"Nej.. Tyvärr"



"- Stig... Ulf, han mår inte riktigt bra va?
- Nej.. Tyvärr."




SENSATION!

Var uppe till ICA för att köpa hem pizza som middag och där hittade jag de nya smakerna som Marabou har gjort, "Yoghurt raspberry" och "Toffee Walnut". Och måste säga att "Toffee Walnut" inte var någon höjdare om man inte tar en i taget förståss^^. Hade något konstig eftersmak som blev för mycket till slut, däremot så var "Yoghurt raspberry" bättre tycker jag men lite för söt faktiskt. Så de var väl inte direkt några höjdare så får se ifall de går bra att sälja, annars har Marabou gjort en stor NIT! :P

Så för mig blir de nya smakerna sådär, men vad tycker du?





Torsdag, 22 oktober.

Goddag! ♥
Riktigt tråkigt väder idag, grått och det är som om regnet hänger i luften och blåser något fruktansvärt gör det med. Men själv så sitter jag inne i värmen med en handduk om håret, ska snart iväg (läs: om en timme) till tandläkaren dock den "lokala" då jag blivit skickad ifrån min tandläkare på KS i och med att jag tagit bort tandställningen så ville de kolla ifall jag hade hål eller tandsten. Så vi får se hur allt går, själv så har jag en liten känsla i magen att jag blir tvungen att åka till KS, min "vanliga" tandläkare för att sätta dit den lilla tråden som sitter på insidan utav tänderna förtillfället. För när de ska hålla på med mina tänder på den "lokala" så har de alltid sönder något... :(

Efter tandläkaren sticker jag direkt till jobbet, slutar inte fören 17 idag. Så får hoppas att det blir lite bättre väder idag, gillar inte att vara ute så mycket när det är kallt och ruggit, men vem gör det egentligen? :P
Nu ska jag ta och byta om lite, sitter i morgonrocken fortfarande efter duschen. Sen sminket på osv. :)
Hoppas ni får en bra dag, kraam ♥



Krossad barndom? ;P

 

Hittade detta klipp hos Ohstlin, lite kul att titta på faktiskt. Sånt hade man ju ingen aning om när man var liten. Och istortsett är många disneyfilmer mer eller mindre samma, dock olika figurer förståss. Men många rörelser och danser är samma.

Lite tråkigt sådär i efterhand när man blivit äldre, eftersom man inte förstått något när man var liten, att de gjort alla filmer "likadana". Klart man inte märkt det som liten eftersom man då varit helt inne i filmerna/sagorna osv.
Vad tycker du? :)



Oviktigt men praktiskt, för killar^^

♥ När hon går ifrån dig och är arg.. - Gå efter henne!
♥ När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
♥ När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
♥ När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
♥ När hon är tyst - Fråga vad som står på
♥ När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
♥ När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
♥ När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
♥ När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
♥ När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
♥ När hon är rädd - Skydda henne
♥ När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
♥ När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
♥ När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
♥ När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
♥ När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
♥ När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
♥ När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
♥ När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
♥ När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
♥ När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
♥ När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
♥ När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
♥ När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..



Outfit, 19 oktober


♥ Tjock Tröja, Oxide (?)
♥ Svart linne, Lindex
♥ Svarta Jeans, GinaTricot
♥ Skor, DinSko (nya)




Vinterutrustningen, check ;)

Kom hem för några timmar sen, vart i Sickla med familjen och shoppat lite grann! :)
Fick med mig hem en ny jacka och nya skor, jättenöjd med köpen och allt sitter som en hand i hansken. ;)
Jackan är ifrån H&M, skorna ifrån DinSko.
(ursäkta min smutsiga spegel, ska försöka tvätta av den någon dag framöver^^)

Nu är det bara en snygg mössa som passar till detta som ska införskaffas och eventuellt en halsduk, men sånna har jag massa av så det hoppar jag nog. Är ni utrustade för kommande vintern? :)





Positiv ändring pågång :D

Heej ♥
Tänkte alldeles strax hoppa i säng,
dock en ensam kall säng denna gång. :( Eftersom älsklingen är tillbaka på regementet och jag är hemma.. Men till fredag så åker jag iväg till honom igen. :)

Annars så som jag skrev i förra inlägget, åkte jag och älsklingen hem till honom rätt tidigt. Halv10 bussen tog vi härifrån och var hemma hos honom till strax innan 12, tog lite lunch i form utav panpizza. ;) Sen kom hans syrra dit med sina vovvar, Mimmi och Nenya . <3 Grymt söta båda två. Fikade lite grann och tittade på filmen "Rise of the Lycans". Vi åt sen middag allihop innan jag var tvungen att mer eller mindre springa till bussen, åkte direkt till Ingarö där syrrans lag hade match emot Balrog (svenska mästare). Dock förlorade de med 1-12, inte så mycket mer att säga med det.

Imorn är det måndag, med nya tag. Och det känns faktiskt som om jag har mitt på det goda just nu! :D Hoppas också att det jag ska göra i veckan går bra, känns väldigt bra med allting förtillfället, vad som händer i mitt liv förtillfället vet bara de närmaste och så förblir det tills allt är ordnat! :)

Lilla Nenya på bild, lånad ifrån Channis blogg. :) Vist är hon sööt!!!
Rasen heter Shetland Sheepdog för er som är intresserade, och måste säga att mina toypudel-tankar är lite rubbade på grund utav denna lilla sötnos. Nöjd, Channi? ;)




Söndag, 18 oktober.

Godmorgon! ♥
En tidig söndag för min del, men faktiskt så känner jag mig väldigt utvilad för en gång skull. Iofs så la älsklingen och jag oss rätt tidigt igårkväll + man sover alltid bäst brevid den man älskar, inte sant? :)

Så idag ska vi iväg till Märsta, Johan ska hem och jag följer med men åker hem på eftermiddag/kvällen igen. Hans syster kommer över en sväng med sina vovvar som jag gärna vill träffa. :) Så vi åker hemifrån vid halv10, därav tidigt uppe nu.

Annars har helgen varit underbar, mötte upp älsklingen i fredagskväll vid bussen spenderade sen resten utav kvällen vid tvn där vi tittade på tv. Camilla åkte som ni redan vet ut från IDOL, vilket var bra faktiskt eftersom jag dels inte gillar henne och sen för att hon inte var bra då helt enkelt. Sen så på lördagen sussade vi frammåt 12-tiden och resten utav dagen var vi vid varsin dator osv. :) En promenad med vovven i den friska luften fick vi också, sen var det dags för middag där Johan beställt tacos. :P Tittade lite på tv och en dusch blev det innan vi hoppade i säng strax efter 23.

Men nu mina vänner,
ska jag försöka få upp älsklingen ur sängen och hinna sminka mig innan frukosten och vi ska iväg. :)
Vad gör ni dag denna söndag? :)
Kraam ♥



Fototävling hos Rebecca

Här ser ni mitt bidrag till en fototävlning som Rebecca har tillsammans med tvspelsweb.
Önska mig lycka till!^^

Mitt namn är Camilla och jag är 20 år gammal. :) Och min bloggadress är som sagt artondejuni.blogg.se



Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR




en bild säger mer än 1000 ord (:


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR




Torsdag, 15 oktober.

Klarblå himmel utanför fönstret för en gång skull, har ju varit rätt grått de senaste dagarna förutom igår också förståss då var det fint med. Däremot blåser det väldigt mycket tycker jag, gillar det inte riktigt. Men det går bra så länge man är inomhus, för går man ut får man hålla ett stadigt grepp om marken. ;)

Jobbade igår, därav ingen uppdatering här på bloggen. Slutade vid 16, då jag mötte upp mamma som också slutade samtidigt och köpte med lite mjölk hem. Ställde mig vid spisen och gjorde pannkakor som syrran tjatat om, riktigt goda måste jag erkänna ett de blev. :)

Har annars inte så mycket att skriva här, joo föresten! Ny design ligger på bloggen, lite mer höstinpererad. Tänkte däremot ta en sväng ut idag och se ifall jag kan hitta något fint att fota, älskar höstens alla färger i naturen vilket är det enda positiva med hösten enligt mig.
Vad gör ni idag? :)



Bacon&Brocolipaj efter tandläkarn ;)

Då var även lunchen avklarad, blev en bacon&brocolipaj som jag köpte en snabbis på ICA när min morbror hämtade upp mig ifrån bussen. Missade bussen hem med några sekunder, så satt i slussen i ovädret och väntade 30 min... Inte så kul, men var tvungen jue :(

Som sagt så är jag alltså hemma igen,
tandläkarbesöket gick bra som alltid. Ingen tandläkarskräck här inte, hehe. Hög smärttröskel har jag också fått höra att jag har ett antal ggr. Vilket är bra i vissa fall :) Lyckas väl också snart utveckla munsår som alltid efter att jag varit hos tandläkaren, när det skaver med alla vertyg i mungiporna... Men som sagt, besöket gick bra så det är huvudsaken. :)
Har du tandläkarskräck?


Lite hussysslor som ska göras nu när lunchen är nere i magen, så som hämta in lite ved, börjar ju bli kallt om mornarna nu i hösttiderna + så måste jag sätta igång en tvättmaskin.. :P


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR




Tisdag, 13 oktober.

Godmorgon! ♥
Uppe tidigt för en gång skull, men det för att jag ska iväg till tandläkaren med 9-bussen. Så sitter just nu och äter lite frukost här vid skärmen. Och utanför faller årets första snöflingor, dock mer regn än snö i dem verkar det vara men ändå. :P

Igår var det höst och idag är det plötsligt nästan vinter. :S Så känner jag iaf när man ser snön falla ner... Lite trist tycker jag, visst ger hösten fina fäger osv men det som hösten medför; kyla, regn och trista dagar är inte allt för kul och sen att vintern kommer därefter är inte så kul heller. Varför kan det inte vara sommar året om? :D
Aja, frukosten snart avklarad och sen ska jag fixa i ordning mig som typ ta fram tjockare jacka :S
Vad gör ni idag? :) Kraam ♥



Michael Jackson - This is it (ny sång)





"This is it, here I stand, I'm the light of the world, I feel grand"




Me x2

Halloj! ♥
Ännu en vecka som lider mot sitt slut i de sista minuterna, och denna vecka har varit helt okej faktiskt. Fått umgås mycket med pojkvännen för en gång skull. Fixat min efterlängtade näspiercing och tittat på "Flickan som lekte med elden" som jag velat se sen jag såg den första. :P Och självklart höll 2an samma mått som första om inte bättre till och med. :D Bara fortsätta längta tills 3an kommer ut i november tror jag det blir. :)

Annars så har jag varit i Solna med mamma, pappa & lillebror idag för att titta på HU-innebandymatch som min lillebror spelade, riktigt dåliga dommare och konstiga men "coola" motståndare vilket var tur att Ingarö vann (lillebrorsans lag) med 8-2. Imorn är det måndag och jag ska sitta barnvakt på kvällen och under dagen ska jag tvätta osv här hemma. :) Tvätthögen börjar växa sig för stor nu. ;P

Nedanför ser ni som sagt två bilder på mig, blev dock inga bra tycker jag men så tycker jag om alla bilder. ;)
En svartvit och en med färg, vilken tycker du är finast? :) + min fina näspiercing syns med. ;)
Hoppas ni haft en bra vecka & helg, kraam ♥




Bla, bla, bla...

Har blivit dålig uppdatering, igen...(!)
Fråga mig inte varför för jag har själv inget bra svar, men kan väl gissa på att jag inte orkat helt enkelt och att insperationen kommer och går som vanligt...

Men jag är iaf hemma på ön nu igen, åkte ju som sagt till Johan i måndags förmiddag. Vi tog sen en sväng in till Upplands Väsby och piercade mig. En plupp i näsan blev det, jättefint om ni frågar mig. Och de som var lite tveksamma till min idée tyckte också att det blev bra.^^ Piercingen mår bra och läker jättefint, ska försöka fixa bättre bilder imorn på den. :)

Sen i tisdags tog jag och älsklingen en sväng in till Kista för att äta lite gott och titta på bio, "flickan som lekte med elden" blev det. Jag hittade också ett par jättesnygga höga stövlar som följde med hem igen, bild kommer imorn förhoppningsvis.  Annars så tog jag 16-bussen ifrån älsklingen idag, mötte upp lillasyster i slussen och åkte till Forum Nacka. Hon köpte lite smink och sen käkade vi på tacobar innan vi tog bussen hem.

Och nu så tänkte jag alldeles strax hoppa i säng, men först rensa sängen från grejer jag haft med mig ifrån Johan som ligger i en enda röra där. ;)
Ha det gött, kraam


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR



Nypiercad näsa :D

Några bilder på min piercing som sitter i vänster näsvinge. :D
Är så grymt nöjd med den!! :D:D Han som gjorde den var jätteduktig och lugn, inte för att jag var nervös eller så.^^ Eller lite nervös var jag måste jag faktiskt erkänna. ;)

+ så får ni se min nya frisyr sen jag klippte mig. som ni kanske ser så har jag klippt av en del. :P
Jag vet att det är dåliga bilder, men fick ta med mobilen då jag är hos pojkvännen den här veckan. <3
Nu ska vi äta kladdkaka och titta på film^^
Ha det bäst, kraam ♥




FotoBomb ;)


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR




Tsunami: Förödelsens våg

Nu tänkte jag ta och hoppa i säng alldeles strax, har precis tittat klart på tv med mamma.
Blev som ni ser väldigt sent ikväll/inatt för att vi fastnade vid tvn där en dokumentär om tsunamin som svepte över Thailand 2004 pågick och slutade precis nu.

Det som hände är verkligen jättehemskt. Att såna fenomen finns och att sånt verkligen kan uppstå helt plötsligt efter en jordbävning. Och förödelsen som denna tsunami orsakade för alla människor som befanns sig där i närheten. Man fick se egna klipp från människor som var med om det, alla livlösa kroppar som återfanns bland allt bråte och båtar m.m.

Går som sagt inte att beskriva med ord hur hemskt detta är, och att det nyligen har varit en tsunami i Stilla Havet vid Samoaöarna. Och att det fortfarande saknas två svenskar sen det hände i tisdags. Jag hoppas innerligt att jag och mina närmaste slipper detta i våra liv. Och att alla andra därute också slipper för den delen, dock vet man tyvärr aldrig var naturens gränser går. :(





De 11 IDOLfinalisterna.

Karolina Brånsgård: 25 år gammal, bor i Örebro. Spelar piano och guitarhero. Hon har en gång i tiden varit en baddare på dragspel. Hon vill att ni röstar på henne om hon lyckas beröra er.

Camilla Håkansson: 21 år gammal, bor i Kalix. Hon är en jävel på att köra snöskoter på vatten och lovar att ni inte blir besvikna om ni röstar på henne.

Eddie Razaz: 20 år gammal, bor i Haninge. Var med i Idol för ett par år sedan. Nu är han tillbaka och tycker att er röst borde falla på honom för att han är sig själv, rolig, trevlig och ödmjuk!

Erik Grönwall: 21 år gammal, bor i Stockholm. Spelade gitarr för allt han var värd, men för några år sedan insåg han att sången var det han ville ägna sig åt. Om att rösta på honom säger han: Bjud mig på er röst så bjuder jag er på min. (favorit)

Erika Selin:
18 år gammal, bor i Dorotea. Tjejen som är dålig på att hålla sig för skratt när hon väl måste vara allvarlig. Hon säger att hon behöver allt ert stöd för att förverkliga sitt livs dröm - att bli artist.

Mariette Hansson:
26 år gammal, bor i Halmstad. Beskriver sig själv som "prylbög" och rapar ibland olägligt. Rösta på henne om du vill leva dig in i sann musik-konst. (favorit)

Nicklas Hocker:
17 år gammal, bor i Göteborg. Han säger att en av hans sämsta egenskaper är att han väldigt sällan är rak i ryggen.

Rabih Jaber: 22 år gammal, bor i Lycksele. Jobbar på Sibylla i Lycksele. Första gången han uppträdde var i duschen. Han har ett lätt röstnummer, därför bör ni rösta på honom.

Tove Österman Styrke:
16 år gammal, bor i Umeå. Var ett av Bagges fynd under Bagge-turnén. Enligt henne bör ni rösta på henne för att då får ni se mer av henne och det vill ni garanterat. (favorit)

Reza
Ningtyas Lindh: 28 år gammal, bor i Lund. Extremt flygrädd, trots det reser hon hela sex gånger per år.

Calle Kristiansson:
21 år gammal, bor i
Kristianstad. Tycker att ni ska rösta på honom "för att jag har saker att bevisa, för er och mig själv." (favorit)




Lördag, 3 oktober.

Hösten är här nu.. Jag gillar inte riktigt hösten med dess kyla och mörker...
Så lite ändring i designen har blivit gjord,
(tryck F5 ifall ni inte ser någon ändring) la istället för massa små bilder till den fina höstbilden på en utav våra många björkar på tomten vars blad börjar skifta färg nu till hösten. :) Kände att lite höstkänslor kunde få spegla av sig lite på bloggdesignen ett tag nu, iaf tills jag tar några bättre höstbilder får denna duga.

Har varit på Ingarö idag
, min lillebror hade match. Eller han fick spela med Herrlaget, vilket dock blev en förlust på 1-4 men min lillebror var jätteduktig iaf. :)) Vi tog en sväng in på ICA Kvantum på vägen hem och vi köpte även med oss taimat hem. Resten utav kvällen blir lugn och likaså morgondagen.
Nä, tillbaka till tv när "The Dark Knight" visas just nu. :)
Ha det bäst, kraam ♥



Fredag, 2 oktober.

Godmorgon! ♥
Har precis fixat klart mitt hår efter en snabb dusch innan jag ska iväg och jobba idag. Raska takter idag, fick reda på att jag ska ta mammas jobbtid idag, eftersom hon har ont i ryggen så jag börjar halv12 och slutar halv5. Dock inte så taggad på att jobba idag när man blir väckt 7 av mamma som frågar ifall jag ska jobba, men det ska nog bli bättre under dagen. Tjänar ju pengar på det så, bättre än ingenting. ;)

Annars så blir helgen lugn, johan har vakten. :( Så får se vad jag hittar på för kul, hörde att lillebror har match ikväll så kanske åker med på den och tittar. Och så hade han match imorn med tror jag. Men vi får se, först en dag på jobbet att klara sig genom.
Nu, frukost sen lite smink. :)
Ha det bäst, kraam ♥



Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR




Amanda Bynes VS Katie Cassidy

Vem utav dessa två tjejer tycker du bär denna rosa klänning bäst?
Amanda Bynes eller Katie Cassidy

Själv så tror jag att det får bli Amanda, då Katie verkar vara så "platt" över brösten och klänningen typ bara hänger på henne, medans på Amanda så ser man iallafall hennes kurvor.


Källa: posh24




IDOLS 7:e & 8:e kvalfinalister.



Blev Karolina och Tove! :)
Helt rätt, trotts att jag hade hopppats på Camilla men Karolina sjöng bättre under kvällen tycker jag. :)
Och med detta så är de 8 kvalfinalisterna klara, så får vi se imornkväll vilka som får juryns 4 wildcards. :P
Jag hoppas på Eddie & Niklas, Moa & Clara.




Kärlekskladdkaka <3


Fotograf: Jag | Utrustning: Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3,5-5,6G VR

Jag har idag som ni ser ovanför bakat kladdkaka, valde också att "dekorera" med ett hjärta på. :) Har annars inte gjort så mycket idag, handlat lite grann, hämtat in ved då det börjar bli riktigt kallt på mornarna nu mer. + så gjorde jag pannkakor till middag. :)

Imorn är det fredag, igen. Helgen blir lugn, eftersom Johan tyvärr fick vakten trotts att det inte var sagt så från början. Så vi ska fira vår 2½-årsdag på måndag, han är ledig fram till på torsdagkväll, med lite bowling, mat och bio. Vi ska se "Flickan som lekte med elden". :D Annars så är jag hos johan nästan hela nästa vecka. :) Skönt med mer tid tillsammans eftersom jag var sjuk sist han var ledig.

Nä, lite kladdkaka och vaniljvisp skulle inte sitta fel nu va? ;)
Ha det bäst, kraam ♥

 




1 Oktober 2009

Den första oktober är inte vilken dag som helst för mig, utan detta är den dag jag och min prins firar 2½ år tillsammans. <3 Denna dag är mycket speciell för oss, dels för att jag vet att han älskar mig precis lika mycket, om inte mer, som jag älskar honom. Och jag vet också att vi kommer vara ETT tillsammans i all evighet, eller iaf tills vi dör. ;)

Den första april 2007 var en speciell dag för mig, jag träffade ju min prins. <3
Jag kommer ihåg hur nervös jag var den tiden jag satt på bussen in till slussen för att möta honom, att jag undrade vad jag höll på med egentligen. :P Men som vi märkt var det ett mycket klokt val utav mig att fullfölja det jag gett mig in på, eftersom vi idag 2½ år senare fortfarande älskar varandra. <3 Jag minns också att min mamma sa till mig: "Hoppas han dyker upp nu också, så att det inte är ett aprilskämt".

Egentligen vad jag vill säga med detta inlägg är, att jag älskar dig Johan. <3
Oerhört mycket, obeskrivligt egentligen eftersom dessa ord inte kan jämföras med hur jag känner för dig. :)
Jag älskar dig, Johan! <3 då, nu och föralltid <3