Whop Whop! :D

Goddagens!
Känner mig fruktansvärt positiv och taggad idag, varför vet inte riktigt.
Tog "ledigt" från praktiken idag och på fredag. :) Skönt, då kan jag vara hemma och förbreda lite inför tentan samt att Johans mamma kommer hit på fredagkväll med en av sina vovvar. :)

Annars så vaknade jag vid 10, käkade frukost i lugn och ro. Klädde på mig, ja ni vet det vanliga. ;) Mötte sen upp Channi och tog en promenad och tog en promenad på ca. 9 km. :)

Sitter nu och väntar på att johan slutar jobba så vi kan åka till gymmet och förbränna lite mer! :D Taggad!!
Imorn är det lektion som gäller! Kommer dock inte ihåg tider och plats, men har det uppskrivet så får kolla upp det senare. :)
Hare bra! ♥Måndag, 7 jan.

Evening!
Sitter vid datorn och tråkar, letar inspirationstips om träning m.m.
Skulle ju tränat med Johan, men han var tvungen att jobba över. Vilket han även i skrivande stund gör.. :( Ska om ett tag göra middag, överraskar honom med stuvade makaroner och korv tror jag. :)
Får ta igen imorn dubbelt imorn på gymmet, om inget kommer ivägen då också....

Dock tränade jag lite hemma istället, hittade något program på aftonbladet som jag pröva är tanken. + 6110 steg under dagen är inte helt illa ändå. Men ska ju upp på minst 10.000 steg om dagen så har lite att kämpa med. :P

Annars så har det varit en lugn dag, på förskolan 9 -13. Kom igång lite med tentan, eller iaf lite ideér. :P Så nästa vecka är det full fart med skrivandet.
Hare bra, kram ♥2013, nytt år och nya möjligheter!

Halloj!
Nu välkomnar vi ett nytt år (dock några dagar in på det;) ), med nya möjlighter och utmaningar, upplevelser m.m. :D

Jag och älsklingen fira faktiskt nyår hemma hoss oss för första gången, tillsammans med hans två bröder, syster och hennes kille. + hennes urgulliga vovvisar. :D Käkade tacogratäng och nachochips, lite snacks och dricka. :) Tittade på Expendables 2 och sjöng SingStar. Vid 12-slaget vart det champis och vi berättade våra nyårslöften, eller iaf de som hade några. :))

Annars har 2013 börjat lugnt, Älsklingen har jobbat medans jag nördat The Sims 3. Har nu alla prylpaket och expansioner som är ute hitills. :P *nördvarning* Haha, men det är sånt spel man spelar tills man tröttnat på det men som ändå finns kvar där utan att man har spelat klart det osv.

Så på måndag, tis, ons och fredag ska jag tillbaka till praktiken. Har de dagarna att ta igen från förra perioden då jag vart sjuk. Och torsdag är det vanligt seminarium med klassen, efter det är det bara att sätta sig ner för att skriva tentan. Stört att jag snart pluggat i redan 2 år! Bara (!) 1½ år kvar!!! :D
 
Nu ska jag låta håret torka lite efter duschen och njuta utav en cider (!) innan det är läggdags. :)
Hare bra, Kram ♥


Så här ser mina nagalar ut nu! :)
Är lite sugen på att beställa lite penslar och diverse saker för att göra olika mönster på naglarna.
Lite svårt med enbart en tjock pensel för själva lacket! :P