så dagarna bara rinner iväg känns det som just nu, det är måndag och sen är det fredag igenl. Och helgerna vara springer förbi även dem.

Annars går allt bra, jag har gått in i den andra delen av den första kursen i skolan. Och på måndag går jag ut på 2 veckors VFU (versamhetsförlagd utbildning) alltså praktik på svenska. ;) Det kommer ske i Upplands Väsby kommun, dock vet jag inte vilken förskola/skola ännu men för veta det förhoppningsvis snart. :) Så resvägen blir inte allt för lång och det är skönt! :D

Ledig idag eller aktivitetsfri dag som Emil, Johans brorsa, kallar det. Så en tvättmaskin är igång just nu, 1-2 kvar. ;) Och snart tänkte jag ta tag i litteraturen som ska läsas tills på onsdag och fredag. :)
Hoppas ni har det bra, kram ♥