Tisdag, 29 mars.

Med ett grått och mulet väder sitter jag inomhus just och väntar på att potatisen ska börja koka, Johan kom nyss hem men ska iväg på fotbollsmatchen ikväll så därav den tidiga middagen. Blir väl ett kvällsmål senare ikväll skulle jag tro. :) Som sagt, fotboll ikväll. Sverige ska krossa Moldavien som visas på tv4 med avspark 19.00.

Hade enbart ett seminarium idag mellan 9-12 så var hemma till strax efter 13. Och ska tillbringa resten av kvällen med näsan i böckerna med lite sneak på fotbollen. ;) 2 böcker ska vara lästa till på fredag....(!)

Under lördagkvällen var det som sagt Earth Hour, vi släkte ner allt här hemma och tände värmeljus. Dock fuskade vi med att titta på tv, men lamporna var iaf släckta och datorerna. ;) Söndagen gjorde vi praktiskt taget ingenting, tvättade lite sängkläder gjorde jag. Måndagen hade jag en föreläsning på 2 timmar som rätt sagt sög, tråkig föreläsare med dålig retorik och hon läste innantill med samma röstläge hela tiden.. Bättre finns det måste jag medge!
Hare bra, kram ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback