2012 03 30

Katterna blev i onsdags kastrerade då de veckan innan började löpa, så då var det bara boka tid hos veterinären. :P Varav Shelby på bild till vänster i sin söta tratt, går in allt och alla. :P Lunkar runt så tratten guppar på dem. :D Mina små sötgrisar! ♥

Annars så har det varit lugnt, har varit ute på 1 av 5 veckors praktik. Går helt okej där, tror jag snart kommer igång med projektet för kursen, Förskoledidaktik med inriktning språk, som jag går just nu.

På söndag firar jag och älsklingen 5 år tillsammans!! ♥ Firade lite i förväg ikväll, så var på bio i Kista Gallerian, såg på "Wrath of the titans". Grymt bra film! Man måste bara älska Liam Neeson, så duktig skådespelare!

Så nu sitter vi vid varsina datorer, som vanligt och tar det lugnt innan det är dags för att krypa till kojs.

Imorgon så är det Earth Hour, allt ska släckas ner och massa ljus ska tändas! MYS! Ska under dagen planera in att ta en promenad med svägerskan, så kul att hon flyttat hit till Märsta så man kommer ut lite mer och rör på sig. :) Eventuellt att det blir simning på söndag, var iväg igårkväll och simmade, 1000m, jätteskönt och avslapnande! :)

Hoppas ni haft och har en fortsatt trevlig fredagskväll! Ha det bra, kram ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback