Let's Dance 2oo9

Jahapp, då är denna fredagkväll snart slut också. :)
Jobbade som sagt mellan kl.8.15-13.00, gick hem och packade osv. Tog 15 bussen till älsklingen och där är jag nu och har precis tittat klart på finalen utav Let's Dance 2oo9. :D Magnus & Annika vann!! Helt klart värdiga vinnare, vist var Laila & Tobias bra också men Magnus & Annika är ett strå vassare enligt mig. :D

Resten utav helgen blir lugn, får se om det blir bio imorn eller ej. Annars så är det fotboll på kvällen. :):) Sverige - Portugal.
Ha en fortsatt trevlig kväll och helg. :)
Kramar





H.E.A.T - Cry





Torsdag, 26 mars.

Hello!
Är hemma tidigt idag, jobbat mellan 8.15-12. :) Gick bra idag faktiskt, var med F:an (förskolan) hela dagen. Och när jag kom hem så hade jag fått brev, min lön. :D:D Riktigt bra utbetalning blir det, får den på kontot imorn. :D Så snart har jag min stationära dator jag velat ha ett bra tag. :):) Annars så har jag inga speciella planer för resten utav dagen, följer med till brorsans träning ikväll och sen kollar på syrrans match som är direkt efter. :)

Och imorn är det fredag, igen. :D:D Veckorna går grymt fort, eller hur? :) Jobbar 8.15-13 och sen åker jag till älsklingen, dock vet jag inte när jag åker men det löser sig. :) Ska försöka få honom att gå ut och käka och kanske se någon bio, då vi firar 2år nästa onsdag, den 1 april. Och eftersom han ligger i lumpen då, så får vi hitta på någon nu innan. :) Och lördagen är det EarthHour och fotboll. :D Hur ser er helg ut?
Kramar



Borta?

Godmorgon.
Hm, skrev ett inlägg igårkväll efter träningen som nu verkar vara raderat? :S Vet iaf att jag inte raderat det själv, så antingen är det någon som har hackat mitt konto för det kan ju inte radera sig själv... Hur går det till? :S:S Aja, jag orkar inte skriva om det då jag inte kommer ihåg hälften utav det ens.

Tisdag annars, och jag har precis vaknat. Tänkte strax hoppa in i duschen en snabbis innan jag ska ner och jobba, inte så lång dag iaf, 13.15-16.00 så det är skönt. :):) Och jag har VÄRLDENS träningsverk sen igår alltså, helt sjukt. Men det var grymt skönt att få röra på sig iaf. :D Ska försöka att åka på varje träning fr.o.m nu, vi har ju bytt plats så det är lättare att åka dit för mig. :D Vad gör ni idag?
Kramar



Måndag, 23 mars.

Hello!
Nu har vi gått in på ännu en ny vecka. :) Men lika fort så är det snart helg igen. :) Var hos älsklingen i helgen och tog det bara lugnt. :) Tyvärr så blev han sjuk på lördagskvällen, feber åkte han på. Hoppas jag inte åker på någonting nu bara, när jag har hela veckan full utav jobb. :D:D Men vad jag har hört så är han bättre nu. :):)

Annars så har jag jobbat idag, 13.30-17.30. Fick stänga idag också, gick bra faktiskt för att vara första gången. :) Och ska snart göra iordning middagen, ska iväg på träning med halv 8 bussen. :) Ska bli skönt att träna faktiskt, var ett tag sen nu... :P:P Imorn är det jobb också melan 13.15-16.00, dock inte allt för lång dag men lite pengar rullar in ändå. ;) Och resten utav veckan är fullbokad som sagt var.
Vad har ni gjort idag?
Kramar



Hos älskling.

Hej!
Sådär, nu är jag äntligen "hemma". Hos älsklingen då alltså. :D
Jobbade 11-16 och följde med mamma direkt efter att jag slutat och handla. Åkte därefter till stan. Och nu några timmar senare sitter jag här, dock ensam. Johan kommer snart och då tänkte vi gå upp till ICA för att köpa lite mat; tror närmare bestämt att vi köper grillad kyckling och potatissallad + gottis. ;)

Let's Dance ikväll också, får se hur mycket jag hinner se på det. :) Annars så blir helgen lugn skulle jag tro. Har även fått veta att jag ska jobba nästa vecka också. :D Tis, Ons, Tors och Fredag vet jag ännu. :) Dock är det inte allt för långa dagar men jag tjänar ju en del på det ändå. :D
Vad gör ni i helgen? :)
Kramar



Fredag, 20 mars.

Godmorgon! :)
Egentligen börjar jag inte fören vid kl. 11 men jag kände att jag lika gärna kunde gå upp som vanligt, vid 7-tiden. :P Annars så blir det så stressigt när jag ska iväg sen. :P Så här är jag nu, vid datorn. :)

Frukosten är avklarad och allt därtill, tänkte nog ta ut hunden på en promenad innan jag går ner till skolan (jobbet). :) Annars så slutar jag vid kl.16 och åker direkt till älsklingen. Dock vet jag inte när han kommer hem, men det löser sig.
Vad gör ni idag? :)
Kramar



Sängdags, en dag imorn med ;P

Nä, nu tänkte jag ta och hoppa i säng alldeles strax. :)
Jobbar som sagt mellan 11 och 16 och direkt efter så tar jag 16-bussen till älsklingen, dock vet jag inte när han kommer hem men förhoppningvis innan mig eller inte så långt efter. :P
Hoppas ni haft en bra dag.
Kramar & Godnatt



Nytt, igen :P

Som ni kära läsare kanske ser så har jag ändrat liite i bloggdesignen, inte så mycket som jag hade tänkt från början när jag nämde det i onsdags. Utan denna gång fick det blir en ny bakgrundsfärg och det blåa på inläggsrubriken. :):) Får se hur länge detta stannar. ;);)

Annars så är jag ensam hemma just nu, de andra i famijen är på innebandy. Brorsan och syrran hade träning så de är där. Kommer väl hem om ett par timmar skulle jag tro. :P Själv så gör jag inte så mycket, bara chillar. Varit ute med hund och hämtat in lite ved + hängt upp tvätten som mamma satte igång innan de åkte förut. :) Duktig jag är :D:D
Nää, nu ska jag hitta på någonting vettigt. ;)
Ha det bra.
Kramar



Bloggen firar 1 år :D

Hello!
Idag är det den 19 mars 2009 och samma datum för 1 år sen så startade jag denna blogg, efter att jag ville ha ombyte. :) Har blivit massa inlägg, bilder och kommentarer under detta år och fler blir det säkert. ;) Eller hur? :D

Annars så är det torsdag och solen skiner fortfarande utanför fönstret som det gjort hela dagen, förutom några minuter vid lunchtid (11-12) då det snöade och solen försvann bakom molnen uppe i det blå. Dock kom den tillbaka och bra var väl det, vill ju att snön som ligger kvar ska försvinna så att krosusarna och tussilagon kan kika fram. :D Jobbade som sagt idag också, 8-30-12. Tog upp 4 st barn upp och badade + 9 ifrån den andra yngregården och en lärare ifrån där. Gick jättebra och skönt det var det. :D:D

Imorn är det fredag, äntligen! Längtar till kl.16 då jag slutar (jobbar;11-16) och tar bussen för att åka till älsklingen. <3 Inte träffat honom på över två veckor nu så det börjar bli jobbigt. :( Men ska bli skönt att umgås i helgen, vet ännu inga speciella planer för helgen men vi får se vad som händer.
Nä, nu ska jag ta ut hunden en promenad tror jag. :)
Ha det bra.
Kramar



Ingen insperation..

Hej!
Har ingen insperation för att göra om bloggdesignen här idag, suttit och bara tittat in i Photoshop under 1 timme och kommer inte på någonting allts. Bara tomt i huvudet.. :S:S

Ledig idag som sagt, skönt. Solen skiner utanför fönstret också, gjort hela dagen hitills och fortsätter nog så resten utav dagen. :) Kanske är våren äntligen på väg nu, hoppas det. Sjukt trött på snö, slask och regn nu! Tänkte faktiskt ut på en promenad med vovven nu, kanske får jag insperation utifrån det. :) Hur ser er dag ut? :)
Ha det bra.
Kramar



Tisdag, 17 mars.

Hello.
Tänkte nog alldeles strax hoppa i säng, känner mig helt slut! I både kropp och själ!, som redbull-reklamen går. :P Men först tänkte jag ta och skriva ett par rader här. :) 

Jobbade som sagt idag också. Var på bio med 2orna som sagt, gick jättebra faktiskt. Men filmen var den tråkigaste jag sett på länge, jag menar, vad förväntar man sig på en bio som 8-åringar så se. :D Slutade tidigt, halv 1, så har inte gjort så mycket annat efter det. Tittat på lite nya serieavsnitt, bl.a. One Tree Hill och Desperate Housewives. :D

Imorn är jag ledig, ska bli skönt att sova ut och bara ta det lugnt nu. :) Har även tänkt på andra saker som skulle behövas göra under morgondagen, får se om jag orkar/hinner allt. ;P
♥ Rensa mitt akvarium...
♥ Göra en totalt omgjord bloggdesign (till mig själv)
♥ m.m

Nä, det var nog det som jag hade att skriva förtillfället. :)
Hoppas ni haft en bra dag.
Kramar



Wich Pokemon character are you?

"Squirtle is a water pokemon. It depends on the aquatic power. This means that you are a calm person, but this doesn't mean that you do not have your own crazy times ! You are a creative person and you know how to gain your benefits by your own. When you face any problem, you have your own ways to overcome it, and you rather ask for your friend's help. You are a destructive enemy if your surroundings need so. But usually you are peaceful and out of troubles."


Var tvungen att pröva testet som Sabine precis skrev om. :P Helt otroligt vad det kan stämma överens med en själv som person. Ni som känner mig IRL har nog samma känsla om att texten ovanför stämmer, eller hur? :)

Gör detta test ni också genom denna länk; ---> TESTLÄNK



Natti

Nu så tänkte jag ta och hoppa i säng, tro det eller ej. (!) Tidigt, ja. Men jag är grymt trött.
Men först tänkte jag ta och läsa ett par sidor ur boken jag håller på med just nu, om jag orkar vill säga..

Imorn jobbar jag, kl.8-12.30. Ska med 2orna på bio i G-berg. Får se hur det går, med tanke på hur de var idag... Men jag är ju inte själv så jag hoppas det går finfint. :):)
Hoppas ni haft en bra dag.
Kramar



Måndag, 16 mars.

Godmorgon!
Ännu en ny veckostart, med massa jobb för min del. Fast ledig på onsdag så det känns skönt och sen är det inte så speciellt långa dagar som gäller. :) Sitter just nu och tar det lugnt, ska snart käka frukost tänkte det, gick upp strax efter kl.6 och tog en snabbdusch.

Helgen var helt okej, inte som jag hade planerat från början. Johan hade nämligen helgtjänst så han fick inte heller ledigt som han ansökte om. Så jag blev hemma under helgen. Elisabeth åkte ut ur Let's Dance och Malena Ernman vann Melodifestivalen, helt okej faktiskt. Bättre än Caroline Af Ugglas....

Jobbar som sagt idag, kl.8.15-16.30. Annars så händer inte så mycket idag. Skönt det också. :)
Nää, nu ska jag göra mig iordning. :)
Ha en bra dag.
Kramar



Lite nytt att läsa. :)

Precis kommit hem ifrån en sväng med mamma och pappa, var och handlade lite mat. :) Och ingredienser till kvällens middag; Tacos :D Annars så hittade jag och mamma några böcker som följde med hem. :P Var nämligen 2 st för 39:- och med rabatt om man köpte över 99 kr så fick man 50kr rabatt tror jag det var. Så nedan ser ni de böcker vi valde, recensioner kanske kommer när de är utlästa om ni vill det. :) På ICA Kvantum då så ni inte blir oroliga ni missat det. :)

Denise Rudberg - Matilde
Dan Brown - Gåtornas Palats
Ian Rankin - Adress Fleshmarket Close
John Connor - Lekrummet
Pamela Anderson - Star




Fredag, 13 mars.

Godmorgon!
Andra fredagen denna år det inträffar på den 13e. Får se vad som händer idag då. :P
Otur eller turdag för dig?
För mig vet jag inte riktigt, kan inte komma ihåg att jag haft varken otur eller tur. :P

Annars så är det fredag! Äntligen. :D Dock vet jag inte om jag får tillbringa helgen med pojkvännen ännu, då han egentligen har helgtjänst. Men eftersom han också hade amerikanskfotbollscup skulle han söka om ledigt. Får se hur det blir i eftermiddag. Själv så jobbar jag idag, 8.15-11.00. Inte världens längsta dag, men jag får ju pengar för det. ;P

Nää, nu ska jag klä på mig och föna håret. :)
Hoppas ni får en bra fredag.
Kramar



Nu är det bestämt!! :D

Jag har fått min operationstid jag längtat efter i hela mitt liv nu! :D:D ÄNTLIGEN!
Den 14 april ska jag på inskrivning och den 27 april ligger jag under läkarnas händer. Fyfan vad det ska bli skönt att få detta gjort nu! Så att jag äntligen kan starta mitt liv!!

Annars så ska jag snart ut och skotta "lite" snö och därefter blir det städning utav huset. + plocka bort en fisk ur mitt akvarium. :( Sista gången jag köper slöjstjärtar, härmed ska jag bara köpa naturliga små fiskar som klarar sig länge. :):)
Hoppas ni haft det bra.
Kramar



miss you, my love!



Tisdag, 10 mars.

Hellu!
Då är jag hemma igen efter en sväng in till tandläkaren, tog väldigt låång tid idag måste jag säga. Närmare 2 timmar nästan, och det brukar ta ca.30 min annars. Men detta var för att de har lagt in massa andra saker i munnen på mig nu, saker som är nödvändiga till operationen. Och jag har även fått veta att jag har en operationstid. 27 april blir det, dock har jag bara hört det ifrån min tandläkare nu så hoppas jag får ett brev mer om detta snart. :):) En månad kvar typ, fyf*n vad sköööönt!!! :D:D:D

Annars så har det snöat hela natten och dagen, så nu är det täckt utav vit snö igen! Jag som ville ha vår nu ju! :(:( När ska våren komma? Någon som vet?? ;P
Hoppas ni haft en bra dag och att det forstätter.
Kramar



Natti.

Nu är det sängdags för mig som gäller, ska upp skapligt imorn. Tandläkartid kl.10, så måste åka hemifrån med 8.24 bussen. Och en dusch hade jag tänkt mig innan jag åker imorn, för orkar verkligen inte det nu.

Så nu ska jag gå och borsta gaddarna och läsa ett par sidor ur pågående bok.
Hoppas ni haft en bra dag.
Kramar



(bild ifrån google.se)



Back on track

Min syrra har börjat blogga nu igen, på sin gamla blogg.
Så nu tycker jag ni gör mig en tjänst och skriver en kommentar här först; och sen besöker henne och skriver en liten rad där med. :) Eller hur?

Ett klick på bilden här nedan för er direkt till henns blogg. :)



Tro inte på allt!

Har upptäckt att min bloggmail har blivit hackat, har upptäckt tidgare att lösenordet ändrats fast jag själv inte gjort det. Och har nu som sagt upptäckt att den personen som hackar in och byter till och med skriver till folk i msnlistan. Och det är inte positiva saker detta handlar om, personen som vi kan kalla "okänd" pratar med folk på listan och påstår att de har beställt en design och vill ha pengar för den.

Jag gillar verkligen inte detta, vill inte heller behöva starta om på nytt pga detta :S:S Så, tro inte på allt som skrivs där, speciellt om det handlar om en design som ni inte beställt. Detta gör att mina "kunder" senare inte kommer tro att jag pålitlig och det är jag verkligen kan jag lova. Usch, det här känns inte bra. :(:(

Hoppas ni fortsätter tycker jag är trovärdig med att designa just din design. :)
Ha det bra.




Ändring...

...i designen som ni kanske ser :)
Ny färg och ny bild, btw; bilden är tagen utav mig :):)

Varför detta, jo för att jag vill ha sommar nu :D:D Och detta ger en liten inblick i sommaren/våren va? :):)
Ha det bra :)
Kramar



En liten rosa delfin.

Denna bild här ovan är tagen ifrån en turistbåt vid Lake Calcasieu i Lousiana. Den verkar ha lockat många turister och självklart missförstår jag dem heller inte, jag menar vem vill inte se en levande rosa (!) delifin. :):) Men som forskarna skriver i artikeln här så är nog inte delfinen normal, alltså de tror att det inavel faktiskt – albionism. Vad det ordet nu betyder och fungerar är väldigt komplicerat skriver de också.

Men erkänn, att den är riktigt söööt. :D:D



23 månader <3