Onsdag, 30 april.

Godkväll.
Dålig uppdatering idag, men inte haft så stor lust att skriva något och därmed samtidigt lite bloggtorka om vad jag skulle kunnat skriva om. Hoppas ni har förståelse för det. :)

Skoldagen gick helt okej. :) Började kl.10 med mösspåtagning. :D Grymt fint väder, så vi var nere vid nacka strand. :) Gjorde en frågesport som priset till vinnaren var att springa av båten först den 29 maj då vi tar studenten. :) Självklart kommer jag och min klass springa av sist..... Alltid att vi ska vara såå dåliga, hm..

Därefter var det vanliga lektioner fram till 15.45 då vi slutade. Svenska C och Psykologi A var det redovisningar bara, och jag ska redovisa fredag nästa vecka för den som vill veta. ;) haha. Sista lektionen var Ledarskap inom lek och idrott. Där jag och Sanna framförde vår egna lek som influerats av ett antal andra lekar. :P Haha, fick iaf jättebra respons och alla var nöjda. :):)

Efter skolan gick jag och Sanna till forum för att leta födelsedagspresent åt hennes lillsyrra. :):) Egentligen inte meningen att jag skulle köpa någonting, men jag hittade en jättesöt klänning på barnavdelningen för 98kr inne på H&M. :D Värsta kapet. :D:D:D Därefter gick jag till Åhléns och köpte ett par leggins i färgen grå. :) Bilder kommer imorn, samt dagens outfit.

Mötte upp min älskade pojkvän i slussen och åkte hem. :) Det bjöds på hamburgare och pomes. Efter maten så satte på vi en film, "Remember the titans" blev det, recension kommer imorn också. Blev alltså ingen brasa för mig denna valborg, så överskattat allt blivit.. Klarar mig utan brasa trotts elden är grymt fin.

Nu ska vi nog strax hoppa i säng. Börjar kännas att ögonen är tunga och kroppen börja sega sig. :P
BTW, min lillasyster har skaffat blogg. :D:D Haha, nice. :D Kika in och säg hej vettja. :D

Hoppas ni haft en bra dag och valborgskväll.
Godnatt. =)



Eva Longoria.

image233
posh24

Bebe's nya Sport Summer 2008 kampanj gjorde ett väldigt smart val som bad Eva Longoria att vara med i deras kampanj. :) Grymt snygg hennes kropp är. :D Och därmed grymt snygga foton. =)



Dagens Horoskop, Onsdag.

image212Tvillingarna
22/5-21/6

Det händer ingenting och när du skall välja något att satsa på
fastnar du mellan måttligt lockande saker.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Lauren Conrad

Hiss eller Diss?
image232




Hope - Who am I to say




Dagens Outfit, 29 april.

image231
(collage av mig)

♥ Mjukis, ABC gruppen
(bestäld från skolan)
♥ Rosa linne, H&M
♥ Tjocktröja, Gina Tricot



Tisdag, 29 april.

Hejhej. :)
Sol ute hos er också va? Så underbart skönt att vakna och se att det är sol ute och desutom 10 grader varmt. :D:D Då känner man sig så mycket piggare och gladare så det inte är sant. =) Fler som blir det då va?

Skolan började för min del 9.10 med Matte C, fick tillbaka utvärderingen/provet vi gjorde förra veckan tror jag det var. Jag får ett G på det om jag endast komplerar lite grann, missade tyvärr lite. Men men, man kan ju inte alltid vara på topp. ;) haha. Därefter skulle det ha varit Estetisk verksamhet (bild) men iställd pga nationella prov för 2orna.. Hmm, bara det att vi fick veta det 10 min efter att lektionen startat, så en del i klassen hade inte behövt komma fören till Historia B som började 11.25. Tror de blev lite sura då... På den lektionen, alltså Historia B fortsatte vi med våra uppsatser om ekonomisk historia.

Därefter var det lunch, blev kyckling och ris. =) Efter lunchen är det egentligen studietid, och behöver inte vara där egentligen. Men nu hade skolan bjudit in en snubbe som skulle prata om narkotika och droger. Han hade själv varit missbrukare. Och herregud vad rolig han var. :D Haha, så det var inte onödigt att gå på det kan jag lova. =) Fick lära sig en hel del också på samma gång.

Så nu är jag hemma, bror hämtade mig med moppen vid bussen. Haha, så jag slapp gå de 1,3 km hem från bussen. =) Och nu sitter jag här. Ska faktiskt vara duktig nu och plugga. Om två veckor sätts alla betygen. Och har en hel del kvar att göra, tyvärr. :(:( Så kvällen blir lugn tillsammans med bror, mamma ska följa syrran på hennes träning. Så en hel del bloggande och pluggande för min del som gäller, alltid uppskattande =)

Imorn är det mösspåtagning som gäller. :D:D Dock vet jag inte vad jag ska ha för kläder på mig. :S:S Stora problem alltid med sånt. :P Hjälp tack? =D

Haft en bra dag hitills va? Några planer för kvällen? =)
Ha det bra, kram



Dagens Horoskop, Tisdag.

image212Tvillingarna
22/5-21/6

Du längtar efter något nytt men det är lite ont om alternativ.
Att vara fantasifull kan leda mycket långt.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti natt.

Nu är filmen slut, syrran hade fixat ner "Alvin och gänget". :D:D Haha, herregud såå söt film alltså. Den kan man se sjukt många gånger utan att tröttna. :D:D Ni måste bara se den. Kommer också en recension imorn under dagen. :)

Nu ska jag hoppa i säng och prata lite med älsklingen. Saknar honom jättemycket och bara tanken av att vänta till på onsdag tills jag får träffa honom igen är jättejobbig. :(:( KOM HIT NU...!!!

Hoppas ni haft en bra dag och att ni kan sova gott nu. =)
Ha det bra, kram



Färgbyte + header. :)

Har precis bytt färg på bloggdesignen samt ändrat lite i mallen. =) Tröttnat på den rosa/röda.
Men gröna som är nu gillar jag skarpt, så den får vara ett tag. =)
Vad tycker ni?

Grön eller Rosa/Röd?

För er som inte kommer ihåg, såg den gamla ut såhär.
image228



Måndag, 28 april.

Goddagens. :)
Hoppas ni haft en bra dag hitills, vilket jag har haft kan man väl säga. :) Dock trött efter helgens spelande och bilåkandes. Var verkligen skönt att sova i sin egna säng med hundsällskap, som alltid. :P haha.

Varit hemma ett tag faktiskt, dock suttit och letat musik. =) Hittat en hel del bra låtar faktiskt. :D
Har du några tips på låtar du vill dela med dig så skriv bara. =) Allt uppskattas här. :D:D

Skoldagen har helt okej, två lektionen (historia b och naturkunskap b).
Endast två pga nationella prov för 2orna på skolan. =) Skönt att sluta relativit tidigt, var ju hemma till två iaf.

Kvällen blir nog väldigt lugn, har lust att ut och springa ikväll men jag vet nog hur det blir när jag säger såna där saker, det rinner tyvärr alltid ut i sanden.. Jag är för lat av mig... :S:S *icke bra* Eller så tar jag och sätter mig ner och pluggar, borde göra det också. Men tyvärr rinner det ibland ut i sanden också, och det är just därför jag har så mycket på sluten, innan lov osv... Men men.. Är man skoltrött, så är man det.

Vad har ni för planer för kvällen då?
Ha det bra, kram



Hiss eller Diss?

image226
Heidi Montag & Spencer Pratt
Hiss eller Diss?



Dagens Horoskop, Måndag.

image212Tvillingarna
22/5-21/6

Måndagen blir trevlig men tar du inte egna initiativ
blir den också ganska enformig. Våga vara kreativ.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



x1

image225
(bild av mig)

Detta är en av de bilder jag tog förra torsdagen som jag har lovat att visa er. :)
Fin va?



Borta bra, men Hemma bäst, right?

Hellu. :D
Ser att ni kikat in här trotts ingen uppdatering, jag bad ju egentligen älsklingen skriva lite grann.. Men som ni sett så blev det inget med det, som jag trodde. ;) Men nu är jag äntligen hemma igen efter en helg med laget i mora. :D En underbar helg, med mycket skratt och en del sura miner men sånt förekommer ju alltid. Vi förlorade tyvärr alla matcher... Och vi kan inte ens spräcka nollan, det är ju sjuukt!! Jag förstår inte. Iaf så kom vi till semifinal i b-slutspel. Men självklart förlorade vi den också. Efter slutsignal står det 0-0. *stolta var vi* Och det innebar straffar, 5 st var. Och vi förlorade med 0-2.. Förvånade? Inte ens kan vi sätta en straff som sitter i målet..... Men aja, trotts detta så har det varit underbart att få komma hemmifrån en stund och umgås med alla tjejer i laget. Inga bilder blev tagna, jag har haft fullt upp med annat skojs. :D:D

Dock är nu min innebandy-karriär slut! :'( Jag som älskar innebandy ju!!! Pga min käkoperation som kommer äga rum i höst, vet jag inte när jag får börja spela igen om det ens finns något lag kvar då vill säga. Men det upptäcker vi då...

Har också packat upp nu, så sitter och chillar och dricker coca-cola som jag hade kvar efter bilresan. Bilresan hem kommer jag sent att glömma!! HAHA, så jävla kul vi hade alltså. :D:D Och det är inget jag vill börja skriva om, det kommer ändå aldrig ta slut, haha. :D:D

Hoppas ni haft en bra helg precis som mig, och nu är jag utvilad till 100% för att fortsätta de här bloggandet och resten av livet som student fram till den 29 maj. =) Och med detta vill jag säga godnatt och sov så gott. :)



Gone.

Nu måste jag sticka, hinner inte lägga upp några bilder.
Det får komma när jag är tillbaka i sthlm på söndag.
Hoppas ni nu får en bra helg. =)
Kramar



Fredag, 25 april.

Hejdär.
Är hemma en snabbis för att packa och duscha, åker hemmifrån 12.15 för att hämta Sanna och åka vidare till hallen och därefter går det emot Mora kl.13. =)

Dagen började med att jag åkte ifrån älsklingen halv 8, eller samtidigt han har ju skola. Och jag kom hem vid 10 rycket, sedan har jag pulat omkring här hemma. Tog ut vovven en stund också i det fina vädret. =) Jag kan också berätta att kl.7 var det redan 8 grader varmt ute. =)=) Just nu ligger kameran på laddning sen tänkte jag lägga upp dagens outfiten och lite bilder jag tog i torsdags som jag glömde lägga upp igår. =)

Efter det så tänkte jag duscha, och sen blir det inte så mycket tid kvar. Och tyvärr kommer jag inte kunna blogga under hela helgen, kanske kan lyckas slänga in något mobilinlägg, vi får se. =) Men annars får ni klara er, men jag är tillbaka på söndag eller måndag, beroende på när vi kommer hem ifrån Mora på söndag.

Hoppas ni får en trevlig fredag och helg. =)
Kramar



Dagens Outfit, 24 april.

image224
(bilder och collage av mig)

♥ Top, Haléns
♥ Shorts, H&M
♥ Leggins, ?
♥ Skor, DinSko



hos my love <3

Sitter hos älsklingen i Märsta, varit här sen ca.17.30. Jag kan säga att det här är inte min dag direkt, började först med att under NKB (naturkunskap b) lektionen att jag fick veta att mötet på sjukhuset var inställt pga hemma med vård av sjukt barn. Så jag fick vara kvar i skolan. Och min Matte C lärare var också hemma med sjukt barn så hade ingen matte idag. Och inte nog med det, så fick man arbeta hemma på Religion B lektionen.

Så jag och Sanna drog hem, bussen som vi precis missade var egentligen sen till nacka men stannade ändå inte trotts att vi sprang och vinkade åt den. :@ Så vi fick vänta en halvtimme ändå.. Kom hem och packade väskan till mora-resan imorn. Tog 15 bussen till älsklingen. :) Och har varit här sen dess, maten var klar när jag kom. :) Pannkakor. :D:D Och just nu sitter jag och tittar på ishockey på SVT1, Sverige emot Lettland. Sverige leder med 3-0 och andra period börjar strax. :D:D

Älsklingen är på träning, kommer hem vid halv 10 så tills dess sitter jag här och bloggar och kollar på ishockey som sagt. :) När han väl kommer hem så ska vi säkert lägga och titta på en film, några tips? :) Vad gör ni ikväll?

Ha det bra , kram



Ändrade planer.

Blev inget sjukhusbesök idag, de ringde nyligen och berättade att de inte blir något då en av dem var hemma med sjukt barn. Jag som var inställd på det där mötet ju!! SUCK.

Då innebär detta att jag blir kvar i skolan och måste ha Matte C med en lärare som förklarar som en kratta!! :@ Aja, slutar relativt tidigt ändå..

Ha det bra, kram



Torsdag, 24 april.

Goddagens. :)
Ännu en dag med fint väder, helblå himmel. :) Var redan 6 grader ute när jag gick till bussen vid 6.50, bussen gick inte fören 7.10 så där gick jag i min egna takt. :D Tog också lite bilder som kommer upp under dagen samt dagens outfit. Så kika in här senare va? ;)

Sitter förtillfället på NKB lektion, (naturkunskap b) ska där skriva om överviktighet. Intressant. =) Första lektionen var som alltid Filosofi A, läste inför provet som är om två veckor. Efter denna lektion, alltså NKB så hämtar mamma och pappa upp mig. Ska till sjukhuset på möte med de läkare som ska opera mig i höst. De ska med hjälp av sina datorprogam visa hur ingreppet ska gå till och hur resultatet förhoppningsvis kommer att bli.

Efter det mötet, ska jag hem. Åker inte tillbaka till skolan då jag slutar 13.50 idag och vet inte hur lång tid jag är på det där mötet. Så resten av dagen ska jag ta det lugnt, fundera över om jag ska träna eller inte ikväll. Om inte så börjar jag packa väskan inför resan till Mora imorn. Eller lägger mig en stund i solen eller sängen och läser den sista Harry Potter boken.

Hur ser er dag ut?
Ha det bra, kram



Dagens Horoskop, Torsdag.

image212Tvillingarna
22/5-21/6

Torsdagen blir ganska spännande och det beror
huvudsakligen på att du är impulsiv och riktigt orädd.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



DinSko

image220
(collage av mig)



Dagens Outfit, 23 april.

image219
(bilder och collage av mig)

♥ Midjeskärp, Lindex
♥ Klänning, Haléns
♥ Kofta, Gina Tricot
♥ Svarta leggins, ?
♥ Skor, Crispin(p.g.a skavsår blev det gympaskor)



VB

image217

Jättesöt kläninng.
Hiss eller Diss?




Onsdag, 23 april.

Hejhej. =)
Förlåt för dålig uppdatering idag, hoppas ni klarat ert. Ni ska nu få veta varför jag inte skrivit någonting idag, jo det var så att alla 2:or på skolan hade nationella prov i Svenska B och därför hade de stängt av det trådlösa internetet på skolan. :@ Så det där med att jag hade tänkt lägga upp collaget jag gjorde igår, för dagens outfit sprack ju. Kunde inte göra ett skit där, så på lektionen som började 12.10 (var i skolan redan 9, värdelöst så det inte finns!!!) så gick han genom alla uppgifter under årets gång, fråga mig inte varför. :D Och sen så fick vi gå... Så jag hoppade över sista lektionen som började halv 3, orkade verkligen sitta i skolan i 2½ timme till och vänta då jag redan varit där sen 9.

Kom hem för ett tag sen och väntar på att älsklingen ska skicka collaget jag gjorde igår. Han borde vara hemma snart. =) Åkte inte till honom idag, fast jag ville. Det för att jag måste packa inför Mora, hinner inte imorn nämligen har ju träning då. Mora tänker ni, vad fan ska hon dit för. Jo, det är så att jag ska dit med laget. =) Innebandy vettu. :D:D ;) Åker kl.13 ifrån hallen på fredag och kommer hem på söndagen. Så ni får klara er utan inlägg under helgen tyvärr.

Hur har er dag varit?
Ha det bra, kram



Dagens Horoskop, Onsdag.

image212Tvillingarna
22/5-21/6

Du är impulsiv och du släpper fram dina romantiska sidor.
Dessutom är du väldigt kreativ. En fin onsdag.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti

Med en bild säger jag godnatt och ska krypa ner i sängen med älsklingen. =)
Ska först se klart på fotbollen och sen blir det nog forstättningen på "PS, I Love You"
Recension kommer imorn om vi ser klart. :) Hoppas ni haft en lika bra dag som mig, Godnatt.

image218



Dagens Outfit, 22 april.

image217
(bilder och collage av mig)

Eftersom jag sov hos killen inatt hade jag ingen chans att byta kläder för idag, det blev samma som igår. Lite tråkigt kanske, men vad gör man. :P Men iaf, imorn får ni se en annan outfit som jag hade på mig när jag åkte hemmifrån till älsklingen efter en snabbis hemma efter skolan idag. Men den får ni se imorn, ifall det är lika bra väder imorn som idag, annars blir det den som på bilden här. =) + det är så jag går runt här "hemma" nu i Märsta hos älsklingen. =)

Ha det bra, kram.



Tisdag, 22 april.

Hej där. =)
Trotts att jag inte uppdaterat så mycket idag ligger unika besökare runt 100 pers. :D Kul att se. :D Fortsätt så, så blir jag jätteglad. Psst, ni glömmer väl inte att kommentera samtidigt när ni kikar också. ;)

Dagen idag då, har varit helt okej. =) Grymt fint väder har det också varit idag. :D:D Dock är jag så smart att jag går i jeans och svettas. :P Njaa, inte speciellt kul. Men det funkade iaf vilket är huvudsaken. :D

Skolan började med Matte C, då jag kom på när jag steg in i klassrummet att jag hade utvärdering/prov idag. Hm, hade jag pluggat då? Nope... Så det gick som det gick. Ändå inget som kommer på betygen. Bara en grej för läraren att veta vart vi ligger, vilket är onödigt tycker jag. :S:S Aja, därefter var det Estetisk verksamhet (bild alltså). Gjorde inte så värst mycket där heller. Den lektionen följdes utav Historia B, där jag tjatade tillbaka min uppsats m Napoleon. :P Klarade G. :D:D *stoolt*

Efter skoldagen tog jag bussen hem, för att byta lite kläder och plocka ur böcker jag inte böhvde och packa ner böcker jag behöver imorn. Tog 15 bussen tillsammans med Sanna, som skulle till stan. Vad hon skulle göra där för du läsa i hennes blogg om hon skriver det vill säga. ;) Därefter åkte jag till älsklingen =)

Maten som serverades var soppa och bröd. :D *mums* och blåbärspaj som efterrätt. :D:D:D Tog en sväng upp till ICA-Valsta för att köpa coca-cola och lite gottis tills ikväll. Och just nu sitter jag här vid killens dator och chillar, han är på träning. (IGEN). Men ska man ligga på topp måste man träna. Ska senare när han kommer hem fortsätta se på filmen "PS, I Love You" som vi började på igårkväll. =)

Hur har din dag varit hitills? Planer för kvällen?
Ha det bra, kram



Dagens Horoskop, Tisdag.

image212Tvillingarna
22/5-21/6

En vardaglig men trevlig tisdag väntar.
På kvällen händer något som är en smula oväntat.
Nog romantiskt.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Du glömmer väl inte designutlottningen? =)

Du glömmer väl inte designutlottningen som pågår just nu? :)
Vill ni kika på den eller läsa mer om hur du ska göra, klicka här.
Ha det bra, kram.



halvfull VS halvtom

Vad säger du, är glas halvfullt eller halvtomt?
image216
(foto taget utav mig)



Katten Selma.

image215
(foto taget utav mig)

Det här är min pojkväns katt, hon heter Selma. =)
Hon är en blandning av bondkatt och skogskatt tror jag det är, hon är iaf väldigt fin.
Eller vad tycker du?

Rättelse av pojkvännen, hon är en norsk skogskatt.



Dagens Outfit, 21 april.

image214♥ Grönvit tjocktröja, BillaBong (bulgarien)
♥ Svart linne, Lindex
♥ D&G jeans, Bulgarien

Nyligen ätit mat, falukorv och makaroner. Grymt gott, då jag var sjukt hungrig. Åt knappt någon lunch, då kycklingen inte var riktigt klar. IGEN! Hoppas bara jag inte mår illa senare, vilket jag gjorde sist jag åt dålig kyckling. På samma ställe...

Sitter just nu i älsklingen säng, med skoldatan. =) Han ska snart iväg på träning. :( Han vill att jag följer med, men jag tror jag stannar hemma. Ingen större lust att sitta där på en kall läktare och titta på amerikansk fotoll i två timmar...

Men sen när han kommer hem vid 21.30 ungefär, ska vi kika på film och mysa. :D Blir nog PS, I Love You som vi ska se. =)

Hur ser er kväll ut?
Ha det bra, kram

Ni glömmer väl inte designutlottningen som pågår just nu? :) Vill ni kika på den eller läsa mer om hur du ska göra, klicka här.



Tävling. =)

image213

Jag är med och tävlar om ett par strumpbyxor från Evas Underkläder hos Nevnarien.
Var med och tävla du också!



Måndag, 21 april

Goddagens. =)
Har ni sett vad fint väder det är ute idag. :D Har varit det de senaste 3-4 dagar, nu är sommaren äntiligen påväg hit till oss hoppas jag. :D Har redan sett folk som går i shorts, men det tycker jag är väl liite för tidigt. Och älskling, du ska inte börja ÄN med det. OKEJ? ;)

Bror kom in imorse och väckte mig, var inte kul. Känner mig jätte seg och trött. Beror nog på de där 12 timmarna jag satt i hallen under lördagkvällen och söndag natten och morgonen. Men jag kommer nog i gång i mitt vanliga tempo snart igen hoppas jag. :)

Sitter för övrigt i skolan, har Historia B just nu. Dock sitter jag och skriver vår projektarbetsrapport som ska vara inne så fort som möjligt nu. Så lika bra att göra klart den först. Dock är allt lika viktigt men man måste ändå prioritera lite grann. Kommande lektion är Naturkunskap B, och där hoppas jag på att få tillbaka provet jag gjorde för några veckor sedan. Därefter är det lunch och sista lektionen är Natur och friluftsliv B, och har ingen aning om vad vi ska göra där. Antagligen bara jobba/plugga vidare på vårt läxförhör vi ska om några veckor.

Efter mina timmar i skolan så åker jag till älsklingen. :D:D En hel vecka sen jag träffade honom sista, känns inte bra. :( Jobbigt om nätterna i min stora säng. :(:( Men inatt får jag sällskap. :D<3

Hur ser er dag ut?
Ha det bra, kram
Ni glömmer väl inte designutlottningen som pågår just nu? ;)
Klicka här för mer information.




Dagens Horoskop, Måndag.

image212Tvillingarna
22/5-21/6

Din måndag handlar mest om arbete och praktiska beslut
men du hinner med en smula romantik också.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



SANNAS DESIGN.

En till design klar, denna gång Sannas. =)
Önskemål: INGA bilder, rosa och hennes namn.

image208

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



OLIVIAS DESIGN.

Ännu en design klar, denna gång heter lycklige Olivia. =)
Önskemål: bilderna och ditt namn någonstans på headern.

image207

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



NETTAS DESIGN.

Nettas design klar. :)
Önskemål: bilderna, texten och rött.

image206

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



FRIDAS DESIGN.

Nyligen klar med Fridas design. =)
Önskemål: Svart/vitta bilder och leopardbakgrunden.

image206

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



Dagens Horoskop, Söndag

image110Tvillingarna
22/5-21/6

Det finns ett visst utrymme för romantik men
bäst passar söndagen för kreativa aktiviteter av olika slag.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Fototime. =)

Nyligen kommit in igen, tog ut hunden och lät honom springa runt på vår gräsmatta. =)
Tog också samtidigt några kort. :D:D Inte ofta jag gör det, glömmer det. Men hann bara ta några stycken tills batteriet dog, typiskt. Fler som känner igen sig i det? :P Haha

Här är iaf några av bilderna jag hann ta. :D
image200

image201 image202

image203 image204



Godmorgon/godnatt?

Hej där.
Nu tror jag att jag ska vara vid liv.. Har sovit 3 timmar, kom hem kl.7 imorse och hoppade ner i sängen direkt. Och nu har jag blivit väckt för att inte sova bort hela dagen och vända på dygnet rejält, det är ju trotts allt skola imorn.. *SUCK* Som ni kanske läst i föregående inlägg, så var jag i hallen ifrån kl.18-06 igår/idag. Midnattstunering. :D:D Åhh, grymt kul alltså. Hoppas det görs om. :D:D:D

Så, jag är faktiskt lite trött i huvudet just nu och uppdateringen igårkväll blev lam. :P Men det måste ni har förståelse för, eller hur? Jag menar, mitt liv är INNEBANDY. :D Haha, dock spelade inte jag. Jag är för gammal. *buhä* Känns lite läskigt att säga att jag är för gammal men så är det ju, det var endast fixat för de som går i 1an-9an. Aja, grymt kul kväll och natt. Behöver jag säga mer? :D Och jag tror inte att jag tänker forstätta med att tråka ut er om innebandy, va? ;) Ni kanske är inte så intresserade, eller?

Men jag måste bara tillägga att min syster och bror är GRYMMA + resten av spelarna i deras lag!!!! Av 6 lag kom de TVÅA!! :D Och de vann alla sina matcher utom emot just ETT enda lag, lite synd för det laget var verkligen ihop satt för att vinna och de blajjade lite väl mycket så de förstörde lite grann.. Men men, sånna personer lyckas man alltid stöta på....

Så idag är det inga som helst planer smidda för min del, bara ta det lugnt och vila. Hade tänkt åka till killen, men vet inte riktigt om jag orkar det. Även om jag så gärna vill det. Inte träffat honom sen måndags/tisdags. :(

Hur ser er söndag ut, plugg eller vila som jag?
Ha det bra, kram



Svenska mästare i herrinnebandy 2008 = Warberg.

För er som inte vet hur matchen mellan Warberg och AIK slutade i herrinnebandy så vann Warberg.

När ordinarie speltid slutade stog det 4-4. Det innebar sudden death. Den slutade 0-0, och det innebar att det blir 5 straffar var för de båda lagen. Och på sista straffomgången stod det lika och Warberg hade en straff kvar att lägga och den straffen innebar - sitter den så vinner Warberg guldet och missar spelaren så vinner AIK. Och guldhjälten Magnus Svensson satte punkt för straffdramat med en grymt snygg straff. :D:D Och Warberg blev svenskamästare i herrinnebandy 2008.

image199




Herrinnebandy nu. :D

Som ni kanske förstått att jag kikat på innebandy idag genom inlägget under. IKSU vann på damsidan, bra jobbat. Men jag hade gärna velat se Balrog som vinnare, men men. Och nu hade jag tänkt hunnit duscha innan herrmatchen i innebandy börjar 15.20. Men mamma snodde duschen, så jag får duscha under pauserna. :P Lagen som spelar nu strax i globen är AIK och Warberg. =) Det går också på kanal 4 för er som vill se. =)

Efter matchen ska jag ner till hallen direkt typ, för att hjälpa till på midnattstuneringen i innebandy. Mycket innebandy tittande för mig idag. :P hehe.

Ha det bra, kram.



Svenska mästare i daminnebandy 2008 = IKSU

Umeålaget IKSU är svenska mästare i innebandy 2008. :D:D Härlig match. :):) De vände från 1-3 till 5-3 i sista perioden. Sista målet gjordes utav Namita Andersson (första bilden) som gjorde 5-3 i tom kasse.

image198

image197



Dagens Horoskop, Lördag.

image110Tvillingarna
22/5-21/6

Lördagen blir avkopplande.
Du trivs bäst med stillsam romantik och mysig stämning.
Lugn och rofylld afton.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Lördag, 19 april.

Godmorgon alla läsare. :)
Hoppas ni sovit lika gott som mig, gick i säng vid halv 12 tror jag klockan var. Var grymt trött då kan jag lova, syrran också då hon nästan somnade i soffan. :P Och nyligen så vaknade jag utav en sjuk dröm, kommer inte ihåg detaljer. + att jag vaknade utav solen som lös in emellan gardinerna i det lilla glappet som finns där. Och det jobbigaste med att våren kommer är att i ena hörnet av mitt rum så har småfåglar varje år sen jag flyttade in här byggt ett bo. Och de pickar och pickar, och sen när väl ungarna kläckts sen så piper dem något enormt på mat under mornarna. Inte kul men iaf. :P haha

Gårdagen blev helt okej, städade osv. Käkade taco med hela familjen för en gång skull. Annars så är min pojkvän här, eller jag hos honom, eller så har min bror träning. :P Men ingenting av det störde igår. :) Gårdagen följdes också av ännu ett besöksrekord. :D När klockan slog om till 00.00 så stog räknaren på 203. :D

Idag ska jag ta det lugn framm tills ikväll, rättare sagt 18.00. För då ska jag infinna mig i sporthallen fram till 06.00. Det ska vara midnattstunering där. :) Så jag ska hjälpa mamma att plåstra om de små liven, haha. + att både bror och syster spelar. Jag hade gärna spelat om det inte var en gräns på upp till de som är födda 1992. Hm, lite surt. :P haha.

Hur ser er dag/kväll ut?
Ha det bra, kram



HV71 svenska mästare 2008

HV71 är svenska mästare inom ishockey. :D Jätteduktiga och grym match. 2-2 i slutsignal = sudden death.
HV71 gör då första matchen och blir svenska mästare. :D Och deras målvakt (bilden) var grymt duktig. :D:D
5,17 in på sudden death avgjorde Eric Johansson.

image195



Städning. :)

Hejdär. :)
Precis fått i mig lite mat. :D Blev taco. :D Jättelänge sen jag åt det och det är alltid lika supergott. :D Eller hur? Och innan jag belönades med maten så hade jag dammsugit hela huset, dock inte köket ska göra det om ett tag. Lite svårt när 5 pers är där samtidigt varav 3 lagar mat och 1 bara sitter. :P haha. Och jag hann också städa mitt egna rum. Hade en stoor klädhög (första bilden nedan) som skulle rensas, då jag har en tendens att bara slänga alla använda kläder på en hög, fler som gör det? :P Haha, men iaf. Resultatet av rensningen ser ni också nedan. :) Fint det blev va?^^ Nu börjar ishockeyn. :D:D

image193 image194



Väldigt fin korridor. :P

image192 Såhär ser det ut i min skola. :) väldigt fin fakstisk. Och i det klassrummet som syns på bilden har jag mina Filosofi A lektioner på torsdagsmornarna. :) Så, där inne längst bak sitter jag och halvsover. :P Haha. Tänkte visa er det bara, haha. Intressant, eller inte. :D

Iaf så kom jag nyligen in, var ute en sväng med vovven så han fick göra ifrån sig och springa av sig lite grann. :):)

Och nu ska jag sätta i gång och städa huset, hade egentligen planerat att åka till killen idag. Men jag är helt slut efter veckan och dagen, så jag stannar hemma. Och så får jag hoppas att han kommer ut till mig imorn. :):) Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och umgås med familjen eller om jag fastnar framför datan. Men jag hörde av mamma att det faktiskt är ishockey ikväll, HV71 och LCH spelar. :) Det står för tillfället 3-2 till HV71. :D:D Hoppas de vinner ikväll också. Ska du se matchen, vilket lag hejjar du på isåfall? :D

Hur ser er kväll ut?

Ha det bra, kram



Dagens Horoskop, Fredag.

image110Tvillingarna
22/5-21/6

Fredagen blir avkopplande och skönt romantisk med
äkta vårkänsla och en liten doft av passion. Fin kväll.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Dagens Outfit, 18 april.

image191 Dagens outfit som blev idag, ser ni till vänster här. :)
♥ Top ifrån Haléns
♥ D&G jeans, Bulgarien
♥ Skärp, Lindex


kom nyligen till skolan, sitter nu här och ska strax börja plugga lite grann. :) Vad gör ni?

Ha det bra, kram







Fredag, 18 april.

Hej gott folk. :)
Måste berätta att besöksrekordet nu stigit upp till 185. :D:D Jättekul. :D Verkar bara gå uppåt och uppåt. :D
Vill ni läsa något speciellt i min blogg är det bara att säga till, ser fram emot att få lite tips. :)

Uppe nu, efter en jätteskön sömn. :) Pratade en stund med T innan jag somnade, alltid lika kul. =) Och för er som undrar är det endast en kompis så kom inte och säg någonting annat, jag har ju min pojkvän Johan redan sen 1 år tillbaka. :D<3

Ska strax ta och sminka mig och käka lite för att bege mig emot bussen som går vid 11. Ska till skolan en snabbis och därefter hem för att packa om väskan och åka till pojkvännen och spendera fredagkvällen där med mys och film. :D<3 Inte träffat honom sen i tisdags, börjar bli lite jobbigt för oss båda fakstiskt. Men så blir det när man bor en bit ifrån varandra och går på olika skolor samt tränar olika sporter.. Men men, blir nog bättre efter studenten. :):)

Har ni några planer för dagen och kvällen då?
Ha det bra, kram



Sluta ögonen...

image190Nu är det dags för mig att krypa ner i sängs, ögonen börjar säga ifrån. Vart uppe sen halv 7 idag.. Och det sjuka är att jag gått och lagt mig runt 22-23 tiden den här veckan. Något fel på mig börjar jag undra... :S:S Vad tror ni?

Hoppas ni haft en bra dag iaf. :) Fint väder var det iaf. :D Godnatt, så uppdaterar jag mer imorn.



ELINAS DESIGN.

Nyligen klar med Elinas design. =)
Önskemål: Svart/vit och bilderna.


image189

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



Fergie VS Hayden

Vem tycker du har snyggast outfit?
Jag har faktiskt väldigt svårt att bestämma mig för vilken som är snyggast,
Fergies är grymt snygg med det blåa och midjebandet och Haydens är så sommrigt söt. :D:D

image188
collage gjort av mig



Giftermål :)

image187
posh24

Nu går det rykten om att Alicia Keys och hennes pojkvän Kerry "Krucial" Brothers ska gifta sig. Och detta kommer att bli i New York i sommar! Det sägs att paret ska ha hyrt Oheka Castle på Long Island 4 juli och att de just nu är i full färd att planera bröllopet! Grattis säger vi till söta Alicia och Kerry!



En lista. :)

Har du pojkvän/flickvän? Ja.
Är du kär? Klart!
Hur tidigt stiger du upp? Beror på vad jag har för planer.
Vem/vilka vet mest om dig? Sanna, Mamma
Gillar du att slåss? Nee
Vad ska du göra ikväll? Ingenting.
Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? Nacken
Är du bra på att måla? Nej
Vem kramade du senast? Mamma
Vad längtar du till? 29 maj, Studenten. :D
Vad heter dina husdjur? Atrox och massa fiskar. :P
Har du körkort? Nej
Favoritgodis? Lakrits och choklad.
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska helst. :)
Sparare eller slösare? Slösare
Bio eller promenad? Både och.
Är du kittlig? Ohja
Rädd för insekter? Ja, de är äckliga
Anser du att du är stark? Verkligen inte!



Dagens Horoskop, Torsdag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Andras bekymmer hämmar dig en aning.
Dina egna intressen och åsikter hamnar i skymundan på ett trist sätt.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Torsdag, 17 april.

Hej. =)
Gårdagen blev det ännu rekordsbesök, nu ligger det på 161. :D
Jättekul, fortsätt kom hit och läsa och kommentera mera. :):)

Torsdag redan, imorn är det fredag igen. :) Skönt med helg. :D:D
Sitter just nu i skolan, på Naturkunskaps lektion, fått ännu ett arbete att göra. Måste de fortsätta ge oss massa uppgifter nu, kan vi inte bara få chilla fram till studeneten?? Första lektionen mellan 8.10-9.10 var det Filosofi A, där vi gick genom provet vi ska om ca 2-3 veckor, 8 maj rättare sagt. Fick läsa resterande lektionstid och ärligt talat kan jag inte läsa så tidigt på morgonen då mina ögon bara slocknar..... :S:S Nästa lektion efter denna, Naturkunskap B, är dubbellektion med Matte C. Har ingen huvudaktivitet känns det som, men vi får hoppas på det bästa. Sista lektionen är Religion B. Och därefter är det slut.

Ikväll är det egentligen träning, men jag vet inte om jag ska träna då det var 8 personer sist där. Och det känns lite onödigt att åka dit då när det ändå inte blir seriöst då. + så hörde jag någonting om att tränaren inte ens skulle behöva komma. Så varför ska vi träna då? Ännu mer onödigare att åka. Men vi får se hur det blir.

Nu ska jag ta och leta lite information om ämnet jag ska skriva om, önska mig lycka till.
Hur ser er dag ut?
Ha det bra, kram



Home. :D:D

Heej, alla.
Förlåt för dålig uppdatering idag.. :( haft fullt upp.
Började dagen med att klockan ringde, haha. så djupt ska vi inte gå tänkte jag. ;) Det blir bara långsökt för er att läsa. :P Men iaf, jag började med att åka till skolan med 9-bussen, börjar egentligen inte fören 12 men jag och Sanna åkte tidigare för att det är så lugnt och skönt på skolan på onsdagsmornarna. :D Och sen så hinner vi käka lunch i lugn och ro. :) Alltid uppskattat enligt mig, gillar nämligen inte att stressa i mig mat... Gör ni?

Svenska C
först ut, följt utav Psykologi A. Där vi sammarbetar igen med ett valfritt ämne som vi sedan ska redovisa. Jag och Sanna valt att skriva om stress/utbrändhet. Intressant va? :D Det många idag som är stressade och blir utbrända eller går in i vägen som man också kan uttrycka sig.

Efter dem lektionerna var det Ledarskap som gällde. Helt okej lektion. :) Fick sluta runt 15 tiden, alltid uppskattat att sluta tidigare. :D Eller hur? :D Hoppade på bussen hemmåt, fast jag åkte inte hem utan till min moster, lovat för några dagar sen att komma förbi och hjälpa henne med datorn. Jag blev kvar på mat där. :D:D Jättegott, tortilini med creme fresh + purjolök och rödlök samt skinka. :D Asgott. :D:D

Efter hjälpen och maten hos moster tog jag bussen ner till hallen, min brors ena träning började 19. Så den tittade jag på och hans andra träning efter också. :) Alltid kul att titta på innebandy. :D:D Och nyligen så kom jag hem. :):)

Så har min dag sett ut. :P Hur har din sett ut? :D



Hunden - kändisarnas bästa vän.

Djurälskande kändisar finns det gott om i Hollywood.
Särskilt många finns det som gillar människans bästa vän - hunden.

image176 image178
Ashley Tisdale | Britney Spears

image179 image180
     Eva Mendes | Jessica Biel

image181 image183
Katherine Heigl | Mischa Barton

 image182 image184
Lauren Conrad | Mariah Carey      

image185 image186
Rachel Bilson | Rihanna            

image187



Dagens Horoskop, Onsdag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Onsdagen blir inte riktigt som du hoppats,
mest beror detta på andras val. Du ägnar tid åt andras problem.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Onsdag, 16 april.

Godmorgon. :)
Hoppas ni sovit gott. Det har iofs jag med, men gillar inte att göra det ensam. :(:(
Idag är det onsdag, halva veckan har redan gått. :D Fort det går. Jag tar studenten om mindre än 6 veckor nu. :D:D Det ska bli så skönt.

Nu ska jag klä på mig, sminka mig och äta på mindre än en halvtimme. Tror ni jag fixar det? Japps, alltid va. :D Jag är såå snabb när jag väl börjar, eller inte.... :P haha. Idag är det 3 lektioner i skolan. :) Slutar runt 16 någon gång. SKa då hem och ta det lugnt kanske försöka övertala killen att komma hit. :D:D
Får se om jag lyckas eller ej.

Besöksrekord igår IGEN. :D Nu är det uppe i 145 st. :D:D Jättekul. :D:D
Fortsätt kika in och glöm inte bort att kommentera va? ;)

Ha en bra dag, kram



träning strax. (:

Då har jag varit hemma ett litet tag. :) ca. 1½ timme... Och ska nu fixa någonting att äta och sen ta mig mot bussen. Har ingen lust nu när jag sitter här, men den lusten kommer nog på bussen tillsammans med Sanna. :D

Ha en bra kväll, kram



UtmaningsLista. =)

Tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag: ??
Äter helst till frukost: Macka och jucie
Så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus: +20
Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i: Bulgarien. :D
Såhär många muggar kaffe har jag druckit i streck: Dricker aldrig kaffe.
Ser helst på TV: inget just nu.
Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja: Löpning
Hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis: 0kr. :D
Om jag vann en miljon på triss skulle jag: Flytta utomlands och skaffa hund. :D toy-dvärgpudel
Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva: sitta i en vattenpöl. :P
En maträtt som skulle ätas varje dag året om: stuvade makaroner och stekt falukorv. :D
Om du fick ångra nåt du gjort i livet, vad: mitt gymnasieval...
Ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol: För att få värme måste man ha sol. :S

Jag utmanar: Sanna, Malin, Elli & Emelie.



Tisdag, 15 april.

image96Hejhej. :)
Besöksrekord igår. :D 111 st. :):) Jättekul att fler hittar hit och därmed fortsätter komma tillbaka och läsa samt kommentera. :D Hoppas ni gillar innehållet här, om inte vad vill ni läsa mer om? :):)

Sitter för övrigt i skolan, haft Matte C nyligen och sitter just nu på Estetisk verksamhet. (bild för er som inte vet) *booring* Det följs utav Historia B. Och därefter lunch, och det är ca 1½ timme kvar och jag är jättehungrig redan nu ju. Sista lektionen är studietid då vi ska prata om allt som har med studenten att göra. :) Har fått dålig information hitills, men hoppas på bättre nu. :)

Efter skolan ska jag hem och käka lite grann innan jag ska bege mig till träningen. :) Längtar efter att få röra på kroppen och springa runt där på plan med klubba och boll. :D:D Älskar innebandy. :D:D

Hur ser er dag ut?
Ha det bra, kram



Dagens Horoskop, Tisdag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Tisdagen börjar bra men under eftermiddagen får du i
stigande grad dåligt samvete för något du inte gjort.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti Natti.

Nu har pojkvännen duschat efter att ha kommit hem ifrån sin träning. =)  Luktar jättegott. :D:D:D
Så nu ska jag dra mig ifrån datan till sängen och kika på tv eller någon film och
äta chokladbollar tillsammans med honom. =):D

Hoppas ni haft en bra dag som mig. :D
Godnatt.



Söt familj. :)

image175
Gwen Stefani, Gavin Rossdale och sonen Kingston!



Ny pojkvän?!

image171
Rätt snygg klänning Pink har på sig.

image172
Många tatueringar han verkar ha... Men Pinks är fiina. :)

image173


image174

Pink har precis skiljt sig från sin ex-man Carey Hart och har hållit ganska låg profil sen dess. Men Igår fotograferades sångerskan med en okänd tatuerad kille på Ralphs supermarket i Malibu. Hon såg ut att trivs väldigt bra vid hans sida. Paret gick runt och handlade och skrattade om vartannat, till slut gick de därifrån med en stor shoppingkasse och en tårta! Ja, handlar man mat ihop så är det väl ganska säkert att anta att Pink och den okände mannen även ska äta maten ihop?! Vad tror ni? ;)



News from Cocoo. :D

Kikade in på mailen och upptäckte att jag fått ett mail ifrån Cocoo. :D
Och inte vilket mail som helt utan det innehöll Cocoos nyheter. :):) Många fina grejer. :D
Mina favorit är dem nedanför. :D Vilka är dina?
image164image165
<---165 KR & 165 KR --->
image166image167
<--- 165 KR & 195 KR --->

image168image169
<--- 175 KR & 125 KR --->

image170
195 KR



Tävling - vinn allt på bilden.

image163

Jag är med och tävlar i Linas sminktävling. =)
Var med du också, klicka på bilden för att komma till tävlingen. Lycka till!



Recensioner

Då ligger det en recension utav The Eye jag såg i lördag med älskling och lillsyrran för er som inte sett det. =)
HÄR läser ni om den. =)

Och igårkväll hos älsklingen så satte vi oss och tittade på Cloverfield tillsammans med hans bror och syrra, och käkade chokladbollar vi gjort innan. =) mys. Recension om den filmen läser ni HÄR.

Nu ska jag kila ner till nästa lektion, Naturkunskap B.
Ha det bra, kram



Cloverfield

image162Handling: Fem unga New York-bor arrangerar en avskedsfest för en vän vän samma natt som ett monster, stort som en skyskrapa, attackerar staden. Filmen berättas genom deras videokamera och visar deras försök att överleva den mest surrealistiska, skräckinjagande händelsen i deras liv.

Genre: Action, Thriller, Sci-Fi

Skådespelare:
♥ T.J Miller
♥ Mike Vogel
♥ Lizzy Caplan
♥ Michael Stahl-David
♥ Jessica Lucas










Jag tycker filmen var riktigt bra, dock lite jobbigt med tanke på att man följer hela filmen ur en kamera som personerna springer med. Lite lätt illamående i vissa fall. :P Men annars riktigt bra. Men slutet gillar jag inte!! Sånt där slut där man måste tänka själv och skaffa sig en egen uppfattning om vad som händer efter.

Betyg: 3 av 5
image160 image160 image160



Dagens Horoskop, Måndag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Fyller du måndagen med humor, underhållning och
roliga människor så får veckan en fantastisk start för dig.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Samantha Droke

image161

Hiss eller Diss?
Samantha Droke



Måndag, 14 april.

Godmorgon.
Ännu en måndag att ta sig genom, hoppas det går smärtfritt också.
Sovit hos killen i natt. :) Mysmys, han sover fortfarande också. Men jag ska snart dra upp honom för att få frukost och sen bär det av tillsammans, för en gång skull, till skolan.. Börjar egentligen inte fören 10.05 med Historia B, men jag är lite extra duktig idag och åker in för att vara med Sanna på mattelektionen hon har nu på morgonen. Så slipper jag vänta i skolan i en timme tills jag börjar.

Inga planer smidda idag, åker eventuellt tillbaka hit till Märsta efter skolan. Vi får se. På måndagar är det egentligen träning för min del, men den är inställd så det blir träning imorn istället. Var något problem med tider och hallbokningar osv. :S

Hur ser er måndag ut?
Ha det bra, kram



The Eye.

image159Handling: "Sidney råkar som liten ut för en hemsk olycka och blir blind. Som vuxen får hon sin syn tillbaka genom en mirakulös transplantation. Med synen kommer också hemska hemligheter och syner som skrämmer och förföljer henne. Hennes familj och vänner börjar tro att hon förlorat förståndet. Men Sydney är övertygad om att den anonyma donatorn öppnat dörren till en skrämmande värld som endast hon kan se. Det enda sättet att få slut på mardrömmen är att finna donatorn..."

Genre: Skräck/Thriller

Skådespelare:
♥ Jessica Alba
♥ Alessandro Nivola
♥ Parker Posey
♥ Rachel Ticotin
♥ Fernanda Romero







Denna film var helt okej. Rugig läskig ibland, eller så är det jag som är en mes. :P haha, vad tror ni? :P
Jessica Alba spelar denna blinda tjej helt fantastiskt. :D Filmen är faktiskt sevärd enligt mig. :):)

Betyg: 3 av 5
image160 image160 image160



ELLAS DESIGN.

Blev också klar med Ellas design för ett par dagar sen. =)
Önskemål: bilderna, samt rosa färger och textstil och "textord"

image158

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



Dagens Outfit, 13 april.

498341-152 ♥ Vit tjocktröja Björn Borg, Bulgarien
♥ Rosa linne, Haléns
♥ Jeans jag aldrig använt tror jag. :P Vet inte vart de kommer ifrån eller vilket märke det är. :P Legat bra länge i min garderob iaf.

Sitter för övrigt hos killen i Märsta nu, han är nere vid planen och hjälper till på någon match. Sitter här och lyssnar på musik samt tittar på tv. =)

Jag gillar inte vädret som är idag. regn, grått och kallt. *brr*
Solen kommer väl snart, eller?

Vad gör ni denna söndag?
Ha det bra, kram







NEAS DESIGN.

Neas design klar för ett par dagar sedan. =)
Önskemål: Dirty Dancing inperation samt texten.

image155

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



Home. :D

Hejhej.
Hoppas ni haft en bra dag. =)
Det har nämligen jag haft.  :D:D Har ju tittat på bio, The Eye som jag skrivit om lite tidigare i bloggen. =)
Den var grymt bra faktiskt, liite för läskig för min del. :P men men. hehe. Kommer recension om den imorn tänkte jag. =) Åker nämligen rätt tidigt till älsklingen, för att han ska hjälpa till på någon match tror jag det var vid 15-tiden.

Annars har min dag och kväll varit helt underbart bra, med bra sällskap. Pojkvännen och lillsyrran. :D:D <3
Haha, vilken humor jag och lillsyrran kan få ibland alltså. Sitter och asgarvar tills båda nästan gråter. :D haha.
Lova you!!

Nä, nu ska jag och pojken min hoppa i bubbelbadet. =)
Hur har er dag varit?
Ha det bra så skriver jag mer imorn. ;)
KRAMAR



Lördag, 12 april

Hejhej. =)
Precis käkat frukost med älskling och sis. =) Ska nu bara sminka mig och platta håret, sen ska vi åka till stan och titta på bio, The Eye blir det. Och efter käk på MAX troligtvis. :)

Sovit riktigt bra inatt dock var kvällen väldigt jobbig, ont i magen som f*n. Kunde inte sitta stil, var tvungen att gå runt i huset hela tiden för att fokusera på någonting annat än just min magont. Låg och vred mig jättelänge innan jag somnade. Men till slut kom john blund och jag sov hela natten. =)

Hur ser er dag ut?
Ha det bra, kram ♥



Tjejsnack. Vecka 15/08 - Tro

♥ Tror du på en högre makt/gud? Vad?
- Nej, jag tror inte på någon högre makt.
♥ Tror du på livet efter döden?
- Japp, det gör jag.
♥ Tror du på spöken/andar?
- Ohja.. läskigt och coolt ju :P
♥ Tror du på reinkarnation?
- Nepp
♥ Tror du på mänskligheten?
- ??
image151



Hiss eller Diss?

image150

Tara Reid, Hiss eller Diss?
Jag tycker den var jättesnygg, med ett skärp i midjan och vit väska. =)



AMALS DESIGN.

Nyligen fixat till Amals design. =)
Önskemål: bilden till vänster, grön och gul som färg och därefter namn och bakgrund.=)

image149

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



Todays Picture, 11 april.

image143
Mischa Barton



Halvfärdig.

Nu sitter jag i ett klassrum, nyligen skrivit klart Naturkunskaps provet. Gick rätt bra kände jag, dock vet jag att när jag känner mig nöjd så blir det ett IG.. :S Men vi får hoppas på det bästa.

Väntar nu på att min svenska lärare ska hitta ett klassrum så att vi kan redovisa vår nyhetsanalys som stått på min studierapport och därför jag inte varit tillfredställd i det ämnet. :S *orka*

Solen skiner utanför fönstret och jag vill ut i värmen nuuu. =)=)
Vad gör ni?
Ha det bra, kram



Dagens Horoskop, Fredag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Torsdagen blir spännande, trevlig och romantisk.
Månen ger dig extra charm och intuition. Sensuell kväll.



Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Fredag, 11 april.

Hejdär.
Hoppas ni sovit lika gott som jag också inatt. ;) Dock hade jag värsta skumma drömmen. :S Kommer inte ihåg detaljer längre. :P höhö, säkert någon äcklig dröm för jag vaknade insnurrad i täcket. :Phaha

Sitter i skolan nu, var i forum för att köpa lite gott. :P hehe. Har prov om ca 1 timme också. Naturkunskap B och jag kan inte så mycket. :( Men hoppas det går bra ändå. Ska möta älsklingen senare ifall jag kommer ifrån skolan i lagom tid som han är i centralen. Har en nyhetsanalys att redovisa för min lärare idag, äntligen har han tid för oss. haha. ;)

Hur ser er dag ut?
Ha det bra, kram



EMMAS DESIGN.

Jag gjorde denna design för ett tag sen till Emma. =) Och nu var det dags för ombyte. :)
Önskemål: bilden, texten samt "formen" på headern.

image147

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image148



Design-dags. :)

Nuså mina kära läsare, hihi. ^^^
Jag har tänkt sätta mig för att göra de designer som ligger och väntar på listan, som tyvärr fått vänta ett litet tag också. :( Men nu är det dags. :D Ska bara släppa lös insperationen och sedan hitta den och forma om den. ;)

Vill du också ha hjälp utav mig med din design? Jag har också ett nytt system som är redo att användas. ;)
Då är det bara att klicka in dig på det designhjälpen genom bilden här till höger som det står designhjälp på. =)
Eller läs HÄR också.



Reservation. =D

Hejdär. =)
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft iaf.
Dock lite ont i min axel pga min väska väger TON, juste jag ska väga den som vi pratade om Sanna. ;)
Vad gissar ni på att den väger? ;)

Dagen har gått jättebra, mötte moster i Forum Nacka. Följde med henne för att fixa nytt kort till hennes ID, fikade också lite grann. Blev en coca-cola burk och stoor chokladboll. :D Jättegott var det. Tack <3
På bussen hem kom mosters grannars barnbarn på, och de bablade hela vägen hem!! Jises, men några skratt fick man iaf. :D:D hehe

Jag har nu också reserverat biobiljetter på lördag. :D Jag, älsklingen och syster ska se på The Eye på lördag, kl16. :) Fler som ska det? Jag hoppas på att den är rätt bra, det bör den vara iaf. Jessica Alba är ju med i den.

Nu ska jag strax sätta mig och plugga Naturkunskap B, har prov imorn då jag missade provtillfället förut...
Önska mig lycka till. =)

Hur ser er kväll ut?
Ha det bra, kram ♥

image146
google



Dagens Horoskop, Torsdag

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Torsdagen blir spännande, trevlig och romantisk.
Månen ger dig extra charm och intuition. Sensuell kväll.



Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Tillägg i headern. (:

Som ni kanske ser har det blivit tillägg i headern. =)
Riktigt snyggt tycker jag det blev, vad tycker ni? :P

Den gamla såg ut som nedan. :)
498341-118



Inte det minsta fake!

image142


image143

image144
posh24

Mischa Barton skippar allt vad brun-utan-sol heter till skillnad från många av hennes Hollywood kollegor och spenderade istället hela dagen på stranden i Los Angeles. Hon var jättesnygg i sin lila-blå Pucci-inspirerade bikini fördrev tiden med att läsa och le för paparazzifotograferna.

Jag gillar hennes bikini grymt mycket. :D Gör ni också det kanske? :)
Men är nöjd med min, funderar på att fota den på mig och lägga ut.
Fast det kanske är för stötande, eller vad tycker ni?



Dagens Outfit, 10 april.

498341-141 Trött imorse därav blev det en slapp outfit. =)
♥ Mjukis, ifrån laget. =)
♥ Vitt linne, H&M
♥ Vit Björn Borg, Bulgarien

Haft fullt upp idag i skolan, därav kommer uppdateringen lite sent. Filosofin gick bra, skrev lite och tittade på en film. På Naturkunskapen tittade vi på film. Därefter blev det Matte och nu sitter jag här.

Ska möta moster i Forum Nacka när jag slutat så jag kommer lite senare hem. Och angående träningen ikväll så blev det tydligen ingen. :( jag som ville träna för en gång skull. Men aja, det kommer fler tillfällen. =)=)

Hoppas ni haft en bra dag hitills.
Ha det bra, kram ♥








Torsdag, 10 april

Godmorgon. =)
Jag vill börja med att berätta om besöksrekordet ligger nu på 110 st. :D
Vad kul att så många hittat hit, hoppas ni kommer inte fler gånger. =)

Hoppas ni har sovit lika gott som jag gjort inatt, älsklingen har ju varit här. :) Tyvärr har han åkt nu igen. :( Det är en nackdel när man bor ifrån varandra att man inte kan träffas så ofta som man vill, men det hoppas jag blir ändringar på efter studenten och sommaren. =)

Idag då, torsdag. Ingen snö utomhus, sköönt. :D haha, blev lite rädd där igår ju. :P Dock ligger det endast på ca +2 grader ute, hoppas det blir varmare under dagen. Jag börjar 8.10 med Filosofi A, därav jag är uppe fortfarande och inte hoppade ner i sängen när älsklingen gått. Filosofi A följs utav Naturkunskap B, därefter är det en liten snabb lunch, och sedan Matte C. Sista lektionen för idag blir Religion B. Slutar 13.50 idag. =) Helt okej tid faktiskt, efter plugget ska jag möta min moster i Forum Nacka, för att fixa kort till hennes ID sen käkar vi nog någonting beroende på tiden, eftersom jag måste hem så att jag hinner käka och packa för att sticka till träningen med 18-bussen igen.

Jahapp, så nu vet ni hur min dag ser ut. :P
Hur ser er ut?
Ha det bra, kram ♥

PS: jag lägger upp dagens outfit när jag kommit till skolan. =)



My evening. =)

Hejdär, hoppas ni har det bra. :)
Det har iaf jag, älsklingen är ju här. :D:D Han sitter knappt 5 meter ifrån mig, vid min privata laptop och jag sitter på sängkanten med skollaptopen. Har precis gjort den största delen av en uppgift som ska vara inne på fredag. Det som ska göras är att jag ska skriva en artikel om turismens påverkan på miljön, med egen infallsvinkel. Det lättaste va? :S Jag är faktiskt nöjd med det jag skrivit hitills, dock känns det otroligt kort.. :( Och som om jag inte fått med allt som bör vara med. Aja, får sova på saken och fortsätta imorn och på fredag helt enkelt.

Klockan är ju faktiskt bara ca halv nio, känns som mer faktiskt. Och det betyder att jag har hela kvällen kvar med älsklingen. :D:D Han börjar tidigt imorn, vilket jag också gör. :( Som alltid på torsdagar och jag hoppas verkligen inte att det är ett snötäcke på marken imorn, det hör inte till nu. Jag vill ha sommar och sol. :D:D

Jag har föresten fått min bikini idag. :D:D Åhh, den satt perfekt. :):) Tack, älskling <3 Det är faktiskt den som jag varit nöjdast med utav alla jag haft genom mina år. :D hihi.

Hur ser er fortsatta kväll ut? Plugg eller kanske tv?
Ha det bra, kram ♥



Beckham stoppad av polis. :P:O

image140
Jag tror nog att David Beckham var lite snopen när han till slut var tvungen att ta emot en bot ifrån polisen pga han gjort en felaktig vänstersväng, dock hade han nog kunnat charma sig ur situationen om det varit en kvinna. Eller vad tror ni?



:) :)

Hello. =)
Många besökare redan, vad kul. :D Kanske slår besöks rekordet som ligger på unkla 80 idag istället,
igår var det väldigt nära, 79 st var det då :P hehe.

Jag kom nyligen hem ifrån skolan, gick bra där. Men segt som vanligt och det blir inte bättre för att det först var snö imorse och nu regnar det. :( Jag ska om ett tag ta ut hunden och möta älsklingen vid bussen. :D

Annars är det inget mer som händer idag, ska plugga en hel del bara. Sen kanske jag och killen tar en promenix ner till ICA, för att se ifall vi kan få med oss hem något smarrigt. ;) Vad sägs som det? :P

Hur har er dag varit hitills, regn också eller?
Ha det bra, kram ♥

image139
google



Världens minsta föl. :)

image138"För en vecka sedan kom det lilla pyret till världen, ett föl på ca tre kilo. Världens minsta föl är ännu alldeles tufsigt. Hon buffar och håller sig tätt intill mamma Vanity, 9. De tillhör rasen amerikanska miniatyrhästar. Amerikanska miniatyrhästar är starka som små oxar. De kan lätt dra tre vuxna personer i vagn bakom sig, och barn kan rida på dem. "

Du kan läsa hela artikeln här. =)



Dagens Horoskop, Onsdag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Månen ger dig en underhållande, intensiv och ganska sensuell onsdag. Du satsar mycket på dina relationer.



Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Eva Longoria (:

498341-136
Reklam för Magnum? :P

498341-135
Söt klänning. =)

Här har vi Eva Longoria, i klädd en sockersöt blå klänning. =) Jättefint tycker jag, fast hon hade väl kunnat satt på sig ett halsband som då fyllt upp halsen, ser lite naket ut just nu. Men men. :P
Vad tycker du? Hiss eller Diss?



Dagens Outfit, 9 april.

498341-134 Såhär blev outfiten idag. :)
♥ Blått linneklänning, GinaTricot
♥ Gråa jeans, BikBok
♥ Över blev det en vit Björn Borg tröja, Bulgarien.

Nu ska jag ta och plugga lite tänkte jag, har precis käkat lunch. Blev en ceasarsallad och en Festis. :):) *mums*
Hoppas ni får en bra dag, kram ♥
















Onsdag, 9 april.

Godmorgon alla. =)
Hoppas ni sovit lika gott som mig, dock somnade jag lite sent men ändå.
Nu är jag vaken och kry. :S Lät fel, haha. Men jag är ju frisk så :P

Har nyligen sminkat mig och klätt på mig samt fotat dagens outfit som jag lägger upp när jag kommer till skolan, har inte tid med det nu. Måste käka och därefter gå till 8.57 bussen. =)

Idag kommer älsklingen ut, med min blåa bikini. :D:D hihi
Hur ser er dag ut?
Ha det bra, kram ♥



Godnatt

Nu så är det dags för mig att hoppa i säng. =)
Ska upp relativt tidigt imorn, ska åka till skolan tidigare än vad jag brukar på onsdagar.

Och ni kan väl också kommentera om vad ni tycker över mitt nya system om designhjälpen.
Klicka HÄR för att läsa inlägget om nytt och därefter klicka er vidare för att läsa det nya. =)

Godnatt, kram ♥



Lite nytt.

Hejdär. =)
Jag har sett att efterfrågan av min designhjälp har ökat och har då kommit upp med ett nytt system, som även många andra bloggerskor använder sig av. Hoppas de inte tar illa upp nu.

Men iaf, ni kan läsa HÄR vad det är som gäller från och med nu. =)
Jag hoppas inte att det är för mycket begärt utav er,
då jag faktiskt lägger ner en hel del tid med alla designer jag gör till er...

Och för er som redan har mailat mig innan detta uppdatering,
så gör jag ju självklart era först och även gratisdå förståss. =)
Ha det bra, kram ♥



"lista-dagen"

Dagens humör: seg och allmänt trött
Dagens mående: bra faktiskt
Dagens borde: fixa jobb..
Dagens frisyr: utsläpt dels uppsatt
Dagens klädsel: jeans, vitt linne, lacostet jocktröja. (mjukis nu)
Dagens planer: läsa psykologin
Dagens vill ha: mys med älskling
Dagens längtan: min pojkvän. :(
Dagens fundering: hur?
Dagens beroende: värme
Dagens tråkigaste: regnet som varit hela dagen
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: REM - Losing My Religion



Modemiss på premiären av Bra Boys.

image132
Hemskt fult!!

image133
Samaire Armstrong hade på sig en jättesöt outfit däremot.

På premiären av Bra Boys gjorde Nicky Hilton en stor modemiss med stor hundtandsmönstrad kappa och lackleggings, medans Samaire Armstrong hade på sig en söt vårig klänning. =)
Så tycker iaf jag men vad tycker du?



Äntligen. :D

image124Nyligen fick jag veta av älsklingen att min bikini kommit med posten till honom och ligger på hans skrivbord. :D Så imorn, när han kommer hit har han den med sig. :D:D:D Jag har lyckats utveckla en tendens att till varje sommar köpa en ny bikini. :P Lite onödigt kanske, men ähh. :D Fler som har det så? ;)

Och för övrigt så sitter jag här vid datan, har precis fixat Illustrator CS3. :D Det ni. ;) Dock får älsklingen aktivera programmet imorn när han kommer, men jag har ändå 30 dagar på mig att leka tills jag egentligen måste aktivera det. Så nu ni ska jag lära mig att illustrera. :D OCH det bästa är att jag hittade ett program på SVENSKA. :D:D Min engelska är nämligen lite dålig. :$ haha.

Ha det bra, kram ♥







My nails. :D

image130 Såhär ser mina naglar ut nu. :D Just nu är de målade med fransk manikyr, vilket gör att de ser otroligt fräscha ut. :D Inte sant? ;) Och det är mina riktiga, alltså inga lösnaglar om ni tror det.

Jag har använt nagellacket jag köpte för ett tag sen ifrån Sally Hansen. Och det har varit jättebra verkligen, mina naglar är nu långa, fina och starka. :):)

Ha det bra, kram ♥



Tisdag, 8 april.

Hello. =)
Jag är tyvärr rätt seg idag, kanske ni märkt då jag skrev mitt första inlägg för dagen nyligen..
Jag blir lite deprimerad när det är sånt tråkigt väder, det ska vara sol ute då är allt bra. :D

Gick upp vid 7 idag, dock svårt eftersom jag sov hos pojken och han började inte fören 12.15. Ville så gärna ligga kvar där under det varma täcket brevid honom, men skolan kallade. :(:( Började med Matte C, därefter estetisk versamhet, avslutade dagen med Historia B. Fick sluta efter den lektionen, behövde inte vara på studietiden. På bussen hem så satt J, en vän ifrån grundskolan. Hon gick också i samma klass som mig och Sanna under ettan, sen hoppade hon av. Vi spelade också i samma innebandylag tills laget lades ner. :( Många fina minnen tillsammans finns det att komma ihåg. =)

Ikväll är det lugnt, inga planer smidda ännu. Ska läsa ett kapitell i Psykologi boken bara.
Hur ser er kväll ut?
Ha det bra, kram ♥



Dagens Horoskop, Tisdag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

På egen hand tappar du snabbt farten,
men när du skall göra saker tillsammans med andra blir det perfekt.



Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



VS

Vilken outfit är snyggast?
Fergie, Geri eller Miley?
Själv så tycker jag Mileys till vardag, annars är det nog Geri.=)
image127 image128 image129



hos pojken. <3

Hejdär, lite dålig uppdatering sen jag åkte hemmifrån. Men det får ni stå ut med. :D
Är ju trotts allt hos min älskade kille. :) <3 Fast just nu sen 1½ timme sen gick han till sin träning, han spelar amerikansk fotboll. Lite coolt men usch inte min sport direkt, jag håller mig till min kära innebandy. :D

Sitter iaf just nu vid hans dator. :) Lyssnar på musik, just nu är det Magnus Uggla som kommer ifrån högtalarna. :P Hehe, länge sen jag lyssnade på honom.

Resten av kvällen ska jag sitta här, eller iaf tills älsklingen kommer hem runt 21.30 tiden. Sen ska vi nog eventuellt se Cloverfield. :D:D Den filmen ska vara j*vligt bra har jag hört. :P

Hur ser din kväll ut?
Ha det bra, kram



Bloggenkät. (:

1. Hur länge har du bloggat?
På min nuvarande blogg, sen mars.
Och innan dess har jag haft 2-3 till. Så det är väl sammanlagt 1-2 år kan jag tro.

2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Vanliga personer som älskade att skriva, så såg nog min bild ut innan jag själv började. :D
Och det visade sig vara rätt, eftersom jag nu älskar att skriva. :P

3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Oj, ingen aning. Tror det var Sannas, annars var det nog Karins.

4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Tyvärr så har jag inte tillgång till mitt allra första inlägg jag skrev i bloggvärlden. Men ångrar iaf ingenting jag skrivit under tiden, vare sig i min nuvarande eller de gamla.

5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Följer ett antal bloggar via bloggkoll som jag spanar in när de uppdaterat. =)

6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Jag tror nog de alla flesta jag följer/läser är modebloggare.

7. Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Hmm, ingen blekaste aning. :S

8. Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Sannas blogg. :P

9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Min pojkvän tycker nog inte direkt om att jag bloggar, då det tar lite väl mycket av hans tid. ;)
Och desamma tycker nog min mamma som läser, jag försvinner in och glömmer livet runt om.. :S

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja, det tror jag nog. :P Vi får helt enkelt hoppas det iaf. =)

11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jo, det finns väl alltid en gräns. :P

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.

Jag bloggar inte om FÖR privata saker.

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Bekräftelse?

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Ja, absolut!

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej. Förrutom Sanna men henne träffar jag varje dag ändå. ;)

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Nja, tror inte det. Men det beror iofs på hur mycket personen ifråga bloggar osv.
 
17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
Vist får man några elaka ibland, men dem struntar jag i. Jag anser bara att de är avis. ;)

18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Ångrar ingenting som jag skrivit i min blogg.

19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Bloggen tar en hel del tid ibland.

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Jag tror det.  =)Bloggandet har nog förändrats ganska mycket på alla sätt..

21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
Ingen blekaste aning.

22. Avslutningsvis : Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Man lär sig att ta emot kritik från de "mindre snälla" kommentarerna och att ta till sig de snälla. =)

23. Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Man har fått mer inspiration samt mer intresse av kläder. Men också lärt känna nytt folk. =)

24. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Dem som känner sig manade så varsegod. =)



Dagens Horoskop, Måndag

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Måndagen blir fartfylld och spännande trots
att du skulle vilja sänka tempot lite.
Många järn i elden nu.


Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Måndag, 7 april.

Godmorgon. =)
Hoppas ni sovit lika gott som jag, iaf tills den där j*vla väckarklockan började plåga mina öron....
Precis nyligen ätit frukost, ska strax in i duschen tänkte jag. =) Funderar också på att platta mitt hår, men det sliter så mycket på håret.. Aja, vi får se hur det blir.

Ifall ni undrar varför jag inte är i skolan just nu så har jag studiedag idag. :D:D Verkligen superskönt, en lite extra lång helg blev det. :P Har tänkt fixa lite här hemma först och sedan ta halv 2 bussen till älsklingen. =) Ingen träning ikväll heller, pga dålig närvaro bland spelar... Men på torsdag är det dags igen. :D

Nä, nu väntar duschen på mig.
Hur ser er dag ut? Skola eller? ;)
Ha det bra, kram ♥



Dagens Horoskop, Söndag

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

En härlig söndag som bjuder på romantik, spännande samtal och nya idéer.
Du känner dig mycket uppskattad.



Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Hiss eller Diss?

Jessica Biel, Hiss eller Diss?
Själv så tycker jag det var riktigt enkelt och snyggt
 och detta matchar hon med en brun enkel väska. =)

image126



THESS DESIGN.

Då var också Thess design klar. =)
Önskemål: guldfärg på bakgrunden, samt bilderna och runda kanter på bloggen.


image125

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image36



Bikinis. :)

Kikade igen mina bilder här på datan. =) Håller på att spara över dem till en bärbar hårddisk, då jag för ett tag råkade av misstag radera en hel mapp med bilder jag själv tagit och använt här i bloggen. :( :( *suck* Men sånt kan ju även den bästa, inte sant? Men iaf, hittade ett par snygga bilder på bikinis. Tror de är ifrån Victoria Secret om jag inte minns helt fel. Men jag har ju min på väg hem snart redan. ;) (den blåa) Min 1års present ifrån älsklingen. :D:D Men vist håller ni med om att de alla 3 är fina. =)

image124 image122 image123



"lista-dagen"

Dagens humör: trött och irriterad
Dagens mående: rätt bra
Dagens borde: fixa jobb..
Dagens frisyr: slarvig knut
Dagens klädsel: mjukisar & vitt linne
Dagens planer: sova snart?
Dagens vill ha: mys med älskling
Dagens längtan: min pojkvän. :(
Dagens fundering: plugga eller inte
Dagens beroende: värme
Dagens tråkigaste: regnet som varit på kvällen nu
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: radion.



LINAS DESIGN

Precis klar med Linas design.
Önskemål: Färgerna marinblå och vit samt bilderna på varsin sida och texten i mitten.

image121

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image36



LINNÉAS DESIGN

Linnéas design klar.
Önskemål: bilden över hela header och texten. samt hela bloggen i svart.

image120

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image36



Ny design.

Var inte så länge sen jag böt från blå till grön.
Men nu gjorde jag det helt nytt. =)

Tycks? =)

För er som inte remember den gamla så lägger jag upp bild.
image119



Söndag, 6 april.

Hejdär.
Jag har nyligen gått upp ur sängen. :P Jätteskönt att sova ut.
Var iofs uppe vid 9 tiden för att gratta syrran som fyller 16 idag. =) Så säg grattis till henne va? ;)
Hon fick ett par kortashorts och bh+trosa i samma modell som min nya fast blå. =) Därefter så åkte mammi, pappi, bror och syster till Sickla, jag stannade hemma och sov ett par timmar till. :D *lata jag*

Idag är inga planer som gäller, ska bara det lugnt denna söndag. =)
Har ni några speciella planer då?
Ha det bra, kram ♥



Helt slut.

Heej alla där.
Förlåt för inga inlägg på hela dagen, inte varit hemma mer än 10 min vid 18-tiden idag. Åkte vid halv 10 emot Kungsängen, för att syrran hade cup där idag. :D Dock förlorade de båda sina matcher. :( Träffade min barndomskompis för första gången på 2-3 år. :):) Jättekul, det är nämligen så att mina föräldrar och hennes föräldrar bodde grannar ett tag när jag och S var små. Och sen dess har de varit hos under middsommar och vi hos dem under nyår. Dock har jag inte följt med dit på 2 år för att jag kände att jag och S växte ifrån varandra och hon kände desamma och kom då inte hit ut. Lite tråkigt för med henne kunde jag prata om ALLT. Men iaf, så har tyvärr hennes föräldrar nyligen separerat och min mamma och hennes mamma har hållt kontakten och nu så under "pausen" mellan syrrans matcher så var vi och hälsade på hos henne där hon nu har flyttat in. =)

Sen efter syrrans match var det snabba takter hem för att sis skulle hinna duscha innan jag och hon skulle sitta barnvakt mellan 17-22. Dock kom vi 18 till dem, men det gjorde inte så mycket. =) Hade det kul där, spelade spel med småtjejerna, som för övrigt är 7 år snart tror jag det är. =) Och sen käkade vi taco och åt glass samt tittade på en tecknad film. =) Sedan vid 21-tiden bäddade vi ner dem i säng och jag och sis satte oss och tittade på körslaget bl.a. Och nu sitter jag här framför burken och ska läsa de inlägg mina favisbloggar skrivit under dagen.

Imorn är det sova som gäller och eventuellt åka till älsklingen.
Får också sova ut på måndag, då jag har studiedag. :D:D



Hopp i säng. ;)

image117Nu när klockan nyss slagit 00.00 eller hon är närmare 00.30 än 00.00. :D haha, så tänkte jag faktiskt lämna er för att kommentera medans jag sover sött. ;) Det låter bra va? :D Tycker ni är lite dåliga på att kommentera. :(

Nyligen målade jag fransk manikys på mina fina naglar. :) (bild nedan)
Mammi tycker mina naglar är jättefina och det tycker jag med. ;) Vad tycker du?

Nä, nu väntar sängen. ;)
Godnatt.






Katherine Heigl.

image114
Jättesnygga skor. :D

image115
Jättesöta tillsammans är de. =)

image116
posh24

Katherine Heigl är oerhört lycklig med sin musiker-man Josh Kelley som hon gifte sig med nyligen. De här bilderna är tagna på sin mans konsert som de senare lämnade tillsammans. Hennes outfit är väl inte den snyggaste, men skorna hon har på sig var grymt snygga. :D Inte sant? Är hennes outfit en Hiss eller Diss?



Home =)

Då var man hemma efter trippen i stan med sis och en kompis. =)
Jätteskönt att bara gå runt och kika i sin egen takt och skratta åt en hel saker. :P :D
Hittade lite saker till syrran. =) + underkläder till mig själv ifrån H&M. (bild nedan)

Sitter just nu och käkar lite kladdkaka och vaniljsås. :D Jättegott.
Ska väl inte göra så mycket mer ikväll än att ta det lugnt.
Hur spenderar du din fredagskväll? =)

image112 image113



Klätterfisk..?

image111" Fisken har benliknande fenor, platt ansikte och ögon som tittar framåt. Den hittades i vattnen utanför den indonesiska ön Ambon. Fisken upptäcktes i januari av ägarna till en dykarfirma som skickade bilder på fisken till flera olika fiskexperter. Fisken är besläktad med fiskfamiljen sargassoulkar men skiljer sig på flera sätt ? mest uppseendeväckande är det platta ansiktet med ögon som tittar framåt. Fisken, som är ungefär 10 centimeter lång, lever på korallreven i vattnen utanför Indonesien där den kravlar i korallskrevorna med sina böjda bröstfenor."


Läs hela artikeln här.

Äcklig tycker jag den ser ut iaf. :P Vad tycker du?



Dagens Horoskop, Fredag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Tillsammans med dina vänner kan du hitta guldkorn
 och trevliga saker att göra. I övrigt en trist fredag.




Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Fredag, 4 april.

Hej där. =)
Hoppas ni sovit lika gott som jag. Dock ensam vilket jag inte gillar. :( Saknar älsklingen brevid mig.
Sitter iaf i skolan nu, har precis skrivit klart ett arbete i Religion B. *duktig* Ska nog se ifall jag och Sanna kan göra klart fler saker, vilket vi verkligen behöver...... Solen skiner för tillfället utanför fönstrena men när jag vaknade var det endast 2 grader ute och molnigt samt dimmigt.. :S Hmm, det kändes inte så motiverande att åka till skolan då, men nu är jag som sagt här. :P

Efter plugget ska jag hem en snabbis och sen direkt in till stan med syster och bror, ska möta upp en tjejkompis vid Gullmarsplan. Och därefter ska vi åka till globen och hoppas på att hitta någon födelsedagspresent åt syrran, hon fyller 16 på söndag, den 6 april. =)

Hur ser er dag ut?
Ha det bra, kram.



Dagens Horoskop, Torsdag.

image110TVILLINGARNA
22/5-21/6

Torsdagen handlar mycket om ekonomi.
Du får förmodligen goda nyheter men du är ändå inte alls nöjd just nu.



Vill du också läsa ditt horoskop, klicka här då.



träning+dusch=skööönt

HejHej. =)
Ni har haft en bra kväll hoppas jag. :)
Det har jag också. :D Är helt slut nu. :P Tränade som sagt för första gången på ett bra tag, säkert 2-3 veckor.
Har precis också kommit ur duschen. =) "invigde" den nya duschen, vi har nämligen renoverat ett av våra badrum.
Det har blivit grymt snyggt, och nu duschade jag i den för första gången. :P (dock har syrran gjort det före, men ändå.)

Ska nog hoppa i säng strax, bara låta håret torka lite grann.
Ska inte upp tidigt imorn, men sömn är ett måste. ;) + första gången jag sover i min egna säng sen söndags. ;)
Faktiskt ska det bli skönt, dock kommer jag sakna älsklingens mysiga arm runt mig... :(

Hur har er dag/kväll varit?
Ha det bra, kram.



FRIDAS DESIGN

Blev också för några dagar sen klar med Fridas deisng.
Önskemål: bilderna, lila färg samt texten.

image109

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image36



SARAS DESIGN

Blev klar med Saras design för några dagar sen. =)
Önskemål: Rosa färgen på text och ramar, bilderna samt fjärilarna.

image108

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image36



Tjejsnack. Vecka 14/08 - Vad gör du när du är:

♥ Arg?
- Dissar den personen jag är arg på. Eller låter allt gå ut över närmsta person. :(
♥ Ledsen?
- Hm, gråter men försöker tänka på något possitivt.
♥ Nedstämd?
- Försöker hitta något som gör mig glad igen.
♥ Glad?
- Skrattar och skämtar.
♥ Nykär?
- Visar den personen det på mitt sätt. ;)
image107



Tjejsnack. Vecka 13 - Ordspråk

♥ Sämsta ordspråket?
- Du blir vad du äter. :S
♥ Bästa ordspråket?
- Grunden till svartsjuka är rädslan att förlora den man älskar.
♥ Ditt egna påhittade ordspråk?
- Jag har inget...
♥ Bäst sagda av ett barn?
- Jag är inte trög, jag har bara otur när jag tänker.
♥ Ordspråk du lever efter?
- Once you hit the bottom, there?s only one way to go.
image107



Vantage Point.

image106Handling: "Den amerikanska presidenten blir skjuten under ett tal i Spanien. Samtidigt exploderar en bomb i närheten som dödar dussintals människor. Vi får följa händelseutvecklingen ur ett flertal olika personers perspektiv och vittnesmålen till händelserna omfattas bland annat av presidentens säkerhetsvakter, men vi får även följa händelseförloppet ur terroristernas synvinkel. När alla börjar synka sina historier faller bitarna i pusslet sakta på plats."

Genre:
Thriller

Skådespelare:
♥ Matthew Fox
♥ Forest Whitaker
♥ Sigourney Weaver
♥ Dennis Quaid
♥ William Hurt
♥ Zoe Saldana








Jag tycker filmen var helt okej, dock lite jobbigt med alla "upprepningar" på allas olika synvinklar. Men annars var den jättebra och häftiga scener och ljud. Rekomenderar den varmt att se. =) Bäst på bio. ;)

Betyg: 4 av 5
image74 image74 image74 image74



Torsdag, 3 april.

Hej alla där. =)
Hoppas ni haft en bra dag hitills, min har varit helt okej. :)
Gick upp vid strax efter 6. Tog 6.48 bussen ifrån älsklingen emot skolan. (buss sen pendeltåg för att byta till tunnelbanan i t-centralen och sen ta bussen ifrån slussen till skolan) Japp, det är en liten procedur i sig att åka. Men vad gör man inte för att vara med älsklingen. Jag är faktiskt hemma nu för första gången sen i måndags. (var hemma en snabbis på tisdagen och böt lite kläder, samt lämnade lite saker) Samma dag (tisdag) kikade vi också på bio, firade ju trots allt 1 år. :D Vi såg Vantage Point, recenstion/sammanfattning kommer strax.

Sitter nu vid datan och tar det lugnt. Ska iväg med 18 bussen sen igen emot träningen, måste medge att jag saknar att träna. Men på måndagarna har jag ingen lust, då den håller på till 22.15. Jag är inte hemma fören runt 23. Men men, jag och Sanna har planerat att vi ska springa utomhus en liten sväng innan träningen för att värma upp. Men vi får se hur det blir med den planen, jag vet ju hur det slutar med allt annat vi planerar. :P Haha, right Sanna? ;)

Nä, nu ska jag käka lite grann och därefter skriva recension om filmen Vantage Point.
Ha det bra, kram ♥




Britney, hiss eller diss?

Britney Spears
Hiss eller Diss?

image105



JOAKIMS DESIGN

Joakims design fixad. :)
Önskemål: Manlig, färger grått/svart/rött samt bilderna

image104

Vill du ha hjälp med din design, klicka då på bilden nedan.

image36



Ny

Ny färg på bloggen. :)
Fint? ^^

Sitter och tittar på Star Wars just nu, lite segt program/serie. :S
Mår väl lite bättre nu, men ändå så dunkar det som f*n i huvudet.

Ha det bra, kram



Dagens horoskop, Onsdag.

image5TVILLINGARNA
22/5-21/6

En mycket ambivalent onsdag.
Du får goda nyheter men av olika skäl gör dessa dig på ganska dystert humör.



Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Huvudvärk.

Godmorgon.
Idag blir jag kvar "hemma" hos älsklingen, vaknade med världens huvudvärk runt 7.15 då älsklingen gick upp.
Käkade frukost med honom, gick sedan upp för att sova några timmar till. Och nu 10.15 har huvudvärken inte givit med sig trotts två iprentabletter och ca 3 timmar till sömn. :(

Bara uppe för att sjukanmäla mig och sen hoppa ner i sängen igen och kika på tv. Just nu på 6an är det Angel som jag ska kika på. :P Kanske kommer mer inlägg under dagen, vi får se.

Ha en bra dag, kram.



Natti.

Sådär, nu är det dags för mig att hoppa i säng. Rätt dålig uppdatering idag, men jag hoppas ni klarar er ändå. Orsaken till dåliga uppdateringen är att jag och älsklingen firar ett år idag. :) Och därför har jag varit med honom hela dagen. Vi möttes i stan efter att båda varit hemma hos sig en sväng, gick runt och kikade. Det var meningen att jag skulle hitta någonting till honom, eftersom jag redan har "fått" mitt. Men hittade ingenting. :(

Sen var vi på bio och såg Vantage Point. :)
En jättebra film, dock lite jobbigt med alla upprepningar av historien utifrån olika personers synvinklar..

Hoppas ni haft en bra dag, kram och godnatt



Shoppat.

Nyligen kommit hem, sen en timme tillbaka ungefär.
Dock ska jag iväg nu igen, halv 5 går bussen. :)

Ska möta älsklingen i stan för att käka och sen se Vantage Point på bio. :))
Hoppas den är bra.

Hittade som sagt lite grejjer på lunchen. =)
De tre linnena på bilderna, samt två nagellack (bild senare) och duschgel. =)
image98 image99 image100

Måste kila, ha det bra. =)



Dagens Horoskop, Tisdag.

image5TVILLINGARNA
22/5-21/6

Får du bara göra saker på ditt eget sätt blir tisdagen produktiv.
Du tål inte andras kommentarer just nu.



Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



*suck*

Hej.
Då funkar blogg.se igen. Men ingen förändring, det funkade tydligen inte..
(som vanligt, eller vadå?) Samma sega skit......!

Sitter för tillfället i skolan, på estetisk verksamhet. Ska rita av vårt rum. :S Hmm. Hade matte c första lektion, gick rätt bra. Gjorde två tal, sen fastnade jag. Nästa lektion är historia b, har börjat med ekonomihistoria. :S *boooring* Därefter är det lunch som gäller, käkade inte så mycket till frukost. På lunchen tänkte jag se ifall jag kan hitta några snygga linnen att lägga till i min klädsamling där hemma. :) :) Prövade dem igår, och idag blir de nog mina. :) Efter blir det studietid.. :S Och jag måste gå på dem lektionerna bara för att min svenska lärare inte kan uppdatera lägesrapporten. Sur jag blir. image97

Efter skolan åker jag eventuellt hem en snabbis, för att byta kläder beroende på om jag hittar något på lunchen eller ej. Annars ska jag möta älsklingen i stan, för att fönstershopa. (blir troligen någonting till klädsamligen. :P) Däremot ska jag se ifall jag hittar någonting till älsklingen i 1års present. :) Min present ifrån honom är redan hemklickad ifrån H&M. (bilden till höger) Vi ska också se på bio ikväll, Vantage Point. :) Japp, vi firar ett år idag. :D:D Tiden går så fort. En underbar tid. :):)

Ha det bra, kram