Botox?


bild lånad från aftonbladet.se




Onsdag, 30 mars.

Då lider ännu en veckodag mot sitt slut, och helgen kommer närmare. :)
Denna dag har bjudit på många intryck, var på föreläsning idag. Basgruppsdag är den rätta termen för dagen, de som har sin praktik i Upplands Väsby kommun (där jag är, för att Märsta hör till Uppsala Universitet, dooh...) samlas och lyssnar på folk som ger föreläsningar om olika ämnen utefter kursens mål. Och idag handlade det om dokumentation inom läraryrket, hur man ska ta tillvara på barnens instresse osv. Ganska intressant, men lite sövande ibland, hehe. :P

Mellan kl.9-12 höll dagen på så var hemma till 13-tiden, resten utav dagen har ägnats åt litteraturen, 2 böcker ska vi ha läst tills på fredag..(!) Tur är väl att jag är ledig imorn, så ska läsa järnet då. Får se hur mycket jag kommer ihåg till fredagens seminarium bara, men lite ska väl ha fastnat. :D Johan är nere på träning just nu, men hemma om ca.1 timme tror jag. Så då blir det väl lite tv innan läggdags. :) Näsan ner i boken igen då. :P
Hoppas ni haft en bra dag, kram ♥



Nu har det gått överstyr..

Jahapp, här har vi kändisvärldens nya husdjur... En get vid namn Juliet har paret Tori och Dean skaffat sig, grymt söt, men lite för mycket tycker jag nog.. En hund och katt går väl bra, men en lite get? Hur länge till går den att bära på? ^^ Inte så genomtänkt skulle jag vilja påstå, eller vad tycker ni?

bild lånad från posh24




Tisdag, 29 mars.

Med ett grått och mulet väder sitter jag inomhus just och väntar på att potatisen ska börja koka, Johan kom nyss hem men ska iväg på fotbollsmatchen ikväll så därav den tidiga middagen. Blir väl ett kvällsmål senare ikväll skulle jag tro. :) Som sagt, fotboll ikväll. Sverige ska krossa Moldavien som visas på tv4 med avspark 19.00.

Hade enbart ett seminarium idag mellan 9-12 så var hemma till strax efter 13. Och ska tillbringa resten av kvällen med näsan i böckerna med lite sneak på fotbollen. ;) 2 böcker ska vara lästa till på fredag....(!)

Under lördagkvällen var det som sagt Earth Hour, vi släkte ner allt här hemma och tände värmeljus. Dock fuskade vi med att titta på tv, men lamporna var iaf släckta och datorerna. ;) Söndagen gjorde vi praktiskt taget ingenting, tvättade lite sängkläder gjorde jag. Måndagen hade jag en föreläsning på 2 timmar som rätt sagt sög, tråkig föreläsare med dålig retorik och hon läste innantill med samma röstläge hela tiden.. Bättre finns det måste jag medge!
Hare bra, kram ♥



Pluggande på balkongen = liiite kallt

Hade tänkt vara duktig med att äta lite lunch och därefter plugga lite grann, på balkongen. Vädret inifrån ser riktigt skönt ut, men trots att jag satt under två filtar var det lite för tidigt för den planen. Det blåste rakt genom filtarna och händerna blev snabbt kalla. :P Men åt iaf min lunch, köttfärspaj, sen var det raka vägen in i värmen och till den katt som hoppade upp och ner framför balkongdörren för att se mig. :P Jag får ta och göra en repris på det senare i vår/sommar då det blir lite varmare i luften och solen kanske skiner in på balkongen. :)



Annars så har jag städat lägenheten idag, Johan är nere på plan för att fixa småsaker inför nästa helg då de ska ha däckbytardag. Tänkte väl ta disken men tror jag låter Johan ta den för jag måste fortsätta plugga. Tufft med att läsa ut en engelsk bok om perspektiv på lärandet till på tisdag/torsdag + att det var mer böcker att läsa..

Ikväll är det Earth Hour, alla lampor och datorer släcks här i lägenheten, och värmeljusen tänds. :) Får se vad vi hittar på under den timmen men något blir se säkert. :) Tänker ni läsare "medverka" i Earth Hour?
Hare bra, kram ♥



Jäkla pill!

Dåså, äntligen!!
Suttit hela dagen med att pilla lite på designen och äntligen är jag nöjd, för idag iaf. :P
Och i och med att jag fastnade med designen idag har jag inte städat lägenheten. ^^ Så det får jag göra imorn när älsklingen är nere på fotbollsplanen och fixar inför nästa helg då de ska ha däckbytardag, så ni som är i Märsta nästa helg ta med däck och åk till midgårdsvallen och byt era däck för 150:- tror jag det var. :P Och med det fick de lite reklam. ;)

Annars så blev det rostbiff med potatissallad till middag, enkelt och smidigt när man storhandlat och inte orkar göra mat när man kommer hem. ;) Köpte också ett nytt våffeljärn då vårt gamla tappat stinget, den har ju ändå ett antal år på nacken.Och med det säger jag godnatt, Johan har redan krypit ner i sängen så jag gör likadant nu.
Hare bra, kram ♥

En av de jättefina blommorna ur blombuketten jag fick av Johan på alla hjärtansdag ♥




Äntligen fredag. :)

Då var det fredag, igen. Veckorna bara rusar iväg, men skönt det ibland måste jag säga då man alltid längtar till helgen dock så går ju helgen minst lika fort också. ^^

Solen skiner och termometern står på +10 grader och jag klev precis ur sängen. ;) Är "ledig" idag eller som Johans bror brukar säga: aktivitetsfridag. :P Har alltså inget på schemat men däremot massa att läsa. + att jag ska ta mig tid till att städa lägenheten, diska lite grann och skriva inköpslistan då Johan hämtar mig när han slutar vid 15 så åker vi och stor handlar direkt, med alla andra som gör det idag. ^^

Ännu ett besöksrekord igår på över 60 unika läsare, jättekul och spännande med nya läsare. Hoppas ni åter kommer hit och läser, men samtidigt lite konstigt måste jag säga att besöken har stigit så fort på bara 3 dagar. Jag har väl inte gjort något speciellt? Lite mer uppdatering än vanligt endast, men kanske det som behövdes för att alla mina trogna skulle kika in igen. :P Eller vad tror ni det beror på själva? :)
Hoppas ni får en bra dag, så ska jag käka lite frukost och sen sätta igång dagen. :)

Bjuder på en liten hårbollsbild. ^^




Torsdag, 24 mars

Såg på statistiken nyss att igår kom bloggen upp i 40 unika läsare, jättekul! Så känn er varmt välkommna. :) Hoppas ni tycker innehållet är intressant trotts mina små uppehåll till och från. :P

Vart hemma ca. 1½ timme, schemat för dagen var endast en 2 timmars föreläsning på Sveaplan. Rätt intresant måste jag medge, dock känner jag mig som blivande förskolelärare lite ignorerad, dock inte bästa ordval men åt det hållet, just på grund utav föreläsaren endast, enligt mig, pratade mot de som ska bli lärare mot grundskola/högstadiet/gymnasiet. Men vi får se hur det löser sig, ska försöka prata om det med min gruppledare. Men annars så är solen framme, fast det blåser något fruktansvärt utomhus. Det komiska är att varje vindpust hörs genom fönstrerna i lägenheten, kan nästan tro att hela lägenhetslängan ska ramla omkull. ^^

Ska möta älsklingen nere vid centrum sen, ska hämta ut mina 10 (!) böcker jag beställt till denna kurs och därefter hem och läsa ruset av mig... Men som tur är har jag inget på schemat imorn, så då blir det till att läsa, läsa och läsa. 1 bok + en artikel ska vara färdigläst till på tisdag då nästa seminarium äger rum. Önska mig lycka till! ^^

Middagen blir färspanna, potatis och köttfärs i en röra, riktigt gott måste jag säga. :) Kanske blir någon film till middagen innan Johan ska ner på träning.
Ha en fortsatt bra dag. ♥



Färgbyte

Då är designen uppdaterad, dock till en tidigare design som jag haft förut men den är en av mina favoriter så därför kommer den upp igen. :) Våren är ju på väg nu så det var dags för lite ändringar. :)

PS:Tryck F5 om ni inte ser någon ändring i er webbläsare.



Onsdag, 23 mars

Halloj!
Fortfarande dåligt med uppdateringar från min sida märker jag. Men ser att ni kommer in varje dag iaf så får väl försöka skärpa mig lite grann, så att ni inte tröttnar. ;)

Men det är lite tajt med tid för tillfället att hinna med bloggen, då studierna tar ganska mycket tid. Till och med disken och resten utav hushållet åker på stryk. Men det är mycket att läsa till varje seminarium och examinationerna är ingen barnlek direkt. ^^ Men än så länge känner jag att det är rätt val som jag gjort, och det är väl det som driver mig frammåt för att det är ganska tungt ibland med bl.a. litteraturen som sagt.. Bara att läsa ut en hel bok till på tisdag som till råga på allt är engelsk är ganska krävande.. Men det går frammåt. :)

Annars så har våren börjat sätta sina spår här i Stockholm, så skönt att vakna upp till solsken och uppåt +10 grader utomhus. :) Snart dyker väl alla vårblommor upp också och snön som ligger kvar blir vattenpölar. ;) Nä, om man kanske ska ta och börja förbreda middagen lite grann, för att sen invänta Johan som slutar 17. :) Och sen lite mer läsande ikväll. Hare bra. ♥



Enzo-bomb