Natti.

Nu är det dags för oss att hoppa i säng, älsklingen jobbar imorn och jag gör inget. :P haha
Men så ser det iaf ut, så jag har tänkt knopa ihop en design att lotta ut + göra fler beställningsdesigner.

Hoppas ni haft en bra dag.
KRAMAR



Sökte 400 jobb – fick 0 svar.

"Hon är behörig, erfaren lärare med toppenbetyg. Hon har sökt mer än 400 jobb – men aldrig blivit kallad till en intervju. – Kan det bero på att jag heter Svetlana Diatchkova? säger hon" ur artikeln från aftonbladet.

Den här artikeln visar hur Sverige kanske egentligen är, eller vad säger ni? Jag förstår liksom inte riktigt, hon har liksom behörigheten och har toppenbetyg. Men ändå får hon inget jobb, pga hennes utländska namn. Jag vet att i min grundskola hade jag lärare/vikarier som inte hade behörighet. Tycker det är riktigt dåligt.

Men det är ju min åsikt, vad tycker ni? Ska man bedömmas efter sitt namn och vart man kommer ifrån än att bedömmas om betyg, behörighet och utbildning?



Nytt busskort.

Hej mina vänner! =)
Lite dålig uppdatering idag, i know. Men jag har mina orsaker. ;)

Åkte aldrig hem, stannade kvar hos älsklingen! Jag menar, vi firar ju 17 månader tillsammans imorn och självklart vill jag vara med honom då. + jag hoppar det där mötet jag pratade om förut. Så idag har jag hunnit göra två designer som ni kanske sett i inläggen nedan. =)

Annars så har jag bara latat mig med älsklingen, tittat på tv och ätit god middag. =) Var också nere till stationen för att köpa nytt busskort eftersom mitt tar slut idag. :( Så, bye 1 220 kr.

Hoppas ni haft en bra dag.
KRAMAR



KAROLINES DESIGN

Då är även Karolines design klar. :)
Önskemål: ljusa färger, beige bakgrund, bilderna och sitt namn och texten under.





LINAS DESIGN

Då är också Linas design klar.
Önskemål: babyrosa, bilden och texten "lina - glamour every day" + storprofil bild.





Söndag, 31 augusti.

Hej bloggen!
Sista dagen på denna vecka som gått relativt fort, eller hur? Och imorn börjar en ny vecka. Veckan har varit bra, trotts att jag inte gjort så mycket. Men ändå. :P

Sitter just nu och gör lite designer, har en hel del att göra. Dricker lite coca-cola och äter dumlesnacks. :P Älsklingen sitter brevid och spelar på sin dator, medans tvn går i bakgrunden. :P hehe. Måste åka hem om ett tag. :( Vill inte men måste, mitt busskort går ut idag och jag ska på möte imorn, fast hoppar nog det.

För övrigt så är det den 1 september imorn och sista ansökningsdagen för jobbet jag sökte, så förhoppningsvis får jag veta ett svar inom några veckor. :D Och för det andra så är det 17 månader tillsammans med älsklingen. :):)

Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Söndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du känner dig lite ur slag men söndagen blir ändå trevlig. Sport och fysiska aktiviteter ger dig mycket.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sen krypa ner under täcket. :) Älsklingen är också nere och borstar tänderna, får se om jag hinner före i säng. ;) hihi

Imorn är det söndag och inga speciella planer, endast försöka ta mig hem någon gång under dagen. Får ser om älsklingen släpper iväg mig ens. ;) hihi

Hoppas ni haft en bra dag. :)
KRAMAR och godnatt.



ERICAS DESIGN

Då är Ericas design klar. :)
Önskemål: ljusa färger, den stora profilbilden + texten "enyberg" + "even angels fall"





Förlust. :(

Då är jag tillbaka vid datorn efter älsklingens match, tyvärr åkte de på en förlust. :( De spelade alltså inte så jättebra idag, men man kan ju inte alltid vara på topp. ;) Annars så blir det middag om ett tag, hungrig är jag. ;) Dock inte lika hungrig som jag brukar vara då jag åt managrynsgröt till frukost. :P Haha

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kanske se någon film. Förslag? =)
Hur ser er kväll ut annars då?
KRAMAR



Batman: The Dark Knight

Handling: Med hjälp av kriminalinspektör Jim Gordon och den engagerade nye allmänne åklagaren Harvey Dent, tänker Batman se till att krossa den organiserade brottsligheten i Gotham City för gott. Detta triumvirat visar sig inledningsvis vara mycket effektiva, men snart upptäcker de att de själva är jagade villebråd av en uppstickande kriminell mästerhjärna känd som Jokern. Han förorsakar anarki i Gotham City och tvingar den svarte riddaren ännu närmare den tunna linjen mellan hjälte och hämnare utanför lagens råmärken.

Genre: Drama, Action, Thriller

Skådespelare:
♥ Christian Bale
♥ Heath Ledger
♥ Aaron Eckhart
♥ Michael Caine
♥ Maggie Gyllenhaal
♥ Gary Oldman
♥ Morgan Freeman

Garanterat en mycket sevärd film, verkligen alltså. Många bra och roliga kommentarer och scener. Och det kan bara bli roligare med Heath Ledger som Jokern. Coola stunt och tricks. Dock tycker jag att Batmans röst är lite mycket förvrängd. Den blir liksom bara mer tillgjord än "normal". Men som sagt, en sevärd film.

Betyg: 5/5



Lördag, 30 augusti.

Hej bloggen!
Blev lite dålig uppdatering igår, men hade bloggtorka och ingen lust att skriva. :( Hoppas ni har överseende med det, jag menar, hela livet går ju inte ut på att blogga. ;)

Men igår gick jag väl upp vid 11-12 ungefär, käkade frukost, spelade The Sims 2. Beroende skulle jag tro. ;) Lätt hänt med The sims 2. :P Längtar när The Sims 3 kommer ut. :D Då man tydligen ska kunna gå över till grannarna själv och så kunna styra gubbarna samtidigt. :P Det verkar jätehäftigt. :D:D

Annars så kom Johan hem vid 16-tiden igår, var uppe på ICA och hämtade ut ett paket + köpte med sig lite cola till mig hem. :D:D Sen tog vi 19-bussen till Kista Centrum. Käkade mat i gallerian, jag shoppade lite. :P En ny hårborste och ett skärp. :D:D Sen klockan 21 började bion, Batman, The Dark Knight . Verkligen en jättebra film. Och Heath Ledger är grymt duktig som Jokern i filmen. :) Recension kommer upp. Var hemma till 1 ungefär, somnade direkt när vi lagt oss.

Och tyvärr blir det inte så mycket bloggning idag heller, Johan gick nyligen ner till planen. Han har match idag, klockan 13. Jag ska se på den, självklart. + att några ifrån Johans gymnasieklass ska komma och titta också. Skoj. :D:D

Nä, nu blir det The Sims. ;)
Ha det bra



Dagens Horoskop, Lördag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du får en trevlig dag, troligen utan baksidor. Ändå grubblar du och det går inte att kalla dig nöjd.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Dagens Horoskop, Fredag.

Tvillingarna
22/5-21/6

En trevlig fredag, särskilt om du satsar hårt på nöjen, skratt och trevligt sällskap. Glädje ger dig energi.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Mumien: Drakkejsarens Grav

Handling: Lurad av en häxa, till en evig icke-död, har Kinas grymme drakkejsare och hans 10 000 krigare legat glömda i årtusenden, fångade i leran som en gigantisk, tyst terracotta-armé. Men när den stilige äventyraren Alex O'Connel luras att väcka härskaren från den eviga vilan, måste den dumdristige unge arkeologen söka hjälp hos de enda som vet mer än honom om hur besegrar de odöda... Hans föräldrar. När monarken återvänder till livet, under dunder och brak, upptäcker våra hjältar att hans drömmar om världsherravälde bara vuxit sig starkare under årtusendena.

Genre: Thriller, Äventyr

Skådespelare:
♥ Brendan Fraser
♥ Jet Li
♥ Maria Bello
♥ John Hannah
♥ Michelle Yeoh
♥ Luke Ford
♥ Isabella Leong

Denna film var riktigt bra faktiskt, bättre än vad jag trodde. =) Många bra kommentarer och coola scener. :P Eftekterna vad häftiga. En del äckliga scener, eller så är det jag som är lite mesig bara. :P Haha, en film värd att se iaf. =)

Betyg: 3/5



Världens rekordkam.

"För drygt fyra år sedan satt Alexander Tonning hemma i Trelleborg och bläddrade i Guinness rekordbok. Då fastnade han för rekordet i tuppkam som låg på 53 centimeter. – Jag bestämde mig för att jag ville försöka slå det, säger han. Sedan dess har Alexander sparat håret och noga undvikit frisörer. – Jag har bara klippt topparna en gång."

Vill du läsa hela artikeln, gör det här då!

Coolt ju, eller hur? Men gud vilket jobb med att tvätta och kamma håret, jag som tycker mitt är jobbigt. :P Haha.
Hans tuppkam är på 61 centimeter och nu väntar han på att det ska godkännas utav Guinness rekordbok.



Vitlöksbaguette

Då är jag uppe igen efter en liten "fika" med Monica, pojkvännens styvmor. :) Fick 2 halvor vitlöksbaguetter och ett glas jucie. Passade bra, då jag var lite hungrig. =)

Och nu ska jag fortsätta spela The Sims 2, livet i lägenhet. :):) hihi
Vad gör ni?
KRAMAR



Torsdag, 28 augusti.

Hej där.
Då har jag äntligen tagit mig ur älsklingen tomma, men extremt sköna säng och även fått i mig lite frukost. =) Älsklingen är som sagt inte hemma, han jobbar och är duktig. =)

Han kommer nog hem mellan 16-17 tiden skulle jag tro. Och under den tiden ska jag spela The Sims 2, livet i lägenhet. :P Knopa ihop en design till utlottning. =) Och även försöka fixa några designer som ligger på kö. =) + att det kommer en recension om filmen vi såg igår, "MUMIEN: DRAKKEJSARENS GRAV". Annars så är denna dag inte så speciell som många andra. :P:P Bara ta det lugnt som sagt.

Hur ser er dag ut?
KRAMAR



Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Bra dag för fest och musik men du har svårt att hitta människor som du verkligen trivs med. Krångligt.

Vill du läsa ditt hororskop, klicka här då.



Hopp i säng. :P

Nu ska jag stänga av datorn och gå för att borsta tänderna, sedan krya ner under täcket med älsklingen. :) Han ska ju upp tidigt så nu blir det sovdags. =)

Glöm inte att kika in här under morgondagen om du är sugen på att vara med i designutlottningen jag har tänkt dra igång imorn. :):)

Godnatt. =)
KRAMAR



IQ-test.

Jag antog utmaningen hos Lily om IQ-testet. :)
Och mitt resultat blev som nedan, 112 poäng. :D:D

Gå in här och gör testet ni också, skriv sedan gärna vad ni fick för reslutat. =)
Lycka till!





Min nya "drog" - Pistage Nötter

Jag har kommit underförn med att min nya drog är pistage nötter. :P Iaf nyttigare än massa godis och choklad, enda nackdelen är att älsklingen inte gillar dem så han blir ju utan. :(:(

Men annars så åkte jag som sagt till älsklingen med halv 1 bussen istället. Vart klar tidigare än trott. Och eftersom älsklingen gick ifrån jobbet för en tandläkartid kl.12 så var han redan hemma när jag kom. :) Så han mötte mig vid bussen som vanligt. :)

Sen vid 18-tiden knallade han och jag upp till ICA för att köpa lite läsk + att vi beställde mat, alltså pizza som vi tog med oss hem. :) Medans vi åt tittade vi på "MUMIEN: DRAKKEJSARENS GRAV". Recension kommer upp imorn tänkte jag. :) Sen så har han spelat lite the sims 2 efter maten och jag har fixat lite med datorn samt ätit pistage nötter som sagt. :P

Ska väl hoppa i säng så småning om eftersom älsklingen jobbar imorn. :( Och imorn tänkte jag knopa ihop ytterligare en design att lotta ut till er. :) Så är ni sugna på en ny design, kika in här under morgondagen. =D

Hoppas ni haft en bra dag annars. :)
KRAMAR



Upp och iväg. :P

Då är jag duschad och har torkat håret, packat väskan. Och snart åker datorn ner också. Så jag tar en tidigare buss tänkte jag. Typ halv 1 bussen, för 12-bussen hinner jag inte med nu.

Så jag bloggar väl när jag kommer till älsklingen om jag inte är allt för uttråkad och mobilbloggar någonting på vägen dit. Vi får se. :)

Hoppas ni  får en fortsatt trevlig dag. =)
KRAMAR



Onsdag, 27 augusti.

Hej!
Jag är uppe relativt tidigt, iaf jämfört med igår. :P Då jag sov till halv 1, men det har jag inte tid med idag nämligen. Har nyligen ätit frukost och ska snart ta en dusch. Och packa väskan måste jag göra också. Får se om datorn följer med eller ej, men tar jag med den så ska jag försöka göra en design att lotta ut till er, om ni är intresserade förståss. :P

Annars så åker jag till älsklingen med halv 2 bussen. :):) Möter honom på pendeln när han slutar, eller han skulle gå så att han hann med samma tåg som mig. :) Och ikvällen har inge speciella planer ännu. Det är ju iaf onsdag, vilket innebär att han inte har någon träning iaf. :D Så en helkväll med honom får jag.

Hur ser er dag ut?
KRAMAR



Dagens Horoskop, Onsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du har gott om energi och använder den för att åstadkomma praktiska förändringar. Fina resultat.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Läggdags

Nu börjar det bli läggdags för mig, har precis borstat tänderna. *duktig flicka* hihi. Imorn har jag tänkt gå upp relativt tidigt, måste hinna duscha innan jag ger mig iväg till älsklingen. :) Längtar så efter honom. Och så stannar jag nog hela veckan ut hos honom, åker troligen alltså hem på söndag. Dels för att han har match på lördag och sen så vill jag vara med honom. :):)

+ då kan jag spela lite The Sims 2 + en liten fågel viskade i mitt öra att älsklingen har laddat ner de nya The Sims 2 med lägenheter. :P Får ser vad det är för skojs. :D:D hihi

Hoppas ni haft en bra dag
KRAMAR



Några bilder ifrån Rindö.

Här kommer lite bilder ifrån när jag och familjen väntade på bilfärjan vid Rindö, när vi skulle till Åkersberga på syrrans innebandy cup. Riktigt fina tycker jag de blev. :) De flesta är tagna med min kamare på 6,0 megapixlar och några är tagna med mammas kamera på 8,2 megapixlar. Vilken/Vilka är din/dina favorit/favoriter? :)

















Nicolas Cage

Född: 7 januari 1964, Long Beach, Kalifornien 44 år.
Dejtat: Uma Thurman, Lisa Marie Presley, Sarah Jessica Parker, Penelope Cruz, Patricia Arquette.
Känd för: Nicolas Cage har tyskt och italienskt påbrå. Hjälpte Johnny Depp få sin första filmroll.
Medverkat i: National Treasure: Book of Secrets (2007), Next (2007), Ghost Rider (2007), National Treasure (2004), Gone in Sixty Seconds (2000) m.m



Next up, gräsklippning

Kom nyligen in igen, efter en promenad med hunden. Och nu ska jag ut igen. Denna gång för att klippa vår gräsmatta som har vuxit som f*n sen det började regna. Innan regnet kom var den hur gul som helst.

Och nu är den grön som grönaste ängarna. :P haha, vilken skillnad "lite" regn kan göra till vår natur. Och medans jag klipper kommer iPoden gå varm i öronen. Orkar inte lyssna på gräsklipparljudet. :P Som tur är har vi en såndär åkergräsklippare, så man slipper gå med vanlig. :P Hehe, skulle ta sjukt lång tid eftersom vi har rätt så stor gräsmatta.


bildkälla



Tisdag, 26 augusti.

Hej där!
Tog en extra lång sovmorgon idag, rättare sagt fram till halv 1 tiden ungefär. Och har just nu precis fått i mig lite frukost/lunch. :P Riktigt skönt med sovmorgon, eftersom jag har varit uppe före 9 hela helgen och igår.

Idag är det som sagt tisdag och inte så mycket planerat att göra idag, funderar på några designer. Kön är fortfarande lång. :( + hunden måste ut. Annars så blir det nog bara att ta det lugnt. :)

Hur ser er dag ut, skola och jobb eller?
KRAMAR



Britney tillbaka. :)

Ser ut som om Britney är på väg in på rätt spår igen. Bilden är tagen när hon och hennes bror Bryan var i en heminredningsaffär i Beverly Hills. Och hennes outfit är riktigt ledig och snygg, eller hur? Hiss eller Diss?

posh24



Dagens Horoskop, Tisdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Tisdagen handlar nästan enbart om jobb, bostad och praktiska saker. Dessutom andras bekymmer.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Du slösar, men ändå sparar du.

Nordea har idag lanserat en ny tjänst som heter "Xtraspar" det innebär att ”växelmynten” dras av när du betalar med kort och sätts in på ett sparkontot. Låter lite krongligt, men ändå rätt smart tror jag.

Allstå om man slösar pengar, alltså köper mycket så sparar man samtidigt pengar. :P Det genom att man kan välja hur mycket som ska sättas in på ett sparkonto varje gång du använder kortet för att betala någonting.

Förstår du fortfarande inte, läs denna sida. :P:P
Vad tycker du, smart va?



Uppvaktning via sms?

Satt precis och tittade lite på nätet, när jag kom in på denna sida. :P Är det så verkligen, att kvinnor vill bli uppvaktade via sms? Hm, kanske tror jag. Men jag menar, det är ju alltid kul när ens kille/man kommer med små presenter eller blommor helt utan orsak. :D:D

Jag tycker då det iaf, så ni killar som läser här. Sluta inte uppvakta oss med små saker, vissa vill hellre bli uppvaktade så. Bara testa dig fram. ;)

Eller vad säger ni, tjejer? Via sms eller små presenter?






Coca-Cola Light plus, green tea

Igår testade jag den nya coca-cola light läsken. Den som visas på tv:n nu för tiden. :P Och jag kan säga att detta är ingenting jag kommer att fortsätta dricka. Smakade inte gott tycker jag. Var liksom för tillgjort så att det blev äckligt. :S

De första klunkarna var väl helt okej, men sen mot slutet blev det en pina... :O
Så detta är inget jag rekomenderar er att dricka, men självfallet är ni fria att testa den. :P:P

Betyg: 2 av 5





Dagens köp.

Då är jag entligen hemma igen. :):) Skönt att komma iväg även om det bara var en liten stund på dagen.

Var ju som sagt inne i Forum Nacka med pappa, mormor och moster Kerstin. Pappa var som sagt till kiropraktorn(ryggdoktor) medans så gick jag, mormor och moster Kerstin runt i Forum. :) När pappa var klar åkte vi till Gustavsberg centrum, till banken. Mormor fixade nytt ID, kommer väl om några veckor eller så. Medans så gick jag och pappa in o djuraffären där. :) Köpte också med oss en sak som rensar glaset på akvariet då min är utsliten. :P

Första bilden: vitt nagellack från Depend. Nr 32. (det andra klumpar sig) mallar till fransk manikyr och nagelborttagning.
Andra bilden: glasrensaren till akvariet.





Dagens Outfit, 25 augusti.



♥ Jeans, Bik Bok
♥ Lång tjocktröja, Gina Tricot
♥ Rosa linne, H&M
♥ Stövlar, DinSko



Dagens Horoskop, Måndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du behöver utrymme och en känsla av lyx. Unna dig något extra så blir måndagen något att njuta av.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Måndag, 25 augusti.

Godmorgon. :)
Ännu en ny vecka som precis har börjat, och jag har inge speciella planer för den. Endast till Forum Nacka med pappa idag. Åker alldeles strax, därav jag är upp tidigt.

Kanske hittar något kul med mig hem idag. :) Nagellack och mallar behöver jag iaf. Det är en sak som är säker. :P Annars så vet jag inte så mycket. Kanske ett par skor? ;) Alla mina klackisar har jag gått ner, skulle egentligen behöva lacka om de istället. Men äh, jag behöver nytt också. ;)

Annars så blir det inte så mycket gjort idag. Kanske mobilbloggning, vem vet. ;)
Hoppas ni får en bra dag
KRAMAR



Natti

Nu tänkte jag hoppa i säng. :) Gick upp vid 6 imorse så börjar bli riktigt trött nu. :(
Och imorn följer jag med pappa till Forum Nacka, ska se om jag kan hitta nagellack då. Det vita till franska manikyren börjar klumpa sig + jag behöver mallar. :P Hehe. Och har jag tur kanske något mer följer med hem. ;) Det återstår att se.

Nä, godnatt på er. :)
KRAMAR



Dagens Outfit, 24 augusti.



♥ Jeans, Bik Bok?
♥ Svart linne, H&M
♥ Grönt linne, H&M
♥ Vit tjocktröja, H&M
♥ Svarta klackisar, DinSko.



Söndag, 24 augusti.

Hej!
Äntligen är jag hemma igen, åkte ju till Åkersberga kl.7 imorse. Kom fram ca strax innan kl. :) Fick ett par fina bilder tagna när vi stog och väntade på färjan när jag också passade på att blogga ifrån mobilen. ;)

Annars så blev det tyvärr inte så mycket bilder, har tillräckligt på innebandyspelande tjejer/killar. ;) Hehe. Men tyvärr så blev det en förlust på 7-0 till syrrans lag. Och inte så mycket mobilbloggning heller. Helt inne i matcherna. ;)

Men nu är jag hemma, tog en sväng in på ICA Maxi på vägen hem också. Testade den där nya coca-cola light som det går reklam på just nu. Det fanns vara den med grönt te där, så den blev det. Kommer en liten sammanfattning om den strax + dagens outfit.

Hoppas ni haft en bra dag.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Söndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Månen ger dig en sensuell söndag. Passa på att skämma bort dig själv lite, det ger energi och inspiration.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Färjan =)

MMS

Hej där! Väntar just nu på färjan ifrån Rindö, är ju som sagt på väg till Åkersberg för att se på syrrans innebandymatch. Hoppas nu får en bra dag. =) KRAMAR




Natti.

Nu blir det läggdags för mig, men först borsta tänderna. :) Lägger mig nog och läser ett tag annan John Blund kommer. ;) hihi. Imorn åker jag nog med till Åkersberga på syrrans innebandy cup.

Ska också försöka komma ihåg att mobilblogga då + ta kort. :P hehe. Glömmer det när jag sitter och tittar på innebandy, drömmer mig tillbaka då jag spelade... En härlig tid må jag säga.

Aja, godnatt på er. :)



Dagens Outfit, 23 augusti.



♥ Jeans, Cheap Monday
♥ Tjocktröja, Cubus
♥ Stövlar, DinSko
♥ Top, JC



=)

Följ min blogg med bloggkoll



Lördag, 23 augusti.

Hej där!
Blev en dag med dålig uppdatering som ni kanske sett. :( Men nu ska ni få höra om min dag, äntligen. ;) Gick ur sängen strax innan kl.9 efter att mammi tjatat lite grann på mig, valde kläder (ångest, som alltid), käkade frukost och åkte iväg med familjen ner till hallen för årsmöte med alla grannar runt om, pratades om lite allt möjligt. Sen vid 11.30-11.45 så åkte vi vidare till Älta.

Bror har haft innebandycup hela dagen, därav min dåliga uppdatering. Dock så hade pappa med sig det mobila bredbandet som företaget äger och mammas dator var med, så vid en broöppning började jag kika runt. Skrev iaf dagens horoskop och hade därefter tänkt skriva lite grann, men då blev vägen för guppig och slingrig (stavning, mamma?) så jag gav upp det försöker. Har till stora delar av mitt liv varit åksjuk, det funkar att läsa osv när vägen är rak. :P Haha

Väl framme vid Älta fick vi släppa av mamma och bror för att leta parkeringsplats. Rätt dåligt med det, eftersom de hade någon festival samtidigt på samma ställe. Smart...?! *or not* Men iaf, till slut hittade vi en. Betalade och gick till hallen för att se brors första match. En förlust på 10-2.. :( Inte allt för kul. Och nästa matchresultat blev tyvärr inte bättre, 8-2 även förlust där också alltså. Tredje matchen kommer jag inte ihåg, men ännu en förlust där med. Och en förlust blev det även på fjärde matchen. Gustavs (min bror) lag kom alltså 4 av 4 spelade lag. :(:(

Åkte hem och har nu precis ätit middag. :) Syrran är också på väg hem, även förluster för hennes lag på de båda spelade matcher. Hon var dock i Åkersberga istället på en annan cup. Dit vi ska imorn, men är rätt tidigt så jag stannar nog hemma skulle jag tro. Vi får se..

Tyvärr inga bilder, varit allt för upptagen att heja på alla matcher.
Jag är en trogen publik. ;)
Hoppas ni haft en bra dag ändå. :)
KRAMAR



Dagens Horoskop, Lördag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Det tar tid för lördagen att komma igång, men det gör den till slut. Tur i kärlek har du dock inte nu.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.




Dagens Outfit, 22 augusti.



♥ Jeans, Bik Bok?
♥ Rosa linne, H&M
♥ Vit kofta, H&M
♥  Halsband, Turkiet (fått från pojkvännen)



Regn, blixt och åska = mysigt!

Hej.
Då är jag "installerad" i mitt egna rum igen, tråkigt och ensamt men samtidigt skönt och avslappnade. :) Kom precis in efter en promenad med hunden i det kyliga och fuktiga vädret. Dock inget regn just då.

Mötte upp syrran och Robin i slussen, sprang runt där ett tagoch letade efter en buss som gick till Forum Nacka och en hittade vi till slut. :) Väl där hittade syrran en almanacka och ett sånt där ämnesblock som följde med hem.

Regnade som f*n på bussen, och när jag går av bussen för att hoppa in i bilen (pappa hämtade mig) så blixtrade det till och därefter kommer världens smäll!! Och jag lovar att jag hoppade så högt jag kunde, haha. Måste ha sett riktigt kul ut må jag säga. :P:P Väl hemma så fortsatte det blixtra och åska. Fönsterrutorna skallrade av mullret och hela huset sken upp utav blixten. Tycker sånt där är lite mysigt faktiskt. :D

Annars så beställdes det hem pizza till middag. :) Jag tog hand om köket och därefter en promenad med hunden som sagt. Och nu ska jag fixa kollage för dagens ouftit som strax kommer upp här på bloggen.

Medans kan ni väl tala om för mig hur ni haft det idag? :)
KRAMAR



Fredag, 22 augusti.

Hej!
Äntligen fredag då, och jag ska tyvärr strax åka hem. Har varit hos älsklingen sen i måndags, så längtar hem lite grann. :$ Nyfiken på att få höra allt om syrrans nya skola och klass.

Ska åka härifrån med en buss som går 14.14. Möter syrran i slussen för att åka tillsammans till Forum Nacka, där hon ska leta efter en almanacka. Kanske käkar lunch/mellis eller tar en fika samtidigt. Vi får se.

Kanske slänger iväg ett mobilinlägg under dagen, ifall det vore kul för er. :) Men annars så hörs vi senare i eftermiddag/kväll då jag är hemma igen.

Nu ska jag sminka mig lite grann och sedan spela lite The Sims 2, igen. :P
Ha en bra dag
KRAMAR



Dagens Horoskop, Fredag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Fredagen blir bäst om du kan ta det lugnt och välja dina egna aktiviteter. Andras förslag stör dig mest.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Hellboy 2: The Golden Army

Handling: Den här gången får Hellboy och hans något udda team använda alla resurser de har till sitt förfogande för att bekämpa en grupp med rebelliska sagofigurer ledd av en skurkaktig prins. Han är son till kungen av skogsandarna, en grupp av monster som består av tomtar, troll, féer och alla andra väsen som kan tänkas härja i skogarna. Allting blir mer komplicerat när Hellboy och hans team inser att Abe Sapien och prinsen är ute efter samma prinsessa.

Genre:
Action/Äventyr

Skådespelare:

♥ Ron Perlman
♥ Selma Blair
♥ Doug Jones
♥ James Dodd
♥ Luke Goss
♥ Anna Walton
♥ Jeffrey Tambor

Den här filmen var faktiskt bra, det trodde jag inte eftersom jag inte sett den första filmen. Men det ska också bli av någon gång. Mycket slagsmål och de allra fulaste och äckligaste "djuren". Men många roliga kommentarer både ifrån de goda och onda.

Betyg: 3/5



The Sims 2, igen.

Då har älsklingen gått till träningen för ett tag sen, kommer hem efter 21 sen så jag tänkte fortsätta spela The Sims 2 nu. Och låta tiden bara rinna iväg tills älsklingen kommer hem. :)

Hur ser er kväll ut?
Ha det bra
KRAMAR



Om henne

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

Hittade denna lista hos Malin, läs och lär er. ;)



Jennifer och Malin Åkerman

Dessa klänningar är båda grymt snygga. :D Eller hur?
Hiss eller Diss?







Utmanad.

Utmanad av: Sanna
Klädbutik: H&M, GinaTricot
Inredningsbutik: IKEA
Godis: Choklad
Stad: Stockholm
Dryck: Coca cola
Musik: Skillet, Takida, HIM m.m
Tv-serie: Top Model, One Tree Hill, Desperate Housewives m.m
Film: Kung Fu Panda, Hancock, Striptease m.m
Träning: Löpning ibland.
Bakverk: Kladdkaka, kladdmuffins
Kaffe: Usch, dricker inte ännu.

Jag utmanar: Syrran, Malin, Malin & Sabine



The Sims 2.

Haha, jag upptäckte precis att jag suttit och spelat The Sims 2 i över 2 timmar. :O:P:D Rättare sagt 2 timmar och 30 min. :P Och därmed totalt glömt bort vad klockan är. Och med det så kommer älsklingen hem om ca. 1 timme. :D:D

Och för övrigt så går det jättebra på The Sims 2 för mig. :) Fuskade lite med att fortsätta spela på en figur som redan hade bostad, jobb, vänner osv. Men jag har jobbat upp honom jättemycket. Fått 3-4 förhållanden, fått 3-4 befoganden inom jobbet som läkare. :) Haha

Aja, hur har er dag sett ut?
Ha det bra.
KRAMAR




Torsdag, 21 augusti.

Hej bloggen! =)
Sitter just nu och äter frukost/lunch. :P Älsklingen åkte till jobbet imorse, som vanligt. Jag vaknade när han gick, men somnade om igen. Och vaknade vid 12. Och nu sitter jag här som sagt, med ett par mackor och ett glas jucie.

Idag är det inte mycket planerat, älsklingen har träning ikväll. Och jag ska väl bara ta det lugnt och spela The Sims 2 som älsklingen installerade åt mig igår. :D:D Har nästan alla "avsnitt". ;)

Hur ser er dag ut?
Ha det bra.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du vill helst hålla dig på din kant, för en gångs skull vill du inte lösa dina problem genom delande.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Nymålade naglar. :P







Onsdag, 20 augusti.

Hej bloggen.
Då är även jag vaken och har fått i mig lite frukost så som ett par mackor och ett glas jucie. =) Sitter och tittar på McLeods döttrar och nu började det igen efter reklamen. :)

Idag blir det inte så mycket gjort, tänkt göra några designer och lägga upp bilder på mina nymålade naglar. :D:D Och sen vid efter 16-tiden kommer älsklingen hem. :):) Och som tur är har han ingen träning ikväll så blir en lugn helkväll med mys och eventuellt film. :):)

Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Onsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du behöver intellektuell stimulans för att onsdagen skall kännas riktigt lyckad. Det får fart på dig.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti.

Nu tänkte jag byta om och krypa ner under täcket och tjata på älsklingen att göra desamma. ;) hihi

Imorn kommer bilder på mina nymålade naglar, fransk manikyr blev det. Jättenöjd. Har iofs haft det förut men var grymt länge sen. :P:P

Hoppas ni haft en bra dag
KRAMAR



Designutlottning 10.

Någon som känner sig intresserad av en ny design?
Var då med i tävlingen om denna (bild nedanför).

Skriv en kommentar för att delta.

För att se en förhandgransking av designen, klicka här!

Avslutas: söndag 24 aug kl. 12.00
Viktigt: Blogg- eller mejladress är obligatoriskt för att delta i utlottningen!


Lottningen är nu avslutad och vinnaren är..... Amanda!
Tack till alla som var med och tävlade. =)





HANNAS DESIGN

Hannas design blev klar för ett tag sen, men inte hunnit lägga in den så det blev nu. =)
Önskemål: alla bilderna, texten och färgerna





Tisdag, 19 augusti.

Hej där.
Lite seg uppdatering idag, men det hoppas jag att ni har förstående för. :) Eller hur? Dock ska jag gottgöra er nu tänkte jag, med lite uppdatering och en designutlottning. ;) Spännande va? :D

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, vaknade vid halv 7 då älsklingen åkte iväg till jobbet. Men somnade om och vaknade igen när telefonens alarm ringde vid 9, dock stängde jag av det och somnade om igen. :P Hehe, och vaknade sen vid 12. Och då satte jag på tv, tittade på McLeods döttrar. Och nu är det Smallville på tv som jag titar på, dock reklam just nu. :P

Älsklingen kommer nog hem om mindre än en timme hoppas jag. :) Saknar honom redan. Sen så har han träningn ikväll igen, så då blir det väl mer bloggning. ;)

Nä, nu börjar programmet igen.
Next up, designutlottning. ;)
KRAMAR



Dagens Horoskop, Tisdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Tisdagen börjar ganska trist men utvecklas åt rätt håll. Extra plus för sport och friluftsliv just nu.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti

Nu har älsklingen krypt ner under täcket och ligger och tjatar på mig. Och nu tänkte jag också klä av mig och hoppa ner brevid honom. :)

Imorn blir det bloggande av massor. ;) Och det kommer en ny designutlottning att påbörjas. Den är klar osv. =) Så hoppas ni kikar in imorn och är med i utlottningen. =)

Hoppas ni haft en bra dag
KRAMAR



My day so far. ;P

Helluuuu! =D
Gick som sagt upp strax efter 7 efter att syrran väckte mig genom att tända taklampan. :P Jag klagar inte alls, bara skönt för då kom jag upp tidigare och kunde hinna göra fler saker under dagen. =)

Jag tog en snabbdusch efter att ätit frukost med mamma och tog en promenad med hunden när mamma cyklade till jobbet. Klädde på mig osv. 9.50 gick jag och mormor ner till bussen. Gick lite sakta ner efter som min mormor inte har den bästa konditionen, men det klagar jag inte på. Skönt att inte stressa ner till bussen, en promenad på 1,3 km, på 10 min. + jag såg mig omkring i den fina naturen jag bor i. =) hihi.

För er som vill veta så var jag som sagt in till banken i Gustavsberg för att fixa hjälpa mormor att fixa hennes ID, eftersom det nyligen gått, kom vi därifrån 134 kr rikare men tyvärr utan att ha skickat in ett nytt ID för att banken ville ha ett personbevis på att min mormor är min mormor. Så jag får följa med henne en annan gång in, beroende på när personbeviset som ska skickas efter kommer att ramla ner i brevlådan. =)

Sen efter att vi var inne på banken tog vi en sväng in i djuraffären som ligger precis brevid. Mamma; det ligger där jag försökte förklara. ;) Och jag har hittat mina framtidshusdjur. :D Små dansmöss. Åhh, de var såå sööta. :D Vita var dem med bruna fläckar på. :D:D

Sen gick vi runt där tills vi tog bussen hemmåt. En lyckad resa iaf. :):) Vi gick den långa vägen hem, jag packade om väskan och packade även ner min laptop, som jag för övrigt skriver på nu. ;) Och tog 14.28 bussen till älsklingen. =)

I det skrivande ögonblicket, dricker jag avslagen coca-cola jag fick av mormor och lyssnar på Brolle med tv:n i bakgrunden. Älsklingen är nere på planen och tränar. Och han kommer hem om ca 40 min. :D Jippi, ni anar inte vilken underbar känsla det var att få möta hans läppar igen efter ca 7 dagar ifrån honom. :( Dock blir det otroligt jobbigt när han rycker in i lumpen sen i januari 09. Hur f*n ska jag klara att vara ifrån honom då? :O

Nää, en designutlottning på gång nu igen. =)
Jag önskar er en fortsatt trevlig måndag och en ursäkt för det låånga inlägget. :P
KRAMAR



Måndag, 18 augusti.

Godmorgon bloggen!
Första dagen på länge som jag är uppe så här tidigt, annars har jag gått upp runt 9-10 tiden. Duktiga mig, men kanske för att syrran väckte mig idag med att tända taklampan och efter det kunde jag inte somna om. Så då var det lika bra att gå upp tyckte jag.

Och nu har jag nyligen ätit frukost med mamma som snart ska gå till jobbet. Och jag tänkte hoppa in i duschen en snabbis. Ska senare iväg med mormor till banken och fixa nytt leg till henne, eftersom hennes har gått ut. Och därefter åker jag hem och vänder. Kanske äter någonting för att sen åka till älsklingen. =)

Och just nu fick hunden fick hunden spatt och springer runt i hela huset. :P Haha Och det är dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för dagen. =)

Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Måndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Ingen strålande måndag. Problemen du möter är troligen små men de är många. Stor risk för stress.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti

Nu är det sängdags för mig. Ska upp relativt tidigt imorn, eftersom jag ska följa med momor in till banken för att fixa ett nytt leg åt henne. =) Önska oss lycka till. ;)

Och efter det åker jag hem för att packa väskan och åker till älsklingen. =)=)
Hoppas ni haft en bra dag.
KRAMAR



1 timme kvar.

Ja, då är det mindre än en timme kvar på designutlottningen denna gång. =)
Så vill ni vara med i tävlingen, får ni snabba er.

Klicka här för att komma till utlottningen. =)
En eller fler kommentarer och du är med i tävlingen. =)

LYCKA TILL!!



Gratis Bio


Gratisbio är ett företag där du genom värvade medlemmar reklamlänkar samt nätshopping kan samla massa poäng. Och när du har tillräckligt med poäng kan du växla in dessa emot biobiljetter och presentkort. Och varje månad är du dessutom automatiskt med och tävlar om riktigt stora och dyra priser. :)

400p = 1 biobiljett
1000p = 300:- presentkort
1500p = 500:- presentkort
2000p = 700:- presentkort

Presentkorten som finna att välja bland är;
MC Donalds . H&M . Stadium . Ginza . Åhléns . Vero Moda . Siba . Tailor Store . JC . Triss . Nilson . J-store . Mio . The Body Shop . Degustera . Stockholm day spa - Guldfynd . Birka . Svenska spel . Din sko . Jerns . Kolmården . Nickes.com . Cervera . Travellink . BR-leksaker . Bowling . Twilfit . Radical Sports . Polarn o Pyret . Ur&penn . Skopunkten . CDwow . Tivoli . Ariel Atom . Euro Florist . Bokia . Favoritsaker.se . Formel 1 . Countryside Hotels . Wallmans . Bianco Footwear . RoadRacer . Hotel Legoland . Gallerix . Computer city . Superstar . Esperanto . Panduro . Kicks . Junibacken . Lagerhaus . Hemfrid . Hotelpasset . Skärmflyg . Göteborgs GokartCenter . WAYNE'S COFFEE . Rent a Chef . Sterling . Skyadventures . U-båt . CD inspelning . Flyglektion . Fotosession . Jensens Bøfhus



Glöm inte...

... designutlottningen som pågår fram till kl.20.00 ikväll. :) Så detta är de sista timmarna du kan bli en av de tävlande. =)
Klicka här för att vara med i utlottningen.

<--- Denna design vinner du. :):)



Söndag, 17 augusti.

Hej bloggen!
Fy vad tråkigt väder det är idag då, regn och grått. :( Usch och kallt är det också. *brr* Kikade på termometern när jag käkade frukost och den visade 13 grader ute. :O Helt sjukt ju, jag vill ha tillbaka sommaren.

Idag är planerna inte många, mina föräldrar är inte hemma ännu. Och jag och syster sitter i hennes rum med varsin dator, dricker coca-cola och lyssnar på radio. =) Skönt att inte behöva göra någonting. Älsklingen mailade nyss om intresse på en lägenheten i närheten av där han bor. =) Ska bli kul och se ifall vi får något svar på det. Isåfall kanske det är för mig att flytta hemmifrån. :D Ska bli spännande. :D:D

Hoppas ni får en bra dag.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Söndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du hamnar mitt i andras bekymmer, så till den grad att du inte hinner med några egna. Trist söndag.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Home at last. =)

Hej där. =D
Då är jag och systra min hemma igen, efter 5 timmars barnvaktning. =) Lika kul som alltid med tjejerna, käkade som sagt pommes och hamburgare som går att läsa i föregående blogginlägg. Bloggade från mobilen. :P:P Yeah! Mobilen sa att det inte funkade, men tydligen så funkade det ändå. :P

Och vi tittade på Asterix och Obelix som sagt också, dock tysk dubbning eftersom familjen kommer ifrån tyskland. :P Coolt va. Fast lite jobbigt när de börjar prata tyska och man inte förstår. Eller egentligen borde jag förstå, då jag läste tyska från 6an-9an i grundskolan. Dock hade jag endast G i betyg, så jätteduktig kan jag inte påstå att jag är. :P Haha

Men nu är vi hemma igen. :D:D Borta bra men hemma bäst som man säger. :P Och våra föräldrar är inte hemma, de åkte iväg ut till Kallskär. =) Mysigt för dem, hihi. :D Så jag och syster ska låna deras säng tänkte vi. ;) Och nu åker coca-colan och chips/chezze cruncherz. MUMS.

Och älsklingen sitter fortfarande på bussen hem, den stackaren. :( Jag saknar honom såå just nu. Men förhopnningsvis träffas vi snart igen. <3 Love you!

Ha det bra
KRAMAR



Vb: Blogg 498341

MMS

Hej bloggen! Bloggar ifrån mobilen, därför så dålig kvalité på bilden. Och sitter just nu och tittar på asterix och obelix. Har nyligen ätit mat, hamburgare och pommes. Jättegott. =D Hoppas ni har det bra. KRAMAR




Lite ändringar.

Jag skrev ju förut att jag skulle vara barnvakt ifrån 17-23.30. Men strax innan 16 så ändrades tiderna till 19-00. Så om några minuter blir jag och syrran upphämtade för att vara barnvakt som sagt.

Och älsklingen hade vunnit sin match nere i Malmö med 35-0. =) Grattis till dem. Och nu skulle de käka sen åka hem, och de är väl hemma till 4 inatt. Stackars dem. :(

Men men, nu ska jag byta om lite och sminka mig. Hörs imorn.
Ha en fortsatt bra lördag. =)
KRAMAR



Lördag, 16 augusti.

Hej bloggen.
Grått och mulet väder idag, usch är nog det rätta ordet för det. Har verkligen ingen lust att vara uppe egentligen, vill bara ligga under täcket och sova bort hela dagen. Det skulle vara underbart. :D

Men det kan jag inte göra, eftersom jag är barnvakt ikväll. Ifrån kl.17.00 - ca.23.30. Så det innebär att vi får laga mat åt tvillingarna och lägga dem för natten. Hm, hur ska det gå? ;) Äh, det kommer gå jättebra. :D:D Och förhoppningvis lite tv-tittande och tvspelande under kvällen. :)

Annars så tänkte jag hoppa in i duschen strax, och sen får syrran göra en eller två inbakade flätor på mig. =) Så, kanske hon kan fixa det på tvillingarna ikväll också. ;)

Nä, duschen var det.
Ha det bra
KRAMAR



Dagens Horoskop, Lördag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Äventyret lockar. Du satsar på någonting spännande trots att omgivningen avråder. Intensiv kväll.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



IDAS DESIGN

Då är Idas design klar.
Önskemål: svart, vitt och "guld" bilden och texten.





Fredag, 15 augusti.

Hej bloggen!
Hoppas ni har sovit lika gott som mig, dock har jag lite ont i nacken då jag måste ha legat på något konstigt sätt. :S Men det går nog förhoppningsvis över under denna dag. =) Hade klockan på 10 och då var det sol ute och lika varmt inne som ute, 25 grader. Och nu en timme senare är det blåst och grått. :( Dock lyser väl solen genom ibland. Men inte alls lika motiverande att stiga ur sängen, men är man tvungen så är man. :P Fast egentligen är jag ju inte tvungen, men jag orkar inte sova bort hela dagen som jag alltid annars gör. Fast jag har varit duktig denna vecka och gått upp innan 12 nästan varje dag. :D

Men annars så är det som sagt fredag, och älsklingen jobbar på sitt nya jobb fram till 12. Sen åker hem nog hem till sig en snabbis för att byta om, duscha osv. Sen åker han till Malmö... Match med laget imorn, lördag. Och jag får inte träffa honom fören nästa vecka troligen. Och själv så ska jag inte göra så mycket i helgen, är barnvakt antingen lördag eller söndag. Vi får se vilken dag det blir. Annars så ska jag bara ta det lugnt, som alltid. :P hehe.

Nä, frukost till magen nu.
Ha en bra dag. =)
KRAMAR



Dagens Horoskop, Fredag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du trivs inte alls när du inte får bestämma själv, och det gör att du är onödigt kritisk i vissa lägen.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti

Nu har jag varit uppe allt för länge, igen. :P Att jag inte lär mig. :P:P Men ska upp vid 10 imorn igen, får inte sova allt för länge på dagarna, trotts att jag gåt och lägger mig rätt sent. :P

Men iaf, hoppas ni haft en bra dag.
KRAMAR



Goda nyheter. :D

Min älskling har fått jobb. :D:D Och jag har precis skickat in en ansökan till ett jobb. :D:D Åhh, nu hoppas vi verkligen att jag får det jag har sökt. :D:D Guud så spännande. :D:D

Vad jag har sökt berättar jag för er när jag själv vet om jag fått jobbet eller ej. =)
Så ingen idé att tjata.

Håll tummarna för mig nu!! :D:D:D:
KRAMAR



Vinn ett presentkort på 700 kr i valfri affär.

"Maria har nu startat en tävling i samarbete med Gratisbio där ni kan vinna ett superpresentkort a. 700:- , Gratisbio är en sajt där ni kan samla till gratis biobiljetter och presentkort. Var med och tävla du också!"



Jennifer Aniston

Född: 11 februari 1969, Kalifonien 39 år.
Dejtat: Brad Pitt, John Mayer, Owen Wilson.
Känd för: Skådis som fick sitt genombrott i Vänner. Varit gift med Brad Pitt och Vince Vaughn. Gudmor åt Courteney Cox dotter.
Medverkat i: The Break-Up (2006), Bruce Almighty (2003), Rock Star (2001) m.m



Dagens Outfit, 14 augusti.



♥ Klänning, Haléns
♥ Leggins, Åhlens
♥ Sidenband, annan top



Storm?!

Herregud, vad det blåser ute alltså. Man kan ju tro att det är storm på gång ju. :S Lite läskigt, för vi har ett par riktigt stora träd runt vårt hus. Och tänk om de går av och ramlar rakt ner på huset. :O Fast så mycket har det aldrig blåst här, ännu. Peppar peppar, ta i trä. Som man säger. :P

Men iaf, tog ju en promenad med hunden. Håll bokstavligen på att blåsa bort. :O Och mitt hår stog åt alla håll och kanter. :P Så nu ser håret hemskt ut, haha

Men nu, dagens outfit ska fixas. :) Redan tagit kort, men ska fixa till det i PS3. =)
Ha det bra
KRAMAR




Over and out. :P

Då är frukosten på väg ner i magsäcken. :P Blev rostat vitt bröd med skinka och ost på. :D Och till det en mugg svartvinbärs te. :) Jättegott, dock är téet lite för varmt så jag dricker det strax då det kylts ner lite.

Och nu en promenad med hunden. Sen kommer dagens outfit upp. Mycket roligare att planera ut kläder, trotts att man går hemma. Man känner sig så glad. :D Haha, och det behöver jag göra då jag inte kommer få träffa mitt hjärta fören nästa vecka någon gång. :( Han har träning ikväll, och imorn åker han till Malmö för att ha match med sitt lag.
Lycka till där nere, älsk!

Ha det bra. =)
KRAMAR



Ett tips till dig...

... som ofta läser och gillar min blogg är att lägga till mig i bloggkoll. =)
Ett bra vertyg för dig att hålla koll på dina favoritbloggar, och inte missar ett enda inlägg. =)

Klicka på bilden under för att börja premenurera på min blogg.
(skriv gärna om du redan gör det också, eller la till mig nu)

Bloggkoll



Torsdag, 14 augusti.

Hej bloggen.
Japp, idag är jag vaken relativt tidigt. Trodde inatt att jag skulle sova längre eftersom jag satt med datorn i knät i sängen fram till klockan 1.00. Men here i'm. :D:D Dock känns det lite i ögonen att jag endast har sovit 8-9 timmar. Men ähh, jag gör inget speciellt idag så det gör ingenting. Man sover ju bort hela dagen annars, som min syster just nu. Sussar fortfarande. Ska strax upp och väcka henne. Ja, jag ligger fortfarande i sängen också. :P Med hunden över fötterna. Hehe.

Annars så blir det inte så mycket gjort idag, bror åkte idag till Åland på träningsläger med sitt innebandy lag. Hoppas han får det skoj där. :) Och att jag får lite godis när han kommer hem. :D hihi.

Nä, frukost nu. Sen en promenix med hund. =)
Hur ser er dag ut?
KRAMAR



Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Just nu är du ganska negativ till de förslag du får. Du känner inte att andra förstår dina behov, inte alls.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Designutlottning 9.

Någon som känner sig intresserad av en ny design?
Var då med i tävlingen om denna (bild nedanför).

Skriv en kommentar för att delta. För att öka chansen att vinna, skriv fler kommentarer.

För att se en förhandgransking av designen, klicka här!

Avslutas:
söndag 17 aug kl. 20.00
Viktigt: Blogg- eller mejladress är obligatoriskt för att delta i utlottningen!

Lottningen är nu avslutad och vinnaren är..... Annelie!
Tack till alla som var med och tävlade. =)





Audrina Patridge

Riktigt snygg klänning som Audrina här har på sig. :D
Eller hur, Hiss eller Diss?



Föresten..

... så stannar jag uppe ett litet tag till. :P Liksom, varför sova när jag ändå kan blogga och läsa runt på internet? :D Och desutom har jag ändå inget att göra imorn. :D:D

Så, mig slipper ni inte så lätt. ;);) Höhöhöh
KRAMAR



Natti.

Nu ska jag hoppa i säng, är trött faktiskt. Trotts att jag gick upp vid halv 1 idag. Men men, har ju cyklat fram och tillbaka till ica idag. + en lång promenad med hunden på kvällsqvisten. Och en kortare efter frukosten. :P

Så, godnatt.



Dagens Outfit, 13 augusti.



♥ Diesel top, Bulgarien
♥ Vita shorts, H&M



Done..

Då är jag nyduschad, sminkad osv. :P Alltid lika skönt att känna sig fräsh. :D:D Eller hur? Så nu ska jag dra med syster till ica, måste köpa hem mjölk och vaniljsocker.

Dagens outfit kommer senare också. :) Var ett tag sen, men det är för att jag bara går hemma hela dagarna i mjukis/shorts och linne. Så det blir inte lika kul att fota då. :P hehe.

Hoppas ni har det bra
KRAMAR



Veckansblogg hos SveaJ. :D

Igår så blev jag veckans blogg hos SveaJ. :D
Jättekul och hon skrev en sån gullig motivation också. :D
Tack, tjejen. :):)




Onsdag, 13 augusti.

Hej bloggen.
Solen skiner ännu idag, och det är ju faktiskt riktigt varmt ute. :) Dock inget väder för sol och bad, då det blåser rätt bra och solen är inte så jättestark idag och vattnet har ju kylts ner nu när det regnat ett tag. :(

Annars så gick jag upp vid halv 1 idag. :) Skönt, eftersom jag faktiskt var uppe före 11 igår. :) Hade iofs klockan på 10 idag också, men snozade vidare. ;) Ni vet, man trycker en gång var tionde minut och sen när man tryckt 6 ggr har det redan gått en timme. :P hehe

Men idag ska jag inte göra så mycket heller, måste ner till ICA för att köpa hem mjölk och vaniljsocker. Det är slut här hemma. :P Och vaniljsocker måste man ha om man ska baka, fast det orkar jag inte idag då jag har bakat de senaste 2-3 dagarna. :P + gjort middag. :P hehe. Men jag har tänkt fixa några designer + förhopnningsvis lägga ut en design för utlottning. =) Spännande va?

Vad gör ni idag?
KRAMAR



Dagens Horoskop, Onsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Onsdagen handlar mycket om praktiska saker som måste göras och andras bekymmer som du tar tag i.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



LINAS DESIGN

Jag gjorde Linas förra design, och nu ville hon byta lite saker. =)
Önskemål: gul och rosa, + bilderna samt texten.





Home alone..

Mamma och syster åkte precis iväg till hennes innebandy träning. Och bror åkte iväg med en kompis och hans familj till sandhamn för middag. :) Kul för honom. :D

Annars så sitter jag här, ska strax ge hunden mat och ta en promenad med honom. Sen tror jag att jag ska fixa några designer, igen. :P

Johan, jag saknar dig. :(



Dagens Horoskop, Tisdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

En helt vanlig vardag väntar. Inget särskilt händer, utom att du får en del kritik som känns helt obefogad.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Tisdag, 12 augusti.

Hej bloggen!
Haft en likabra natt som mig? Ja, det får vi hoppas på. :) Synd bara att jag inte har älsklingen att somna och vakna brevid. :( Saknar honom sååå!! :'( Men annars så måste man klara sig ensam någon gång också trotts att man är sällskapssjuk, vilket jag är alltså. :P Märks ju direkt när hunden kommer in också. :D Haha, han är nog lik mig. Vill alltid ha någon i närheten. Han är så söt. :D

Men idag då, mamma jobbar och slutar mellan 13-15 tror jag det var. Syrran ligger och sover trotts att hon sagt att hon måste börja vända tillbaka på dygnen nu när hon snart börjar gymnasiet. :P Lycka till säger jag bara. Hon var vaken när jag somnade strax innan 1 inatt.

Annars så har jag inte tänkt göra så mycket idag, leta lite jobb. Satt igår kväll länge och letade, men hittar inget som intresserar mig. Och jag vill jobba med något som intressant för mig, inte bara ta ett jobb för att ha ett. Iofs handlar det förståss också om pengar. Men jag skulle plåga mig själv om jag inte sökte/hittade något som jag tror kan vara kul för mig. + att jag och älsklingen satt och letade lägenhet. =) Hittade en i Kista, med en hyra på 7.900 kr. Känns lite väl mycket, men eftersom det är Kista så får man nog ta det. Och enligt ritning och bilder verkade den jättefin. :D Bara ett problem, ingen av oss har fast inkomst vilket man är tvungen att ha för att hyra den lägenheten. :(:( Så vi får nog leta vidare...

Men men, ha en bra dag. =)
KRAMAR



Recept - Vaniljkaksmuffins.

Syrran ville pröva en grej med receptet för kladdkaksmuffins, att ta vaniljsocker istället för kakao. Sagt och gjort. Efter middagen bakade vi alltså vaniljkaksmuffins som vi har döpt det till.

Och resultatet blev faktiskt godare än vad jag hade trott mig. Och mycket socker innehåller dessa kan jag lova, hehe. ;) Men iaf, gillade ni kladdkaksmuffins så är detta något ni måste prova också. :D:D Så, jag skriver receptet här igen. Dock utan kakao alltså.

Tid: 25 min varav 10 i ugn
ca.16 st

Du behöver:
2 ägg
2½ dl strösocker
1 krm salt
4 msk vaniljsocker
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält margarin/smör

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader, placera upp muffinsformarna på en plåt.
Smält margarinet och låt det svalna.
Vispa ägg och socker, vispa ner vaniljsocker, salt och bakpulver.
Tillsätt sist vetemjöl och margarin.

Vispa ihop till en jämn smet och klicka ut i formarna.
Grädda mitt i ugnen, 200 grader i 10 min.
Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så att de inte blir hårda.

Lycka till! =)




Recept - Pasta med skinksås.

Till middag gjorde jag som rubriken lyder, pasta med skinksås. Jättegott faktiskt, och efter många om och men så lyckades jag göra rätt. Kan tala om att jag gjorde två försök och lyckades på det andra, eller det var inget fel på receptet. Utan jag som läste lite fel. :P Jag tog dl istället för msk. Men som min mamma sa, man lär sig av sina misstag. :P Helt klart alltså. =)Men iaf, här kommer receptet för er som är sugna. =)

Tid: 10 min
ca. 2 portioner


Du behöver:
2 ½ msk vetemjöl
ca 4 dl mjölk
1-3 msk grädde eller margarin
1 tsk salt
½ krm malen vitpeppar
kassler eller rökt skinka
pasta

Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Skär kassler i tärningar.

Vispa ut vetemjölet med lite av mjölken och vispa i resten av mjölken. Tillsätt grädde eller margarin.
Sätt på plattan och koka upp under omrörning. Låt koka ett par minuter.
Tillsätt kasslertärningarna och låt koka ytterligare ett par minuter.
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt också gärna 2 dl riven ost.

Lycka till!


(bild från recepten.se)



Ny kategori.

För er som har sett så har jag idag, nu ikväll, lagt till en ny kategori. Recept, ja där kommer jag lägga mina recept som ni läsare vill ha och som jag gillar och tycker ni bör pröva. ;)

Läs och njut. ;) Och lycka till om ni vill prova någonting. :D
Skriv gärna om ni prövat något recept och säg vad ni tycker om det. =) Alltid lika kul.

LYCKA TILL! =)



Recept - Kladdkaksmuffins.

Tänkte dela med mig av receptet till kladdkaksmuffinsarna jag och älsklingen gjorde igår. =) För några av er läsare ville gärna ha det och eftersom receptet till kladdkakan jag skrev förut blev mycket omtyckt så kör vi detta recept också. :)

Tid: 25 min varav 10 i ugn
ca.16 st

Du behöver:

2 ägg
2½ dl strösocker
1 krm salt
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält margarin/smör

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader, placera upp muffinsformarna på en plåt.
Smält margarinet och låt det svalna.
Vispa ägg och socker, vispa också ner salt, kakao och bakpulver. Tillsätt sist vetemjöl och margarin.

Vispa ihop till en jämn smet och klicka ut i formarna.
Grädda mitt i ugnen, 200 grader i 10 min.
Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så att de inte blir hårda.

Lycka till! =)




Måndag, 11 augusti.

Hej bloggen.
Älsklingen åkte med 13-bussen och självklart följde jag honom till busshållsplatsen för en "avskedspuss". =) När vi ses igen blir svårt att säga, han har träningar under veckan och sen skulle han hjälpa sin syster att städa hennes gamla lägenhet på onsdagen. Och på fredag åker han med laget ner till Malmö för att spela match. Så antingen blir det att jag åker på onsdag eftermiddag/kväll. Eller torsdag. Dock blir det ju att jag åker hem på fredagen efter han då åker till Malmö som sagt. Men men, vi får se.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, syrran tjatar om att vi ska ner till ICA för att köpa lite ingredienser till bakning. Hon vill nämligen pröva på att göra kladdkaksmuffins utan kakao och då istället med vanlijsocker. :P Vi får väl se hur det smakar.. :P Haha. Och när vi ändå ska ner dit så tar vi med oss lite flaskor att panta. + man tjänar lite på det också. :)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag. =)
KRAMAR



Dagens Horoskop, Måndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Måndagen blir rörig. Du går din egen väg och andra reagerar starkare på detta än du hade väntat dig.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Ett tips till dig...

... som ofta läser och gillar min blogg är att lägga till mig i bloggkoll. =)
Ett bra vertyg för dig att hålla koll på dina favoritbloggar, och inte missar ett enda inlägg. =)

Klicka på bilden under för att börja premenurera på min blogg.
(skriv gärna om du redan gör det också, eller la till mig nu)

Bloggkoll



Jag har också sett att mina prenumeranter har stigit. :D Härom dagen så var det 13 och nu helt plötsligt är det 16 st. :D:D Jättekul, så jag får ta och välkommna de 3 nya läsarna hit och hoppas ni kommer fortsätta gilla det jag skriver här i bloggen. Ni vet väl också om att ni gärna får ge mig nya idéer om vad ni vill läsa här i. =) Känner bloggtorkan är på väg. :( Såå, kom igen nu. :D:D



Next up

Nu ska jag fortsätta titta på Tyst Vittne som pågår på 4an, dock nyheter och reklam före. :P Efter att det är slut så blir det nog sängdags tror jag. Älsklingen åker hem imorn. :( Vet dock inte om jag ska följa med eller stanna hemma... Vi får se under morgondagen.

Och så kan jag tala om för er att det kommer en designutlottning att påbörjas imorn, kul va. :D Så denna gång hoppas jag många är med. Och ni får gärna tipsa andra om min designhjälp. =)=)

Annars så får jag hoppas att ni haft en bra dag, för det har jag. <3
KRAMAR



Kladdkaksmuffins. :P

Under dagen har jag inte gjort så mycket, umgåts med en kittlandes pojkvän. :P :D Hehe, man kunde nog höra mina skratt och skrik lång väg. Ni hörde va? ;) Annars som sagt, inte mycket.

Joo, vi bakade. :D Förvånadsvärt va? :D Ohja, och idag blev det kladdkaksmuffins. Skriver gärna receptet här på bloggen om ni är intresserade att prova själva. :D Och detta är grymt gott. Lite roligare än vanliga (oftast torra) muffinsar. =)


(bild tagen av mig)



Söndag, 10 augusti.

Hej bloggen.
Det var sol imorse när jag vaknade brevid älsklingen. :) Men nu verkar den ha gått i moln, tråkigt. Jag vill ju ha sool. :D:D Annars så blir det inte så mycket gjort idag, bara ta det lugnt tillsammans med familj och pojkvän.

Tänkte bara ge er en liten uppdatering, så inte tror jag har dött. :P hehe, men iaf jag lever som sagt. ;) Njuter bara av tiden med älsklingen. :D

Hoppas ni får en bra dag. =)
KRAMAR



Natti.

Nu har älsklingen kommit och vi har ätit lite gott och druckigt lite gott. =) + lite kräftor.
Så nu ska vi krypa ner i säng. =)

Godnatt på er.
KRAMAR



Phuu, äntligen. ;P

Nu kan jag sätta mig i lugn och ro en stund vid datorn, äntligen. :P Har haft fullt upp i princip hela dagen. :P Vaknade ju vid ca.9 käkade och duschade. Satt iofs vid datorn tills de andra kom upp. Och strax därpå började jag rensa mitt akvarium. ALLT blev rensat, allstå nytt vatten i och tvättade stenar.

Så rent om akvariet är just nu, har det nog inte varit på jag vet inte när. :P Typ aldrig.. Joodå, när jag fick det såklart. Haha. Så detta har tagit sin lilla stund, hela dagen vill säga. :P Men nog f*n vad det nödvändigt alltså.


mitt bland allt rensade. :P


alla småstenar rensade, bara i med vatten och fiskar + växter och stenar. =)



Dagens Outfit, 9 augusti.



♥ Linne/Top, Halens
♥ Leggins, Gina Tricot



Back

Dåså, det blev en dusch först istället. :P Och det behövdes verkligen. :D:D Mitt hår blir så fettigt fort, någon som vet vad man kan göra åt det? =)

Iaf, nu frukost. Magen skriker ännu mer nu innan duschen, illa, illa. ;P

Vad gör ni för tillfället då?
KRAMAR



Lördag, 9 augusti.

Godmorgon bloggen. =)
Många kanske undrar vad jag gör uppe så här tidigt en lördag, men det ska jag tala om för er är att jag inte orkar sova bort hela dagen. Har en del saker att göra innan älsklingen kommer. Iofs kommer han ikväll men jag vill ändå ha fått gjort någonting under dagen. :)

Annars så lyser solen in emellanåt. :P Härligt, dock inget solväder. Det blir det nog inte mer i år skulle jag tro. :( Inget badväder heller... Synd att sommaren alltid ska vara så kort. :( Syns länga vägar att hösten är på väg, björken tappar alla sina löv, det regnar dagar ut och dagar in m.m. :(

Men men, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det frukost. Eller frukost kanske först, min mage skriker efter mat nämligen. :P Så blir det nog. Och därefter ska jag ta tag i mitt akvarium för att rensa det. Ett MÅSTE idag, annars dör dem och det vill vi ju inte. ;)

Hoppas ni får en bra lördag. =)
KRAMAR



Dagens Horoskop, Lördag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Din lördag passar fint för nöjen. Kärlekslivet däremot krånglar och kan ge dig rejält med huvudbry.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



natti

Nu tänkte jag hoppa i säng. :) Inte sova allt för länge imorn, MÅSTE rensa akvariet. Mina fiskar kommer att dö annars ju. :( Och sen måste jag duscha, osv. :P + städa rummet (igen)

Så godnatt på er. :)
KRAMAR



DENNIS DESIGN

Ännu en design klart, denna gång Dennis. =)
Önskemål: bilden, namnet och adressen + svart och vitt





DANIELAS DESIGN

Då var också Danielas design klar. :)
Önskemål: filmremsan, svart och vitt, hennes namn och bloggadressen





ZANDRAS DESIGN

Då var Zandras design klar.
Önskemål: benvit bakgrund och brun text, hennes namn och "ny stad nya möjligheter"





Dagens Horoskop, Fredag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du behöver fest och glädje, glamour och glitter. Då mår du som bäst. Rätt fredag för ett bra dansgolv.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Fredag, 8 augusti.

Godmorgon bloggen. =)
Eller nja, eftermiddag rättare sagt. Men jag gick upp vid 12 så det är relativt fortfarande morgon för mig. :P Hehe. Och fredag är det igen, veckorna går sjukt snabbt eller hur?

Idag är det inte mycket planerat, rensa akvariet hade jag tänkt. Men innan det ska jag göra några designer. Har en väldigt lång kö just nu. Så lika bra att göra klart några då. =) Så när jag ändå håller på med designer, så tveka inte att maila mig om du vill ha hjälp med en idag. Kika in här för att läsa mer om min designhjälp.

Ja, så ser väl min dag ut iaf. Pappa och bror kommer hem ifrån jobbet snart skulle jag tro. Och mamma har nyligen också kommit hem. Snart alla samlade. Vet inte när jag var hemma sist med hela familjen. :P Haha.

Hur ser er dag ut då?
KRAMAR



Ett tips till dig...

... som ofta läser och gillar min blogg är att lägga till mig i bloggkoll. =)
Ett bra vertyg för dig att hålla koll på dina favoritbloggar, och inte missar ett enda inlägg. =)

Klicka på bilden under för att börja premenurera på min blogg.
(skriv gärna om du redan gör det också, eller la till mig nu)

Bloggkoll



Bokrecension - "En shopaholics bekännelser"

Läste för några dagar ut Sophie Kinsellas bok "En shopaholics bekännelser" och tänkte nu ge er en recension av den. =) Kul va? ;) Iaf, som sagt boken är skriven utan Sophie Kinsella som har skrivit en hel del böcker. Och en duktig författare är hon också. =)

Jag har faktiskt fastnat på hennes böcker, eller ja iaf läst 3 med denna, men fler blir det lovar jag. Bara jag har pengar och är i närheten av en bokhandel. ;);) hihi. Jag gillar hennes sätt att skriva böckerna, för hon skriver i "jag-form". Lite jobbigt när man började läsa hennes böcker men man vänjde sig snabbt och det är ju tur det. Svårt att läsa en bok om man inte förstår riktigt. :) Eller vad säger du? (hittade ingen bra bild som var stor nog, så ni får ursäkta för det suddiga, huvudsak ni ser motiv och färg på boken. :P)

Betyg: 4/5

Handling:
Rebecca Bloomwood har en fantastisk våning i ett av Londons trendigaste områden, en hel hop glamourösa vänner, och en garderob som är fullproppad med moderiktiga plagg. Det enda problemet är väl att Rebecca egentligen inte har råd med något av detta. Hennes arbete som reporter på en finanstidning tråkar inte bara ut henne, det är också väldigt dåligt betalt. Och på sista tiden har Rebecca gång på gång fått påminnelser på räkningar som hon inte kan betala. Hon försöker skära ner på sina utgifter, skaffar sig till och med ett extrajobb. Men alla försök misslyckas. Rebeccas enda tröst är då att shoppa... bara köpa nåt litet... något som hon känner att hon måste ha. Kan Rebecca Någonsin fly från sin drömvärld, hitta äkta kärlek och återfå kontrollen över sina kreditkort?



Kung Fu Panda

Handling: Gladlynt, stor och lite klumpig är han, Po, världens största Kung Fu-fantast.Ingen av dessa egenskaper är ju inte direkt någon fördel i hans jobb, som består av att laga mat och servera i familjens nudelrestaurang sju dagar i veckan.En dag förändras hans liv dock drastiskt, då han oväntat blir utvald att studera Kung Fu under den legendariske mästaren, Shifu, tillsammans med sina idoler , De Fruktade Fem.Oväntat får de snart användning för sina kungskaper - Fredens Dal, måste räddas från en ondsint inkräktare, snöleoparden Tai Lung. Kan Po rädda alla från detta hot och kommer hans dröm att bli en Kung Fu-mästare blir verklighet?

Genre: Animerat/Familjefilm




Skådespelare(röster):

♥ Jack Black - Po
♥ Dustin Hoffman - Shifu
♥ Angelina Jolie - Tiger
♥ Lucy Liu - Ormen
♥ Jackie Chan - Apan
♥ Seth Rogen - Syrsan
♥ David Cross - Tranan
♥ Ian McShane - Tai Lung

Jag älskar sånna här filmer. :D:D Ni måste bara se den alltså. Och dem bästa skådespelarna gör röster till dessa coola djur. :) Dock tycker jag att de kunde gett syrsan och tranan lite mer repliker. Men men. :P:P Se denna film måste ni iaf. :D:D

Betyg: 5/5



Natti?

Just nu sitter jag och systra min vid tvn och tittar på "Kung Fu Panda". Andra gången jag tittar på den faktiskt, men jag får aldrig nog helt enkelt. :P Älskar tecknade/animerade komdier. Gör inte ni? ;)

Imorn är det fredag, och första gången på länge som jag inte har planerat att åka till älsklingen. =( Lite tråkigt faktiskt, men eftersom jag var där nästan en hel vecka... Men jag kanske åker på lördag istället, så att jag är hemma hos honom tills hans match är över och han också är hemma. Men det är bara lite tankar. Kanske blir jag hemma hela helgen. Vi får se helt enkelt. =)

Annars så har jag tänkt fixa några designer imorn och en designutlottning är på sin plats. =) Eller vad säger ni, läsare? Och juste, akvariet måste rensas imorn eftersom klädrensningen tog hela denna dag. :P Nä, nu ska jag kika lite bloggar samtidigt som jag tittar på film fortfarande. =)

Hoppas ni haft en bra dag.
KRAMAR



Garderobresning. :P

Har tagit mig hela dagen att rensa garderoben alltså. Väldigt mycket kläder som jag inte kan ha eller som är för små/stora. Så nu är det bortrensat och lite bättre vikning och sortering i min garderob. Vist ser man skillnad? :D





Strömavbrott.

Precis haft ett litet kort strömavbrott hos oss. Faktiskt skönt när strömen går men gud så "handikappad" man känner sig. :P hehe, lekte lite med hunden också. Vi har nämligen en discolampa vid mamma och pappas dator. Och syrran lös med ficklampa på där och hunden jagade de små vita prickarna. Haha.

Nu ska jag fortsätta titta på Melinda, hon som pratar med spöken. ;)

Ha det bra
KRaMAR



Lite uppdatering.

Nu har jag rensat klart garderoben, före och efter bilder kommer strax. ;) Och när jag blev klar med den så satte jag mig här för att uppdatera min designhjälp. Eftersom jag får en del mail som är lite oklara.

Så därför tänkte jag ändra lite grann och skriva lite lättare så alla förstår.
Vill du ha hjälp med din design? Kika in här. =)



Dagens Horoskop, Torsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Torsdagen blir trevlig om du kan umgås med vänner. På egen hand fokuserar du hela tiden på problem.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Torsdag, 7 augusti.

Hej bloggen.
Förlåt att jag har varit lite seg på att uppdatera idag, men nu äntligen kommer det. ;) Tyvärr ännu en dag med regn, så jag har passat på att rensa min garderob, slänger lite kläder och sorterar lite grann. :P Går hitills bra. Och fått ihop på papperspåsar med kläder som ska slängas eller ges bort. =) Någon som vet vart man ger kläder om man vill skänka bort de till barn som bor i det fattiga länderna? En god gärning vore på sin plast. =)

Annars så vaknade jag vid halv 12. :P Käkade frukost och tittade på "Anastacia", gammal Disney film. :) Och sen började jag som sagt med garderoben, har också tänkt att jag ska hinna med att rensa akvariet mitt. Men kanske gör det imorn istället, vi får se.

Jag hoppas ni haft en bra dag hitills i regnet. ;)
KRAMAR



Natti natti.

Nu tänkte jag hoppa i säng. Ensam. :(:( Hatar att sova ensam.... Men jag får försöka somna ändå. (har alltid radion på, hatar när det är tyst + alltid en lampa som lyser.) Så jag hoppas ni haft en bra dag. Sov gott. =)

KRAMAR



Spindel i sängen. :P

När min familj åkte ner till Värnamo över helgen förra torsdagen och sen åkte jag på fredagen till älsklingen, så lovade mamma mig att hon skulle köpa med sig en apa hem ifrån Kolmården, som de skulle gå på också när de åkte ner. Men i oturen så fanns det inga roliga apor där. :( Så när jag kom hem idag så hiitade jag ett gosedjur på min säng, brevid min Me-To-You-nalle som jag fick av älsklingen på alla <3 dag.

Och kan ni gissa vad för gosedjur som låg där? Joo, en spindel!! Jag som fullkomligt HATAR spindlar!!! Och vem var det som kom på idéen om inte min lillasyster...... Men jag måste erkänna att denna spindel var lite charmig. ;) hihi Och jag har tur kanske jag övervinner min rädsla/fobi för spindlar. :P *or not*




En ensam ros..


(bild tagen av mig)



Home again.

Jahapp mina läsare, då är jag hemma igen. Eller var det till halv 4 iaf. Inte orkat plocka upp datorn och sätta mig för att skriva, istället satte jag mig vid tvn för att titta på Top Model och därefter Pussycat Dolls. =)

Och nu står plåten med pannkakssmeten i ugen. ;) Japp, ikväll blir det ugnspannkaka. MUMS. Kommer inte ihåg när jag åt det senast faktiskt, så sjukt länge sen är det. Sen ikväll är det inget planerat, antar tv-tittande om det finns någonting bra på den. Annars bloggning.

Hur ser er kväll ut?
KRAMAR



Onsdag, 6 augusti.

Hej bloggen.
Precis käkat en smörgås och ett glas jucie. + en mumsig kaka eller två. ;) hihi. Älsklingens "mamma" bakade igår var det, och hon gör så otroligt goda kakor och bullar. + maten ska vi inte tala om. Inte snabbmat här inte. ;)

Idag då, mulet och tråkigt trotts att solen kikade fram en liten stund. =) Hoppas den fortsätter med det. Jag börjar bli trött på regn och att sitta inne bara. Men men, det är så vädret vill tydligen.. Inget speciellt händer idag, tänkte ta mig hemmåt senare idag. Har varit här sen i fredags så dags att röra sig hemmåt nu tycker jag. Dock vill jag inte det... =(

Hur ser er dag ut?
KRAMAR



Dagens Horoskop, Onsdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Lite kärlekstrassel tar ner helhetsintrycket men egentligen blir onsdagen underhållande och trevlig.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Filmtjam. :P

Då har denna dag också gått. Kanske åker hem imorn, beror på om älsklingen följer med ut. Vill inte sova själv. =(( Annars så tänkte vi krypa ner under täcket och titta på film, förhoppningsvis Bad Boys & Bad Boys II. Om VLC vill läsa DVDskivorna vill säga. :P

Så önska oss lycka till, så önskar jag er en godnatt. =)
KRAMAR



Allsång på Skansen

Ikväll är det säsongens sista avsnitt av Allsång på Skansen. =( Vilket betyder att hösten närmar sig..... Lääskigt. ;) Någon som vet vilka det är som ska uppträda ikväll? Och självklart är det Morden i Midsomer som ses efter Allsång på Skansen, eller hur?




Tisdag, 5 augusti.

Hej där.
Bloggen har legat på lågvarv denna dag också. Jag tror bestämt det är vädret som gör att jag inte har någon som helst lust med någonting. Har idag också bara legat i sängen och tittat på tv. Grymt skönt om ni frågar mig. ;) Var iofs upp till ICA förut en snabbis, vilket är det enda jag gjort idag typ. :P hehe.

Jag skulle faktiskt behöva lite bloggtips, alltså nya bloggar att läsa. Så vilken är er favoritblogg? =) + något speciellt ni vill läsa i denna blogg. Börjar få ont om idéer om vad jag ska skriva. :P

Hoppas att ni haft en bra dag.
KRAMAR



Dagens Horoskop, Tisdag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du behöver avkoppling och nöjen. Stressar du kan du sabotera en i övrigt riktigt angenäm tisdag.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Måndag, 4 augusti.

Hej bloggen.
Inte så mycket skrivande idag, destomer bloggdesigner. Eller hur. Var tvungen att göra några st, då listan är rätt lång just nu och jag har inte så mycket inspieration just nu känner jag. Hoppas dock på att den kommer strax igen.

Är fortfarande hos älsklingen i Märsta, vet inte när jag åker hem. Kanske någon gång i veckan, eller efter helgen då han har match på lördag igen. Vi får se helt enkelt. Annars så har jag inte gjort så mycket idag, förutom designerna som ligger upp, jag har också fixat till vinnaren av den åttonde designutlottningen som Malin vann. Bild på den kommer strax också.

Jag har varit helt slut idag, dock har jag inte gjort någonting jobbigt för att vara trött på hela helgen. Förutom matchen jag var på i Tyresö i lördags. Kanske blev trött av det och gjorde ingenting igår. Och sen kan det ju vara vädret annars. Regnade ju rejält förut idag, strax innan middagstid. Mjo, jag tror att det är vädret som gjort mig så trött den här dagen och mesta dels legat i sängen och tittat på tv.

Hoppas iaf att ni haft en bra dag.
KRAMAR



ZIZZAZ DESIGN

Zizzaz design också klar. =)
Önskemål: bilderna, hennes namn och färgerna.





SOFIAS DESIGN

Då är ännu en till design klar, denna gång Sofias. =)
Önskemål: bilderna, sitt namn och blått.





EMMAS DESIGN

Då är Emmas design klar.
Önskemål: liknande Saras, dock med emmas egna bilder och texten "i huvudet på emma"





Dagens Horoskop, Måndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Småsaker irriterar dig och trots en i grund och botten trevlig måndag kan du inte koppla av. Trist.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



natti.

Har nyligen börjat att se på "Kung Fu Pandan". Och tänkte nu bara stänga av min laptop. =) Imorn åker jag eventuellt hem tror jag. Vi får se.

Önskar er en godnatt, hörs imorn.
KRAMAR



Glöm inte...

...designutlottningen som pågår till 20.00 ikväll, den 3 augusti. =)
Klicka här för att komma till utlottningen direkt.

Lycka till!!



Genom trädkronorna skiner solen.


(bild tagen av mig under dagen i Flen)



Dagens Horoskop, Söndag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Din söndag blir utåt sett underhållande och trevlig, men du har en tendens att söka efter det negativa.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Segern är vår. =D

Då är jag tillbaka vid datorn, blev ingen mobilbloggning som jag skrev om igår. Orkade bokstavligen talat inte när det väl kom till kritan. :P Men jag hoppas ni har klarat er ändå, vilket jag tror säkert ni gjort också. :)

Åkte med 14.19 bussen hemmifrån (ja, mitt andra hem här hos älsklingen). Kom till planen där de skulle spelas strax innan 16, eftersom de alltid samlas två timmar innan avblåsning för att kunna prata ihop sig, byta om och värma upp. =) Jag köpte också en sallad på vägen dit som jag satt och mumsade på i halvtid av matchen. Och själva matchen i sig var väl helt okej, dock kunde Arlanda Jets (älsklingens lag) gjort bättre ifrån sig. Men till slut så vann de matchen, dock på håret kan jag tala om då de låg under ett tag med 7-16. Men de gick om och vann som sagt med 32-28. En mycket jämn match ändå faktiskt.

Och efter slutsignal åkte jag och älsklingen till MAX vid centralen för lite middag. Älsklingen hade ju inte ätit någonting sen frukosten, förutom kexchokladen där i halvtid. Så hungrig var han och jag med då salladen inte var mycket till mat. :P hehe.

Och nu sitter jag här som sagt efter denna regniga dagen och jag hoppas ni haft en bra dag, trotts regnet. :(
KRAMAR




Lördag, 2 augusti.

Hello.
Regn utanför fönstret idag, bra för naturen men inte bra för mig och älsklingen som ska iväg på amerikansk fotbolls match snart i eftermiddag. Då får det gärna sluta regna. =) Aldrig kul att spela/titta på när det regnar. Men men, det är vädrets lag. :P

Annars som sagt endast match på schemat idag, åker vid 14.19. Matchen börjar 18.00, men de samlas två timmar före, alltså 16.00. Och matchen pågår i ca.2½ - 3 timmar. Därefter blir det käk någonstans förhoppningsvis och sen hemmåt.

Och jag ska försöka mobilblogga under dagen, testade ju igår lite grann. Men funkade tydligen bara med att man måste skicka in en bild samtidigt. Men jag har för mig att det ska gå utan.. Men aja.

Hur ser er dag ut?
Ha det bra. =)
KRAMAR



Dagens Horoskop, Lördag.

Tvillingarna
22/5-21/6

Du har roligt under dagen men tappar orken ganska tidigt på kvällen. Med god planering en fin lördag.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



Natti.

Såg som sagt på Hancock nu ikväll. :) Resencion ligge uppe här på bloggen. =)
Och nu tänkte jag hoppa i säng, får se om jag lyckas övertala älsklingen också. ;)

Imorn åker jag till Tyresö vid 13.30-14.00. Vet inte exakt, men vi får se. Har tänkt att läsa lite om mobilbloggning också, så ett litet mobilinlägg kommer nog under morgondagen. :):) För er som vill veta hur man gör, läs här!

Annars har jag inte så mycket att säga just nu, så jag önskar er alla en god sömn. :)
Och hoppas ni också haft en lika bra dag som mig. :)
KRAMAR



Hancock

Handling: John Hancock, den ende människan i världen som kan flyga och är osårbar, är alkoholiserad och har ett mycket blandat anseende bland invånarna i Los Angeles eftersom hans hjältedåd orsakar stora materiella skador. Efter ett ingripande som blivit särskilt dyrt för staden vill polisen sätta Hancock i fängelse. En PR-konsult som Hancock fått kontakt med, råder honom att gå med på stadens krav, så att de får börja längta efter hans hjälp. Med PR-konsultens hjälp blir Hancock en mer slipad superhjälte och efter en permission där han avstyr ett gisslandrama på en bank, blir han frisläppt. Men mötena med PR-konsultens fru blir alltmer intensiva.

Genre: Action/Drama


Skådespelare:
♥ Will Smith
♥ Charlize Theron
♥ Jason Bateman
♥ Daeg Faerch
♥ David Mattey


Den här filmen tycker jag var grymt bra. Både skådespelsmässigt och "story-mässigt". En film som bara måste ses av alla som gillar Will Smith och action. Dock lite konstigt slut tycker jag, så hoppas på en förföljning. =)

Betyg: 5/5



Älskling <3

Hello.
Nu har jag bosatt mig hos älsklingen inför helgen och kanske några dagar in på nästa vecka, men först helgen. :) Tog som sagt 13.53 bussen hemmifrån och mötte upp älsklingen på pendeln då han hoppade på i Väsby. =) Och därefter gick vi till Ö&B när vi kommit till Märsta station, och där inne så inhandlades det gottis och läsk tills ikväll och förhoppningvis resten av helgen. =) OM jag inte dricker upp allt, hihi ;P

Ikväll blir det inte så många planer, ska eventuellt se filmen Hancock om resten av älsklingens familj vill se. =)
Hur ser er kväll ut då?
Ha det bra
KRAMAR




Närmar sig. =)

Då är allt klart på listan över dagens att-göra. Ska bara ta en promenad med hunden, sen vänta in tills klockan blir halv 2 så jag kan gå emot bussen. :) Tar en senare än planerat för att älsklingen skulle göra någonting innan han åkte ifrån jobbet, hans sista dag faktiskt. :D:D

Och detta blir nog det sista inlägget innan jag åker till honom. Måste ju packa ner datorn också. :) Så mig slipper ni inte i helgen, fast kanske inte blir så mycket bloggning eftersom älsklingen har match imorn, lördag, och jag ska eventuellt följa med om han åker komunalt dit vill säga. :):)

Men ni får ha det så bra, så hörs vi ikväll. ;)
KRAMAR



Ashley Tisdale

Detta klädes var som Ashley har gjort är grymt snyggt. :)
Vad tycker du, Hiss eller Diss?







Ett tips till dig...

... som ofta läser och gillar min blogg är att lägga till mig i bloggkoll. =)
Ett bra vertyg för dig att hålla koll på dina favoritbloggar, och inte missar ett enda inlägg. =)

Klicka på bilden under för att börja premenurera på min blogg.
(skriv gärna om du redan gör det också, eller la till mig nu)

Bloggkoll



Fredag, 1 augusti.

Godmorgon på er. :)
Sovit gott hoppas jag, själv gick jag och la mig rätt sent. Men det spelar ingen roll. Känner mig rätt utvilad ändå konstigt nog. Solen skiner idag också. :):) Härligt att vakna upp till solens sken utanför fönstret.

Dagens planer är att åka till älsklingen. :D Men innan dess har jag lite saker att göra.
Äta frukost
Duscha
Packa väskan
Städa huset & mitt rum
Plocka ur diskmaskinen
Promenad med hunden

Och när jag gjort allt det där, tar jag 13.53 bussen till älsklingen, möter honom på pendeltåget. :) Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna allt. ;)

Hur ser er dag ut?
Ha det bra
KRAMAR



Dagens Horoskop, Fredag.

Tvillingarna
22/5-21/6
En härlig dag för flirt, nöjen, humor och spännande möten. Din intuition hjälper dig att välja rätt.

Vill du läsa ditt horoskop, klicka här då.



16 månader av kärlek.



16 underbara månader tillsammans och fler blir det. :)
Du är mitt allt, Jag Älskar Dig Johan <3