Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

 Förbredelser =)

Den här boken landade i brevlådan idag. =) Ska bli spännande att läsa den och börja förberedelserna mentalt inför förlossningen. Inte så långt kvar nu. :D Har hört mycket positivt om denna bok så  jag hoppas den håller måttet utifrån mina tankar också. :)

Annars så ska jag i helgen eller kommande vecka börja tvätta bebiskläder, känns som om det är dags nu. Bebis kan ju i princip komma när som helst. Men han får gärna iaf stanna till efter v.37 då de mer eller mindre är helt färdiga då och slipper eventuell hjälp med andning osv.
 
Barnvagnen ska jag börja bädda och göra i ordning snart är tanken. Har iaf flyttat in den i sovrummet nu så att katterna inte ska sova i den. Vagnen stod tidigare i vardagsrummet med filtar och kuddar som överdrag pga katterna, men nu är den "uppe" för att få lite luft och bäddning. Eftersom vi troligen kommer vara fullt upp med flytt och nerpackning av lägenheten har jag istället valt att fokusera på vagnen, då tanken är att bebis ändå kommer sova i babynestet mellan oss första tiden och då står spjälsängen lite i vägen. :P


Välkommen vecka 35


Bebis: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Kroppen: Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen. Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Egna tankar: Haha, oj oj oj vad veckans beskrivning på kroppen stämmer. Vaknade inatt 3 ggr med exakt 3 timmar mellanrum mellan varje gång. Bara av att gå på toaletten och vända sig. Sover mycket dåligt och har riktigt svårt att hitta en skön sovställning. Brukar vara så att OM jag lyckas ligga skönt så börjar bebis sparka obehagligt på revbenen eller jag måste på toaletten och det slår aldrig fel! Vikten har börjat öka, ligger just nu på ca +8-9 kg sen jag blev gravid. Halsbrännan kommer mer och mer, speciellt på kvällarna. Vilket också gör att jag ibland får sura uppstötningar, usch och blä!
 
Bebis rör sig hela tiden alltså! Helt galet! Börjar väl känna på sig att det är dags snart, bara 6 veckor till beräknat datum! Dagarna går fort, trots att jag inte gör så mycket om dagarna. Det känns även som om magen har sjunker mer och mer nu och trycket neråt ökar när jag står upp för länge.TräningsinspirationKollage: Just do it!
 
1. Tights | 2. Funktionströja | 3. Skor | 4. Sweatshirt | 5. Sport-Bh | 6. Sport-Bh | 7. Jacka | 8. Vattenflaska
 
Sponsrat inlägg

Dag 09 – Min tro

Jag tolkar detta ämne till religion och trosuppfattning.
 
Ett intressant ämne faktiskt tycker jag, MEN jag är inte troende! Jag är döpt i kyrkan, jag är konfirmerad och jag är gift i kyrkan. Jag måste däremot erkänna att jag började faktiskt läsa bibeln under tiden jag konfirmerade mig, haha.
 
Mem jag tror att allt som händer i världen händer av en anledning men inte på att någon person skapat världen vi lever i eller som kan påverka saker. Jag tror mer på det andliga, alltså spöken och att vi "lever vidare" utanför kroppen. 
 
Hmm, ett luddigt ämne men ja dessa är mina tankar. :)Dag 08 – Ett ögonblick

Vilket svårt ämne!
Men ett ögonblick som jag sent kommer att glömma är när jag kände bebisens första sparkar i magen och som jag dessutom såg! ♥ Låg där och stirrade mig galen på fler! ♥

Och självklart när Johan fick känna första sparken. ♥ Det var ett stort och mysigt ögonblick! :) :) Nu längtar vi bara mer och mer för varje dag som går tills han kommer ut och man får mysa ordentligt och lära känna den lilla som legat i magen och bråkat i 9 månader. ♥♥
 
 Arkivletande en fredagskväll

Tycker det är kul att gå tillbaka och titta i arkivet här i bloggen, ibland hittar man lite roliga saker man skrivit om eller bara konstiga tankar. :P Att kunna gå tillbaka är både rolig och skrämande kan jag tycka faktiskt, just för att man kanske påminns om en jobbig tid eller undrar hur sjutton man tänkte på den tiden. :P
 
Den här bloggen går tillbaka till Mars månad år 2008. Minns att jag hade en annan blogg innan dess men raderade den, men kommer inte ihåg varför. :P Men ser nu att jag fortfarande har den tidigare bloggen kvar. :O :D Den går tydligen till November månad 2007! Nu vet jag hur resten av denna fredagskväll kommer spenderas, haha. :D

Men när jag gick genom lite kategorier i denna blogg så hittade den här gamla listan. Och upptäckte att jag aldrig skrev klart den. Skulle vara en rolig grej att fortsätta med nu kanske, vad tror ni läsare om det? :)Välkommen vecka 34

 
Bebis: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett. Vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.

Kroppen: Under slutet av graviditeten kan det ibland kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter. Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Egna tankar: Veckorna rullar på, vissa dagar går det fort och andra långsamt. :P Hoppas iaf sista tiden går relativt fort. Med ryggen och foglossningen är det ingen större skillnad, det känns mer om jag är aktiv och rör mig mycket. Men det händer ju inte så ofta nu för tiden så det är skönt det iaf. Sammandragningarna kommer och går som de ska, ibland lite obehagliga men inget jag är orolig för än iaf. :)

Hos barnmorskan idag såg alla värden bra ut och magen växer som den ska. Enligt henne ligger bebis med huvud (som jag trott och känt ett par veckor nu) neråt dock fortfarande rörligt. :) Men jag känner till och från ilningar och att det hygger till och trycket neråt ökar så antar då att han borrar sig neråt mer och mer. :PFina träningskläder från NIKE :)Kollage: Nike
 
1. Skor | 2. Tröja | 3. Byxor | 4. Vattenflaska | 5. Strumpor | 6. Väska
 
Sponsrat inlägg

Libero Babybox

Idag, äntligen, kunde vi hämta ut den sista babyboxen som jag beställt.
Ifrån Libero och helt klart den bästa tycker jag. =)

Vi anmälde både mig och Johan på Liberos hemsida, så vi kunde hämta ut två boxar. :D
Gratis är gott eller hur! :D
 
 (På bilden ser ni innehållet från en box, vi har alltså dubbelt men fotade bara ena. ;))Alla ♥ dag

Har man inget vettigt för sig på alla hjärtansdag passar man på att shoppa lite. =)
Lekmer har upp till 70% rabatt på vissa av deras produkter fram till imorgon, den 15/2.
Här hittar ni alla produkter.

Jag har mer eller mindre varje dag suttit och tittat på en babysitter därifrån OCH såg nu att den var på 64% rabatt så var tvungen att slå till. Babysittern finns i 3 olika färger.
 
Det fick även följa med ett täcke/överkast i beställningen som jag tittat på, ifrån märket Kids Concept som jag fastnat för. Finns många fina saker från det märket och bebisrummet kommer nog att innehålla en hel del därifrån.

Samt 2 pandakuddar som ska vara med ergonimisk form, för att förhinda skall asymmetri och minimera kvävningsrisk samt behålla nackens raka linjer. =) Så tanken är att ha en sån i vagnen sen till bebis så får vi se om den är bra eller ej. =)
 
 
 16 myter som avslöjar könet på bebis i magen

Vi vet ju redan att det är en pojke som ligger och växer i min mage. =)
MEN det kan ändå vara kul att göra en liten lista om några myter, listan hittade jag hos en av många bloggar jag följer, På Smällen. =)
Så här kommer en lista med 16 myter som avslöjar könet på bebis i magen.


* Söt- eller saltsug

Sug efter godis, sötsaker och glass innebär flicka, sug efter salt och surt innebär pojke.
Jag: En svår tycker jag, då jag personligen inte tycker mig ha haft något större cravings i graviditeten. Mer än att jag typ alltid måste ha cola zero/pepsi max hemma. :P Choklad och allt som godis heter går upp och ner tycker jag, vissa dagar är det till och med frukt dock då bara banan. :P Chips är det samma sak, det går upp och ner så svårt att säga tycker jag. Kanske får Johan gå in och svara här åt mig? :P
Resultat: Oklart.


* Hjärtljud

På mvc lyssnar de alltid bebisens hjärtljud. En puls över 140 innebär flicka, under 140 innebär pojke.
Jag: Kommer inte ihåg de exakta siffrorna mer än att det har legat runt 140 varje gång, ibland starx under och ibland strax över. Men alltid väldigt nära 140 iaf.
Resultat: Pojke.


* Finnar

Det sägs ofta att flickor stjäl mammans skönhet och om man har problem med finnar under graviditeten sägs det att man väntar en flicka.
Jag: Min hy har blivit mycket torrare än vad jag normalt är men inte en enda finne i sikte.
Resultat: Pojke.


* Illamående

Ett starkt illamående under första trimestern antyder flicka.
Jag: Jag har mått väldigt bra hela graviditeten tycker jag, minns några enstaka dagar med illamående i början men trodde ärligt talat att jag skulle må värre.
Resultat: Pojke.


* Konstiga matnojor

Många konstiga matnojor antyder att det ska vara en pojke. Även större aptit säger det.
Jag: Har inte varit sugen på något konstigt vad jag minns iaf, haha. Inga större cravings mer än alltid ha cola zero/pepsi max hemma och vissa tillfällen choklad. Dock var jag väldigt hungrig i början av graviditeten och kändes som om jag kunde äta hur mycket som helst och blev typ aldrig mätt. Minns att jag förvånade mig själv vissa tillfällen.
Resultat: Oklart.


* Magens form

En mage som endast växer framåt ska enligt myterna vara en pojkmage, medan mage som blir bred över höfterna och syns bakifrån är en flicka.
Jag: Haha, bakifrån syns det inte ens att jag är gravid. Växer som sagt bara framåt.
Resultat: Pojke


* Magens höjd
En låg mage innebär en pojke, medan en hög mage innebär en tjej.
Jag: Hmm, vet inte exakt hur jag ska svara här då det känns så olika från dag till dag. Men just nu känns det som om magen sjunkigt en del iaf.
Resultat: Pojke.

* Hormonrand
Hormonranden ska vara ett av de klassiska tecknen - om den sträcker sig hela vägen upp till revbenen ska det vara en pojke, medan en mindre rand ska vara en flicka.
Jag: I början syntes det inget, men framåt v.20+ tror jag det var började en rand ta form. Och idag går den upp till revbenen. Ser ni den tydliga randen på bilden här till höger? =)
Resultat: Pojke.


* Smidighet

Smidiga mödrar väntar en flicka, medan klumpiga väntar pojke.
Jag: Hmm! Jag känner mig så osmidig som det bara går. Att sätta på sig strumpor/skor känns som ett helt träningspass. Och jag har nu till och med börjat gå in i dörrarna här hemma. :P Tänker inte på att jag har en stor mage i vägen när jag ska stänga dörrar. :P
Resultat: Pojke.


* Humör

Rejäla humörsvägningar innebär flicka medan lugnare mödrar väntar pojke.
Jag: Personligen tycker jag att jag är lugn, haha! Kan inte påstå att jag fått några direkta utbrott, men får nog fråga Johan där med. :P
Resultat: Pojke.


* Benen

Tjocka och svullna ben innebär pojke medan tunna och smala innebär flicka.
Jag: Än så länge tycker jag att mina ben är smala, sitter bara och väntar på den dagen då jag börjar samla på mig massa vätska och vikten ökar dramatiskt.
Resultat: Flicka


* Mayaindianernas uträkning

”Det sägs att Mayaindianerna tog reda på barnets kön genom att titta på mammans ålder och det år då barnet blev till. Om båda siffrorna är udda eller jämna – då blir det en flicka. Om ett av talen är udda och ett är jämnt blir det en pojke.”
Jag: Jag hade nyligen fyllt 26år (den 18 Juni) och det var förra året, alltså 2015. Vilket blir ett udda och ett jämt tal och då ska det bli en pojke.
Resultat: Pojke


* Sovläge

Om mamman föredrar att sova på vänster sida väntas en pojke, medan höger sida innebär flicka.
Jag: Haha, jag vaknar mer eller mindre alltid på höger sida MEN somnar (vad jag vet iaf) på vänster sida. :P
Resultat: Pojke.


* Är magen intressant?

Har du några småkillar i din närhet som är nyfikna på magen? Där har du svaret på dina funderingar. Om lillkillen är intresserad av magen finns där en tjej, om inte väntar du troligtvis en kille.
Jag: Har inga småpojkar i närheten så svårt att avgöra denna myt.
Resultat: Oklart.


* Halsbränna

Har halsbrännan blivit din värsta fiende, då väntar du troligtvis en pojke. Om det bara är lite grann eller ingen halsbränna alls väntar du nog en tjej.
Jag: Än så länge ingen större halsbränna, beror lite på hur jag sitter/ligger känner jag däremot. Men vissa kvällar smyger den sig framåt.
Resultat: Flicka.


* Kinesiska kalendern

Antik kunskap som sägs kunna förutsäga könet genom att jämföra ditt födelsedatum med datum för befruktningen. Jag testade med två olika kinesiska befruktningskalender. Den ena och den andra.
Jag: Här fick jag samma svar, men det beror ju helt på om man räknar rätt från befruktningen vilket kan vara svårt då det är så olika. :P Men ägglossning hade jag i alla fall i Juli månad så det har jag utgått från i dessa tester.
Resultat: Pojke


Det totala resultatet av testet: 
11 st resultat tyder på pojke och bara 2 st resultat tyder på flicka, varav 3 oklara resultat som kan vara 50/50.
Så det ser ut som om det stämmer med vad vi fått veta vid rutinultraljudet, EN POJKE! ♥

bild från rutinultraljudet  ♥Tourn.se - en chans till att tjäna pengar på bloggen

Jag har alltid velat få igång bloggen ordentligt, med aktiva läsare som lämnar kommentarer osv. Men även kunna tjäna några extra kronor på att blogga också. Tycker om att skriva både privata inlägg men även om allt möjligt.
Så tipsa vidare och kommentera för glatta livet. Och finns det något speciellt ni vill läsa om här inne, så tveka inte att berätta det genom en kommentar eller ett mail till: artondejuni.blogg@live.se =) =)

Så till huvudtanken med inlägget så tänker jag prova igen! Har hittat en tjänst som jag tror kan fungera bra, gäller bara att jag "pumpar" ut inlägg också och håller motivationen upp. Men än så länge känns det okej och har gjort ett tag nu sen jag valde att börja igen i och med graviditeten. =)

Jag har alltså hittat Tourn. Detta är alltså en tjänst där bloggare kan tjäna pengar på samarbeten tillsammans med företag osv. Vilket är precis vad som intresserad mig. Än så länge tycker jag att Tourn är en sidan som är väldigt enkel att ha och göra med. Det är simpla instruktioner, vilket alltid är tacksamt. :)

Så detta är en tjänst som jag ska prova på i alla fall ett tag. Och hoppas det fungerar bra.Nelly kollage

 
Kollage

1. Här | 2. Här | 3. Här | 4. Här | 5. HärFredag

Hej på er!
Ytterliggare en vecka som sprungit iväg snart, skönt att det går fort men läskigt också inför allt som ska komma. :P
En av få dagar på länge jag varit tvungen att gå upp tidigt, haha. Det för att Johan och jag har varit på en utav de två föräldrakurserna vi är anmälda till. Denna handlade mycket om första tiden efter förlossningen och angående amning, anknytning och massa tips och råd. :) Intressant faktiskt! Men kände igen en hel del då jag läser mycket på internet, haha, och i gravidgrupper på FaceBook. :) Nästa vecka ska det handla mer om att föda och smärtlindringen, så den ser jag fram emot. :)

När kursen var slut begav vi oss för att handla lite inför helgen och kunde inte låta bli denna bodys som hängde på barnavdelningen, dock i strl.62 så bebis får lite att växa i också. Tyckte den var så söt!! :D
 
 
Kvällen och resten av helgen blir nog lugn, Johan är ledig så ska eventuellt kanske börja packa lite inför flytten. Men vi får se. :) Imornkväll kommer Johans sida av familjen över och äter middag och tittar på melodifestivalen, blivit som en liten tradition de senaste åren. :) Dock kanske mer spikat i sten detta år än förra då det blev mer spontana middagar innan melodifestivalen, men i år turas alla om att bjuda på mat och sen titta på tvn. :)

Hur ser er fredag och helg ut? :)Välkommen vecka 33

 


Bebis:
Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Egna tankar: Känner hur kroppen bli tyngre och tyngre just nu. Och hur bebis sparkar runt där inne, speciellt mot högra revbenen där jag till och från är helt öm. :P Jag känner även hur mycket tröttare jag är igen efter en rätt okej period. Blir helt slut av att bara åka och handla lite smått. Att man har två trappor upp till lägenheten gör inte saken bättre hellre. Min egna vikt pendlar lite, så ska ta upp det med barnmorskan nästa vecka när jag har tid. Och imorn ska vi gå på första föräldrakursen, ska bli spännande. :)Zalando Fashion Week :)TÄVLING (Kollage): Zalando Fashion Week
 
1. Här | 2. Här | 3. Här
 
Sponsrat inlägg

Fettisdagen + Pannkakans dag

Ingen har väl undgått att det är både pannkakans dag och fettisdagen. :P
Personligen är jag inte så förtjust i semlor, så jag fick en skål med lösgodis utav mannen istället. ♥ Egentligen så skickade jag ett sms till honom om lösgodis, men fick inget svar så trodde inte han skulle komma med det, men tji fick jag. :) :) ♥ Och till middag åt vi som ni kanske kan gissa, pannkakor. :)

Annars så har min dag bestått utav soffläge framför tvn tillsammans med hårbollarna. :) Första gången på länge BÅDA katterna ligger och myser på mig. ♥  Varmt efter ett tag men mysigt.
Hur har er tisdag sett ut? :)

 
 Tidsfördriv = Babyfilt

Nu när jag går hemma fram till bebis tittar ut måste jag ju ha något att sysselsätta mig med. :P Så efter mycket läsande, velande fram och tillbaka osv. bestämde jag mig för att utmana mig själv och börja virka. :D

Fick låna boken "Virkskolan" av min svärmor och köpte sen virknålar och garn. Letade massa på internet och youtube om mönster och instruktioner, tills jag hittade en rätt enkel. :P

Detta kommer (förhoppningvis) bli en babyfilt. :D Just nu går det framåt, men har svårt att se ett resultat av det hela, haha. Men hoppas väl jag bli nöjd, annars får Johan ta den och använda som trasa eller liknande. :P
 Välkommen vecka 32

 


Bebis:
Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite. I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Egna tankar: Foglossningen känns bättre vissa dagar, beror på hur aktiv jag är och vad jag gör. Men försöker göra så lite som möjligt iaf. Så blir soffläge ganska mycket om dagarna framför tvn och olika serier. Andfådd av minsta lilla, speciellt i våra trappor. :P Och när Shelby ska ligga på bröstet om dagarna gör inte direkt saken bättre. :P Men så mysigt. Här om dagen när bebis sparkade som mest satt katten brevid och bara stirrade på magen, såg så himla roligt ut! :D Dock vet jag inte om hon verkligen såg men iaf. :P Bebis har hicka till och från om dagarna, börjar bli lite jobbigt när det puffar/kickar till i perioder men samtidigt ganska mysigt. :P

Magen blir bara större och större, dock tycker jag det ser ut som att den sjunkigt lite grann och man jämför med förra veckans bild. ♥Kollage: KissieKollage: Kissie
 
Kappan | Klänningen | Bootsen | Klockan
 
Sponsrat inlägg

Fotbollskväll :P

Halloj!
Efter en relativt okej dag, så har jag landat framför tvn där det nu är fotboll som gäller. :) 

Vaknade när Johan gick till jobbet imorse kl.6. Utvilad liksom, så la mig i soffan med kattsällskap och tittade på nyhetsmorgon. :) Börjar bli en rutin nu när man går hemma, haha.

Vid 11-tiden började jag klä på mig, ja det tar en stund för mig nu för tiden. :P Tog en promenad i snigelfart upp till jobbet för att lämna mitt läkarintyg och hälsa på alla underbara kollegor samt fixa lite med datorn åt dem. :) Hemma till strax efter 14 ungefär, en promenad som vanligtvis tar 10 min för mig tar nu ca.30 min. Aka snigelfart nu för tiden. :D 

Så har mer eller mindre legat i soffan sen jag kom i eftermiddags med en öm höft och rygg som värker... Dessa två månader får gärna gå fort nu så den lilla där inne kan komma ut och mysa istället för att sparka på mina revben och blåsa. :P

Men till rubriken, fotboll nu. Svärfar kom över och tittar. Johan har även burit ut och kopplat upp tvn från sovrummet till viaplay, då svärfar och Johan hejar på olika lag. :P
Ett till fint kollage från Nelly :)Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här
 
Sponsrat inlägg