Fredag, 30 sep

Halloj! ♥
Då var september månad slut även den, oktober imorn och hösten är på ingång.. Trädens löv börjar samlas på marken i stora högar, mysigt! :)

Ganska lugn fredag för min del, var till förskolan där jag gör praktik en sväng och gick genom uppgiften inför de kommande två veckor jag har praktik. :) Så jag var där till strax efter kl.9 och var klar kom därifrån vid strax innan kl.10. Men som sagt gick genom uppgift så på måndag börjar min två veckors praktik. :)

Tog en avvikelse in i Väsby Centrum, kom ut därifrån med en ny pyjamas och kimono som jag vart sugen på ett tag nu. :) Var hemma till runt 12-tiden, satte igång en tvättmaskin som blev två till slut. :P Diskade och gjorde rent lite grann, Johan kom hem vid halv4 och vi åkte för att handla lite mat, taco. ;) Tittade på "Megamind" till maten. :) Därefter tog vi en sväng över till Johans pappa, där ena Johans hans syrra var på besök med sin kille, spelade lite TP och pratade lite grann. :) Mycket trevlig avrunding på dagen!

Och nu sitter vi vid varsin dator, tror Johan ska lägga sig snart då han ska upp och städa tidigt imorn. Dock blir jag nog hemma och tar sovmorgon, eventuellt tvätta lite till samt dammsuga lägenheten. På kvällen ser det ut som det blir bio i form av "Captian America" med hans andra syster, bror samt styvsyster.
Hoppas ni haft en bra dag, kram ♥Nytt matbord beställt! :D

Detta bord + stolar kommer snart att stå i vår matsal. :D Var och beställde hem det idag ifrån JYSK, de har från och med den 26 sep fram till på söndag den 2 okt massa erbjudanden i butiken, och just erbjudande om detta bordset var på 3.300 kr istället för 6.595 kr. Vilket kändes som värsta kapet eftersom vi redan varit sugna på att köpa nytt bordset och dessutom liknande modell också.

Så Johan hämtade mig vid stationen så åkte vi direkt till JYSK och slog till, så förhoppningsvis kommer det någon gång under nästa vecka eftersom stolarna inte fanns inne och det blev en beställning. :P
Dags att jobba!

Hoppas ni haft en bra dag, själv har jag inte gjort så mycket. Var helt slut efter gårdagen, monstertentan var inlämnad innan kl.9 då jag satt till halv2 på natten. Fick 4 timmars sömn innan det var dags att pallra sig upp och iväg på föreläsning. Så idag var det lugnt för min del, sov till runt kl.13 och inte gjort så mycket idag som sagt.

Men sitter nu i bilen på väg till Uppsala, snart framme, för att jobba. Hjälpa älsklingen att städa.. Så passar på att testa nya appen från blogg.se. :P

Fungerar ju helt okej, så nu kanske man kan börja blogga lite mer. Exempelvis på tråkiga föreläsningar eller seminaier. ;) eller på tågresan.
Hare bra, kram
En bild säger mer än tusen ord!

 
WOW!

Halloj!!
Oj, besökssiffran steg åt skyn idag! 26st hitills och än är inte dagen över! ;) Hoppas några av er forstätter läsa ifall ni precis hittat hit. :)

Annars så kom jag och Johan precis hem, varit i Uppsala och städat! (Johans pappas extra knäck, som vi hjälper till med för att det ska gå fortare eftersom det tar uppåt 3-4 timmar att göra jobbet själv) Han städar efter de studenter som ska bli lärare och med det kan ni ju gissa vart och efter vad vi städar. ;)

Och upptäckte precis att jag börjar kl.9 imorn så jag lär väl gå i zombie-mode hela dagen. ;) Men ska försöka förhindra det lite grann genom att lägga mig nu, så hare bra.
Kramar ♥
Nöjd!

Den första terminen på Universitetet fick jag rätt OK slutbetyg iaf, hoppas det fortsätter så.. Dock tveksamt på den här kursen jag går just nu, hänger inte riktigt med ännu.. :( Får hoppas det blir bättre, men nu så börjar tidspressen sättas in istället....Ego-bost
"Uppsats om en KO"Låter nog klippet tala för sig själv! Men älskar det! ♥